A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Gondolom, akkor meg BEK volt a neve.Rohamcsiga írta: ↑2026.01.16. 12:41:17"A Madridon kívül nem volt még BL címvédés..."
AC Milan,Liverpool,Bayern M.,Ajax,Inter,Benfica,Notthingham Forest,ezek mind dupláztak vagy tripláztak zsinorban.
Ezt már töbször kiveséztük és szerintem továbbra is egyértelmű hogy ez nem így van.
Majd ha lesz időm megsajnálom őket.
https://www.facebook.com/share/v/1AgkBp56Gr/
A Spanish judge has placed former Barcelona player Gerard Piqué under official investigation for his alleged involvement in illegal payments in the relocation of Spain’s Super Cup to Saudi Arabia.
Ehhez egy gondolat. A szuperkupa döntő után egy-két madridi fórumra benéztem, arra voltam főleg kíváncsi, hogy milyen a vélekedés a getafei/juventusi taktikájukról és a semmilyen hozzáállású játékosaikról. De nagy megdöbbenésemre elég sok olyan hozzászólást olvastam, amik a játékvezető ténykedését méltatták. Gyakorlatilag közös egyetértés, konszenzus volt abban, hogy a játèkvezető jól, korrektül, sőt szinte tökéletesen vezette a meccset. Teljesen elképesztőnek tartottam, hogy szerintük az volt a közel tökéletes játékvezetés...
Ez az amiben még nagyon sokat kell fejlődnünk, hogy tartósan és magabiztosan hozzuk a tudásunk legjavát.
Nem mondtam, hogy ez a valószínű, mert mindkettőnek kicsivel vagyunk az esélyei, ha összeszorozzuk, az jön ki, hogy a triplára bőven 50% alatt van az esély, csak azt, hogy objektíve ezen a ponton mindkét sorozatban mi vagyunk a fő esélyesek (ezzel nehéz lenne vitázni szerintem), a harmadikat meg már behúztuk.Alcantara írta: ↑2026.01.15. 09:38:034 pont az egyelőre kis előny, maradjunk annyiban, hogy jobb pozicíóban vagyunk, de bármi lehet a bajnokság szempontjából.bence0330 írta: ↑2026.01.14. 23:04:55Részünkről meg amibe most még kicsit távoli meg durva belegondolni, de a szezon ezen pillanatában mi vagyunk a fő esélyese a bajnokságnak és a kupának is. Mennyire kemény lenne két hazai tripla egymás után, miközben mondjuk Mbappé második éve kupa nélkül maradna...
Egy rossz vonzata van a dolognak, ők jobban koncentrálhatnak a bajnokságra.
Nálunk is volt hullámvölgy, ez minden csapatnál bekövetkezik egy szezonon belül.
Más téma: én annyira nem örülnék a kupában való menetelésnek a gálakezdőnkkel, többre tartanám, ha ott a perememberek lennének tűzben tartva inkább. BL és a bajnokság lenne számomra a prioritás.
Szerintem megint eltúlzod a kijelentéseidet. 4 pont az egyelőre kis előny, maradjunk annyiban, hogy jobb pozicíóban vagyunk, de bármi lehet a bajnokság szempontjából.bence0330 írta: ↑2026.01.14. 23:04:55Részünkről meg amibe most még kicsit távoli meg durva belegondolni, de a szezon ezen pillanatában mi vagyunk a fő esélyese a bajnokságnak és a kupának is. Mennyire kemény lenne két hazai tripla egymás után, miközben mondjuk Mbappé második éve kupa nélkül maradna...
Egy rossz vonzata van a dolognak, ők jobban koncentrálhatnak a bajnokságra.
Ezzel azért óvatosan bánnék. Nem olyan nagy az előny, elég 2-3 rosszabb meccs, pár sérülés és már nem mi vagyunk elől.
Nagy mentések, volt egy előretörése egy egész jó lövéssel, volt 5-6 párharca, szerintem mindet megnyerte, egy másodosztály tartalékcsapatában játszó 18 évestől a RM ellen jól néz ki.