Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Llegenda del Barça

2026.01.05. 15:57:41

bence0330 írta:
2026.01.05. 15:08:12
ocsike83 írta:
2026.01.05. 14:38:32
Problémáink jelentősen csökkennének.
Szerintem bárki elfogadná ezt a védő duót (Vlahovic télen kicsit felesleges lenne), kár hogy gyakorlatilag lehetetlen télen, gondolom mindenképp csak egy játékost tudunk beilleszteni. Flicknek meg egyre inkább úgy tűnik, hogy belső védő kell. Persze azt Cancelo igazolásával is szerzünk - Koundét.
Ha tudnánk is belső védőt hozni télen az vagy valami másod -harmadvonalas játékos lenne vagy iszonyatosan sok pénzbe kerülne (a fizetése szintén), arról nem is beszélve, hogy biztosan időbe telne míg beilleszkedik ebbe a rendszerbe, ha egyáltalán sikerül. Nem olyan lesz ez a tavasz, amikor próbálgatni lehet beépítgetni játékosokat, főleg belső védőt. Akkor már inkább tennék Araujora vagy Koundéra.

Az egyetlen esély, ha kerül a piacra olyan játékos, akivel nem számol a klubja ilyen-olyan okból és el lehet olcsón/kölcsönbe hozni (pl. anno Auba). Akárhogy is nézzük ez a lehetőség talán csak Cancelo vagy Aké. Azért az előbbi nem csak egy szamár, ha pusztán azt vesszük, hogy mindkét oldalon bevethető is hatalmas erősítés.
És Koundé csak az egyik lehetőség belső védőnek, EG is sokkal többet játszhatna középen, mert nem neki kellene helyettesítenie a franciát, akár rotációban akár sérülés esetén. Mert jelenleg azt a posztot is Eric Garcia látja el, a középpályán van 1 posztra még egy Frenkie-Casadó duó (Bernallal trió), így stabilan játszhatna belső védőként. Ráadásul egy Baldéval rámenni még a szezon felére nagyon necces. És neki aztán tényleg nincs cseréje. És az se elhanyagolható, hogy amilyen elkötelezett és amilyen a mentalitása az kb. csak a saját neveléseknél látni.

Egy Aké persze jobb fogás lenne, középen egy ballábas rutinos védő, aki balhátvédként is tapasztalt sok gondot megoldana (Frenkie is biztos sokat tudna segíteni a beilleszkedésbe). Egy kölcsön nagyon jó üzlet lenne, csak kérdés, hogy a fizetését hogyan tudnánk kigazdálkodni még akkor is ha Chris és Mats béréből is szabadulna fel hely. Ehhez a Citynek is bele kell mennie valamilyen részletbe.
Ha pedig beválik, nyáron olcsón meg lehet szerezni.

Ez a Vlahovic téma nekem komolyan sántít. Legalábbis remélem, hogy nem gondolják komolyan. Lewy távozásával végre levegőhöz jutnánk a bérkeretben, a szerb pedig nem hiszem, hogy eljönne 9-10 millióért. Jelenleg 22 millió fölött keres a Juvéban, ráadásul ingyen érkezőként mindig feljebb mennek a fizetések. Ha ebből le is ad, 16 millió alatt szerintem nem nagyon írna alá.
A teljesítményét tekintve sem túl jók a kilátások vele kapcsolatban. A Fiorentinában nagy király volt, brutális számokat hozott, még az első Juvés éve is rendben volt, de azóta elég lejtmenet a srác. Szerintrem még egy jelenlegi Lewy szintjét sem karcolja. Nyilván egy más közegben változhat, de szerintem az ő számait Ferran felgőzzel is hozná.
Ez már csak az én véleményem, de sokkal szívesebben látnék egy labdaügyesebb, mozgékonyabb csatárt, mint egy birkózóbajnokot. Lewy sem az előző halmazba tartozik, de ő azért egy klasszis, még 35+ évesen is az elitbe tartozott (tartozik) a posztján.
Ha nincs pénz egy stabil kezdőjátékosra a poszton, sokkal többre mehetnénk egy Etta Eyonggal. Nagyon komoly, amit nyújt, fillérekbe kerülne és annyiért is játszana. Ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket egy évig akkor is lesz egy 2. számú csatár Ferran mögött és utána lehet (valószínűleg) nagyobb szabadsággal, egy minőségi játékost hozni.
Forca Barca!!!!
ocsike83
Capitá del Barça

