Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Több helyről is ez az info jött, hogy Mou azt hitte rendben vannak, ezért cserélt meg húzták az időt, aztán mondták neki mi a helyzet.FcBarcelona1 írta: ↑2026.01.30. 05:48:32https://www.espn.com.au/football/story/ ... liy-trubinGauchomester írta: ↑2026.01.29. 22:28:01Valaki segítsen nekem megérteni azt, hogy 3-2-es Benfica vezetésnél, a hosszabbításban hogyan hihették azt a portugálok, hogy elég nekik az 1 gólos győzelem.
A kapusuk húzta az időt, José cserélt kettőt is, a meccs után lenyilatkozta, hogy az időhúzás miatt beküldött védők becserélése után szóltak neki, hogy kell még 1 gól...
Követtem az összes meccs eredményét, miközben a mi meccsünk ment a TV-ben, de esküszöm nem emlékszem, hogy melyik másik meccs hajrájában történt olyan esemény, ami a Benficát hirtelen a kieső helyekre sodorta volna.
Nem tudom ki számolta el, de azt nyilatkozta Mourinho, hogy azt mondták neki, 1 gól elég. 2-t cserélt, betolni a buszt, aztán szóltak neki, hogy mégis kell még egy gól.
Sok kép van a neten, hogy a Real 4 emberrel védekezett a szabadrúgásnál, gondolom ők vittek volna egy kontrát, de jött a kapus, akit felküldtek.
Guardiola is azt nyilatkozta, hogy fogta a fejét, mit csinál Mourinho, ha kapnak egy gólt, kiesik a City a 8-ból.
https://www.espn.com.au/football/story/ ... liy-trubinGauchomester írta: ↑2026.01.29. 22:28:01Valaki segítsen nekem megérteni azt, hogy 3-2-es Benfica vezetésnél, a hosszabbításban hogyan hihették azt a portugálok, hogy elég nekik az 1 gólos győzelem.
A kapusuk húzta az időt, José cserélt kettőt is, a meccs után lenyilatkozta, hogy az időhúzás miatt beküldött védők becserélése után szóltak neki, hogy kell még 1 gól...
Követtem az összes meccs eredményét, miközben a mi meccsünk ment a TV-ben, de esküszöm nem emlékszem, hogy melyik másik meccs hajrájában történt olyan esemény, ami a Benficát hirtelen a kieső helyekre sodorta volna.
Igen kozben javitottam,vegeredmenyt nem,mert ,ha lott volna egyet a Marseille akkor kiesik a Benfica.Erdekes,h nem szoltak Mounak,h kene meg egy gol,de valoszinu a gyozelemre ment ra,nem szamolt a tovabbjutassal csak a legvegenGauchomester írta: ↑2026.01.29. 23:07:44Ez így rendben is lenne, de ott a Brugge már a 79. percben kialakította a végeredményt.
Ez így rendben is lenne, de ott a Brugge már a 79. percben kialakította a végeredményt.
A Madrid jelenleg azért van még versenyben a sorozatokban (már ami megmaradt nekik), mert Mbappénak nem volt komolyabb sérülése, illetve nagyobb hullámvölgye. Amikor az ő teljesítménye is visszaesett hullajtották is a pontokat, a Bl-ben pedig amikor hiányzott szintén vereség (a kupában detto). És most jön még a szezon érdemi része és eddig semmi pihenőt nem kapott. Még az Olimpakosz ellen 5:0-nál is fent hagyták a Kairat ellen is 10 perc pihenőt kapott, a bajnokságban összesen kb. fél órára tették padra. Komoly böjtje lehet ennek, ha lesérül szinte biztos, hogy kiesnek. Érdekes egy Gonzalo Garciával pótolni. Nem véletlen, hogy a védekezése/letámadása zéró, még ha akarna sem hiszem hogy tudna. Aztán ott a Vinicius-faktor, ami tovább rombolja a csapatot és ehhez csatlakoznak mások is. Így nem nagyon lehet csapatként játszani, a padra pedig leültettek egy bábot.bence0330 írta: ↑2026.01.29. 11:20:19Én meg szoktam nézni madrid szurkolói csatornákat, akik nem olyan rettenet elfogultak, és igazából azt mondták, többen, ami látható volt az összefoglalón, kb 8 gólt kellett volna kapniuk, csak a Benfica végigbénázta a meccset elöl, vagy épp TC hárított nagyokat, elvileg erről szól a portugálok idei szezonja általánosságban is.Chino írta: ↑2026.01.29. 10:44:24A meccsünk után egyből átkapcsoltam a Madrid meccsére, már a hosszabbítás ment, amikor Mourinho felküldte Trubint elfogott a gyomorgörcs. Emberhátrány ide vagy oda csak egy szabadrúgás volt. Ha nem jön be simán egyenlíthet a Real, akkor pedig a gólaránnyal éppen beelőznek minket. Imádkoztam hogy legyen kirúgás aztán fújják le a meccset nehogy egy kontrából lőjenek egyet. Amikor befejelte Trubin nem is tudtam, hogy röhögjek vagy megkönnyebbüljek. Szépen belerúgtak még egyet a Reálban a földön. Nem tudom, hogy az alapszakaszban volt-e ennél epicebb pillanat. Nagyon sanszos, hogy nem és jó eséllyel ezután sem lesz.
Ugyanakkor az összefoglaló meg az elmondottak alapján kb. ez volt a reális eredmény, lemosták a portugálok a Madridot.
Ja, az ritka, hogy eleve vereségre állsz egy kisebb csapat ellen, és még így is ők kaparnak és vágnak neked még egyet a végén a kapusuk révén.Ennél megalázóbb helyzetet nehéz elképzelni, ezen a szinten.
Ritkán mondok ilyet, mert igyekszem félig-meddig megadni a tiszteletet, viszont ahogy láttam, a saját szurkolóik is pontosan ezen a véleményen vannak: megérdemelték. És nem azért, mert Barcás vagyok, és ők a nemezis, akkor csak azt mondanám, hogy örülök. De ennyira tahó bandát ennyire rémisztően rossz hozzáállással nem nagyon láttam még. Mbappét sajnál, meg TC-t, ők mennek és meg is teszik, amit kell, 1-2 peremember még hajt, de mindenki más duzzog, sétálgat, morog, mint egy rakat sértődött kisgyerek. Nem nagyon érdemlik meg a madridi mezt jelen pillanatban. Függetlenül attól, hogy ettől még a sok klasszis támadó és a kapus miatt simán megnyerhetik akár a bajnokságot is.
Viniék még hagyján, de Bellingham pl. még tavaly is kihajtotta a belét, Valverde meg az egyik legjobb munkamorállal rendelkezett Európában. És még ezek ketten is tengenek-lengenek, tényleg néha olyan, mintha azt hinnék, hogy kimennek a fehér mezben, és vörös szőnyeget várnak. Ilye néha más nagcsapatokkal is megtörténik, de náluk eljön a meccsnek az a pontja, amikor megrémülnek, hogy ma ez nem így van, és elkezdenek a mezükhöz méltóan focizni. Itt ennek a nyoma sincs.
Tényleg grat Pereznek, igazi métely közösséget sikerült létrehozniuk. Tényleg a legküzdősebb játékosokat is bedarálta, Mbappé szerintem csak azért nem fog ebbe belesüppedni, mert nagyon akarja az aranylabdát.
Azért ez a szuperkupa (persze tőlünk nem szégyen kikapni)-Albacete-Benfica sor komoly volt.
Én meg szoktam nézni madrid szurkolói csatornákat, akik nem olyan rettenet elfogultak, és igazából azt mondták, többen, ami látható volt az összefoglalón, kb 8 gólt kellett volna kapniuk, csak a Benfica végigbénázta a meccset elöl, vagy épp TC hárított nagyokat, elvileg erről szól a portugálok idei szezonja általánosságban is.Chino írta: ↑2026.01.29. 10:44:24A meccsünk után egyből átkapcsoltam a Madrid meccsére, már a hosszabbítás ment, amikor Mourinho felküldte Trubint elfogott a gyomorgörcs. Emberhátrány ide vagy oda csak egy szabadrúgás volt. Ha nem jön be simán egyenlíthet a Real, akkor pedig a gólaránnyal éppen beelőznek minket. Imádkoztam hogy legyen kirúgás aztán fújják le a meccset nehogy egy kontrából lőjenek egyet. Amikor befejelte Trubin nem is tudtam, hogy röhögjek vagy megkönnyebbüljek. Szépen belerúgtak még egyet a Reálban a földön. Nem tudom, hogy az alapszakaszban volt-e ennél epicebb pillanat. Nagyon sanszos, hogy nem és jó eséllyel ezután sem lesz.
Ugyanakkor az összefoglaló meg az elmondottak alapján kb. ez volt a reális eredmény, lemosták a portugálok a Madridot.
A meccsünk után egyből átkapcsoltam a Madrid meccsére, már a hosszabbítás ment, amikor Mourinho felküldte Trubint elfogott a gyomorgörcs. Emberhátrány ide vagy oda csak egy szabadrúgás volt. Ha nem jön be simán egyenlíthet a Real, akkor pedig a gólaránnyal éppen beelőznek minket. Imádkoztam hogy legyen kirúgás aztán fújják le a meccset nehogy egy kontrából lőjenek egyet. Amikor befejelte Trubin nem is tudtam, hogy röhögjek vagy megkönnyebbüljek. Szépen belerúgtak még egyet a Reálban a földön. Nem tudom, hogy az alapszakaszban volt-e ennél epicebb pillanat. Nagyon sanszos, hogy nem és jó eséllyel ezután sem lesz.bence0330 írta: ↑2026.01.29. 00:19:34Hát ez kemény volt. 98. percben a kapus továbbjuttatja a Benficát... milyen érdekes lehetett amúgy egy olyan 3-2-es állás, ahol mindkét csapat egy gólt rúgva érhette (volna) el a célját.
Reál 9. a 3. helyről, nem semmi. Ha jól értem, Benfica vagy a Bodo jön nekik, még az utóbbi is veszélyes lehet, sorra gyilkolták itt a végén az óriásokat.
Tényleg nagyon izgalmas volt ez az utolsó kör, Barca-drukkerként meg kb tökéletes volt.
Közben nézegetem a coefficienseket a Liga potenciális 5. BL helye miatt, újabb horror nap volt a spanyolok számára, mindenki kikapott rajtunk kívül, az angolok kb már elérhetetlenek, a németeknek meg jó napjuk volt, ők is eléggé elhúztak, sőt, még a portugálok is előztek, bár az gondolom nem lesz tartós.
Anglia 20.069
Németország 15.285
Portugália 14.700
Spanyolország 14.375
Olaszország 14.250
Ha a két nagy erőset menne, meg a EL-konferenciában jók lesznek a spanyolok, talán még befoghatjuk a németeket, de necces.
Azt sorsolják, hogy PSG-Qarabag vagy PSG-Monaco lesz és Newcastle a másikkal játszik.
Igen, a playoffban a PSG vagy a Monacoval, vagy a Qarabaggal játszik és a Newcastle a másikkal.