Észrevételek, kérdések a honlappal és a fórummal kapcsolatban

Kérdések, észrevételek, hibák és javaslatok az Eurobarca.hu oldallal és a fórummal kapcsolatban.

Legyen-e egy új téma(topik/topic) a fórumon a sérülteknek dedikálva: "Gyengélkedő"?

Igen, szuper ötlet!
20
49%
Igen, de legyen más a neve!
3
7%
Fölöslegesnek tűnik..
15
37%
Nem kell, legyünk optimisták!
3
7%

Szavazatok száma: 41
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2026.01.14. 17:35:33

Motorola g54,android 15,google chrome ugyanezt csinálja nálam is.Fórum megnyitás után rögtön fentről lejön egy reklám,kb 2mp és alulról is feljön egy és a képernyő kb 90%-át kitakarják.A másik fajta az oldal betöltése közben ugrik fel a teljes képernyőt kitakarva.Reklámmentes fizetős account is jobb lenne mint ez a mostani lócitrom halmaz.
Alcantara
Director del Fútbol

2026.01.14. 17:25:02

Nekem is ugyanez a gondom a telefonos fórumozásnál. Kizárólag csak ez az oldal generálja. Ezek szerint nem feltétlenül nálam van a probléma, pedig meg voltam győződve erről.
Deluigi
Director del Fútbol

2026.01.14. 16:46:04

Talan reklamblokkolo program segithet ebben.

Nem tudom, az oldal tenyleg kap-e bevetelt a reklamokbol vagy sem.
Peter
Director del Fútbol

2026.01.14. 14:22:16

recrea írta:
2026.01.14. 13:16:19
Más: telefonról fórumon való böngészés közben másnak is feldob reklámot mindegy egyes új oldal nyitásánál?
Nekem igen. Feldobja ugyan a "bezár" vagy "ki-x-elheted" lehetőséget, de nem hajtja végre csak 10-20 mp múlva vagy akár később, illetve sokszor lefagy ekkor és mindent előről kell kezdeni.
És igen, minden egyes oldalnál, lapozásnál, ami az élvezhetetlen, használhatatlan felé sodorja a kíváncsiskodó hangulatát, az enyémet biztosan....

Ja, ezek mai teló, mai támogatás, mai böngésző használatával, szóval nem eszköz kérdése és még csak nem is beállítás, mert egyéb oldalaknál minden sokkal gyorsabban működik. Ha fel is ugrik reklám, bezárhatom, elküldhetem hűvösre és nem rontja az élvezetet, lapozgatást.

Laptop esetében nincs panaszom, miközben ugyanaz a márka és böngésző is, mint a telefon.
grgly50
Capitá del Barça

2026.01.14. 14:21:54

drobika írta:
2026.01.14. 07:55:44
Tudjátok, szerintem az a baj, hogy ha valaki olyasmit mond, ami a másiknak nem tetszik, nem ért vele egyet, akkor azt már le lehet húzni, akkor is, ha a korábbi szakmai életében jó volt, esetleg maradandót alkotott. Az élet minden területén ez van. Valakiről kiderül, hogy mást gondol, másnak szurkol, másra szavaz, máris a sötét oldalon találja magát.
Hegyi Ivánnak nincs igaza. Most sem volt. Ennyi.
Ettől még ért a focihoz, tud és tudott is objektív lenni.
Túl kell ezen lépni, és el kell fogadni azt is, aki másképp vélekedik értelmezhető határon belül valamiről.
Egyetértek veled. Valamikor sokat olvastam cikkeit a Népszabadság sportoldalán. A fociról talán nem is nagyon írt más.
Az idő vasfoga őt is megrágta. A szenilitás jegyei már nála is felfedezhetők.
A motani nyilatkozatairól a vicc jut az eszembe:
- A Szovjetúnió és a USA között volt egy verseny, aminek az eredményét így kommentálták: A Szovjetunió az előkelő második helyezést érte el. Az USA az utolsó előtti lett.
Valószínű, hogy ezt látják a szerkesztők is
recrea
Llegenda del Barça

2026.01.14. 13:16:19

csababarca írta:
2026.01.13. 16:18:45
Én azért kicsit nem értek egyet ezzel.
Amikor a televíziózás hőskorában Harsányi mint barca drukker, Gangxsta Zoli mint atleticos ekézte a reált minősíthetetlen jelzőkkel, akkor se volt semmi gond ezzel.
Hegyi olyan amilyen, van egy véleménye, kb berögzült véleménye amit 30-40 éve tapasztalt, és ugyanaz fújja.
Semmi gond nincs ezzel.

