A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ők sem voltak kiválóak, mert azért az Arsenal is komoly csapat, ennyit hagytak a másiknak. Pár éve a Pool-City csúcsrangadókon volt néha az, hogy egy taktikai harcot láttunk a pályán kevés támadással, nézőként borzasztó volt. Néha két jó csapat eléggé be tudja fullasztani egymást, főleg, ha egyik sem akar mindent feladva nyerni. Idén nem az első eset ott sem.Yokozuna írta: ↑2026.01.09. 14:24:27Nekem a Liverpool még kevésbé tetszett. Az a töketlen passzolgatás amit hátul, sokszor az ellenfél térfelén bemutattak nagyon idegesítő volt, amire ugyan sajnos nem volt válasza a tegnapi Arsenálnak, de összességében ez a passzív, kapura totál veszélytelen alibi foci nem volt bajnokcsapathoz, de még egy első osztályú csapathoz sem méltó.
Bár lehet, hogy csak a tehetetlen Arsenálon idegesítettem fel tegnap annyira magamat.
Nekem a Liverpool még kevésbé tetszett. Az a töketlen passzolgatás amit hátul, sokszor az ellenfél térfelén bemutattak nagyon idegesítő volt, amire ugyan sajnos nem volt válasza a tegnapi Arsenálnak, de összességében ez a passzív, kapura totál veszélytelen alibi foci nem volt bajnokcsapathoz, de még egy első osztályú csapathoz sem méltó.
Teljesen igazad van.bence0330 írta: ↑2026.01.09. 13:39:08
Igen. Ez már kicsit gyomorforgatóvá kezd válni. Csóró Barcásként ugye pláne rossz ezt nézni. Néha persze meg is szívják, lásd Palmer, aki azóta is világklasszis. Csak közben meg a másik gyomorforgató csapatnál az.![]()
Nem mondom, hogy a másik két nagy csapat nem költött mostanában hasonlóan sokat, de ott azért nem is az ment, hogy "meguntam a régi játékot és kidobom az ablakon, apa úgyis vesz újat", hanem azért tömködni is kellett a lyukakat.
Igen. Ez már kicsit gyomorforgatóvá kezd válni. Csóró Barcásként ugye pláne rossz ezt nézni. Néha persze meg is szívják, lásd Palmer, aki azóta is világklasszis. Csak közben meg a másik gyomorforgató csapatnál az.ocsike83 írta: ↑2026.01.09. 13:33:52Nekem egy kicsit szomorú, hogy mennyi jó játékos megy a kukába, vagy a partvonalra. Doku, Savinho, Marmoush, Bobb, Rico Lewis, stb...
Megveszik, van pár rossz meccse, megy a levesbe, jön helyette új.
De ugyanez pepitában a Chelsea is. Egyiket sem sajnálom majd, amikor kiesik a BL-ből.
Nekem egy kicsit szomorú, hogy mennyi jó játékos megy a kukába, vagy a partvonalra. Doku, Savinho, Marmoush, Bobb, Rico Lewis, stb...
Én sosem értettem Guardiolat. Jó edzőnek tartom, de nekem túl absztrakt a munkássága.
Amúgy nem igazán értem Pep-et. Sírnak, hogy nincs egészséges belső védőjük, de inkább kiteszi Akét a balosra, és a 21 éves Kushanov mellé felhív az utánpótlásból egy 0 km-es 20 éves védőt, miközben ott egy O'Reilly a a padon. Ráadásul egy kulcsfontosságú meccsre. Meg is látszott a káosz a védelemben.bence0330 írta: ↑2026.01.08. 00:07:58Ha valaki szép gólokat akar látni, javaslon a Bournemouth-Tham meccs összefoglalóját. Frank mondjuk szerintem 1 vagy 2 héten belül lapátra kerül, teljesen értékelhetetlen, amit kihoz ebből az elég komolyan megerősített keretből.
A City megint ikszelt egy középcsapattal, szóval az Arsenalnak most még akár egy botlás is beleférne holnap a Pool ellen. És még a Villa is ikszelt. És még a CFC is kikapott, meg a MU is döntetlent játszott. Akár nagyon el is húzhatnak Artetáék. Persze a Liverpool is felzárkózhatna a 2.-3. helyezettekre egy győzelemmel, a két csapat közül az egyik óriási nyertese lehet a fordulónak.

Szerintem a középmezőny egyre erősebb, a legtöbb csapatnál van pénz, szakmai háttér, jó játékosok. Fél gőzzel nem lehet ellenük focizni, a nagyoknak oda kelle tenniük magukat ellenük, mert egy rosszabb teljesítmény pontokba kerül. A Nottinhgam Forrest milyen jól futott tavaly, idén meg kis gyengülés és rosszabbforma, aztán ott vannak a 17. helyen.bence0330 írta: ↑2026.01.02. 00:23:09
Nem értem az idei ligát, oké, van 3 kiemelkedő csapat eddig, de utána lévő mezőny nem tudom, hogy idén rosszabb, mint szokott, vagy jobb, és ezért szoros, mindenki botladozik össze-vissza, és pocsék sorozatokkal is BL-helyen vannak csapatok.
Az 5. és a 14. hely között 5 pont különbség van. Kb minden fordulóban teljesen átrendeződik az egész.
Én kedvelem is és bízom benne, hogy Xavi befut valahol, de racionálisan ő se válogathat nagyon.
Szerintem Xavinak olyan csapat kéne, ahol kap elég időt és bizalmat az építkezésre. A Chelsea ennek szöges ellentetje. Semmi türelem, ha nem jönnek azonnal az eredmények, akkor hoznak új edzőt, új játékosokat, aztán kezdődik előről az egész. De ha éppen van egy edzőjük, akivel elindul valami, akkor is ugyanez ez van az első komolyabb hullmámvölgy után. Most is ez történt. Ha reálisan néznék a dolgokat, akkor semmikép nem tekinthetnék bukásnak az idei szezonra. Becsúsztak ugyan gyengébb eredmények, de abszolút nem rossz a csapat, hosszútávon pedig javulhatnának is. De nem, megint lerombolják, ami eddig épült, és indul előről az egész...