2026.01.05. 15:25:01

bence0330 írta:

Szerintem bárki elfogadná ezt a védő duót (Vlahovic télen kicsit felesleges lenne), kár hogy gyakorlatilag lehetetlen télen, gondolom mindenképp csak egy játékost tudunk beilleszteni. Flicknek meg egyre inkább úgy tűnik, hogy belső védő kell. Persze azt Cancelo igazolásával is szerzünk - Koundét.
Szerintem csatár sürgősen kellene, mert Lewa és Ferran együtt nem érnek egy felet. Aranyosak, kedvesek, jók a gólmutatóik, de a fontos meccseken egyiket sem lehet használni.

Lewa-t és TS-t is el kellene engedni télen, akár ingyen. Ezzel jelentős bérkeret szabadulna fel.
Més que un club :P
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

ocsike83 írta:
soadroli írta:
2026.01.05. 11:46:12
João Cancelo, Dušan Vlahović and Nico Schlotterbeck all want to come to Barça. [Mundo Deportivo]
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
ocsike83
Capitá del Barça

soadroli írta:
João Cancelo, Dušan Vlahović and Nico Schlotterbeck all want to come to Barça. [Mundo Deportivo]
Més que un club :P
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.05. 12:53:17

Robcsyy írta:
2026.01.04. 09:10:48
Ezt a twitter emberkét én nem ismerem, de a sport, mundo, Romano hírei alapján a történet összerakva, hogy a srác maga valószínű jönne (gondolom akár 10-20%al alacsonyabb fizetésért is), de sem nincs pénzünk leigazolni a szaudiaktól és nincs pénzünk a fizetésére sem, plusz az edzőnek sem kell, középhátvédet kér és nem Koundét középre, nekem úgy tűnik ezen okok összessége miatt nem lép a klub. (tévedés joga fenntartva)

Nekem olyan ha nincs ló, jó a szamár is esete, csak itt elég sokba kerül a megoldás.
Én inkább keresnék egy jó vkp-t és Eric menne vissza eredeti posztjára, azt még lehet Flick is elfogadná.
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
Peter
Director del Fútbol

2026.01.04. 14:57:26

Kovbal88 írta:
2026.01.04. 08:48:36
Nyáron nagyon jó lenne úgy megerősíteni a csapatot, hogy valós esély legyen a BL-re. Csak ugye, látszik, hogy egyre több játékosra lenne szükség,
Nagyon látszik, hogy erősítésekért kiált a pálya, ugyanakkor ezért a valós esélyért jelenkeg a létszámmal szemben a fajsúly és a karakter előbbre való (lenne).
Nem hiszek abban, hogy a huszonnyolc poszton is számítani lehet rá karakterekkel célba érnénk. A túlélés fázisa Flick jelenlétével már kipipálva, most a csúcsra fókuszálnék célirányosan.
Minden sorba egy-egy Joan Garcia fajsúly és meg is érkezünk majd, ez "csak" három megfelelő választást kíván.... :D
Robcsyy
Entrenador del Barça

2026.01.04. 09:10:48

Troym írta:
2026.01.01. 22:52:34
As of now, Barcelona are NOT moving forward with João Cancelo. No progress at this stage.
FabrizioRomano

Szerintem látták a realitást és elengedték Decoék a témát.
Ezzel szemben Twitteren az pörög, hogy ígéretet kapott, azért nem irt alá.

🚨 João Cancelo has apparently told #Inter that Barcelona has promised to sign him, and that if this promise wasn’t made, he already would have agreed to join #Inter. 🤨

[@fcin1908it via @GuarroPas]
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2026.01.04. 08:48:36

Peter írta:
2026.01.03. 18:44:50
Volt idő, amikor azt gondoltam (reméltem :D ), hogy lesz a Flick csapatnak házon belülről saját Goretzka-ja, de tévedni emberi dolog.
Ezért én kifejezetten örülnék, ha esetleg idetévedne az eredeti Goretzka még annak ellenére is, hogy 31 éves és fénykorán is bizony túllendült már, léteznek nála jobbak is a posztján, de a jelenlegi középpályánkhoz ő így is csak hozzátenni tudna.
Már a ma esti kezdőben (is) örömmel látnám, a nyár még nagyon messze van.
Nyáron nagyon jó lenne úgy megerősíteni a csapatot, hogy valós esély legyen a BL-re. Csak ugye, látszik, hogy egyre több játékosra lenne szükség,
középpálya, pedig itt papíron megvagyunk
egy csatár kezdő szintű Levy helyett
legalább egy szélsőhátvéd
egy középső se ártana ebben a pillanatban.
Azt gondolom egy ilyen erősítéssel, azért már ott lehetnénk a legjobbak között, így is el lehet jutni, csak azért több szerencse kell hozzá.
Peter
Director del Fútbol

