A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Viszont nem mindegy, hogy nyáron volt 2-3 plusz meccs, meg a playoffban 2 olyan, aminek a visszavágója már legtöbb esetben formalitás. Az pedig más, ha egy hónapon belül 2 Bl nyolcaddóntő, egy oda-visszavágó az Atma ellen, aztán ha továbbjutunk negyeddöntő a BL-ben és kupadöntő.Troym írta: ↑2026.02.06. 15:23:463 meccs élvonalbeli csapatok ellen férjen már bele a táncrendbe egy kupagyőzelemért...főleg, mivel sajnos nem látom a csapatot BL negyeddöntőnél továbbjutni.
Sajnos ezt a védelmet bármely nemzetközi meccsen szétcincálják.
Amúgy "kupameneteléssel" sem leszünk szinte semekkora deficitben a topcsapatokhoz képest.
- nekünk nem volt klubvb
- sokaknak +2 BL playoff meccs van
- PL-ben meg van liga és FA kupa a bajnokság és BL mellé
Nem számoltam ki, de szerintem kevesebb a meccsünk, mint másoknak.
Ez valoban igy van, viszont leserulhet barki (Yamal, Raphi, Pedri), ami viszont mar nem lenne olyan jo, mint egy plusz kupa a vitrinben.
Tavaly a Pool toronymagas esélyes volt, az alapszakaszban csak az utolsó meccsüket bukták, a bajnokságban is tönkrevertek mindenkit, az összes rangadójukat húzták, egyedül egy adtak döntetlenre. Eredményességet, játékot, keret minőségét összevéve nem igazán volt kihívójuk, aztán jött a 15., addig bukdácsoló PSG, aztán 16 között szevasz.
Mondjuk az Arsenalnak nagyon kell az, hogy a többi komolyabb csapat mélyen maga alatt teljesítsen. A City már két éve az európai mezőny középszintjét is alulról súrolja, a Pool döglődik, normál esetben ők is előttük vannak, a Chelsea képtelen túllépni önmagán. Most is úgy vezetik az ágyúsok több mint magabiztosan a PL-t, hogy 16 győzelem mellett van 5 döntetlenjük és 3 vereségük. A top6 csapat közül eddig 8 meccset játszottak és csupán a Villát és a MU-t tudták egyszer megverni, a többi mérkőzésen (Pool oda-vissza, City, Chelsea, Aston Villa, MU) vagy kikaptak vagy X-eltek.LG írta: ↑2026.02.04. 12:01:19Az Arsenal legalább mostanában közel van a bajnoki címekhez és az európai elithez, az Atletico meg már évek óta tisztes távolságban van ezektől. A Real ellen all in-t mennek évente kétszer, ott pörögnek, azt leszámítva megcsömörlött középcsapat benyomását keltik.Cseri írta: ↑2026.02.03. 16:10:49Nekem az Atleti olyan a La Ligaba,mint a 'Senal a Pl-be, verik a pénzt,mintha muszáj lenne,szezon elején sokan becsinálnak tőlük,hú mostaztán összeállnak,micsoda igazolások,aztán elindul az aktuális szezon, és..semmi. (Arsenal legalább jó focit nyom.) X évente leesik valami nekik,utána meg évekig semmi.
Az Arsenal legalább mostanában közel van a bajnoki címekhez és az európai elithez, az Atletico meg már évek óta tisztes távolságban van ezektől. A Real ellen all in-t mennek évente kétszer, ott pörögnek, azt leszámítva megcsömörlött középcsapat benyomását keltik.Cseri írta: ↑2026.02.03. 16:10:49Nekem az Atleti olyan a La Ligaba,mint a 'Senal a Pl-be, verik a pénzt,mintha muszáj lenne,szezon elején sokan becsinálnak tőlük,hú mostaztán összeállnak,micsoda igazolások,aztán elindul az aktuális szezon, és..semmi. (Arsenal legalább jó focit nyom.) X évente leesik valami nekik,utána meg évekig semmi.
Én ma tudtam meg, h Alemany az atletinal van. Ez szomorú az a pali hatalmas fogás nekik! Volt az Elcheben egy Pedri still középpályás…őt vették meg?Troym írta: ↑2026.02.02. 21:45:41Alemany munkába lendült.
Eladta Gallaghert és hozta belőle Lookmant az Atalantából, Mendozát az Elchéből, akit mi is akartunk....plusz a Seattleből egy fiatal srácot.
Sajnálom, hogy nem láthattuk hosszabb távon, hogy ide kiket tudott volna hozni, ha nem 3 garasból gazdálkodik.
Az elmúlt fél évben gyakorlatilag végigcsinálta ugyanazt a takarítást, mint anno nálunk: Gallaghert, Linot, Sault, Witselt, De Pault, Azpit, Lemart eladta, kölcsönadta és épített egy új csapatot cca 60 millió ráfordításból

A Villarreal a ligában még a Realra is komoly veszélyt jelenthet. Ha az elmaradt két meccsüket behúzzák, ami több mint valószínű, ott vannak 1 ponttal a Real mögött. Ha ellenünk nyernek, már előzték volna a madridiakat és szoros versenyben lennének az első helyért féltávnál, ráadásul már a kupábó és a BL-ből is kiszálltak, koncentrálhatnak a ligára, míg a két nagy 3 (szuperkupával 4) fronton versenyez. Úgyhogy nem írnám le őket se. Hiába nem olyan top csapat egy ideig biztos, hogy komolyan számolni kell velük. Főleg a Realnak nem fér bele a botlás. Mondjuk erre számítottam legkevésbé miután a két (három) legjobb játékosuk is elment, az érkezők pedig nem a legveretesebbek.bence0330 írta: ↑2026.01.04. 23:23:25Közben meg az Atleti leikszelt a Socival. Nem mintha eddig ez kérdés lett volna, de ők már biztos, hogy kicsekkoltak a versenyből, mindkét nagy biztos nem fog annyit bukdácsolni, hogy esélyük legyen, max az egyik, de még arra is kicsi az esély. A Villarreal úgy van előttük (bár csak gólkülönbséggel), hogy két meccsel kevesebbet játszottak. És azért látjuk a nagyobb csapatok ellen, hogy a Villarreal azért nem egy komoly erő, semmiképp sem topcsapat, és mégis simán lehet, hogy letaszítják a dobogóról az ATM-et.