Mondjuk nem értem felnőtt emberek miért fanyalodnak arra, hogy egy meccs utáni értékelést megnézzenek? Ki a francot érdekel, hogy Hegyi mit mond egyébként, vagy bármelyik más szakértőnek csúfolt valaki.
Nagyjából.

Szerintem inkább kellemetlen és visszatetsző a levél, egyáltalán mi a célja? Sosem gondoltam volna, hogy valakit - a röhögésen túl - érdekel Hegyi mondanivalója…legfőképp titeket nem, mivel Hegyi nem a szerkesztőség szintje, sasok pedig nem vadásznak legyekre :D küldenünk kellett volna neki inkább egy Raphinha mezt…

Más: telefonról fórumon való böngészés közben másnak is feldob reklámot mindegy egyes új oldal nyitásánál? Ha igen, akkor ez pénz kérdés? Bevételt termel az oldalnak vagy mi az oka? IT analfabéta vagyok.
Khyzz
Barça B

2026.01.14. 13:06:31

Én köszönöm, hogy írtatok levelet, már egy ideje zavar, hogy sok kommentátor mennyire részrehajló és sokszor lekezelő a Barcával. Igenis egy elemző próbáljon pártatlan maradni, kivéve ha a válogatott játszik vagy magyar csapat külföldivel, de egy Barca-RM-n maradjon pártatlan és ne elvadultan az egyik irányba húzzon. Enyhe részrehajlást el tudok fogadni (ők is emberek) vagy ahogy anno az NFL-es közvetítésekben Faragóék tolták, de igenis próbáljon pártatlan maradni és ismerje el mindkét csapat jó megmozdulásait és teljesítményeit.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2026.01.14. 08:36:34

Peter írta:
2026.01.13. 22:26:42

Sokáig azt hittem annó, hogy Barca szurkoló.... :D
Szerintem anno az is volt, imádattal beszélt arról a korszakunkról és melengette a kis lelkem, hogy a haveroknak még duplán felcseszte ezzel az agyát, azon kívül, hogy nem nyert semmit a csapatuk. :D Hát, azóta sok víz lefolyt a Dunán.. :D Annyira pc ez a világ, hogy döbbenet, akkoriban volt egy Real és egy Barca oldal a stúdióban és ment a szurkolás, egymás heccelése, ma már ebből is születne 1-2 cikk, hogy "megbántódtunk", kiközösítés, nem megfelelő jelzők használata stb.. Manapság már tudatosan kerülöm ezeket a stúdió beszélgetéseket, az érintettet pont végig hallgattam az éremátadás végett, de legyen szó fociról, nba-ről vagy ha már sport tv akkor a dartsról, tudatosan kerülöm, mert sokkal nagyképűbb lett a társaság mint volt, de lehetne mondani az F1-t ahol a kommentátor saját közösségi oldalán fikázza a vele nem egyetértőket. Ez egy ilyen biznisz, csak épp a nézőkből élnek.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
drobika
Entrenador del Barça

2026.01.14. 07:55:44

Tudjátok, szerintem az a baj, hogy ha valaki olyasmit mond, ami a másiknak nem tetszik, nem ért vele egyet, akkor azt már le lehet húzni, akkor is, ha a korábbi szakmai életében jó volt, esetleg maradandót alkotott. Az élet minden területén ez van. Valakiről kiderül, hogy mást gondol, másnak szurkol, másra szavaz, máris a sötét oldalon találja magát.
Hegyi Ivánnak nincs igaza. Most sem volt. Ennyi.
Ettől még ért a focihoz, tud és tudott is objektív lenni.
Túl kell ezen lépni, és el kell fogadni azt is, aki másképp vélekedik értelmezhető határon belül valamiről.
gy
Jugador del Barça

2026.01.14. 06:55:53

PR42 írta:
2026.01.13. 20:51:46
Meg hogy Vini a meccs legjobbja és az isten, Raphinhánál sokkal jobb stb stb, ezt olvastam.
Megértem a szerkesztőséget, hogy megfogalmazta a cikket (már ha a podcastok, ahol ez azért már nem egyszer és nem körülírva szintén el lett mondva, nem ért célt).

