A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Átmeneti egészen addig amíg Zidane vagy Klopp fel nem veszi a telefont nekiFcBarcelona1 írta: ↑2026.01.13. 06:17:42AS szerint nem átmeneti, szerintem Pereznél nem lehet tudni, egyszemélyben dönt mindenről.
Biztosan nagy lökést ad az új edző a csapatnak, még ha minőségben jócskán el is marad Alonsotól. Alonsonak nem volt még a türelem, hosszútávon valószínűleg egy jó focit játszó csapatot rakott volna össze.
Rövidtávon kiderül meg tudják e menteni a szezonjukat, a keret és a minőség szerintem még van hozzá
Szerintem Klopp, vagy Zizu tudna itt csak rendet tenni.FcBarcelona1 írta: ↑2026.01.12. 18:35:34Most olvasom, hogy menesztették Xabi Alonso T (mehet a Liverpoolba?)
a kíváncsi leszek kit fognak kinevezni szezon közben, Zidane összekaphatja sajnos őket, Arbeloa gondolom ideiglenes
Remélem Messi nem veri majd el a parkolóban...Barcaforever írta: ↑2026.01.12. 19:27:20Már 1 órája kirakta a Madrid hivatalos közleményben Alonso menesztése után, hogy Arbeloa az új edző.

Nem vagyok biztos benne, hogy ő mondott le, sőt! Nem hiszem, hogy fogta volna magát és egy vesztes döntő után inkább lelép.bence0330 írta: ↑2026.01.12. 18:33:33Nem teljesen. Fura volt a pár óra, mert pont jöttek a hírek, hogy Xabi helye stabil, és ez tényleg így lett volna, viszont elvileg ő maga lemondott.
Ahogy írtátok, teljesen elvesztette az öltözőt, nem hallgattak rá, nem tudta átadni az ötleteit sem, olyan volt kicsit a helyzet, mint Xavi az utolsó fél-1 évében, csak neki volt előtte 1,5 remek.
Én is remélem, hogy nem Zidane jön, ott nem lenne visszapofázás.
Közben nézem, valahol meg azt írják, kirúgták, szóval lehet mégis ez van, majd kiderül hamarosan.
Nem teljesen. Fura volt a pár óra, mert pont jöttek a hírek, hogy Xabi helye stabil, és ez tényleg így lett volna, viszont elvileg ő maga lemondott.

Közben hivatalos, hogy menesztették Xabi Alonsot.Chino írta: ↑2026.01.12. 18:03:41
A legszebb az, hogy Alonso mutatta nekik, hogy menjenek oda sorfalat állni, a játékosok meg mentek Mbappéval. Azért ez nagyon sokat elmond az edző tekintélyéről. Nem szándékosan, de lehet, hogy a csapat meg fogja buktatni Xabit.
A Monaco elleni meccsük sorsfordító lesz. Ha otthon pontot hullajtanak és kiesnek a top8-ból kérdés, hogy mennyire lesz türelmes a Bernabeu, de a bajnokság sem lesz egyszerű.
A Villarreal gyakorlatilag 1 ponttal van mögöttük, ráadásul még egy forduló és a Real utazik hozzájuk. Ha beelőzik őket, tőlünk pedig méginkább leszakadnak meleg lesz a pite.
Lehet, hogy ettől a bukott döntőtől (ráadásul pont ellenünk) jobban felszívják magukat, de én valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét. Ezért is volt nagyon fontos egy a győzelem, nekünk ad egy löketet, őket pedig jó eséllyel lejjebb nyomhatja.
A legszebb az, hogy Alonso mutatta nekik, hogy menjenek oda sorfalat állni, a játékosok meg mentek Mbappéval. Azért ez nagyon sokat elmond az edző tekintélyéről. Nem szándékosan, de lehet, hogy a csapat meg fogja buktatni Xabit.bence0330 írta: ↑2026.01.12. 11:37:39Itt van a kutya elásva. Mondjuk én talán úgy gondolom, hogy az öltöző a következmény, nem tudom, ki mennyire lenne amúgy sportszerű a játékosok között. De ami sértett felsőbbrendűség érkezik fentről, főleg az elmúlt 1-2 évből, az nagyon durva, a mi játékosaink is simán lehet, hogy ilyenekké válnának hasonló esetben.
Hú de jó lenne, ha tényleg hosszabb időre lejtmenetre kerülnének. Elfelejtették már azt az időszakot 14 előtt, mikor közük nem volt semmihez nagyon-nagyon sokáig, a jelenleginél jobb játékosokkal sem.
Itt van a kutya elásva. Mondjuk én talán úgy gondolom, hogy az öltöző a következmény, nem tudom, ki mennyire lenne amúgy sportszerű a játékosok között. De ami sértett felsőbbrendűség érkezik fentről, főleg az elmúlt 1-2 évből, az nagyon durva, a mi játékosaink is simán lehet, hogy ilyenekké válnának hasonló esetben.
Szerintem egyszerűen ennyire toxikus ott a közeg az öltözőt is beleértve. Olyan szintű egók vannak, akik nem képesek elfogadni a vereséget, pláne a Barcától, ez mutat valamit a sportemberi mivoltukról is. Addig amíg megy a szekér, könnyű jófejkedni, de most, hogy finoman szólva is döcög, megmutatkozik a valódi arc. A török gyerek minősíthetetlen volt, a jelenlegi madridizmus csimborasszóját mutatta meg, egyelőre Pedri cipőfűzőjét sem köthetné be, nemhogy beleálljon.Andris írta: ↑2026.01.12. 10:37:14Valaki tudja, hogy Mbappé tegnap miért cseszegette bele a csapattársait egy rendkívül sportszerűtlen gesztusba, miszerint nem állnak sorfalat a győztesnek?
Egy rüdigerből, viniciusból Arda Gülerből, esetleg Carvajalból kinézem, sőt mostanában Courtoisnak is vannak furcsa dolgai... mármint azt, hogy csupán ennyire képtelenek veszteni és méltóságteljesen vagy legalább profin kezelni azt. A kis török tegnap például egész borzasztó volt, az attitüdjére gondolok.
Megvoltak a kakaskodások, nálunk is nyilván vannak emberek akiket "nem kell félteni", de őszintén szólva nem tudom hogy mi olyan történhetett, amiért ezt csinálnák.. már régesrég nem a meccs hevében, és pont a francia vezetésével.
Ha Mbappé játszana, én is aggódnék, de úgy, hogy nem fog, nem annyira félek a kontráiktól. Ma kb 2 helyzetet alakítottak ki az Atma ellen, és amit ellenük a két centerük kihagyott, azt mi nem fogjuk. Szerintem úgy megyünk át rajtuk támadásban, mint kés a vajon, más kérdés, hátul mi lesz, azért Mbappé hiányában Vini is tud futni, csak ő gólt lőni felejtett el már nagyon régóta. Ősszel kb B csapattal álltunk fel ellenük borzasztó fizikai állapotban, és még úgy is alig nyertek azért.sansz írta: ↑2026.01.09. 00:46:00Más meccs lesz,az biztos. Legutóbb azért eléggé leiskoláztak minket, ez elég magabiztosságot fog adni nekik. Ráadásul hiába lett 5:0 az előző meccsünk a bilbao ellen és osztálykülönbség volt a két csapat közt, mégis eljutottak 3 100%ziccerig,amikből 10ből 9 és fél meccsen gólt kapunk és egy kapufáig, akkor mBappeéktől mit várhatunk? Ők meg hat ziccert hagynak ki? Szóval szerintem vannak igen rossz jelek, de nagyon várom is persze.