A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Egyetértek, nem győzöm kiikszelni a dolgokat ráaádsul a minőségük is gyenge, olyan mintha '98-ból köszönne vissza pár banner.Rohamcsiga írta: ↑2026.01.14. 17:35:33Motorola g54,android 15,google chrome ugyanezt csinálja nálam is.Fórum megnyitás után rögtön fentről lejön egy reklám,kb 2mp és alulról is feljön egy és a képernyő kb 90%-át kitakarják.A másik fajta az oldal betöltése közben ugrik fel a teljes képernyőt kitakarva.Reklámmentes fizetős account is jobb lenne mint ez a mostani lócitrom halmaz.
Nekem nem tetszenek, amik mostanában a pályán kívül történnek.recrea írta: ↑2026.01.14. 13:16:19Nagyjából.csababarca írta: ↑2026.01.13. 16:18:45Én azért kicsit nem értek egyet ezzel.
Amikor a televíziózás hőskorában Harsányi mint barca drukker, Gangxsta Zoli mint atleticos ekézte a reált minősíthetetlen jelzőkkel, akkor se volt semmi gond ezzel.
Hegyi olyan amilyen, van egy véleménye, kb berögzült véleménye amit 30-40 éve tapasztalt, és ugyanaz fújja.
Semmi gond nincs ezzel.
Mondjuk nem értem felnőtt emberek miért fanyalodnak arra, hogy egy meccs utáni értékelést megnézzenek? Ki a francot érdekel, hogy Hegyi mit mond egyébként, vagy bármelyik más szakértőnek csúfolt valaki.
Szerintem inkább kellemetlen és visszatetsző a levél, egyáltalán mi a célja? Sosem gondoltam volna, hogy valakit - a röhögésen túl - érdekel Hegyi mondanivalója…legfőképp titeket nem, mivel Hegyi nem a szerkesztőség szintje, sasok pedig nem vadásznak legyekreküldenünk kellett volna neki inkább egy Raphinha mezt…
Nekem igen. Feldobja ugyan a "bezár" vagy "ki-x-elheted" lehetőséget, de nem hajtja végre csak 10-20 mp múlva vagy akár később, illetve sokszor lefagy ekkor és mindent előről kell kezdeni.
Egyetértek veled. Valamikor sokat olvastam cikkeit a Népszabadság sportoldalán. A fociról talán nem is nagyon írt más.drobika írta: ↑2026.01.14. 07:55:44Tudjátok, szerintem az a baj, hogy ha valaki olyasmit mond, ami a másiknak nem tetszik, nem ért vele egyet, akkor azt már le lehet húzni, akkor is, ha a korábbi szakmai életében jó volt, esetleg maradandót alkotott. Az élet minden területén ez van. Valakiről kiderül, hogy mást gondol, másnak szurkol, másra szavaz, máris a sötét oldalon találja magát.
Hegyi Ivánnak nincs igaza. Most sem volt. Ennyi.
Ettől még ért a focihoz, tud és tudott is objektív lenni.
Túl kell ezen lépni, és el kell fogadni azt is, aki másképp vélekedik értelmezhető határon belül valamiről.
Nagyjából.csababarca írta: ↑2026.01.13. 16:18:45Én azért kicsit nem értek egyet ezzel.
Amikor a televíziózás hőskorában Harsányi mint barca drukker, Gangxsta Zoli mint atleticos ekézte a reált minősíthetetlen jelzőkkel, akkor se volt semmi gond ezzel.
Hegyi olyan amilyen, van egy véleménye, kb berögzült véleménye amit 30-40 éve tapasztalt, és ugyanaz fújja.
Semmi gond nincs ezzel.
Mondjuk nem értem felnőtt emberek miért fanyalodnak arra, hogy egy meccs utáni értékelést megnézzenek? Ki a francot érdekel, hogy Hegyi mit mond egyébként, vagy bármelyik más szakértőnek csúfolt valaki.
Szerintem anno az is volt, imádattal beszélt arról a korszakunkról és melengette a kis lelkem, hogy a haveroknak még duplán felcseszte ezzel az agyát, azon kívül, hogy nem nyert semmit a csapatuk.

Megértem a szerkesztőséget, hogy megfogalmazta a cikket (már ha a podcastok, ahol ez azért már nem egyszer és nem körülírva szintén el lett mondva, nem ért célt).
Hasonló a véleményem. Én sem értem mi történt vele. Régen Real szurkolóként is objektívebb volt, és sokszor dícsérte a Barcát, de mindig is a régmúltból idézett.Peter írta: ↑2026.01.13. 22:26:42Egyébként az angol szakértők (kommentárok, több angol volt játékos is) sokkal keményebben és durvábban fogalmaznak arról, ami nekik éppen nem tetszik vagy nem az ő szájuk íze szeint történik.
Hegyi Iván a nyomukba sem ér.
Nyílt levelet ezért nekem biztosan nem jutott volna eszembe írni, de nem vagyunk egyformák és ettől szép a szurkolás.
Sokáig azt hittem annó, hogy Barca szurkoló....
Teljesen elfogult és így inkompetens volt ez ember, Csaba.csababarca írta: ↑2026.01.13. 20:02:15Mivel én nem néztem, sose nézem már ezeket a szakértéseket, félidőben is elkapcsolok másra, kérdezem, miket mondott ami sértő volt ránk nézve?

Elmondom én neked Csaba miért "fanyalodtam" rá, hogy megnézzem. Sosem szoktam ezeket a sz.rházi embereket hallgatni, nézni. Egy oka volt, vártam a kupaátadást. Szerettem volna élőben nézni azonnal a meccs után, mert teljes eufóriában voltam a meccs miatt. Mivel sosem hallottam eddig, most teljesen kiverte a biztosítékot ez nálam is. De ettől még felnőtt ember maradok.csababarca írta: ↑2026.01.13. 16:18:45Én azért kicsit nem értek egyet ezzel.
Semmi gond nincs ezzel.
Én valamelyest veled értek egyet.csababarca írta: ↑2026.01.13. 20:02:15Magyarországon nincs szakértő, urambátyám rendszer van ebben is, felsoroltam neveket, kik ezek? Nullák, de megszakértik a focit.
Meg vannak azok az újhullámosok, akik életükben nem fociztak, tesiórán kinevették őket, max ugrálóköteleztek, aztán megnéztek pár külföldi szakértőt, megtanultak pár hangzatos kifejezést és osztják az észt.
Véleményt mondanak szakértőként, ez ilyen.
Minden csapat szurkolói felháborodhatnának bármikor ezeken, de felesleges, úgysem változtatnak.
Mivel én nem néztem, sose nézem már ezeket a szakértéseket, félidőben is elkapcsolok másra, kérdezem, miket mondott ami sértő volt ránk nézve?