2026.01.03. 18:44:50

Volt idő, amikor azt gondoltam (reméltem :D ), hogy lesz a Flick csapatnak házon belülről saját Goretzka-ja, de tévedni emberi dolog.
Ezért én kifejezetten örülnék, ha esetleg idetévedne az eredeti Goretzka még annak ellenére is, hogy 31 éves és fénykorán is bizony túllendült már, léteznek nála jobbak is a posztján, de a jelenlegi középpályánkhoz ő így is csak hozzátenni tudna.
Már a ma esti kezdőben (is) örömmel látnám, a nyár még nagyon messze van.
Chino
Llegenda del Barça

2026.01.03. 12:21:15

bence0330 írta:
2026.01.03. 10:35:41
A mundo szerint Goretzka nincs kibékülve a vezetőséggel (nem követem őket, úgyhogy csak elhiszem nekik), és mindenáron csak Flickhez szeretne jönni, nem érdekli jelenleg semmilyen más lehetőség.

30 éves, de a szerződése lejár nyáron, ingyen jöhetne, 2 top év biztos lenne benne még, Flick nyert vele BL-t. Tudom, hogy darabszámra vannak nagyobb lyukak, és ematt én is ezeket foltoznám be előbb, de még az idei (sérülésééig) feljavult DJ-ról is az a véleményem, hogy jó-jó, de nem az, akit Pedri mellé legszívesebben tennék, és akivel BL-címre hajtanék. Eric akármennyire szimpatikus, azért szintén nem ez a szint talán, bár ki tudja, még bebizonyíthatja az ellenkezőjét tavasszal.

Ha Bernal nem robbant nyárig, én nagyon erősen elgondolodnék rajta. Ő azért már bizonyította, hogy megállja a helyét a poszton a legnagyobb színpadon a legnagyobb ellenfelek ellen is. Ha a darabszámos gondokat megoldjuk más poszton, szerintem ő lehetne akár az utolsó kirakósdarab ahhoz, hogy a kövi két évben húzzunk egy BL-t.
Már korábban is említették a spanyol források, maga a játékos is felvette a kapcsolatot Flickkel, nem hiszem, hogy bármilyen szempontból ellenezné a leigazolását. Plusz nagyon jól ismeri a játékost, nem lenne túl nagy kockázat és sokkal hamarabb integrálódhatna a csapatba. Engem a kora sem igazán zavar. Három év simán benne lehet a legmagasabb szinten, a fizetése sem lenne olyan magas plusz ebbe a fiatal csapatba nem árt egy kis rutin sem. Ha Lewy lép még egy 30 éves játékosunk sem lesz.

Úgy tűnik, hogy Hamza Abdelkarim leigazolása az Atleticbe már 100%, csak a szerződését kell megkötnie az Al-Ahlyval (tegnapelőtt töltötte be 18-at) ha mi nem élnénk az opcióval. Nyárig kölcsönbe jönne, utána 1,5 millióért megvehetnénk, plusz van még 5 millió bónusz, gólokhoz, illetve első csapatban történő pályára lépésekhez kötve.
Nem nagyon hallottam a srácról, de elég komoly számai vannak korosztályos válogatott szinten és nagyon sok európai csapat bejelntkezett már érte.
Kíváncsi leszek rá, lehetőséget már azért is fog kapni, mert jó ideje nincs centerünk, mindenki lesérült hosszabb időre, már szélsők játszanak középen. Gistau is még csak most épül fel egy komoly meniszkuszsérülésből, Barbera is még 2-3 hónapig off.
Remélem 6,5 millióba fog kerülni a srác.
Forca Barca!!!!
bence0330

2026.01.03. 10:35:41

A mundo szerint Goretzka nincs kibékülve a vezetőséggel (nem követem őket, úgyhogy csak elhiszem nekik), és mindenáron csak Flickhez szeretne jönni, nem érdekli jelenleg semmilyen más lehetőség.

