Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2026.01.13. 09:37:26

Azért ott is lehet "jó" hangulat az öltözőben meg a fejekben.

Kezdve Mbappéval, aki azért jött ide hogy halomra nyerje magát, aranylabdás legyen, ehhez képest a nemzetközivel együtt már kb a 6-odik trófeát nézi ahogy egy, számára vigyorgó kis 17-18 éves vezetésével hódítjuk el előle így 1.5 éven belül, erre meg csak ráadás hogy miután eljött a PSG pont BL-t és minden mást megnyert. :lol:
Feltehetően nem véletlen hogy kijött belőle a tahóság és látni sem akarta ahogy újabb trófeát emelünk előttük a magasba.

Ami őt illeti, simán kinézem hogy ha esetleg ezek az állapotok maradnak akkor hiába nagyszerelme a RM, 1-2 éven belül inkább lépni fog egy City-féle csapatba ahol még van is esélye a BL-re 28-30 évesen.(Persze ez csak szigorúan feltételes mód, akármennyire pocsék a helyzet a RM-nál, náluk valahogy bármikor le tud pottyanni egy BL)

A többieket meg sem említve, mint az azóta is az alanyi jogon neki járó aranylabda miatt síró Vinicius, a "nekem mindent lehet" Bellinghamig meg sem említve, de az Arda gyerek sem úgy tűnik mintha nem nyílt volna ki a csipája a kelleténél jobban, elCourtois sem tud rendesen megnyilvánulni vagy gratulálni hanem nyomják a "mi jobbak voltunk, igazságtalan az eredmény"-féle felfogást.
Addig jó amíg Viniciust megtartják, szerintem Perez azóta is szerelmes belé és a Temus Neymarnak gondolja hogy nem ültette fel már rég a legközelebbi járatra.
Már Kroos távozása is nagy érvágás volt nekik és csak szerkezetváltással tudták csapatként megoldani, erre még Modric elmenetelével talán tényleg az utolsó olyan ember ment el(Carvajalon kívül) aki össze tudná szedni a csapatot mind a pályán, mind az öltözőben és tekintélye lenne, így nem irigylem az aktuális edzőt. Egy Klopp meg ha jót akar magának sosem vállalná el a RM padját, főleg nem most, neki kell pár év mire csúcsra járatja a csapatot és összeáll a kép, az a türelem egy RM-ban nem lesz meg.

Az mondjuk minden fillért megér hogy a nyáron már úgy adták elő Xabit hogy az új Hansi Flick és majd véget vet a jó szériánknak, erre fél év alatt menesztik :D :D Inkább látszik úgy hogy valakinek el kellett vinnie a balhét minthogy racionális döntés legyen, főleg hogy az utódja egy tapasztalatlan, "Messi a parkolóban megvert" Arbeloa lesz, azért mégsem 4-1-el küldtük őket haza megint.
Nagyon nagy öröm hogy ehhez képest nekünk nemcsak hogy sikeres, de egy tényleg szerethető csapatunk van akik küzdenek a pályán, a hibáik/hiányosságaik ellenére is.

Közben egy érdekes stat:
"FC Barcelona had 66% ball possession during the 5-0 win against Real Madrid back in 2010. On Sunday, Hansi Flick's Barça reached an even better number of 68%. [@xavierbosch "
PR42
Jugador d'estrella

2026.01.13. 08:03:08

FcBarcelona1 írta:
2026.01.13. 06:17:42
AS szerint nem átmeneti, szerintem Pereznél nem lehet tudni, egyszemélyben dönt mindenről.
Biztosan nagy lökést ad az új edző a csapatnak, még ha minőségben jócskán el is marad Alonsotól. Alonsonak nem volt még a türelem, hosszútávon valószínűleg egy jó focit játszó csapatot rakott volna össze.
Rövidtávon kiderül meg tudják e menteni a szezonjukat, a keret és a minőség szerintem még van hozzá
Átmeneti egészen addig amíg Zidane vagy Klopp fel nem veszi a telefont neki :D

Én nem tudom hova tenni Alonsot. Elvileg 3 védős rendszer, komplex mozgások, pozíciós játék de fluid támadókkal, szárnyvédők, nagy mélységi labdák, egy igazi center stb ezek voltak a Leverkusenje jellemzői és ebből Madridban csak elvétve lehetett bármit látni, és azt is csak nyáron amíg nem tért vissza az összes sztár akit kötelező berakni a kezdőbe.
Hát na, Perez és a játékosok hatalma döntött Alonso filozófiájával szemben.

