Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
doki
Entrenador del Barça

2006.10.21. 19:40:20

Schumi beállt a boxba. :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.18. 18:16:30

http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=15626

Remélem azon a napon 2x is óriásit csalódnak a (Madrid)szurkolók :!: :twisted:

Bár a korábbi eseményen csodának kellene bekövetkeznie,de akkor is GO SCHUMI!

FORZA SCHUMI!
:twisted: FORZA FERRARI!!! :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.11. 20:05:12

Én Schumachernek drukkolok,de leginkább reddel értek egyet.
Annyi különbséggel,hogy Schumi azért ennyire nem volt durva,olyat sose csinált,hogy a saját csapatát alázta,és azzal vádolta őket,hogy ellene dolgoznak...Ilyet sportember nem csinálhat,ez a leggusztustalanabb dolog.
Egyébként ebben az évben azért nem jöhetett összea világbajnoki cím a Ferrarinak,mert sajnos csak az év második felére raktak össze ütőképes autót,biztos vagyok benne,hogy ha Schumacher maradna még egy évet,jövőre nem lenne ellenfelük hosszútávon.Remélhetőleg így se lesz,csaképp Schumi helyett Raikonennek hívják majd a világbajnokot.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.11. 18:06:26

Ejnye Bernie bácsi mit fogdosunk ott! :o

:lol:
in to exile
Kralo
Entrenador del Barça

2006.10.11. 17:33:22

Szegény Schumi kap itt hideget meleget...

Kép

:lol:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.11. 17:06:37

Az USA-ba meg Schumi engedte el Barrichellot de mind1.
in to exile
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.11. 16:39:23

ozsimiki írta:Felhoztad Ausztriát,na teljesen egyetértek veled,semmi szükség nem volt arra,h a Ferrari CSAPAT Exclamation arra utasítsa R.B-t,hogy engedje el Schumit,mint te is mondtad, akkor is nagy volt az előnye...,de hidd el,Schumi sohasem akarta volna ezt,erről nem tehetett! Főleg nem egy ilyen kényelmes szituban,mint amilyenben ő volt akkor....
Hát nemtom, ha én valamit nem akarok, akkor nem csinálom meg :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.11. 16:20:15

Hy Vito!

Felhoztad Ausztriát,na teljesen egyetértek veled,semmi szükség nem volt arra,h a Ferrari CSAPAT :!: arra utasítsa R.B-t,hogy engedje el Schumit,mint te is mondtad, akkor is nagy volt az előnye...,de hidd el,Schumi sohasem akarta volna ezt,erről nem tehetett! Főleg nem egy ilyen kényelmes szituban,mint amilyenben ő volt akkor....

Amúgy a 7Vb cím,az teljesen korrekt,ha azt is nézed,h mik történtek azokban az években amikor nem sikerült neki... pl. 1998 utcsó versenyen megy tönkre a Ferrari, 1999 lábtörés,pedig akkor már a Ferrari volt jobb,csak Irvine nem tudta belőle azt kihozni,mint Schumi!

Az meg hogy miért nem hoztak mellé egy úgymond 'szupersztár'-t :?:
Többi csapatra sem volt ez igazán jellemző.... Hakkinen-Coulthard (aki jó versenyző,de már akkoriban is lerít róla,h nem lesz soha VB!), Alonso-Fisichella, na most itt ugyanaz,mint Schumi-Barichello annak idején, kb ugyanakkora a kül,Alonso javára...

Szóval amit red is írt, amit megszerzett úgymond sokak számára nem szép módón,azt a sors vissza is vette tőle,és így alakult ki a 7VB CÍME!
Ennyi a Reális!

FORZA SCHUMI!
FORZA FERRARI!
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.11. 10:52:34