30 éves, de a szerződése lejár nyáron, ingyen jöhetne, 2 top év biztos lenne benne még, Flick nyert vele BL-t. Tudom, hogy darabszámra vannak nagyobb lyukak, és ematt én is ezeket foltoznám be előbb, de még az idei (sérülésééig) feljavult DJ-ról is az a véleményem, hogy jó-jó, de nem az, akit Pedri mellé legszívesebben tennék, és akivel BL-címre hajtanék. Eric akármennyire szimpatikus, azért szintén nem ez a szint talán, bár ki tudja, még bebizonyíthatja az ellenkezőjét tavasszal.

Ha Bernal nem robbant nyárig, én nagyon erősen elgondolodnék rajta. Ő azért már bizonyította, hogy megállja a helyét a poszton a legnagyobb színpadon a legnagyobb ellenfelek ellen is. Ha a darabszámos gondokat megoldjuk más poszton, szerintem ő lehetne akár az utolsó kirakósdarab ahhoz, hogy a kövi két évben húzzunk egy BL-t.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2026.01.02. 12:21:23

FcBarcelona1 írta:
2026.01.02. 10:33:14
Chino írta:
2026.01.02. 10:06:25
Egyetértek.
Ake ha jól számolom előző szezonban 37 meccset hagyott ki.
https://www.transfermarkt.com/nathan-ak ... ler/177476
Ha azt írtam nem hiányzik egy második Mourillo, akkor egy új Vermaelen sem.
De Vrij szintén sérülékeny, lassan 34.
A téli piacon tényleg nagyon nehéz válogatni, szerintem egy Senesi-t el sem engednének, nem szeretnének kiesni, amivel többet veszítenek, mint 10+ milliós eladási áron nyerhetnek
Ha Cancelo nem férne bele, akkor nem biztos, hogy érdemes kockáztatni, esetleg el lehet hozni apróért Minguezat vagy Mika Marmolt, akiknek lejár a szerződése, és a következő eladás 50%-a a Barcaé lenne. Rotációba lehet jobbak lennének, mint egy Barca B-s.
Az, hogy ki mennyire sérülékeny nehéz megállapítani. Aké is csak tavaly volt komolyabban, azelőtt kb. annyira, mint bármely más játékos. Chris például szinte semmit sem hagyott ki sérülés miatt Chelsea-ben, itt pedig folyamatosan kiesik, Inigo pedig a Bilbaoban volt porcelánlábú, itt abszolút nem volt jellemző, pedig idősebbként került ide.
A holland inkább azért váltana, mert nagyon durva konkurenciája van. Középen van egy fél szezonra Gvardiol, Stones, Ruben Dias, Khusanov, akit építenek be, balhátvédnek pedig már ott egy O'Reilly és még egy Gvardiol is. A Citynek ezért nem kell igazán egy 30 éves, lejáró szerződésű, relatíve magas fizetésű játékos. Emiatt lehetne télen esély egy kölcsönre, mondjuk egy 50-50, 60-40 %-os bérrel. Ha még ehhez jön egy nyári nem kötelező opció, az már csak hab a tortán. Mert kérője, az alacsony ár miatt lesz.
Vele kapcsolatban azt írták, hogy a Szuperkupát követően (január 12-13) lesz végleges döntés)

De Vrij kétlem, hogy Európában labdába fog rúgni (szó szerint). Már csak a kora miatt sem. A következő szezon második felére már 35 lesz, ha el is vinné valaki, fillérekért játszhat. Az esélye neki szerintem legfeljebb egy szaúdi látogatás lehet.

A Mundo Ryerson nevét dobta be jobb hátvéd pozícióra, mint akit már néhány hete figyelünk (nyárra). Nagyon nem ragadt meg a neve, elvileg mindkét oldalon bevethető, ha más nem nagyon lesz a piacon és jutna rá pénz meg is térülhetne. (bár a BVB-től olcsón igazolni, főleg kezdőjátékost elég lehetetlennek tűnik)
Habár van még hiányposzt jh mellett..
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.02. 10:33:14

