A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ehhez egy gondolat. A szuperkupa döntő után egy-két madridi fórumra benéztem, arra voltam főleg kíváncsi, hogy milyen a vélekedés a getafei/juventusi taktikájukról és a semmilyen hozzáállású játékosaikról. De nagy megdöbbenésemre elég sok olyan hozzászólást olvastam, amik a játékvezető ténykedését méltatták. Gyakorlatilag közös egyetértés, konszenzus volt abban, hogy a játèkvezető jól, korrektül, sőt szinte tökéletesen vezette a meccset. Teljesen elképesztőnek tartottam, hogy szerintük az volt a közel tökéletes játékvezetés...
Ez az amiben még nagyon sokat kell fejlődnünk, hogy tartósan és magabiztosan hozzuk a tudásunk legjavát.
Nem mondtam, hogy ez a valószínű, mert mindkettőnek kicsivel vagyunk az esélyei, ha összeszorozzuk, az jön ki, hogy a triplára bőven 50% alatt van az esély, csak azt, hogy objektíve ezen a ponton mindkét sorozatban mi vagyunk a fő esélyesek (ezzel nehéz lenne vitázni szerintem), a harmadikat meg már behúztuk.Alcantara írta: ↑2026.01.15. 09:38:034 pont az egyelőre kis előny, maradjunk annyiban, hogy jobb pozicíóban vagyunk, de bármi lehet a bajnokság szempontjából.bence0330 írta: ↑2026.01.14. 23:04:55Részünkről meg amibe most még kicsit távoli meg durva belegondolni, de a szezon ezen pillanatában mi vagyunk a fő esélyese a bajnokságnak és a kupának is. Mennyire kemény lenne két hazai tripla egymás után, miközben mondjuk Mbappé második éve kupa nélkül maradna...
Egy rossz vonzata van a dolognak, ők jobban koncentrálhatnak a bajnokságra.
Nálunk is volt hullámvölgy, ez minden csapatnál bekövetkezik egy szezonon belül.
Más téma: én annyira nem örülnék a kupában való menetelésnek a gálakezdőnkkel, többre tartanám, ha ott a perememberek lennének tűzben tartva inkább. BL és a bajnokság lenne számomra a prioritás.
Szerintem megint eltúlzod a kijelentéseidet. 4 pont az egyelőre kis előny, maradjunk annyiban, hogy jobb pozicíóban vagyunk, de bármi lehet a bajnokság szempontjából.bence0330 írta: ↑2026.01.14. 23:04:55Részünkről meg amibe most még kicsit távoli meg durva belegondolni, de a szezon ezen pillanatában mi vagyunk a fő esélyese a bajnokságnak és a kupának is. Mennyire kemény lenne két hazai tripla egymás után, miközben mondjuk Mbappé második éve kupa nélkül maradna...
Egy rossz vonzata van a dolognak, ők jobban koncentrálhatnak a bajnokságra.
Ezzel azért óvatosan bánnék. Nem olyan nagy az előny, elég 2-3 rosszabb meccs, pár sérülés és már nem mi vagyunk elől.
Nagy mentések, volt egy előretörése egy egész jó lövéssel, volt 5-6 párharca, szerintem mindet megnyerte, egy másodosztály tartalékcsapatában játszó 18 évestől a RM ellen jól néz ki.
Arra gondolsz, aki az első félidő végén annál a Vini kontránál lazán lesprintelte a brazilt? Ott csak néztem, de nem tudom, az a balhátvédjük-e. Ott majdnem be is írtam, hogy ez kemény volt, egyik legvagányabb jelenet a meccsen.
Ennek ellenére valami mégsincs nagyon rendben.....mindegy, ő bajuk, nekik kell megoldani ezt.