De én is csak úgy vagyok ezzel, hogy nem nézem azt jól van, engem ez irritálni nem tud. Nézem máshol.

Amúgy meg ha valaki Reál szurkoló és a fentit így is gondolja nem csak mondja akkor meg is érdemli a saját csapatát. Én meg közben a nyáron 5 perc gondolkodás után a Raphinha mezt vettem le a polcról és fizettem érte. Rettentő büszke vagyok, hogy az ember nálunk játszik, és még csak nem is a góljai meg a támadó teljesítménye miatt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2026.01.14. 06:24:40

Továbbra sem értem (köszi PR42 hogy leírtad miket mondott), hogy ezekkel mi a gond, mi változik attól, hogy szerinte Courtois bravúrt mutatott be, JG meg nem. Ezzel a támadókait szólta le amúgy hogy 6 méterre a kaputól legurították a labdát.

Vagy a Raphinha vs Vini eset. Most aki látta a meccset, annak világos volt melyik a komplexebb, jobb focista a játék minden elemében. Az is világos volt, hogy Raphinha volt az egész minitorna mvp-je. Ha utána azt mondja Hegyi nekem,, hogy Csabika, ide figyelj, Vini jobb volt mint Raphinha! Akkor én egyből megváltoztatom a véleményem, hogy jajj nagy szakértő úr maximálisan igaza van, mostmár én is így gondolom!

Dehogy változtatom meg, rohadtul nem érdekel mit beszél egy ilyen.

Na mindegy, túl van tárgyalva, az egész szakkomentár szakma itthon minősíthetetlen, ezért nem is érdemes nézni hallgatni ezeket, én láttam a trófeátadást a sport tv-n anélkül, hogy hallottam volna Hegyi agymenéseit is. Megoldható.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.14. 06:13:35

Peter írta:
Egyébként az angol szakértők (kommentárok, több angol volt játékos is) sokkal keményebben és durvábban fogalmaznak arról, ami nekik éppen nem tetszik vagy nem az ő szájuk íze szeint történik.
Hegyi Iván a nyomukba sem ér.

Nyílt levelet ezért nekem biztosan nem jutott volna eszembe írni, de nem vagyunk egyformák és ettől szép a szurkolás.
Hasonló a véleményem. Én sem értem mi történt vele. Régen Real szurkolóként is objektívebb volt, és sokszor dícsérte a Barcát, de mindig is a régmúltból idézett.

Nekem nem érte el az ingerküszöbömet. Rengeteg hírt olvasok, ilyen csiringító TV-s szakértők marhaságait, akik szerint a "az idegesítette fel a kupagyőzelemben, hogy a Barcanak már másodosztályú csapatnak kellene lennie" vagy az NSO szakértői cikkét, amit beidéztem, ami rendesen vérlázító volt a Olympiacos ellen (büntetőt nem értette miért ítélte meg, és vette el a lesgólt).

Nem akarok vitát generálni, így ezeket is elengedtem, lehet ezekkel lenne célszerűbb foglalkozni, mert óriási károkat okoz a szurkolók körében a Barca hírnevének
Nekem ezzel kapcsolatban "tűnt is el" kommentem.
Más szurkolói oldalak kicsit jobban "beleállnak" az ilyen mértékű torzításokba.

Hegyi Ivánon max. mosolygok egyet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2026.01.14. 06:30:10-kor.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2026.01.13. 22:55:13

Én szeretem hallgatni Hegyi hozzászólásait, mert érti a focit és rajongja. Dicsőítette a fénykorában lévő Barcát, sokszor helyre teszi a közpénzen felhízlalt gyengécske magyar focit.
Az utóbbi pár évben vett fel valamiféle csökönyös, szemellenzős stílust, talán magától, talán szerkesztői kérésre. A végletekig fozott real imádata, aztán a PSG egekbe magasztalása, a VAR létjogosultságának folyamatos megkérdőjelezése nagyon idegesítő és ellenszenves számomra.
Peter
Director del Fútbol

Engem nem érintett meg sehogy, mert láttam amit láttam és a látottak alapján volt saját véleményem a meccsről.