Nekem Alonso szimpatikus lett volna, ha nincs ez a szuperkupa döntő. Az az anti-foci mészárlás amit műveltek az számomra elfogadhatatlan. Ha ezt Alonso kérte akkor ennyit is ér. Ha meg nem ezt kérte de a csapat nem hallgatott rá, akkor meg szintén, ennyit is ér.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.13. 06:17:42

MD szerint Pintus újra erőnléti edző a Realnal (nyáron furcsa is volt a leváltása, nagyon dícsérték a sikerek során). Valószínűleg ez is bizonyítja, hogy nem teljesen önként volt a távozás. A hír szerint Pintustól várják a sérülések csökkenését és a jobb fizikai állapotot a tavaszra. Nekem még mindig az a kérdés, hogy Arbeloa kinevezése meddig szól (nálunk is volt Sergi Barjuan átmenetileg)
https://en.as.com/soccer/is-alvaro-arbe ... f202601-n/
AS szerint nem átmeneti, szerintem Pereznél nem lehet tudni, egyszemélyben dönt mindenről.
Biztosan nagy lökést ad az új edző a csapatnak, még ha minőségben jócskán el is marad Alonsotól. Alonsonak nem volt még a türelem, hosszútávon valószínűleg egy jó focit játszó csapatot rakott volna össze.
Rövidtávon kiderül meg tudják e menteni a szezonjukat, a keret és a minőség szerintem még van hozzá
Peter
Director del Fútbol

2026.01.12. 22:37:41

Chelsea....Real.....Maresca.....Xabi....amikor a józan paraszti ész is elszáll.... :mrgreen:

Gyanítom, hogy lesz majd két olyan csapat, ahol örömmel fogadják majd őket.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2026.01.12. 22:24:04

Kirakja a hivatalos oldal közleményként, de valaki azért megkérdőjelezi. :roll: :lol:

Durva, hogy ez a fullvak vinicius majdnem aranylabdás lett, nekünk csak jó hogy Perez szerelmes belé.
De szánalmas, hogy egy ilyen ember mögé beálltak, és mártírpózba vágták magukat.

Sajnálom Xabit, nem illett ehhez az arrogáns klubhoz sose igazán, nem rossz edző, de nagyon nehéz a real padja főleg ilyen bellinghem, vinicius féle “én vagyom a világlejobbja, legenda vagyok” vonulattal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2026.01.12. 21:25:47

valaki szóljon Pereznek h Amorim elérhető, ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2026.01.12. 20:52:24

Úgy látszik ezeknek elmentek otthonról. Ezek szerint, akkor Carlo se volt akkora kókler, ha a világ "legtehetségesebb edzője", a világ "legjobb csapatával" se tudott csodát tenni. Én játékban nem várok tőlük javulást, ez az Arbeloa egy igazi favágó volt annak idején. Xabi hozzá képest egy művész. Reméljük hentelésbe nem mennek át.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Araujofan
Barça B

2026.01.12. 20:47:14

Viszont most nagyon el tudnánk lépni a bajnokságban egy össze vissza madrid ellen úgyhogy a következő néhány meccset meg kell nyomni és akkor egy egész szép előnnyel fordulnánk rá a tavaszra. (Sorsolás ks nekünk kedvez, viszonylag verhető ellenfelekkel, míg a blancok játszanak a Sociedad, Villarreal , Vallecano trióval)
ocsike83
Capitá del Barça

