Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
davi10
Llegenda del Barça

2026.01.17. 10:39:36

Nem teljesen értem a döntést, kölcsönbe is mehetne, ha nagyon akarna. De én olyan nagyon sokat nem láttam a gyerekbe, Toni nekem is igéretesebbnek tűnt. Viszont ha Ő is és Bernal is lép nyáron az minusz 2 ember a kp-ra, ennyire nem biztos hogy érdemes karcsúsítani a keretet, mégha csak kiegészítő emberekről is beszélünk.

A 6 misis kivásárlási árat nem értem, ha valakiben látunk valamit, játszik az első csapatba is, akkor simán feljebb kéne vinni. Guiu-val is ez volt, nem váltja meg a világot a Chelsea-ben, de bőven többet ki lehetett volna belőle hozni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2026.01.16. 21:24:52

Én személy szerint nem hiszem, hogy valaha hallani fogjuk még egyszer a nevét, de tévedjek, és sok sikert neki. :) Az a 6 millió elég sok pénz érte.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.16. 21:15:01

vg99 írta:
2026.01.16. 18:31:48
Zsoma írta:
2026.01.16. 17:59:36
Dro kifizeti a kivásárlási záradékát és távozik a csapattól

https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -125762357
Elég gáz, ha 17 évesen már a pénz érdekli. Több játékpercet máshol sem kap. Komolyan nem értem ezeket a srácokat.. minden adott volt neki itt a fejlődéshez..
Én olyan szempontból nem sajnálom, hogy ezzel megnyílhat a Dro-nak szánt út Toni előtt. Flick valamiért előbbit favorizálta, de szerintem Toniban sokkal több van. Mondjuk nem láttam korábban játszani, mert tavaly még az U19-ben sem nagyon volt pályán, Fernandezt pedig rendszeresen és az Atleticben elég sokat kellene visszamenni, hogy kiemelkedőbb játékosra találjunk.
Ezért volt fura, hogy a semmiből jött Dro, pedig tavaly már Toni be is mutatkozott Flick alatt.
Forca Barca!!!!
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.16. 20:26:04

Romero szerint Dro elvileg a Dortmund és a ManCity közül választ, azért egyiket sem lehet szakmailag megkérdőjelezni, hogy ott is jó munka zajlik.
Cseri
Entrenador del Barça

2026.01.16. 20:10:26

vg99 írta:

Elég gáz, ha 17 évesen már a pénz érdekli. Több játékpercet máshol sem kap. Komolyan nem értem ezeket a srácokat.. minden adott volt neki itt a fejlődéshez..
Van előttük jópár példa,hogy ez mennyire jó ötlet a karrierjük szempontjából.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
vg99
Capitá del Barça

Zsoma írta:

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.16. 18:30:52

Zsoma írta:

Most olvasom. Állítólag Flick óriásit csalódott. Közhely, de aki menni akar, az menjen, jó lett volna, ha 20+ millióért távozik, de nem akart hosszabbítani a hírek szerint.
Valószínűleg tkp-ként nem látja a helyét Olmo és Fermin mögött. A 6 millió nem kevés a Barca Atletic-nek, reméljük jól fogják elkölteni (kh, vkp-s, bal szélsőket figyelnek amiket egy ideje olvasok). Valamelyik Fernandez esetleg kaphat szerepet Dro helyett a felnőtteknél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2026.01.16. 20:42:14-kor.
Zsoma
Jugador del Barça

soadroli
Llegenda del Barça

2026.01.13. 14:51:52

One of the documents that Al-Hilal wants from Barcelona is missing, but it will arrive soon.
The move is not in danger@Alfremartinezz

közben töröltek minden Cancelos posztot :mrgreen:
Kép
bence0330

2026.01.10. 01:29:15

Szerintem is egy gumicsont, és közünk sem lesz hozzá, de nemrég pont feldobott az algoritmus tőle egy videót, ahol elmondta a kérdésre habozás nélkül, hogy Puyol volt az, akire felnézett mindig, ő a kedvence.

