Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ez nem ilyen egyszerű.recrea írta: ↑2026.02.02. 07:34:34Mondjuk néhány saját nevelésű kulcs játékost köszönhetünk ennek a szabálynak meg hogy nem ment csődbe a klub.bence0330 írta: ↑2026.02.01. 23:43:18Pénzünk bőven van szerintem arra, hogy 200 millió körüli nyarat dobbantsunk, nem a cash-flow az igazolások akadálya, hanem a spanyol ffp. A hírek szerint néhány millióra vagyunk tőle, még Dro eladása előtt volt 14 asszem, az akkor jelenleg olyan 6 körül van. Szánalmas egy szabály, hogy pár fityingen múlik, hogy pár milliót, vagy akár párszázat el tudjunk költeni + a fizuk.
A stadion nincs kész, csövön vagyunk hitellel, más kluboknak tartozunk átigazolási díjjal, Messi sincs még kifizetve tudtommal, “megkérjük” Lewát, h ne rúgjon több gólt, mert fizetni kell (ezeket leírni is röhejes)…én nem látom, hogyan lehet prioban egy Alvarez 100 m + 15 m körüli fizetéssel, de lehet én nem értem a klub gazdasági működését.
Az olajos csapatokon kívül szinte minden csapatnak van tartozása. Főleg stadionépítések után. A Real is nemrég kezdte törleszteni és ők is elég szűkösen vannak. Már mikor a stadiont építették is sok részét el kellett adniuk, amit újra el kell kezdeni építeni, mivel elrontották a hangszigetelést és nem lehet semmilyen koncertet adni, ami újabb bevételkiesés és újra be kell nyúlni a pénztárcába, most pedig a klub 5 %-át árusítják ki egy amerikai befektetőnek. Ráadásul a stadion nevét is minden bizonnyal eladják egy szponzornak. Jelenleg azt kommunikálják, hogy marketing okokból lett a Santiago Bernabeu helyett csak Bernabeu, de még magán a létesítményen is hagytak egy jókora üres teret a jelenlegi neve előtt.recrea írta: ↑2026.02.02. 07:34:34Mondjuk néhány saját nevelésű kulcs játékost köszönhetünk ennek a szabálynak meg hogy nem ment csődbe a klub.bence0330 írta: ↑2026.02.01. 23:43:18Pénzünk bőven van szerintem arra, hogy 200 millió körüli nyarat dobbantsunk, nem a cash-flow az igazolások akadálya, hanem a spanyol ffp. A hírek szerint néhány millióra vagyunk tőle, még Dro eladása előtt volt 14 asszem, az akkor jelenleg olyan 6 körül van. Szánalmas egy szabály, hogy pár fityingen múlik, hogy pár milliót, vagy akár párszázat el tudjunk költeni + a fizuk.
A stadion nincs kész, csövön vagyunk hitellel, más kluboknak tartozunk átigazolási díjjal, Messi sincs még kifizetve tudtommal, “megkérjük” Lewát, h ne rúgjon több gólt, mert fizetni kell (ezeket leírni is röhejes)…én nem látom, hogyan lehet prioban egy Alvarez 100 m + 15 m körüli fizetéssel, de lehet én nem értem a klub gazdasági működését.
Valahogy így van. Én sem tudom mit gondoljak Julian Alvareről, de elméletbenbence0330 írta: ↑2026.02.01. 23:43:18Pénzünk bőven van szerintem arra, hogy 200 millió körüli nyarat dobbantsunk, nem a cash-flow az igazolások akadálya, hanem a spanyol ffp. A hírek szerint néhány millióra vagyunk tőle, még Dro eladása előtt volt 14 asszem, az akkor jelenleg olyan 6 körül van. Szánalmas egy szabály, hogy pár fityingen múlik, hogy pár milliót, vagy akár párszázat el tudjunk költeni + a fizuk.
Annyi a kérdés, meglesz-e az 1:1. Ha nem akkor nyilván 1-2 olcsó igazolás fér csak bele, ha meg véletlen igen, akkor azért gondolkodni már lehet Alvarezen is, megint más kérdés, ennyit megérne-e nekünk, de szerintem lehetőségünk simán lenne akkor rá.
megválaszolom: Elnökválasztás jön ott, semmi nem drága, mármint szavak szintjén.
Mondjuk néhány saját nevelésű kulcs játékost köszönhetünk ennek a szabálynak meg hogy nem ment csődbe a klub.bence0330 írta: ↑2026.02.01. 23:43:18Pénzünk bőven van szerintem arra, hogy 200 millió körüli nyarat dobbantsunk, nem a cash-flow az igazolások akadálya, hanem a spanyol ffp. A hírek szerint néhány millióra vagyunk tőle, még Dro eladása előtt volt 14 asszem, az akkor jelenleg olyan 6 körül van. Szánalmas egy szabály, hogy pár fityingen múlik, hogy pár milliót, vagy akár párszázat el tudjunk költeni + a fizuk.