2026.01.12. 20:10:36

FcBarcelona1 írta:
2026.01.12. 18:35:34
Most olvasom, hogy menesztették Xabi Alonso T (mehet a Liverpoolba? :) )
a kíváncsi leszek kit fognak kinevezni szezon közben, Zidane összekaphatja sajnos őket, Arbeloa gondolom ideiglenes
Szerintem Klopp, vagy Zizu tudna itt csak rendet tenni.
Mindenki más, csak epizódszereplő lesz és belebukik ebbe a projektbe.
Més que un club :P
Leon
Director del Fútbol

2026.01.12. 19:43:55

Barcaforever írta:
2026.01.12. 19:27:20
Már 1 órája kirakta a Madrid hivatalos közleményben Alonso menesztése után, hogy Arbeloa az új edző.
Remélem Messi nem veri majd el a parkolóban... :lol:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Barcaforever
Director del Fútbol

2026.01.12. 19:27:20

Már 1 órája kirakta a Madrid hivatalos közleményben Alonso menesztése után, hogy Arbeloa az új edző.
Kép
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.12. 18:51:14

bence0330 írta:
2026.01.12. 18:33:33
MessiNeymarSuarez írta:
2026.01.12. 18:29:17
Közben hivatalos, hogy menesztették Xabi Alonsot. :shock:
Nem teljesen. Fura volt a pár óra, mert pont jöttek a hírek, hogy Xabi helye stabil, és ez tényleg így lett volna, viszont elvileg ő maga lemondott.

Ahogy írtátok, teljesen elvesztette az öltözőt, nem hallgattak rá, nem tudta átadni az ötleteit sem, olyan volt kicsit a helyzet, mint Xavi az utolsó fél-1 évében, csak neki volt előtte 1,5 remek. :)

Én is remélem, hogy nem Zidane jön, ott nem lenne visszapofázás.

Közben nézem, valahol meg azt írják, kirúgták, szóval lehet mégis ez van, majd kiderül hamarosan.
Nem vagyok biztos benne, hogy ő mondott le, sőt! Nem hiszem, hogy fogta volna magát és egy vesztes döntő után inkább lelép.
A hivatalos oldalon közös megegyezés van.
Az biztos, hogy a játékosok már nagy ívben tettek rá, de akkor is elé gáz, hogy nyáron még úgy várták, mint a Messiást, most meg mehet. Igazából Perezék cseszték el, hogy nem álltak ki mellette és hagyták, hogy egy Vinicius megegye reggelire.
Nagy kérdés lesz, hogy kit fognak hozni. Sok nagyobb klub keres most edzőt. A Poolnak is komoly pálfordulás kell, hogy Slot maradjon, de Fletcher vagy Rosenior helyében sem vagyok biztos a jövő szezonban.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.12. 18:35:34

Most olvasom, hogy menesztették Xabi Alonso T (mehet a Liverpoolba? :) )
a kíváncsi leszek kit fognak kinevezni szezon közben, Zidane összekaphatja sajnos őket, Arbeloa gondolom ideiglenes
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2026.01.12. 18:33:33

MessiNeymarSuarez írta:
Nem teljesen. Fura volt a pár óra, mert pont jöttek a hírek, hogy Xabi helye stabil, és ez tényleg így lett volna, viszont elvileg ő maga lemondott.

Ahogy írtátok, teljesen elvesztette az öltözőt, nem hallgattak rá, nem tudta átadni az ötleteit sem, olyan volt kicsit a helyzet, mint Xavi az utolsó fél-1 évében, csak neki volt előtte 1,5 remek. :)

Én is remélem, hogy nem Zidane jön, ott nem lenne visszapofázás.