Meg akármennyire is óriási kedvencem, mást vennék, ha lenne is pénz ilyen kaliberre, nem akarok tényleg még egy Olmo bizniszt. Aztán lehet, hogy sosem sérül meg többet, de az elmúlt évei nem néztek ki jól.

Ha lenne pénz, az igazi nagyok közül Bastonit látnám reálisnak, mert az Interben el tudom képzelni Araujót, és akkor mondjuk egy 40+Arával megoldható lehetne.

A valóság meg szerintem Senesi lesz, vagy Schlotterbeck, előbbi ingyen, utóbbi meg alighanem még elfogadható pénzért hozható nyáron. Ha nagyon tippelnem kéne, akkor ha szűk lesz még mindig a keret, Senesit mondanám, és akkor maradna keret arra, hogy rástartoljunk egy Osimhen, vagy akár Alverez szintű centerre. Utóbbi csak megunja idény végére már azt a vesztes csapatot.

És akkor lenne nyáron egy Senesi-center duó mellett vagy Cancelo véglegesítése, vagy Fort visszahozása, és örülnék még egy Pedri cserének, viszont a fiatalokkal túl sokan lennénk ott darabra, szóval kétlem, hacsak nem távozik Frenkie vagy Casadó.

Rashforddal jelenleg fogalmam sincs, mit csinálnék, billegek, ahogy megy előre a szezon, egyre gyengébb, utolsó 8 meccsén 2 gólpont, más játékosainknak ez egy jobbacska félideje. Szerintem az önbizalma még mindig a töredéke a 2-3-4 évvel ezelőtti önmagához képest, és amióta nem ő az alapkezdő, és ilyen értelemben nem érzi a bizalmat annyira, eléggé visszaesett. Jobb kezdőként egyértelműen. De hát onnan meg Rapha kirobbanthatatlan.

Sajna a két ifista kiemelten tehetséges szélső lesérült, az egyik több hónapra, a másik egy évre, onnan sem várnék most legalább egy új Abdét, ha nem is új Yamalt.

Illetve néha megpróbálnám Cancelót balszélsőként tét nélküli helyzetekben, ez opció még kicsit, ha ki akarnánk váltani valahogy Rashford azért cserének nem olyan olcsó leigazolását. Ha nem tudjuk megoldani sehogy, lehet megvenném az angolt, de necces.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
PR42
Jugador d'estrella

2026.01.09. 14:00:59

Esetleg majd játékos bevonással tető alá hozhatjuk a VDV bizniszt.

Meglátjuk Araujo, Olmo vagy más hogy áll majd nyáron de egy-két játékossal le lehet alkudni talán általunk is kifizethetőre az árcédulát.

A másik meg hogy Olmot is 60 körül hoztuk szóval egy újabb jó év után lehet ki is tudjuk fizetni.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.09. 13:26:43

bence0330 írta:
2026.01.09. 11:53:28
Nekem messze Van de Ven a kedvenc védőm. Szerintem tavaly amúgy a legszebb gól és a legnagyobb mentés (szóló gól saját tizenhatostól, és kiollózott egy lasztit a gólvonalról) is a nevéhez fűződik. Előre-hátra bivaly, talán a leggyorsabb játékos jelenleg a világon, iszonyat erős fizikumú, labdaügyes, messze kinőtte már a csapatát.

Viszont van vele egy nagy gond. Nagyon sérülékeny. Idén eddig megúszta, de tavaly 4 sérülése volt 124 napnyi hiányzással (ráadásul különböző sérülések), tavalyelőtt kettő volt 76 nap hiányzással, hát, nem tudom, hogy nem még egy Olmót vennénk-e. Ez az iszonyatos sebesség és ez a bivaly test lehet nem férnek meg egy helyen.
Nem lehetetlen üzlet, mert nyáron ő is mindenképp dobbant, és a Barcába nagyon szívesen jönne, nyilatkozta is, hogy a Puyol a példaképe, ráadásul a Spurs is a PL-en kívüli csapatnak adná. Nem mellékesen pedig ő is maradéktalanul tud balhátvédet játszani. A gond ott van, hogy a Tottenham híresen megkéri a játékosok árát és a hollandnak még 3 év hátra van a szerződéséből.
Forca Barca!!!!
menczel
Entrenador del Barça