Kicsi késve, de hozzászólok!
Tény: Schumi nagy pilóta volt, de nem érdemelte volna meg a 8. VB címet... Szerencséje is volt. (Senna halála, megúszott furcsa karambolok) Most nem volt szerencséje, mert amit - idén - a sorstól megkapott, az vissza is vette. Gondoljatok az ez előtti két nagydíjra...
A Ferrari nem volt egy rakás [auto_cenzúra]... Voltak jó eredményeik, csak a kocsi megbizhatósága volt necces, illetve nem volt ütőképes pilótájuk... Viszont tény, hogy ő csinált belőlük újra nagy csapatot. Az megint más kérdés, hogy a Ferrari mindent Schumira épített. 7-szeres világbajnok, ami már élő legendává teszi - fúúú, de [auto_cenzúra] ezt leírni, ha eszébe jut az embernek Senna... -, amit nehéz lesz utolérni.
Alonsót meg nem kell szídni! Schumi is ilyen forró fejű volt! Ahogy előtte Senna és sok más világbajnok! Idővel legnyugszanak és rutinból megcsinálják és nyernek. Az első(-második) címhez kell a forró fejűség, különben kicsi az esélyed, hogy valaha világbajnok legyél a világ legjobb versenyzőivel felálló szériában. Nem elég a jó kocsi, a vezetői képesség, mert ez kevés! Aki akar valamit, az igen is forró fejjel nyeri az első címeit.... (D. Hill kivétel, de ő angol... Häkkinen meg finn... Előbbi csak egyszer, míg a másik kétszer nyert vb-t, de Mikának nem igazán volt ellenfele az adott évben...)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.11. 09:21:38

ozsimiki írta:Hy Vito!
amúgy a Monzai dologban nehogy már Schumit találdd vétkesnek...esetleg Massát :!:
De persze megértem,ha az F1racingben olvastak alapján formáltad a véleményedet....
egyrészt előrebocsátom: NEM olvastam azt az F1 racinget, ahogy a töbit sem.

másrészt annál többre tartom saját véleményem, mintsem, hogy egy újság alapján formáljam.

harmadrészt pedig azok bizony kőkemény tények.

a Benettonnal valóban nyert két VB-t, rajta kívül számos kétszeres VB van.

érdekes módon más csapatokat keményen szankcionálnak, akármilyen vétséget követ el (lásd:tavaly a Honda, idén a Renault), ugyanez a helyzet az egyéb versenyzőkkel is, de Schumi valamiért kivétel... :roll:

ő felöklelhette Hill-t, cikázhatott Hakkinen előtt Spa-ban, SC alatt megüthette a Minardi-t, megelőzhette az utolsó körben a végig vezető birkát Austriaban (megjegyzem úgy, hogy a 7 VB címe közül abban az évben[2002], valamint 2004-ben nyert a legnagyobb különbséggel, már akkor 30 pont körül volt az előnye a másodikkal szemben!), mert Schumachernek feltétlen szüksége volt arra a plusz 2 pontra...
na ez gusztustalan volt!
sportember.
a pódiumon hiába cserélt helyet Birkával, ezt a sz.rt sosem tudta lemosni magáról. egyáltalán nem volt muszáj megelőznie, de azért jól jött neki az a két pont.
többek között az ilyen húzások miatt mondom, hogy Schumi egy Mosley-Bernie-Ferrari agyából kipattant bálványgyár haszonélvezője

azt is megkérdezném, hogy vajon miért nem ültettek mellé élpilótát, amikor VB lett?!

Irvine, Birka, Massa nem első vonalas pilóták, azt hiszem ezt Button most rendszeresen bizonyítja is, majdnem dupla annyi pontja van, mint Barrinak, úgy, hogy év közben fékbeszállítót váltottak, hogy kedvezzenek Barri stílusának (ő ballábas fékező). azt hitték ettől jobb lesz a Honda, de csak annyi változott, hogy Barri javult 1-2 pozíciót, Button viszont drámaian visszaesett Monaco környékén.

tehát miért nem rakatak Schumi mellé első vonalas pilótát?
(Kimi, Alonso, Button.) eddig ez három pilóta tudta tartani a lépést a Ferrarival...
én tudom a választ.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2006.10.11. 11:09:57-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.10. 19:32:08

barcafan írta:nekem legalább jár vmin... :wink:
Te mint kivülálló mit gondolsz az intelligenciáról :?:

arra gondoltam, h mind2nek, voltak/vannak gerinctelen huzásai, tök mind1, h aLÓnso vagy suttyomájer-e...
Tudom,h erre gondoltál,épp ezért írtam amit...nem csak rossz oldaluk van...de a nagy intelligenciáddal erre még nem jöttél rá.. :roll: :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.10. 19:19:41

barcafan írta:
ozsimiki írta:Bár én meg Alonsot rühellem,de elismerem,h elérhet egy hasonló szintre,mint Schumi,
óóóh már elért oda... bár sztem most nem ugyanarra gondolunk...
Biztos nem,mert teneked általában csak a fikázáson jár az eszed...

Gondolom,h hogy értetted...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.10. 18:04:20

Hy Vito!