Ő mondjuk Rashford helyett egy jó csereopció lehetne, jóval olcsóbban, felteszem, monitorozzuk, mit csinál. Csak sajtóhírekben találok visszavásárlási opciót (bár inkább elővételi jogot emlegetnek), hivatalos közleményben nem, szerintem nem tudni, mi ott a helyzet, elvileg valami van. Meg az 50%-os továbbértékesítési.
Már eléggé offoltunk.
Már eléggé offoltunk.
Végül 8,2 millióért viszi a PSG. Szerintem elsősorban nála is a pénz, ami döntött. Flick kiemelte a Juvenil A cserepadjáról, külön edzéstervet dolgozott ki neki és látszott, hogy számít rá. Ha eltelt volna mondjuk 1,5 szezon és még mindig a minimumon lenne a játékperce még érthető is lenne a dolog, de ha azt gondolta, hogy egy fél év alatt itt majd stabil csere lesz elég naiv volt. Nem tudom mit hoz a jövő, de a PSG-ben sokkal durvább konkurenciája lesz. Csak az ő korosztályában ott van Zaire-Emery vagy Mayulu, de egy Fabian Ruizt, Kang in Lee-t sem lehet könnyű kiszorítani. Mindenesetre szurkolok neki, meglátjuk mi lesz.bence0330 írta: ↑2026.01.26. 22:37:27Részemről ez irreálisan magas összeg (függetlenül attól, mi lesz belőle, és mondjuk a véleményemmel ellentétben valami remek játékos lesz), nem is értem, de örülök neki. Ha tényleg közelebb vagyunk ezzel az 1:1-hez, akkor pláne. Sok sikert, kivéve ellenünk.
Én az egyiptomit nagyon gyengének látom, rajta kívül szerintem jobb fogásnak tűnnek az új igazolások, de persze ezt nem lehet előre tudni.
Ez az uru gyerek tényleg szélsőbekk? Azt látom, hogy megindulni tud az üres területekbe, de a fizikuma meg a mozgása nekem inkább egy középhátvédé, vakon biztosan annak mondtam volna. Lehetne ő ilyen Gvardiol-Aké féle kétposztos valaki.
Hatalmas tehetségnek tartják, ráadásul nem csak balhátvédként tud játszani, rengeteget használják bal oldali belső védőként, nem véletlenül "fal" a beceneve.soadroli írta: ↑2026.01.26. 18:05:00𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Barcelona agree deal to sign Uruguayan 19 year old LB Patricio Pacifico.
Agreement done with Defensor Sporting on a loan deal with €1.8m buy option clause plus also add-ons, could become mandatory clause under certain conditions.
Pacifico will start joining Barça B this January.

Minek kellene közülük bármelyik is a Liverpoolnak? Plusz hárman sem érnek annyit pénzben, mint Dominik.
Egyfelől ha hosszabbít, az nyilván sokkal magasabb fizetéssel fog járni, a csapata legjobbja, csk is lesz jövőre simán, meglepődnék, ha nem kapná meg alsó hangon a másfélszeresét. Már ez is bökkenő, onnantól nem nagyon tudjuk túllicitálni. És még ehhez 1:1-ben is kéne lenni, hogy egyáltalán matematikailag lehetséges legyen.
Nyilván nem pontos a Capology, de ott pl Frenkie bére 19m+6m bónusz, Dominiké meg cca 8 millió. Adjanak elé egy 19+6 milliós ajánlatot (vagy amennyi Frenkie bére), vagy akár csak azt a 14 millió körüli összeget, amit Rashfordnak adunk és nézzük meg mit reagál....
Szerintem kb az 5 legelérhetetlenebb játékos között van a világon jelenleg. Ha hosszabbít végül (úgy néz ki, fog), akkor mindenképp.
Róla nem hallottam, Uruguayból anno Santi Bueno érkezett belső védőként nagy reményekkel, hatalmas tehetségnek tűnt, de sem az U19-ben, sem a B-ben nem igazán jutott szóhoz, inkább ment folyamatosan kölcsönbe. Azt hiszem a Gironában kötött ki aztán onnan ment a PL-be és már nemcsak korosztályos, hanem felnőtt válogatott is lett.Alcantara írta: ↑2026.01.24. 17:33:06Ez a Tavares valóban nagy fogásnak tekinthető, remélhetőleg töretlen lesz a fejlődése.
Van még egy igazolás is a láthatáron, a Mundo és a Sport is lehozta már: Patricio Pacífico, aki uruguayi balhátvéd és középső védő, de középpályás poszton is jó. 19 éves, U20-as válogatott, de Bielsa már meghívta a felnőttek közé edzeni. Így már értem miért engedték el ezt a Cuenca gyereket. Ígéretesnek hangzik, az uruk sok jó védőt neveltek már nagycsapatoknak.