2026.01.09. 12:44:07

FcBarcelona1 írta:
2026.01.09. 11:27:00
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -125509763
Sport szerint Van De Ven neve is felkerült a nyári bal lábas kh listára, aki távozni szeretne, és a Barcát preferálja.
Neki tudnék örülni. Gólerős, 193 cm-es és Flick taktikájába különösen illene a 37+ km/h-s sebeséggével :)
Gondolom 50-60 millió lenne alaphangon, viszont ha beválik, akkor van egy fiatal védősorunk évekre.

Kíváncsi leszek a nyári átigazolási szezonra, OFF-os, de sajnos összefügg, elvileg januárban 62 ezer emberrel üzemelhet a Camp Nou (átlagban nem sokkal volt több az éves), ősztől elvileg max kapacitással, Sport-on volt videó a héten, hogy alakulnak a VIP páholyok, VIP gyűrű elvileg évi 360 milliós bevételt várna
Kizárt dolgonak tartom, hogy jön, nincs ekkora anyagi mozgástér.

Stadionra: kizárt h ősztől teljes kapacitás legyen ugyanis 6hónapra a tető munkálatok miatt be kell zárni legjobb tudomásom szerint.
Illetve amit említesz VIP gyűrű az egyenlő a VIP páholyokkal vagy más?
Alcantara
Director del Fútbol

2026.01.09. 12:05:27

Gumicsontnak nem rossz a neve. Kétlem, hogy 2029-ig szerződésben álló, 65 milliót érő játékost mi meg fogunk vásárolni. Akkor már inkább kifizetik, a nyáron már csak egy éves szerződésessel rendelkező Schlotterbeckért, a 40- 50 milliót, ha ennyit áldoznánk védőre. Szerintem nincs ennyi pénz a kasszába. Középcsatár kell, ott pénzt kell áldozni.
bence0330

2026.01.09. 11:53:28

Nekem messze Van de Ven a kedvenc védőm. Szerintem tavaly amúgy a legszebb gól és a legnagyobb mentés (szóló gól saját tizenhatostól, és kiollózott egy lasztit a gólvonalról) is a nevéhez fűződik. Előre-hátra bivaly, talán a leggyorsabb játékos jelenleg a világon, iszonyat erős fizikumú, labdaügyes, messze kinőtte már a csapatát.

Viszont van vele egy nagy gond. Nagyon sérülékeny. Idén eddig megúszta, de tavaly 4 sérülése volt 124 napnyi hiányzással (ráadásul különböző sérülések), tavalyelőtt kettő volt 76 nap hiányzással, hát, nem tudom, hogy nem még egy Olmót vennénk-e. Ez az iszonyatos sebesség és ez a bivaly test lehet nem férnek meg egy helyen.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.09. 11:27:00

https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -125509763
Sport szerint Van De Ven neve is felkerült a nyári bal lábas kh listára, aki távozni szeretne, és a Barcát preferálja.
Neki tudnék örülni. Gólerős, 193 cm-es és Flick taktikájába különösen illene a 37+ km/h-s sebeséggével :)
Gondolom 50-60 millió lenne alaphangon, viszont ha beválik, akkor van egy fiatal védősorunk évekre.