Mondjuk engem a szurkolói rivalizálás sem érdekel és sajnos nem is vagyok képes felfogni ezeket, szerintem ennek semmi értelme, kinek a pap, kinek a papné, miközben én a lányukat választanám.... :D

A pályának szoktam hinni és egyedül a pálya az, ami sosem hazudik vagy sosem beszél mellé.
Középre ment? És? Miért középre rúgták....aki középre rúgta nem járt túl a kapus eszén, ennyi.

Ha már Hegyi Iván, nekem egyedül az tűnt fel, minimum kétszer elhangzott, hogy "milyen gól döntött?".
Erre én mindíg azt mondom, bárki is szerzi, megpattanni csak akkor tud a labda, ha valaki ellövi, azaz próbálkozik. Enélkül nem is lehet gól, szóval az összes többi mellébeszélés. Ez akkor is így van, ha bárki szerzi és akkor is, ha bárki kapja.
Abban biztos vagyok, Hegyi Iván is tudja, hogy minden gól ugyanannyit ér, ugyanakkor a milyensége ettől még lehet szubjektív megítélés kérdése.

Egyébként az angol szakértők (kommentárok, több angol volt játékos is) sokkal keményebben és durvábban fogalmaznak arról, ami nekik éppen nem tetszik vagy nem az ő szájuk íze szeint történik.
Hegyi Iván a nyomukba sem ér.

Nyílt levelet ezért nekem biztosan nem jutott volna eszembe írni, de nem vagyunk egyformák és ettől szép a szurkolás.
Ronaldinho&Barca írta:
2026.01.13. 17:05:11
A Messi korszakban meg imádattal beszélt rólunk,
Sokáig azt hittem annó, hogy Barca szurkoló.... :D
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2026.01.13. 22:11:18

Jelen. :D Mondjuk nem pont Ivánon idegesítettem fel magam sokadszor, de hasonló okokból szórakozok inkább streamekkel.

Ő amúgy valamikor megváltozott? Nekem sok évvel ezelőttről az van meg, hogy mindig csillogó szemmel mondta, hogy "Bárszá". Nem követtem szorosan a munkásságát, de amikor láttam, az volt a benyomásom róla, hogy Barca-drukker, vagy legalábbis csodáló. De ez jó sok éve volt már.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
torotam
Jugador d'estrella

2026.01.13. 21:59:13

csababarca írta:
2026.01.13. 20:02:15
Mivel én nem néztem, sose nézem már ezeket a szakértéseket, félidőben is elkapcsolok másra, kérdezem, miket mondott ami sértő volt ránk nézve?
Teljesen elfogult és így inkompetens volt ez ember, Csaba.
PR42 a J.Garcia-t érő lekicsinylést és Cuortois magasztalását már leírta, de talán még ez volt a legenyhébb megnyilvánulása.
Azzal kezdte, hogy Raphinha győztes gólját gyakorlatilag annulálta, mondván micsoda malac gól volt ez. Gól? Ez nem is volt szerinte igazi gól. Mindezt röhörészve, kb olyan stílusban, hogy na nehogy már egy Real ellen ilyen góllal nyerjen valaki. Persze a Real 2. gólját nem említette meg, hogy az legalább annyira szerencsés volt.
Majd jött a legdurvább rész, mikor kb szó szerint azt tudta mondani, hogy a Real Madrid érdemtelen vereséget szenvedett, de csak STATISZTIKAILAG veszített! Mert a Real erkölcsileg és kulturálisan is legyőzte a Barcelonát.
Majd ez sem volt elég és Raphinha MVP címét is annulálta, mondván Vinicius volt a legjobb, maga a brazil csoda! Na itt már nekem is végleg elszakadt a cérna, arról a Raphinháról aki a négyes döntő kiemelkedő játékosa volt egy jó szót nem szól, de azt a Viniciust, aki fene tudja hány hónap után végre méltóztatott valamennyire a focival foglalkozni és lőni egyetlen gólt viszont felmagasztalja az egekbe és értetlenkedik, hogy miért nem ő az MVP.
Szóval az egész annyira degradáló volt a csapatunkra nézve, hogy nem is minősíteném.