Közben nézem, valahol meg azt írják, kirúgták, szóval lehet mégis ez van, majd kiderül hamarosan.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2026.01.12. 18:33:21

Alonso kicsekkolt.
Inkább a mérgező játékosokat tették volna ki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaforever
Director del Fútbol

2026.01.12. 18:30:32

Alonsot menesztették, Arbeloa már hivatalos is. Ez a döntés csak nekünk jó, ő se fogja tudni Viniciust irányítani. Semmilyen nemzetközi tapasztalata nincs, ez csak egyszer jött be és Barcelonában. Izgalmas tavasz lesz.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

Chino írta:
2026.01.12. 18:03:41

A legszebb az, hogy Alonso mutatta nekik, hogy menjenek oda sorfalat állni, a játékosok meg mentek Mbappéval. Azért ez nagyon sokat elmond az edző tekintélyéről. Nem szándékosan, de lehet, hogy a csapat meg fogja buktatni Xabit.
A Monaco elleni meccsük sorsfordító lesz. Ha otthon pontot hullajtanak és kiesnek a top8-ból kérdés, hogy mennyire lesz türelmes a Bernabeu, de a bajnokság sem lesz egyszerű.
A Villarreal gyakorlatilag 1 ponttal van mögöttük, ráadásul még egy forduló és a Real utazik hozzájuk. Ha beelőzik őket, tőlünk pedig méginkább leszakadnak meleg lesz a pite.
Lehet, hogy ettől a bukott döntőtől (ráadásul pont ellenünk) jobban felszívják magukat, de én valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét. Ezért is volt nagyon fontos egy a győzelem, nekünk ad egy löketet, őket pedig jó eséllyel lejjebb nyomhatja.

Amúgy meg látszik hogy elszálltak fejben, olyan felfogások jönnek ki amik általában a szurkolóknál szokott lenni maximum.
MBappé sértődve beküldi a csapatot hogy ne álljanak sorfalat(miután mi beálltunk az ezüstéremnél), Coutois lenyilatkozza hogy ők voltak a jobbak és megérdemelték volna a győzelmet, Xabi Alonso meg azt nyilatkozza hogy ez volt a legkevésbé fontos trófea a szezonban. :lol:

Arda Gülernek is a legjobb megmozdulása tegnap ez volt:https://x.com/totalBarca/status/2010490803265945930

Kíváncsi leszek kit hoznak, remélem nem Zidane-t.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.12. 18:03:41

bence0330 írta:
2026.01.12. 11:37:39
Cseri írta:
2026.01.12. 11:33:06
Szerintem egyszerűen ennyire toxikus ott a közeg az öltözőt is beleértve.
Itt van a kutya elásva. Mondjuk én talán úgy gondolom, hogy az öltöző a következmény, nem tudom, ki mennyire lenne amúgy sportszerű a játékosok között. De ami sértett felsőbbrendűség érkezik fentről, főleg az elmúlt 1-2 évből, az nagyon durva, a mi játékosaink is simán lehet, hogy ilyenekké válnának hasonló esetben.

Hú de jó lenne, ha tényleg hosszabb időre lejtmenetre kerülnének. Elfelejtették már azt az időszakot 14 előtt, mikor közük nem volt semmihez nagyon-nagyon sokáig, a jelenleginél jobb játékosokkal sem.
A legszebb az, hogy Alonso mutatta nekik, hogy menjenek oda sorfalat állni, a játékosok meg mentek Mbappéval. Azért ez nagyon sokat elmond az edző tekintélyéről. Nem szándékosan, de lehet, hogy a csapat meg fogja buktatni Xabit.
A Monaco elleni meccsük sorsfordító lesz. Ha otthon pontot hullajtanak és kiesnek a top8-ból kérdés, hogy mennyire lesz türelmes a Bernabeu, de a bajnokság sem lesz egyszerű.
A Villarreal gyakorlatilag 1 ponttal van mögöttük, ráadásul még egy forduló és a Real utazik hozzájuk. Ha beelőzik őket, tőlünk pedig méginkább leszakadnak meleg lesz a pite.
Lehet, hogy ettől a bukott döntőtől (ráadásul pont ellenünk) jobban felszívják magukat, de én valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét. Ezért is volt nagyon fontos egy a győzelem, nekünk ad egy löketet, őket pedig jó eséllyel lejjebb nyomhatja.
Forca Barca!!!!
bence0330

2026.01.12. 11:37:39

Cseri írta:
Szerintem egyszerűen ennyire toxikus ott a közeg az öltözőt is beleértve.
Itt van a kutya elásva. Mondjuk én talán úgy gondolom, hogy az öltöző a következmény, nem tudom, ki mennyire lenne amúgy sportszerű a játékosok között. De ami sértett felsőbbrendűség érkezik fentről, főleg az elmúlt 1-2 évből, az nagyon durva, a mi játékosaink is simán lehet, hogy ilyenekké válnának hasonló esetben.