Kíváncsi leszek a nyári átigazolási szezonra, OFF-os, de sajnos összefügg, elvileg januárban 62 ezer emberrel üzemelhet a Camp Nou (átlagban nem sokkal volt több az éves), ősztől elvileg max kapacitással, Sport-on volt videó a héten, hogy alakulnak a VIP páholyok, VIP gyűrű elvileg évi 360 milliós bevételt várna
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.07. 10:34:03

Troym írta:
2026.01.07. 06:28:15
Kovbal88 írta:
2026.01.06. 20:02:18

Szerintem iszonyat nagy erősítés lehet tavaszra ha formában van. Ha tippelni kellene akkor Balde helyén fog főleg játszani. Kell nekünk egy ilyen sokoldalú játékos, még Araujo szedje össze magát, aztán már sokkal komolyabb lesz ez a védelem.
Rasford ha meg tudnak vele a fizetésével egyezni, alighanem maradni fog, mindenesetre nagy segítség hogy idén itt van.
Egymást meggyőzni szerintem nem fogjuk, nekem a tippem 5-10 gólpont és látványos előrejáték, mellette gyermeteg helyezkedési és egyéb védekezési hibák, emiatt még nagyobb nyomás kerül a középhátvédekre, akik most sem állnak a helyzet magaslatán. Mondjuk, ha csak spanyol bajnokikon játszik, ott nem feltétlen látszanak majd a hiányosságai, de BL-ben hamar büntetnek egyenes kiesésben.
A prognózisom arra alapozom, hogy karrierje nagy része így néz ki Cancelonak és 31 évesen már nem hiszem, hogy nagyon változna a játéka. (persze megcáfolhat, jó is lenne)

Rashford ha akarjuk biztos marad, itt kizárólag a vételár+fizetés a kérdés, hogy tudunk-e annyit szánni rá, ezzel esetleg más transzferekről lemondani? (30m+15m fizetés évente)
Lehet, hogy 1vs1-ben jobb Koundé, viszont ahányszor felment támadásban sokkal lassabban ér vissza, mint Cancelo, ez korntráknál pedig nagy hátrány. A portugál pedig még mindig sprintben közlekedik. Amellett jobban tehermentesítheti Yamalt is. Nem fog folyamatosan 3 ember a nyakán lógni, akkor tudott igazán veszélyes lenni, ha a francia fellépett.

Abban teljesen egyetértek Bencével, én is gondoltam rá, hogy egy olyan szerepkört is kaphat, mint anno Alves, vagy sokszor Trent a Pool-ban.
Még ha nem is kombinálunk plusz belső védővel vele (EG, Koundé) csak egyszerűen egy erős csere mindkét szélre, már azzal is sokkal beljebb vagyunk, főleg, hogy ennyi színtéren lesyzünk érdekeltek tavasszal. Komoly hiánypótlás, főleg Baldé posztján. Már nyáron is annyira kellett volna egy ember oda, mint egy falat kenyér, most pedig sikerült hozni egyet, aki nem csak őt tudja pótolni, hanem a másik szélt is megoldja. 4 milliós fizetéssel pedig ez ajándék szint.

Rashfordnak fix vételára van, szóval ez nem kérdés. A fizetése pedig a United "sara". Velük van szerződése, ahol ennyit kapott, annak kell egy részét állni. Ha megvesszük az egy teljesen új kontraktus, nem 18-ról indulunk és azt kell alkudni, hanem egy újat ajánlani. Legtöbbet max. Gavi sávjáról hallani a jelenlegi 14 millió helyett. Vlahovicnak sem 22 millió körül fizetnénk, ha hoznánk, legalábbis én biztos vagyok benne.

Ugyan ez nem szakmai szempont, de én azért is nagyon örülök a portugálnak, mert nem egy "sima" zsoldos, hanem meghal a pályán a mezért.
Ugyanakkor ez komolyan felvet egy kérdést Fort szempontjából. Ha Cancelo marad, akkor Hectornak nem nagyon lesz helye. Viszont benne van a pakliban, hogy Flick ugyanúgy harmadik számú védőként számolna vele EG és Koundé mögött, amivel szintén nem lennénk beljebb. A legszívesebben őt látnám a következő szezonban, de csak abban az esetben, ha a német tényleg fontos játékosként tekint rá és nem csak ilyen 6-700 játékperccel. Ez elég bonyolult lesz
Forca Barca!!!!
drobika
Entrenador del Barça