Szerintem inkább igaz Silvanus véleménye,mint a tied...

Egy dolog,h nem bírod,és az is igaz,h voltak dolgai...
De nehogy már csak a Fia + Ferrari miatt legyen akkora pilóta,mint ami :!: :roll:
Benettonnal nem nyert 2 VB-t? Hm? Akkor utána elment egy harmatgyenge Ferrarihoz,nem pedig a biztos McLarenbe :!: Ha odamegy,hidd el mára akár több VB címe is lenne...
Az az ember egy zseni,sajnos voltak unszimpatikus dolgai,ami miatt többek között te sem kedveled,de az eredményeit nem a FIA adta neki,amúgy a Monzai dologban nehogy már Schumit találdd vétkesnek...esetleg Massát :!:

De persze megértem,ha az F1racingben olvastak alapján formáltad a véleményedet....

Szóval a Ferrarit,és korábban a Benettont, nagyban Ő (és pl még R.Brawn,Todt) virágoztatta fel!

Bár én meg Alonsot rühellem,de elismerem,h elérhet egy hasonló szintre,mint Schumi,mert ő is rengeteget segít a csapatnak...ebben érzem gyengébbnek Kimit,de jövőre remélem Alonso nem nyer ismét!
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.10. 12:42:13

Silvanus írta:Én soha nem voltam 'Schumi-s', sőt! Nem is volt sosem igazán szimpi nekem, mert elég agresszív pilóta, DE!!! Mindig is elismertem, hogy fantasztikus versenyző, egy élő legenda!!! EZ TÉNY!!! És sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogom gondolni, de amit ez az ember idén végigcsinált... egyszerűen megérdemli a 8-dik VB címet! És így elbukni tőle a végén... KÁR! SAJNÁLOM!!! :cry:

Jövőre Forcá Ferrari, FORCÁ KIMI!!! :twisted: Remélem végre összjön neki!!!
nekem erről más a véleményem...
abban nem vitázok, hogy hétszer nyert VB-t és (majdnem) minden létező csúcsot megdöntött, de a "hogyan"-ja már támadható.
elég megnézni az utolsó évét, ami Monzaban történt az egyszerűen megszégyenítette a sportot a Forma1-ben.
és akkor még csak Monzaról beszéltem...

a FIA-F1-Ferrari triumvirátus gondolt egyet jópár éve és előállított egy germán bálványt, akit lehet imádni és...

számos olyan dolog van, ami ezt és CSAK ezt támasztja alá (aki nem hiszi járjon utána, nem kell messzire menni, az F1 racingben 11 oldalon keresztül olvashatsz róla). túl sok a magyarázatra szoruló szituáció Schumi pályafutásában.

ettől azonban nem fogom jobban szeretni Alonso-t sem, mert sportemberileg: 0
Silvanus
Director del Fútbol

2006.10.10. 12:07:54

Én soha nem voltam 'Schumi-s', sőt! Nem is volt sosem igazán szimpi nekem, mert elég agresszív pilóta, DE!!! Mindig is elismertem, hogy fantasztikus versenyző, egy élő legenda!!! EZ TÉNY!!! És sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogom gondolni, de amit ez az ember idén végigcsinált... egyszerűen megérdemli a 8-dik VB címet! És így elbukni tőle a végén... KÁR! SAJNÁLOM!!! :cry:

Jövőre Forcá Ferrari, FORCÁ KIMI!!! :twisted: Remélem végre összjön neki!!!
"Més Cuen un Club"
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.09. 17:21:53

Melkor írta:
doki írta:A baj csak az,hogy Alonso renault-jában új motor lesz. :oops:
Mivel schumi kiesett - ráadásul motorhibával - valószínűleg ő is új motorral megy majd. :wink: Úgyhogy ebből a szempontból egál :)

Hogy finoman fogalmazzak elég kellemesen érintett schumi tegnapi kiesése, de nem kezdek el örömködni, mert ha netán valami csoda történne a brazil nagydíjon, akkor utána kapnék tőletek hideget-meleget :D :wink:
Hy!
Ha olyan normálisan örömködnél,ahogy tegnap Schumi nyilatkozott a kiesése után,akkor nem lenne probléma...

