Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nemtom, ha én valamit nem akarok, akkor nem csinálom megozsimiki írta:Felhoztad Ausztriát,na teljesen egyetértek veled,semmi szükség nem volt arra,h a Ferrari CSAPAT Exclamation arra utasítsa R.B-t,hogy engedje el Schumit,mint te is mondtad, akkor is nagy volt az előnye...,de hidd el,Schumi sohasem akarta volna ezt,erről nem tehetett! Főleg nem egy ilyen kényelmes szituban,mint amilyenben ő volt akkor....
egyrészt előrebocsátom: NEM olvastam azt az F1 racinget, ahogy a töbit sem.ozsimiki írta:Hy Vito!
amúgy a Monzai dologban nehogy már Schumit találdd vétkesnek...esetleg Massát![]()
De persze megértem,ha az F1racingben olvastak alapján formáltad a véleményedet....
Tudom,h erre gondoltál,épp ezért írtam amit...nem csak rossz oldaluk van...de a nagy intelligenciáddal erre még nem jöttél rá..barcafan írta:nekem legalább jár vmin...![]()
Te mint kivülálló mit gondolsz az intelligenciáról![]()
arra gondoltam, h mind2nek, voltak/vannak gerinctelen huzásai, tök mind1, h aLÓnso vagy suttyomájer-e...
Biztos nem,mert teneked általában csak a fikázáson jár az eszed...barcafan írta:óóóh már elért oda... bár sztem most nem ugyanarra gondolunk...ozsimiki írta:Bár én meg Alonsot rühellem,de elismerem,h elérhet egy hasonló szintre,mint Schumi,
nekem erről más a véleményem...Silvanus írta:Én soha nem voltam 'Schumi-s', sőt! Nem is volt sosem igazán szimpi nekem, mert elég agresszív pilóta, DE!!! Mindig is elismertem, hogy fantasztikus versenyző, egy élő legenda!!! EZ TÉNY!!! És sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogom gondolni, de amit ez az ember idén végigcsinált... egyszerűen megérdemli a 8-dik VB címet! És így elbukni tőle a végén... KÁR! SAJNÁLOM!!!![]()
Jövőre Forcá Ferrari, FORCÁ KIMI!!!Remélem végre összjön neki!!!
Hy!Melkor írta:Mivel schumi kiesett - ráadásul motorhibával - valószínűleg ő is új motorral megy majd.doki írta:A baj csak az,hogy Alonso renault-jában új motor lesz.Úgyhogy ebből a szempontból egál
Hogy finoman fogalmazzak elég kellemesen érintett schumi tegnapi kiesése, de nem kezdek el örömködni, mert ha netán valami csoda történne a brazil nagydíjon, akkor utána kapnék tőletek hideget-meleget![]()
Mivel schumi kiesett - ráadásul motorhibával - valószínűleg ő is új motorral megy majd.doki írta:A baj csak az,hogy Alonso renault-jában új motor lesz.
Kralo írta:No comment.Los Banditos írta:Massa is okozhat egy kis nemtúl feltünő karambolt amibe mondjuk nem sérülnek meg és nemis egyértelmű lenne a hibás netán Alonsoval történne az afér...Méltó befejezése lenne Schumacher versenyzői karrierjének.
Egy kommentátor se éreztesse, hogy kinek drukkol. A jobb fociközvetítőknél nem is nagyon lehet felfedezni, hogy melyik csapatért szorít. Másrészt szerintem téged ugyanannyira idegesít Czollner, mint engem Palik.ozsimiki írta:Hy Marci!Marci írta:Czollner a kisebbségben lévő ellenzék!![]()
Kíváncsi vagyok kinek fog szurkolni Palik miután Schumi visszavonul![]()
Akkor lett volna igazán drámai ez a futam, ha ő közvetít
És mit kell ezen nevetniMiért nekik is lehet kedvencük,de Palik akkor is ezerszer jobb,mint Czollner....Ő úgyanúgy elismeri Alonso tudását,és el is mondja,dicséri is amikor kell...
Gyula meg már ott tart,h Wéber meg se tudja győzni,arról,h egyszerűen 1es versenyeken Schumi jobb volt...mint pl ma,a kieséséig.
Teljesen Alonso központúan (jó nem szép megfogalmazás) közvetít,és érezni lehet rajta,h csalódótt és letört,ha nem jön össze a Spanyolnak...
Tudtam,hogy ez lessz...Kralo írta:No comment.Los Banditos írta:Massa is okozhat egy kis nemtúl feltünő karambolt amibe mondjuk nem sérülnek meg és nemis egyértelmű lenne a hibás netán Alonsoval történne az afér...Méltó befejezése lenne Schumacher versenyzői karrierjének.