2026.01.07. 09:33:43

Örülök Cancelo érkezésének, ha még olyan formában és motivációban van, mint korábban nálunk volt. Kounde valóban mehetne kh. pozícióba, sokkal jobb is ott. A baj csak az, hogy Cancelo az esetek 10%-ban játszott jobbhátvédet. A többi esetben legtöbbször ott bukkant fel, ahol épp akart, bár, lehet, ez volt a taktika :)
dudastibor
Barça C

2026.01.07. 09:24:03

bence0330 írta:
2026.01.07. 08:54:51
Szerintem még védekezésben sem ennyire egyértelmű a helyzet. Koundé fejben elég lassú, konstansan elpasszolja magát hátul, amint pici nyomást raknak rá. Akkor hiába védekezik amúgy elméletben jobban 1v1-ben. Baldétól sem szokatlan a jelenség. Cancelo sokkal labdaügyesebb mindkettőnél, a franciánál pláne, fejben is gyorsabb, szerintem ebben jobb lesz.

Plusz ha Koundénak marad az őszi formája, akkor nincs is kérdés, mert védekezésben is gyenge volt, most meg egy közepes, mint kb Cancelo lenne.

De tényleg ha úgy ítélnénk meg, hogy nem védekezik elég jól, akkor ne rakjuk fel egy PSG ellen a kezdőbe, már azzal is iszonyat sokat segítene, ha kisebb meccseken kezdene, és így Baldé megúszná a sérüléseket jobb eséllyel, Koundé meg nem lenne hülyére játszatva, szintén sérülést kockáztatva.

Amit én megnéznék bizonyos meccseken, főleg, ahol komoly nyomást tesznek ránk, az a visszatérő Alves-féle inverted RB szerepkör, amit amúgy Cancelo a Citynél is csinált az utolsó években, szóval nem lenne neki ismeretlen. Lehet a kontrákról beszélni, de szerintem az a kalkulált rizikó része, Koundé is benézi sokszor a lesvonalat, Cancelo is benézné. De az igazi rossz meccseink nem ebből adódtak, hanem a labdakihozatalainktól, ami nagyon Pedri-függő. Sevilla, CFC, PSG, egy közös vonás volt mindben, és nem a kontrák. Cancelo ha ilyenkor ott lenne, és beljebb lépne a kihozataloknál harmadik középpályás-félének, ilyen helyzetekben Yamalnak adva a szélességet, szerintem sokat javulhatna a helyzet.

Ja, egy érdekesség, az Inter a nagyobb sportoldalak szerint állta volna a játékos teljes fizuját, szóval Cancelonak nem kellett volna csökkentenie, így meg elvileg kevesebb, mint felét fogja keresni ennek. Tényleg imádja a Barcelonát, mint ahogy azt millió látványos jel mutatta amúgy is. Szerintem jelenleg ez nagyon, de nagyon fontos.

Aztán ha tavaszra az derülne ki, hogy sok (több, mint a többieknél) a gyermeteg hiba, és ezt nem kompenzálja eléggé támadójátékkal, akkor mehet vissza, és volt tényleg egy játékosunk tehermentesíteni. De a fentiek miatt bizonyítani mindenképp hagynám.
Nem felejtjük el ,hogy az Inter elleni kiesésnek az egyik fontos tényezője volt Kounde szétjátszatása... (nem értettem egyet Flickkel ebben,hogy nem számolt azzal ,hogy ennyi meccs törvényszerüen sérülést hoz elöbb -utóbb és volt ott mellette egy Fort is)...és nélküle és Balde nélkül lejátszott meccsek.Nagyon örülök érkezésének a kölykök mellé ez a rutin és hozzáállás példaértékkel is bír ott a védelemben.
Yamallal remélem hamar összeszoknak ott a szélen és ha igen ,akkor ez félelmetes oldal lesz.Hatalmas tehermentesítés ez a csapatnak és Koundét igaz láttam néhányszor briliánsan játszani ,de inkább a Francia válogatottban ,kevesebbet nálunk...sokszor olybá tünik ,hogy megalszik a tej a szájában.Fejben és fizikailag nem robbanékony eléggé.A támadásra van kódolva Cancelo lényében,de majd Koundé kimegy a szélre besegíteni ,ha kell .Koundé amúgy is jobban tetszett anno középhátvédként.
bence0330