Én valamiért meg szoktam a szakértőket hallgatni, ebben “régivágású” vagyok. És ezért is nagyon örültem az eurobarca nyílt levelének és köszönöm is ezúton, mert nem az kellene legyen a megoldás, hogy kapcsoljam el a műsort, hanem hogy ilyen bicskanyitogató böszmeségek szakértőktől ne hangozzanaknel.
Mert egy Ganxta-t vagy Harsányit pont másképp kell kezelni, mint aki szakértőként ül ott.
Visca el BARCA!
davi10
Llegenda del Barça

2026.01.13. 21:50:11

Szerintem van különbség, Ganxsta és Harsányi egyik se egy futballszakértő, nem is úgy adják el magukat és a Sport Tv se adta el úgy őket, bohóckodtak mindketten. Hegyi viszont mint szakértő van ott, és nekem nem volt vele bajom amikor még ott volt a La Liga. De az utóbbi években valami olyan szintű mélyrepülésben van az ember, hogy tényleg baromi kellemetlen hallgatni.

Pont ezért ha tehetem én is azonnal muteolom a félidei beszélgetést, erre most nem volt lehetőségem és én is vártam a kupaátadást.
Nagyon sajnálom, már nem képernyőre való az ember. Sajnálom, mert a Faragó - Holczer duóból még egy érdekes beszélgetés is kijöhetett volna. Az meg különösen fura, hogy nem tűnik fel senkinek a tv-nél, vagy nem akarnak vele foglalkozni, de hihetetlenül rontja az ember a színvonalat, nézettséget meg nem generál, sőt szerintem többen az ilyenek miatt választják inkább a külföldi streameket.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Alcantara
Director del Fútbol

2026.01.13. 21:02:10

csababarca írta:
Amikor a televíziózás hőskorában Harsányi mint barca drukker, Gangxsta Zoli mint atleticos ekézte a reált minősíthetetlen jelzőkkel, akkor se volt semmi gond ezzel.
Hegyi olyan amilyen, van egy véleménye, kb berögzült véleménye amit 30-40 éve tapasztalt, és ugyanaz fújja.
Semmi gond nincs ezzel.

Mondjuk nem értem felnőtt emberek miért fanyalodnak arra, hogy egy meccs utáni értékelést megnézzenek? Ki a francot érdekel, hogy Hegyi mit mond egyébként, vagy bármelyik más szakértőnek csúfolt valaki.
Elmondom én neked Csaba miért "fanyalodtam" rá, hogy megnézzem. Sosem szoktam ezeket a sz.rházi embereket hallgatni, nézni. Egy oka volt, vártam a kupaátadást. Szerettem volna élőben nézni azonnal a meccs után, mert teljes eufóriában voltam a meccs miatt. Mivel sosem hallottam eddig, most teljesen kiverte a biztosítékot ez nálam is. De ettől még felnőtt ember maradok.
PR42
Jugador d'estrella

2026.01.13. 20:51:46

csababarca írta:
Magyarországon nincs szakértő, urambátyám rendszer van ebben is, felsoroltam neveket, kik ezek? Nullák, de megszakértik a focit.

Meg vannak azok az újhullámosok, akik életükben nem fociztak, tesiórán kinevették őket, max ugrálóköteleztek, aztán megnéztek pár külföldi szakértőt, megtanultak pár hangzatos kifejezést és osztják az észt.

Véleményt mondanak szakértőként, ez ilyen.
Minden csapat szurkolói felháborodhatnának bármikor ezeken, de felesleges, úgysem változtatnak.

Mivel én nem néztem, sose nézem már ezeket a szakértéseket, félidőben is elkapcsolok másra, kérdezem, miket mondott ami sértő volt ránk nézve?
Én valamelyest veled értek egyet.
Ha nem beszélnénk róla ma is és nem lenne tele róla készült mémekkel a trollfoci akkor nem raknák képernyőre.
De mivel mindenkit képest kiakasztani a hülyeségeivel, ezért figyelmet és kattintásokat nyer a SportTV-nek.
Én is a tárcámmal szavazok, nem nézem, nem érdekel, nem kattintok a sportTV-s cikkekre, legyen hülye ha hülye.
Ha mindenki ezt csinálná akkor valszeg változtatnának a szakértőkön, de amíg van content és engagement addig marad minden így.