Hú de jó lenne, ha tényleg hosszabb időre lejtmenetre kerülnének. Elfelejtették már azt az időszakot 14 előtt, mikor közük nem volt semmihez nagyon-nagyon sokáig, a jelenleginél jobb játékosokkal sem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Cseri
Entrenador del Barça

Andris írta:
2026.01.12. 10:37:14
Valaki tudja, hogy Mbappé tegnap miért cseszegette bele a csapattársait egy rendkívül sportszerűtlen gesztusba, miszerint nem állnak sorfalat a győztesnek?
Egy rüdigerből, viniciusból Arda Gülerből, esetleg Carvajalból kinézem, sőt mostanában Courtoisnak is vannak furcsa dolgai... mármint azt, hogy csupán ennyire képtelenek veszteni és méltóságteljesen vagy legalább profin kezelni azt. A kis török tegnap például egész borzasztó volt, az attitüdjére gondolok.

Megvoltak a kakaskodások, nálunk is nyilván vannak emberek akiket "nem kell félteni", de őszintén szólva nem tudom hogy mi olyan történhetett, amiért ezt csinálnák.. már régesrég nem a meccs hevében, és pont a francia vezetésével.
Szerintem egyszerűen ennyire toxikus ott a közeg az öltözőt is beleértve. Olyan szintű egók vannak, akik nem képesek elfogadni a vereséget, pláne a Barcától, ez mutat valamit a sportemberi mivoltukról is. Addig amíg megy a szekér, könnyű jófejkedni, de most, hogy finoman szólva is döcög, megmutatkozik a valódi arc. A török gyerek minősíthetetlen volt, a jelenlegi madridizmus csimborasszóját mutatta meg, egyelőre Pedri cipőfűzőjét sem köthetné be, nemhogy beleálljon.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Andris
Adminisztrátor

2026.01.12. 10:37:14

Valaki tudja, hogy Mbappé tegnap miért cseszegette bele a csapattársait egy rendkívül sportszerűtlen gesztusba, miszerint nem állnak sorfalat a győztesnek?
Egy rüdigerből, viniciusból Arda Gülerből, esetleg Carvajalból kinézem, sőt mostanában Courtoisnak is vannak furcsa dolgai... mármint azt, hogy csupán ennyire képtelenek veszteni és méltóságteljesen vagy legalább profin kezelni azt. A kis török tegnap például egész borzasztó volt, az attitüdjére gondolok.

Megvoltak a kakaskodások, nálunk is nyilván vannak emberek akiket "nem kell félteni", de őszintén szólva nem tudom hogy mi olyan történhetett, amiért ezt csinálnák.. már régesrég nem a meccs hevében, és pont a francia vezetésével.

Frenkie piroslapja eléggé narancssárga nálam, de sajnos pont rosszul jött ki, és kétségtelenül sípcsonton volt a stopli. Szerencsére erő nem volt igazán benne, de szerintem nem is így tervezte a mozdulatot, egyszerűen esés közben úgy, olyan szögben pattan fel a lába, vagy valami ehhez hasonló. Mindenesetre nem gondolom, hogy megreklamálható piros, bírói vérmérséklet kérdése, vagy talán még az sem.

Viszont cserébe Pedri szétrúgása, szerintem ennél sokkal simább piros, ráadásul teljesen egyértelmű volt a szándék is ott, labda sehol, ez egy lábra célzott és lábat talált szándékos rúgás volt. Ez by definition piros lap, nem csak egy sima sárgalapos visszarántás, lökés, vagy buktatás.