2026.01.07. 08:54:51

Szerintem még védekezésben sem ennyire egyértelmű a helyzet. Koundé fejben elég lassú, konstansan elpasszolja magát hátul, amint pici nyomást raknak rá. Akkor hiába védekezik amúgy elméletben jobban 1v1-ben. Baldétól sem szokatlan a jelenség. Cancelo sokkal labdaügyesebb mindkettőnél, a franciánál pláne, fejben is gyorsabb, szerintem ebben jobb lesz.

Plusz ha Koundénak marad az őszi formája, akkor nincs is kérdés, mert védekezésben is gyenge volt, most meg egy közepes, mint kb Cancelo lenne.

De tényleg ha úgy ítélnénk meg, hogy nem védekezik elég jól, akkor ne rakjuk fel egy PSG ellen a kezdőbe, már azzal is iszonyat sokat segítene, ha kisebb meccseken kezdene, és így Baldé megúszná a sérüléseket jobb eséllyel, Koundé meg nem lenne hülyére játszatva, szintén sérülést kockáztatva.

Amit én megnéznék bizonyos meccseken, főleg, ahol komoly nyomást tesznek ránk, az a visszatérő Alves-féle inverted RB szerepkör, amit amúgy Cancelo a Citynél is csinált az utolsó években, szóval nem lenne neki ismeretlen. Lehet a kontrákról beszélni, de szerintem az a kalkulált rizikó része, Koundé is benézi sokszor a lesvonalat, Cancelo is benézné. De az igazi rossz meccseink nem ebből adódtak, hanem a labdakihozatalainktól, ami nagyon Pedri-függő. Sevilla, CFC, PSG, egy közös vonás volt mindben, és nem a kontrák. Cancelo ha ilyenkor ott lenne, és beljebb lépne a kihozataloknál harmadik középpályás-félének, ilyen helyzetekben Yamalnak adva a szélességet, szerintem sokat javulhatna a helyzet.

Ja, egy érdekesség, az Inter a nagyobb sportoldalak szerint állta volna a játékos teljes fizuját, szóval Cancelonak nem kellett volna csökkentenie, így meg elvileg kevesebb, mint felét fogja keresni ennek. Tényleg imádja a Barcelonát, mint ahogy azt millió látványos jel mutatta amúgy is. Szerintem jelenleg ez nagyon, de nagyon fontos.

Aztán ha tavaszra az derülne ki, hogy sok (több, mint a többieknél) a gyermeteg hiba, és ezt nem kompenzálja eléggé támadójátékkal, akkor mehet vissza, és volt tényleg egy játékosunk tehermentesíteni. De a fentiek miatt bizonyítani mindenképp hagynám.
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.07. 06:28:15

Kovbal88 írta:
Troym írta:
2026.01.06. 11:20:14
Szerintem iszonyat nagy erősítés lehet tavaszra ha formában van. Ha tippelni kellene akkor Balde helyén fog főleg játszani. Kell nekünk egy ilyen sokoldalú játékos, még Araujo szedje össze magát, aztán már sokkal komolyabb lesz ez a védelem.
Rasford ha meg tudnak vele a fizetésével egyezni, alighanem maradni fog, mindenesetre nagy segítség hogy idén itt van.
Egymást meggyőzni szerintem nem fogjuk, nekem a tippem 5-10 gólpont és látványos előrejáték, mellette gyermeteg helyezkedési és egyéb védekezési hibák, emiatt még nagyobb nyomás kerül a középhátvédekre, akik most sem állnak a helyzet magaslatán. Mondjuk, ha csak spanyol bajnokikon játszik, ott nem feltétlen látszanak majd a hiányosságai, de BL-ben hamar büntetnek egyenes kiesésben.
A prognózisom arra alapozom, hogy karrierje nagy része így néz ki Cancelonak és 31 évesen már nem hiszem, hogy nagyon változna a játéka. (persze megcáfolhat, jó is lenne)