Chino írta:
Egyetértek.
Ake ha jól számolom előző szezonban 37 meccset hagyott ki.
https://www.transfermarkt.com/nathan-ak ... ler/177476
Ha azt írtam nem hiányzik egy második Mourillo, akkor egy új Vermaelen sem.
De Vrij szintén sérülékeny, lassan 34.
A téli piacon tényleg nagyon nehéz válogatni, szerintem egy Senesi-t el sem engednének, nem szeretnének kiesni, amivel többet veszítenek, mint 10+ milliós eladási áron nyerhetnek
Ha Cancelo nem férne bele, akkor nem biztos, hogy érdemes kockáztatni, esetleg el lehet hozni apróért Minguezat vagy Mika Marmolt, akiknek lejár a szerződése, és a következő eladás 50%-a a Barcaé lenne. Rotációba lehet jobbak lennének, mint egy Barca B-s.
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2026.01.02. 09:34:05
Az a baj, hogy nem tudni, mi áll Koundé formája mögött, és emiatt azt sem tudni, mennyi ideig tart. Igen, tudom, hogy az utolsó 1-2 hete már nem volt horror, lehet kifelé jön belőle, de szerintem inkább előrefelé javult, még mindig akkora random homály labdákat ad el a semmiből majdnem mindegyik meccsén, hogy a belső védő poszt közelébe nem nem engedném jelenleg. Néha olyan, mintha teljesen kikapcsolna az ember másodpercekre. Flick pont hogy olyan centert szeretne, aki jó a labdával, akár nyomás alatt is, na szerintem Koundé ebben jó formában is max elfogadható, jelenleg meg...

Szerintem ha Flick hajlana erre, már megpróbálta volna másfél év alatt, de emlékeim szerint egyszer sem történt ilyen. Pedig tavaly a formája is jó volt.
Ezzel csak annyi a gond, hogy olyan minőségű belső védőt, aki akár csak 3. számú is lehetne, télen, főleg ilyen anyagi helyzetben (ballábast pláne) nagyon nehéz, ha nem lehetetlen igazolni. Csak olyan sikerülhet, aki vagy összebalhézott a klubbal/edzővel (pl. Aubameyang) vagy nem számolnak vele, de még akkor is borsos lehet az ára és a fizetése is.(Ferran). Egy Schlotterbecket például a BVB akkor sem engedne el, ha 30 millióval többet kínálnánk, mint nyáron. Az pedig, hogy beválik-e még nagyobb kérdőjel. Totál ismeretlenül, idegen országból....
Egy Senesit sem is hülyék lennének Deco-ék leigazolni sokszoros áron, mint amennyit ér, ráadásul nyáron ingyen jöhet
Nem véletlenül nem szoktak igazolni a klubok. Még a Real sem, akinek pedig van bőven pénze és még nálunk is nagyobb szükségük van egy belső védőre.

Cancelo abszolút az első kategóriát erősíti és a kockázat, valamint az anyagi helyzet sem annyira vészes.
Forca Barca!!!!
bence0330

2026.01.02. 09:34:05

Az a baj, hogy nem tudni, mi áll Koundé formája mögött, és emiatt azt sem tudni, mennyi ideig tart. Igen, tudom, hogy az utolsó 1-2 hete már nem volt horror, lehet kifelé jön belőle, de szerintem inkább előrefelé javult, még mindig akkora random homály labdákat ad el a semmiből majdnem mindegyik meccsén, hogy a belső védő poszt közelébe nem nem engedném jelenleg. Néha olyan, mintha teljesen kikapcsolna az ember másodpercekre. Flick pont hogy olyan centert szeretne, aki jó a labdával, akár nyomás alatt is, na szerintem Koundé ebben jó formában is max elfogadható, jelenleg meg...

Szerintem ha Flick hajlana erre, már megpróbálta volna másfél év alatt, de emlékeim szerint egyszer sem történt ilyen. Pedig tavaly a formája is jó volt.
Chino
Llegenda del Barça

2026.01.02. 08:28:37

bence0330 írta:
2026.01.02. 00:36:41
Szerintem is szimpátia kérdése lenne, ha nem igazolnánk le. Ami még lehetséges, hogy Flick úgy érzi, megvan a jobbhátvéd pozi (Koundé és Eric), és ha már csak egy ember férne bele, inkább kérne középhátvédet. Annyiból jogos, hogy ha egy ballábas középhátvéd érkezne, aki balbekket is tud játszani (mint pl, Aké, ha nem lennénk csórók, akkor Gvardiol), akkor abban lenne logika, a balbekk pozink tényleg abszolút egyemberes, ráadásul olyan egy emberrel, aki sérülékeny, szóval alapvetően nagyobb hiányposzt.

Más kérdés, hogy Cancelo azt is megoldja egy erős közepes szinten, viszont ő középhátvédnek tényleg nem is alternatíva, minden posztra hamarabb tenném szó szerint.
Nem kellene belső védőnek lennie, lehetne ugyanúgy jobb hátvéd, Koundé pedig bemenne az eredeti pozíciójába. Úgyhogy gyakorlatilag Cancelo egy belső védő igazolás is egyben. Vagy éppen Koundét helyettesítve nem EG-nek kellene kihúzódhatna, hanem ő is maradhatna cb.

Akénak a fizuja a gond, habár ő is tudja, hogy ez az utolsó váltás a pályafutásában, amikor még top csapatban szerepelhet, így muszáj rugalmasnak lenni. Levezetni még korai, magas szinten pedig kb. 2-3 éve van. Utána még elmehet 1-2 évet bohóckodni a szaúdiakhoz.
Feltéve, hogy más csapat nem vinné, aki többet tud ajánlani.
Forca Barca!!!!
bence0330

2026.01.02. 00:36:41

Szerintem is szimpátia kérdése lenne, ha nem igazolnánk le. Ami még lehetséges, hogy Flick úgy érzi, megvan a jobbhátvéd pozi (Koundé és Eric), és ha már csak egy ember férne bele, inkább kérne középhátvédet. Annyiból jogos, hogy ha egy ballábas középhátvéd érkezne, aki balbekket is tud játszani (mint pl, Aké, ha nem lennénk csórók, akkor Gvardiol), akkor abban lenne logika, a balbekk pozink tényleg abszolút egyemberes, ráadásul olyan egy emberrel, aki sérülékeny, szóval alapvetően nagyobb hiányposzt.

Más kérdés, hogy Cancelo azt is megoldja egy erős közepes szinten, viszont ő középhátvédnek tényleg nem is alternatíva, minden posztra hamarabb tenném szó szerint.

Amúgy én továbbra is tartom azt a véleményem, hogy ha Araujóban kevésbé bízunk, nyugodtan kirakhatnánk szélsőbekknek néha, főleg, ha minőségi balszélső van az ellenfélnél. Ott élvezhetné az 1v1 helyzeteket, sprintelhetne jókat hátra, meg néha meghúzhatná előre is, nagyon látványosan megtette ezt, mikor Flick egyszer előre tette, nyomott egy ilyen gyalogkakukkos bibippet és a védőnek esélye sem volt, majdnem gólpasszt adott belőle. Nem tudom, Flicknél akár csak egyszer is láttuk-e jobb bekk poziban. Koundénál a labdával sem rosszabb igazán. Szerintem lehetne használni ott legalább néha, és ezzel is növekedne a variációs lehetőség (amúgy Flick ilyen téren elég jól keveri a kártyákat).
PR42
Jugador d'estrella

2026.01.01. 23:23:11

Nagy kár ha igaz, de szerintem a legnagyobb akadály a személyisége és/vagy Flick véleménye.

Remélem ez inkább azt jelenti hogy találtak egy jobb jelöltet.
Vagy csak szimplán hülyeség, mert az újságok napról napra változtatják a véleményüket.
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.01. 22:52:34

As of now, Barcelona are NOT moving forward with João Cancelo. No progress at this stage.
FabrizioRomano

Szerintem látták a realitást és elengedték Decoék a témát.
Peter
Director del Fútbol

2026.01.01. 19:57:39

Meglepődnék (nem kellemesen), ha Flick tárt karokkal várná Cancelot, de már azon is, ha a vezetőséget egyáltalán érdekelné a játékos.
(miközben az utóbbi évek után már egyre kevesebb dolog képes meglepni a klub körül)
Chino
Llegenda del Barça

2026.01.01. 10:24:14

bence0330 írta:
2026.01.01. 01:46:04

Szerintem minden körülmény adott ahhoz, hogy reális legyen, a klub érdeke, a játékos szándéka, és a posztunk hiánya is, tartom, hogy max Flick állhat ennek az útjába kb, meg esetleg ha a Hilal szándékosan be akar tartani, de ezt nem látom túl reálisnak.