Ami a játékot illeti, a madrid még mindig tud harapni, hiába erősebb adott esetben akár sokkal is az ellenfél. Ráadásul mi nem is bírtuk fizikailag az utolsó negyed órát, ami persze nem csoda mindent egybevetve, de akkoris: még mindig elmaradunk a top csapatok fizikális terhelhetőségétől.

Viszont egyszerűen jobbak voltunk, bőven, szeritnem kettő vagy három különbség is megérdemelt lett volna akár, alakulhatott is volna úgy. Meg persze X-re is, de az egy extra peches forgatókönyv lett volna a teljes 90 percet nézve.

Remélem a kupában is találkozunk velük, minél több ilyen erőpróba kell most ennek a csapatnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bence0330

2026.01.11. 23:56:08

Én hálát adtam az égnek, hogy Endrick távozott, a debütáló meccsén eldöntőtte a Lille elleni fogjuk rá, rangadót. Szerintem ez nem Fati-féle kérészéletű dolog lesz hanem a végére szívni fogják a fogukat, miért nem kapott elég lehetőséget, hiszen azok alatt is remekelt mindig.
bence0330

2026.01.09. 20:23:09

Tegnap felröppentek hírek, hogy Mbappé a csapattal edz, és talán kaphat perceket (Romano, Mundo...), ma meg már olyanok is, amelyek szerint kezdhet a francia.

Csodával határos egy felépülés lenne, bár nekem erős a gyanúm, hogy annyira félnek, hogy félig egészségesen is beraknák.
Alcantara
Director del Fútbol

2026.01.09. 08:45:53

Szerintem teljesen mindegy ők hogyan állnak fel. Nálunk a kulcsemberek (Raphinha, Pedri, Joan Garcia stb..) egészségesek, jó formában vannak. Szerintem az őszi hullámvölgy és sérülések a nyári brutál alapozástól lehettek, de ebből kijöttünk és a szezon további részében ebből profitálni fogunk. Nekem Koundé játékánál leginkább kézenfekvő ez a magyarázat. Kezd ő is formába lendülni, remélem eléri vagy megközelíti a tavalyi brutális formáját.
Én nem aggódom a vasárnapi meccs miatt, szerintem behúzzuk. Ne legyen kiállítás és korai kapott gól. Erőben felőrölhetjük őket, minőségi cseréink vannak.
bence0330

2026.01.09. 01:30:16

sansz írta:
2026.01.09. 00:46:00
bence0330 írta:
2026.01.08. 22:05:08
Kérdés felszívják-e magukat a döntőre.
Más meccs lesz,az biztos. Legutóbb azért eléggé leiskoláztak minket, ez elég magabiztosságot fog adni nekik. Ráadásul hiába lett 5:0 az előző meccsünk a bilbao ellen és osztálykülönbség volt a két csapat közt, mégis eljutottak 3 100%ziccerig,amikből 10ből 9 és fél meccsen gólt kapunk és egy kapufáig, akkor mBappeéktől mit várhatunk? Ők meg hat ziccert hagynak ki? Szóval szerintem vannak igen rossz jelek, de nagyon várom is persze.
Ha Mbappé játszana, én is aggódnék, de úgy, hogy nem fog, nem annyira félek a kontráiktól. Ma kb 2 helyzetet alakítottak ki az Atma ellen, és amit ellenük a két centerük kihagyott, azt mi nem fogjuk. Szerintem úgy megyünk át rajtuk támadásban, mint kés a vajon, más kérdés, hátul mi lesz, azért Mbappé hiányában Vini is tud futni, csak ő gólt lőni felejtett el már nagyon régóta. Ősszel kb B csapattal álltunk fel ellenük borzasztó fizikai állapotban, és még úgy is alig nyertek azért.

Meg azért a Bilbaó 3 ziccerből 2 biztos akkor volt már, mikor mi félgőzzel levezettünk agyonnyert állásnál, a harmadik most nem rémlik.

Ettől még soha nem adnék 60%-nál többet a Barcának ellenük, 90 perc alatt bármi megtörténhet, valakit ki is állíthatnak, vagy akármi, de azért alapvetően a legtöbb jel inkább a mi győzelmünket vetíti elő.
Válasz küldése