Rashford ha akarjuk biztos marad, itt kizárólag a vételár+fizetés a kérdés, hogy tudunk-e annyit szánni rá, ezzel esetleg más transzferekről lemondani? (30m+15m fizetés évente)
Kovbal88
Entrenador del Barça

Troym írta:
Nekem a Cancelo sztori még mindig nem tetszik (de hát ez van, ettől még kalappal és remélem sikeres lesz) és nehezen hiszem, hogy a portugál csendben tűrné a cserepadot, kezdőben használva meg még ingatagabbá válik az eddig sem acélos védekezés, ahogy első itt tartózkodása esetén is, de 5 hónap nem a világ, csak ne vegyük meg végleg sokmillióért, inkább hozzuk vissza nyáron Fortot.

Egyúttal remélem, hogy így Torrentset kölcsönadjuk, mert perceket se nagyon fog kapni, a negyedosztály meg azért nem az a hely, ahol lehet fejlődni.

A nyári "outlet" lista meg (Senesi, Goretzka, Vlahovic) elég felemás érzéseket kelt bennem, gondolom még közülük is csak 1-2 várható, főleg hogy nem tudni mi lesz Rashforddal.
Rdinho10
Entrenador del Barça

2026.01.06. 12:20:39

Ha Balde/Kounde csereje lesz,akkor ok.Cancelo azert nem tul acelos hatrafele,tud hulyesegeket csinalni.Arra is kiv leszek,h alkalmazkodik a les taktikahoz…
Troym
Llegenda del Barça

Nekem a Cancelo sztori még mindig nem tetszik (de hát ez van, ettől még kalappal és remélem sikeres lesz) és nehezen hiszem, hogy a portugál csendben tűrné a cserepadot, kezdőben használva meg még ingatagabbá válik az eddig sem acélos védekezés, ahogy első itt tartózkodása esetén is, de 5 hónap nem a világ, csak ne vegyük meg végleg sokmillióért, inkább hozzuk vissza nyáron Fortot.

Egyúttal remélem, hogy így Torrentset kölcsönadjuk, mert perceket se nagyon fog kapni, a negyedosztály meg azért nem az a hely, ahol lehet fejlődni.

A nyári "outlet" lista meg (Senesi, Goretzka, Vlahovic) elég felemás érzéseket kelt bennem, gondolom még közülük is csak 1-2 várható, főleg hogy nem tudni mi lesz Rashforddal.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.01.06. 11:06:55

vg99 írta:
2026.01.06. 10:48:04
Elég nagy csóróság van továbbra is, ha nem tudunk egy Senesiért 10-15 milliót fizetni.
Persze biztos jobbat akarunk. Amivel nem lenne baj, de kb a legjobb opció, hogy nyáron ő jön ingyen.
Plusz esetleg Goretzka, és egy darab fizetős igazolás (9-es).
Senesit kizárt, hogy elengedje a Bornemouth. Az elsőszámú belső védőjük, összesen 4 játékosuk van a 2 posztra, akiből ráadásul az egyik csak február vége felé lesz bevethető.
És szerintem inkább nem akarunk, mint nem tudunk. Nyáron ingyen érkezhet, Decoék sem adnának érte komolyabb pénzt, plusz egy 15-20 millióval az angolok sem lennének beljebb. Nem egy Sevilla vagy valami spanyol kiscsapat, hogy minden egyes euro annyit jelent mint egy falat kenyér.
Amúgy meg ki tudja mennyire válna be, vagy mennyi idő lenne amíg beilleszkedik. Szóval lehet vennénk egy 3.-4. számú védőt 2 hónapra és amit érte adnánk az nyáron baromira hiányozna.
Még a nálunk nagyságrendekkel gazdagabb klubok sem igazolgatnak télen, még akkor sem, ha nagyon fontos lenne. A Real összetenné a kezét a mi védősorunkért, mégsem hajtanak cb-t.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése