Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Megsüvegelnső, de én azért nem szállnék el. Mbappénak van 14 akciógólja 1758 perc alatt, Ferrannak 11 gól 1211 perc alatt, csupán nem szoktak az emberek a dolgok mögé nézni. Ha nem ő lenne az elsőszámú tizenegyesrúgó majdhogy flopnak néznék.bence0330 írta: ↑2026.01.24. 22:55:38Azért Mbappé csak akkor nem fog idén aranylasztit kapni ha bajnokságot sem nyernek, és a két csapata közül egyik sem jut a négy közé kb a BL-VB kombón. Ha csak valami félig-meddig jó eredményekkel zár csapatszinten, meg fogja kapni. Elképesztő szezont megy. És még a tizik nagy részét is ő harcolja ki.
A Madrid elég jó volt ma azért, még ha Cama adott is kb 3 gólpasszt a Villarrealnak.
Ez így van szerintem is. Ha ezeket nem büntetik, páros lábbal fognak beleugrani az ellenfél sípcsontjába, talán még labdát is fognak találni.
Két dologban.FcBarcelona1 írta: ↑2026.01.25. 07:55:36https://www.facebook.com/share/r/1GEwg4fm3C/
Ez komolyan miben különbözik De Jong kiállításától, ahol üvöltötték, hogy Piros! Piros! Piros! (Ehhez képest semmi)
Abban hogy fehér mezben van a vétkes játékosFcBarcelona1 írta: ↑2026.01.25. 07:55:36https://www.facebook.com/share/r/1GEwg4fm3C/
Ez komolyan miben különbözik De Jong kiállításától, ahol üvöltötték, hogy Piros! Piros! Piros! (Ehhez képest semmi)
Persze még sárgát sem ért, nehogy kénytelenek legyenek megvizsgálni VAR-al.
Általában véletlenül ugyanazok a bírók, VAR bírók bíráskodnak, és tévednek.
Gil Manzano, Soto Grando és Del Cerro Grande,
Lehet első körben ettől a 3 "bírótól" kellene megszabadulni, hogy javuljon a La Liga minősége
Szerintem akkor derül ki igazán, hogy mennyire fogadták el őt, ha jön néhány kudarc. Pl. Moreno előbb beverhette volna, hogy egy kicsit okosabbak leszünk. De számámra már az biztató, hogy nem sima a meccs.Mascherano14 írta: ↑2026.01.24. 22:23:04Szerintem ez most a real legjobb összeállítása, Carvajalt kivéve. Nem valami jó a letamadasuk, de lehet ez sokkal jobb is, ha így futnak. Úgy látszik, Arbeloat elfogadtak.
Úgy állnak harmadik helyen, hogy nem tudnak 70 perc alatt egy kaput eltaláló lövést felmutatni (jó, ennyire nem voltak azért gyengék, kifejtettek valamiféle ellenállást most is, de na...).
Paz szerintem mire visszaér, top5 játékosként lesz említve a posztján, azért ez más téma már.
Amíg Perez az elnök, addig nyugodt lehetsz. A Real mikor épített be a kezdőjébe saját nevelést? Főleg csatárt?
Mondjuk Nico Paz nem lesz ingyen, cdsak opciójuk van rá, bár számukra elhanyagolható összeg.FcBarcelona1 írta: ↑2026.01.17. 06:56:25Nico Pazzal nagyot nyernek olcsón. Ráadásul szerintem nyáron teljesen átalakítják a keretet, és semmibe nem fog kerülni nekik. Szerintem Güler, Brahim, Ceballos de lehet Rodrygo, Vinicius, és Bellingham is távozni fog rengeteg pénzért.
Kiszórják ingyen Rüdigert, Alabat.
Szóval csak rajtuk múlik, hogy kiket igazolnak, és azok mennyire fognak beválni.
Közben
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... arcia.html
Eric Garciáért megajánlottak tavaly kemény 8 milliót is, Ferminért meg 40-et.
Köszi Tebas

Nico Pazzal nagyot nyernek olcsón. Ráadásul szerintem nyáron teljesen átalakítják a keretet, és semmibe nem fog kerülni nekik. Szerintem Güler, Brahim, Ceballos de lehet Rodrygo, Vinicius, és Bellingham is távozni fog rengeteg pénzért.