A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Nekem is Raphinha mezem van itthongy írta: ↑2026.01.14. 06:55:53Amúgy meg ha valaki Reál szurkoló és a fentit így is gondolja nem csak mondja akkor meg is érdemli a saját csapatát. Én meg közben a nyáron 5 perc gondolkodás után a Raphinha mezt vettem le a polcról és fizettem érte. Rettentő büszke vagyok, hogy az ember nálunk játszik, és még csak nem is a góljai meg a támadó teljesítménye miatt.

Gondolom, nagy szeretettel emlekszel vissza azokra az idokre, amikor a Real szurkolok egyuttereztek velunk, minden EL kizugasunk utan. Jah, nem is volt olyan reszukrol.Asensi írta: ↑2026.01.15. 18:41:34A győzelmet is meg kell tanulni elviselni.
- Nem tetszik ez a nagy örömködés amiatt, hogy kiesett a Real Madrid. Nem az Albacetéről beszélek. Nekik minden joguk meg van erre. Na de Pique? Meg a San Marinoi szövetség? Kicsi, nem. Sokkal nagyobb tiszteletet kellene tanúsítani. A Real Madrid egy jó csapat, csak mi még jobbak vagyunk. Emlékszem én olyan meccsekre, ahol egy kis csapat szívatott minket és a kommentátor élvezettel ismételgette a szenzációt, én meg legszívesebben kihajítottam volna az ablakon a tv-t is meg a kommentátort is.
Egyetértek, nem győzöm kiikszelni a dolgokat ráaádsul a minőségük is gyenge, olyan mintha '98-ból köszönne vissza pár banner.Rohamcsiga írta: ↑2026.01.14. 17:35:33Motorola g54,android 15,google chrome ugyanezt csinálja nálam is.Fórum megnyitás után rögtön fentről lejön egy reklám,kb 2mp és alulról is feljön egy és a képernyő kb 90%-át kitakarják.A másik fajta az oldal betöltése közben ugrik fel a teljes képernyőt kitakarva.Reklámmentes fizetős account is jobb lenne mint ez a mostani lócitrom halmaz.
Nekem nem tetszenek, amik mostanában a pályán kívül történnek.recrea írta: ↑2026.01.14. 13:16:19Nagyjából.csababarca írta: ↑2026.01.13. 16:18:45Én azért kicsit nem értek egyet ezzel.
Amikor a televíziózás hőskorában Harsányi mint barca drukker, Gangxsta Zoli mint atleticos ekézte a reált minősíthetetlen jelzőkkel, akkor se volt semmi gond ezzel.
Hegyi olyan amilyen, van egy véleménye, kb berögzült véleménye amit 30-40 éve tapasztalt, és ugyanaz fújja.
Semmi gond nincs ezzel.
Mondjuk nem értem felnőtt emberek miért fanyalodnak arra, hogy egy meccs utáni értékelést megnézzenek? Ki a francot érdekel, hogy Hegyi mit mond egyébként, vagy bármelyik más szakértőnek csúfolt valaki.
Szerintem inkább kellemetlen és visszatetsző a levél, egyáltalán mi a célja? Sosem gondoltam volna, hogy valakit - a röhögésen túl - érdekel Hegyi mondanivalója…legfőképp titeket nem, mivel Hegyi nem a szerkesztőség szintje, sasok pedig nem vadásznak legyekreküldenünk kellett volna neki inkább egy Raphinha mezt…
Nekem igen. Feldobja ugyan a "bezár" vagy "ki-x-elheted" lehetőséget, de nem hajtja végre csak 10-20 mp múlva vagy akár később, illetve sokszor lefagy ekkor és mindent előről kell kezdeni.
Egyetértek veled. Valamikor sokat olvastam cikkeit a Népszabadság sportoldalán. A fociról talán nem is nagyon írt más.drobika írta: ↑2026.01.14. 07:55:44Tudjátok, szerintem az a baj, hogy ha valaki olyasmit mond, ami a másiknak nem tetszik, nem ért vele egyet, akkor azt már le lehet húzni, akkor is, ha a korábbi szakmai életében jó volt, esetleg maradandót alkotott. Az élet minden területén ez van. Valakiről kiderül, hogy mást gondol, másnak szurkol, másra szavaz, máris a sötét oldalon találja magát.
Hegyi Ivánnak nincs igaza. Most sem volt. Ennyi.
Ettől még ért a focihoz, tud és tudott is objektív lenni.
Túl kell ezen lépni, és el kell fogadni azt is, aki másképp vélekedik értelmezhető határon belül valamiről.
Nagyjából.csababarca írta: ↑2026.01.13. 16:18:45Én azért kicsit nem értek egyet ezzel.
Amikor a televíziózás hőskorában Harsányi mint barca drukker, Gangxsta Zoli mint atleticos ekézte a reált minősíthetetlen jelzőkkel, akkor se volt semmi gond ezzel.
Hegyi olyan amilyen, van egy véleménye, kb berögzült véleménye amit 30-40 éve tapasztalt, és ugyanaz fújja.
Semmi gond nincs ezzel.
Mondjuk nem értem felnőtt emberek miért fanyalodnak arra, hogy egy meccs utáni értékelést megnézzenek? Ki a francot érdekel, hogy Hegyi mit mond egyébként, vagy bármelyik más szakértőnek csúfolt valaki.
Szerintem anno az is volt, imádattal beszélt arról a korszakunkról és melengette a kis lelkem, hogy a haveroknak még duplán felcseszte ezzel az agyát, azon kívül, hogy nem nyert semmit a csapatuk.

Megértem a szerkesztőséget, hogy megfogalmazta a cikket (már ha a podcastok, ahol ez azért már nem egyszer és nem körülírva szintén el lett mondva, nem ért célt).
Hasonló a véleményem. Én sem értem mi történt vele. Régen Real szurkolóként is objektívebb volt, és sokszor dícsérte a Barcát, de mindig is a régmúltból idézett.Peter írta: ↑2026.01.13. 22:26:42Egyébként az angol szakértők (kommentárok, több angol volt játékos is) sokkal keményebben és durvábban fogalmaznak arról, ami nekik éppen nem tetszik vagy nem az ő szájuk íze szeint történik.
Hegyi Iván a nyomukba sem ér.
Nyílt levelet ezért nekem biztosan nem jutott volna eszembe írni, de nem vagyunk egyformák és ettől szép a szurkolás.
Sokáig azt hittem annó, hogy Barca szurkoló....
Teljesen elfogult és így inkompetens volt ez ember, Csaba.csababarca írta: ↑2026.01.13. 20:02:15Mivel én nem néztem, sose nézem már ezeket a szakértéseket, félidőben is elkapcsolok másra, kérdezem, miket mondott ami sértő volt ránk nézve?