2026.01.13. 16:18:45
Én azért kicsit nem értek egyet ezzel.
Amikor a televíziózás hőskorában Harsányi mint barca drukker, Gangxsta Zoli mint atleticos ekézte a reált minősíthetetlen jelzőkkel, akkor se volt semmi gond ezzel.
Hegyi olyan amilyen, van egy véleménye, kb berögzült véleménye amit 30-40 éve tapasztalt, és ugyanaz fújja.
Semmi gond nincs ezzel.
Mondjuk nem értem felnőtt emberek miért fanyalodnak arra, hogy egy meccs utáni értékelést megnézzenek? Ki a francot érdekel, hogy Hegyi mit mond egyébként, vagy bármelyik más szakértőnek csúfolt valaki.
Más sportcsatornákon is mindig ilyen full inkompetens fazonok ültek, Korsós Gyuri, Sebők Vili, Gera (atyaég), Sallói, Bánki Dodi, azok aztán tényleg mondtak full szakmaiatlan dolgokat, de kit érdekel ez?
Ne legyünk már ennyire érzékenyek, mi lett volna a Zombori, Mészöly féle időkben akkor?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."