Utoljára a klub vb-n láttam, szerintem kiváló tornája volt, a viszonylag nagyot menő, pl. a Cityt is kiejtő Al Hilalban Neves és ő karöltve toronymagasan a legjobb(ak) volt(ak). Nem felejtett el focizni, és öregnek sem mondanám még.
Én leginkább amiatt favorizálnám, mert vele gyakorlatilag három posztot is betömhetnénk. Lenne egy erős csere jobbhátvédünk, plusz egy minőségi belső védő, illetve Baldé helyettese is meglenne. Sőt még eggyel feljebb is bevethető.
Nem csak egy padon ülő szezononkénti 6-700 perces játékos, hanem rendszeresen lehetőséghez jutna.
Forca Barca!!!!
bence0330

2026.01.01. 01:46:04

Szerintem is abszolút reális, sőt, pontosan ő az, aki reálisabb, mint egy átlag másik játékos az ő szintjén. Még európai klubokból is váltanak néha összebalhézások miatt ingyen/áron alul klubot játékosok, szereztünk mi így pl. egy Aubát is. Az arabok meg annyit fizetnek odaát egy sztárjátékosnak, hogy igazából azért a fizuért senki nem vállalná át őket ideátról, így ők mindenképp buknak csak vele, ha a lelátón üldögél. Pont ez az eset az, amikor ingyen, vagy minimál összegért el lehet hozni valakit. Mi is tettünk már így, meg mások is. A fizu meg pláne nem gond, ha a játékos jönni akar, Christensen fizujának 80%-a szerintem simán elég neki, pláne ha még egy minimálisan TS távozása is kiegészítené.

A csávó gyerekkora óta Barca drukker, a gyerekén Barca-tetkó volt, a himnuszunkat énekli neki, és amióta kiraktuk, vissza akar jönni. Nála hitelesebben kevesen markolászták a címert az elmúlt években, a Masián kívüli játékosok közül kb csak Rapha jut eszembe, látszott, hogy őszintén él-hal a klubért, semmi kamu nem volt benne. Ha valaki, egy ilyen játékos tuti belemegy egy azért még korrekt fizuba, nem beszélve arról, hogy nekünk meg eléggé meg lehetne becsülni ilyen anyagi helyzetben, ha valaki ennyire itt akar lenni, és még jó focista is, ráadásul olyan poszton, ahová elférne bőven erősítés.

Szerintem minden körülmény adott ahhoz, hogy reális legyen, a klub érdeke, a játékos szándéka, és a posztunk hiánya is, tartom, hogy max Flick állhat ennek az útjába kb, meg esetleg ha a Hilal szándékosan be akar tartani, de ezt nem látom túl reálisnak.

Utoljára a klub vb-n láttam, szerintem kiváló tornája volt, a viszonylag nagyot menő, pl. a Cityt is kiejtő Al Hilalban Neves és ő karöltve toronymagasan a legjobb(ak) volt(ak). Nem felejtett el focizni, és öregnek sem mondanám még.
PR42
Jugador d'estrella

2026.01.01. 00:52:06

Lecsapok az év első hsz-e lehetőségre :D

Simán igazolható lehet Cancelo.

Példa lehet Jordan Henderson vagy Laporte akik áron alul, aktív szerződésből távoztak, mert rossz viszonyban voltak a "közeggel".

https://www.bbc.com/sport/football/arti ... 76g3ggdydo
https://www.transfermarkt.com/aymeric-l ... ler/176553
https://www.transfermarkt.com/jordan-he ... eler/61651

Az arabokat palira lehet venni, és nekik az imidzs a legfontosabb nem a pénz. Nekik egy hisztis játékos aki rossz híreket terjeszt az országról/ligáról az rosszabb mint bukni pár milliót. Főleg hogy pénzből végtelen áll rendelkezésre.
Troym
Llegenda del Barça

2025.12.31. 20:58:44

Én még mindig nem látom semmi realitását Cancelonak.

Érte átigazolási díjat is kell fizetni és fél évre a 7-9 milliós fizetését, ezek miből jönnek ki?
Biztos, hogy a szaudiak nem akkora palimadarak, hogy ingyen átadnak játékost, ilyesmit csak mi csinálunk, őnála elkérnének 15-25 milliós átigazolási pénzt és Cancelo biztos nem fog éves 4-6-8 millióért aláírni, gondolom 20 milliós eddigi fizu után 12-15 milliót kérne.
Nincs rá keret.
Az Inter simán ki tudja fizetni az átigazolási összeget és a fizuját is. (amúgy a Juve is) és volt játékosa mindkét olasz csapatnak is.

Ezek a kulacs és melegítő színe nekem elég Blikk szintű már.
Még az sem biztos, hogy az ügynökét miatta kerestük, mert Mendesnek kismillió ügyfele van.
Válasz küldése