És igen, régen is voltak hülyék a tv-ben, és akkor is csak röhögtünk rajta.

Olyanokat mondott pl hogy Garciának nem volt nagy védése mert minden középre ment de egyből utána mutatták Kurtuát ahogy mellbe lövi Yamal és egyből elkezdett prüszkölni az öreg hogy na ez már bravúr, ez a nagy védés, hát ő már bent látta de valahogy kiszedte Kurtuá. Ezt is úgy kaptam csak el hogy jöttem vissza a fogmosásból, majdnem ki is esett a számból a kefe :D
Troll a pali vagy őrült, nem kell vele foglalkozni. A többiek is elkezdték neki mondani a stúdióban hogy de hát ez tök középre ment és meg se kellett mozdulnia, mire annyit tudott mondani hogy de ez nagy védés volt mert ő már bennlátta :D :D
Meg hogy Vini a meccs legjobbja és az isten, Raphinhánál sokkal jobb stb stb, ezt olvastam.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

Magyarországon nincs szakértő, urambátyám rendszer van ebben is, felsoroltam neveket, kik ezek? Nullák, de megszakértik a focit.

Meg vannak azok az újhullámosok, akik életükben nem fociztak, tesiórán kinevették őket, max ugrálóköteleztek, aztán megnéztek pár külföldi szakértőt, megtanultak pár hangzatos kifejezést és osztják az észt.

Véleményt mondanak szakértőként, ez ilyen.
Minden csapat szurkolói felháborodhatnának bármikor ezeken, de felesleges, úgysem változtatnak.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.13. 18:32:35

Én meg nem értek egyet, hogy hagyjuk mer "volt rosszabb 25 éve."
Igen az más korszak volt, sőt előtte Vitár, Vitray, Knézy korszaka meg megint más.

Ez meg üzlet, a tv nézők a vásárlók ebben az esetben és gagyi minőséget kapnak a pénzükért és nem érdekel XY munkássága (jelen esetben Hegyi Iván), akkor kapjon életműdíjat és szakértsen a barátainak otthon, de ne kelljen emberek ezreinek tv-t némítani, ahogy stúdióba kapcsolnak, mert marhaságokat hord össze valaki. Ja és ezért kapja a súlyos milliókat, ha ugyanilyen minőségben burkoló, tanár, buszsofőr lenne, akkor már munkanélküli lenne.

Ettől még nyilván fontosabb probléma egy széteső kórház, vagy a kátyús utak és nem sorolom, de ehhez meg nem kell nagyon társadalmi összefogás, simán szakértsen a szerkesztő úr mondjuk portugál bajnokikat és fizessenek másnak sokmilliót, hátha kevéssé zavaró és nem kell mindenkinek tv-t némítani.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2026.01.13. 17:05:11

A Messi korszakban meg imádattal beszélt rólunk, akkor ez így egál. Szerintem vannak ennél nagyobb problémák is, mint egy hazai szép korú újságíró most épp nem szívlel minket. bumm.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
soadroli
Llegenda del Barça

2026.01.13. 16:57:58

én meccs előtt meg után se hallgatom a nagy szakértőket, félidőkben meg le van némítva a tv :mrgreen:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

Semmi gond nincs ezzel.

Más sportcsatornákon is mindig ilyen full inkompetens fazonok ültek, Korsós Gyuri, Sebők Vili, Gera (atyaég), Sallói, Bánki Dodi, azok aztán tényleg mondtak full szakmaiatlan dolgokat, de kit érdekel ez?

Ne legyünk már ennyire érzékenyek, mi lett volna a Zombori, Mészöly féle időkben akkor?
Alcantara
Director del Fútbol

2026.01.13. 15:15:16

A főoldali cikkben említett, Sport TV-hez írott nyílt levelet csak támogatni tudom, ideje volt már Hegyi Iván ámokfutását félhivatalos szinten is szóvá tenni. A vasárnapi botrányos megnyilvánulásai a kupaátadás előtt, jelentős mértékben lehúzta a csatorna színvonalát. Köszönet annak illetve azoknak, akik ezt a nyílt levelet megfogalmazták!
Válasz küldése