A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ha nem is aranylabdás, hihetetlen milyen fogás volt. Féltünk hogy nagy lesz rá a mez, hát szerencsére nagyon nem
Remélem lesz nálam hasznosabb válaszoló, mert én nem használok ilyesmire telefont, így nincs tapasztalatom, úgyhogy berakok néhány direkt linket, ha van kedved, próbáld meg őket.NewNagyatyesz írta: ↑2026.01.11. 19:48:43Sziasztok!
Majd egy működő, telefonon is nézhető streamet tud valaki küldeni?
Köszönöm
Szerintem egyáltalán nem volt rossz az Atma, a helyzetkihasználásuk döntött. Gólokkal verhették volna ezt a Realt, csak világi bénák voltak, Courtois pedig nagyon sokszor kihúzta őket a bajból, plusz ziccerekben sokszor kaput sem találtak.. Megkockáztatom még Mbappénál is fontosabb játékosuk.Mascherano14 írta: ↑2026.01.08. 21:59:42Hát, nem áll össze az atlético sehogy sem. Bűnrossz real verte őket.
Én arra sem emlékeztem, tavaly hogy volt, de az biztos, hogy nemzetközi trend lett ez szerencsére a játékosok védelmében, úgyhogy egyre több versenysorozatban váltanak erre. Én speciel örülök neki, mert ha két csapat 90 perc alatt nem tudja eldönteni, az akkor már úgyis csak a szerencse kérdése lesz, legalábbis nem akkora a különbség, amennyi rosszat hoz az a plusz 30-40 perc.