Csak ellenkező esetben :!: :twisted:
Kép
Melkor
Entrenador del Barça

2006.10.09. 10:55:22

doki írta:A baj csak az,hogy Alonso renault-jában új motor lesz. :oops:
Mivel schumi kiesett - ráadásul motorhibával - valószínűleg ő is új motorral megy majd. :wink: Úgyhogy ebből a szempontból egál :)

Hogy finoman fogalmazzak elég kellemesen érintett schumi tegnapi kiesése, de nem kezdek el örömködni, mert ha netán valami csoda történne a brazil nagydíjon, akkor utána kapnék tőletek hideget-meleget :D :wink:
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
doki
Entrenador del Barça

2006.10.09. 09:53:28

A baj csak az,hogy Alonso renault-jában új motor lesz. :oops:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.09. 09:20:03

tuti, h nem csinálnának ilyet, de még olyat sem, amiből arra lehetne következtetni, h vmi tudatosság van mögötte. csak nagyon kicsit lógna ki a lóláb :D :D
sztem sumakker menni fog, mint az állat masszával együtt, aztán lesz, ami lesz. ha úgy megégeti a realszurkoló a gépét, ahogy a csapata fog október 22-én, akkor úgyis a németé a cucc, ha nem, akkor marad a spanyolnál. egyébként sem lehet egy szava egyiknek sem, mert az év első fele alonzóról szólt, a második viszont sumakkerről.
mind a kettő megérdemelné a bajnoki címet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.09. 09:13:14

Kralo írta:
Los Banditos írta:Massa is okozhat egy kis nemtúl feltünő karambolt amibe mondjuk nem sérülnek meg és nemis egyértelmű lenne a hibás netán Alonsoval történne az afér...
No comment. :lol: Méltó befejezése lenne Schumacher versenyzői karrierjének.
:wink:
nem?
de!

egyébként, ha ezt meglépné a Ferrari, akkor az a minimum, hogy életük végéig eltiltsák őket az autósporttól, Maranello-t szántsák fel és vessék be sóval.
hasonló pocokságokat már csináltak (idén is, Monza), de azért ez több lenne a soknál.
Marci
Capitá del Barça

2006.10.08. 19:43:37

ozsimiki írta:
Marci írta:Czollner a kisebbségben lévő ellenzék! :D
Kíváncsi vagyok kinek fog szurkolni Palik miután Schumi visszavonul :lol:
Akkor lett volna igazán drámai ez a futam, ha ő közvetít :lol:
Hy Marci!

És mit kell ezen nevetni :?: Miért nekik is lehet kedvencük,de Palik akkor is ezerszer jobb,mint Czollner....Ő úgyanúgy elismeri Alonso tudását,és el is mondja,dicséri is amikor kell...
Gyula meg már ott tart,h Wéber meg se tudja győzni,arról,h egyszerűen 1es versenyeken Schumi jobb volt...mint pl ma,a kieséséig.
Teljesen Alonso központúan (jó nem szép megfogalmazás) közvetít,és érezni lehet rajta,h csalódótt és letört,ha nem jön össze a Spanyolnak...
Egy kommentátor se éreztesse, hogy kinek drukkol. A jobb fociközvetítőknél nem is nagyon lehet felfedezni, hogy melyik csapatért szorít. Másrészt szerintem téged ugyanannyira idegesít Czollner, mint engem Palik.

Más: örülök hogy nem értesz egyet Los Banditos hülyeségeivel. Így kell szurkolni.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.08. 19:26:33

Mikor 2 éve kiestünk a BLből, ugyanilyen érzések voltak bennem mint most. Annyi a külömbség, h a Barca lex mindig, Schumit viszont utoljára fogom látni, de ha bajnok már nem is lex, az utolsot remélem megnyeri, és szépen bucsuzik.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.08. 19:22:25

Kralo írta:
Los Banditos írta:Massa is okozhat egy kis nemtúl feltünő karambolt amibe mondjuk nem sérülnek meg és nemis egyértelmű lenne a hibás netán Alonsoval történne az afér...
No comment. :lol: Méltó befejezése lenne Schumacher versenyzői karrierjének.
Tudtam,hogy ez lessz...
Pedig ha olvastad Schumi nyilatkozatát,akkor nem mondhatod,h ilyesmire gondolna is...
Schumi pályafutása méltóan fog befejeződni,nem kell aggódj Kralo! Rengetegen elismerik azt is,h mekkorát küzdött,és honnan jött fel Alonsora...Szép volt Schumi! Remélem mindentől függetlenül megnyeri az utcsó versenyét :!:

Los! Látod? Ezért nem kell ilyeneket írni.
Kép
Válasz küldése