Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Szerintem büszkének kellene lenniük, hogy egy kedvencük a tudásához méltó elit csapatban (ahol kiteljesedhet és komoly trófeákat nyerhet) lehet első számú kapus!bence0330 írta: ↑2025.12.25. 15:26:53Most olyanokat cikkeznek, (szintén a mundón is megjelent) hogy más lesz a hozzáállás. "Köszönjük Joan Garcia" molinók várhatóak, félig gúnyos hangnemben, utalva ezzel arra, hogy az érte kapott, az ő szintjükön komoly összegből jó játékosokat tudtak szerződtetni, és emiatt akár történelmi szintű szezont is futhatnak.
Ezt neki meg kell tanulni kezelni, és meg kell értetni vele, hogy ezzel együtt kell játszani. Nem lehet szurkolói molinók elől elbújni, mert akkor még többet kap, még több csapattól. Én nem féltem. Nem hiszem, hogy bejgli evés közben vette észre, hogy a következő meccs az Espanol otthonában lesz... A megfelelő reakció kb. egy nullára lehozott meccs utáni ölelés a régi játékostársaknak és viszlát a szurkolóknak...bence0330 írta: ↑2025.12.25. 15:26:53Most olyanokat cikkeznek, (szintén a mundón is megjelent) hogy más lesz a hozzáállás. "Köszönjük Joan Garcia" molinók várhatóak, félig gúnyos hangnemben, utalva ezzel arra, hogy az érte kapott, az ő szintjükön komoly összegből jó játékosokat tudtak szerződtetni, és emiatt akár történelmi szintű szezont is futhatnak.
Tényleg hatalmas amit hoz. A bajnokságban 12 meccsen lehozott 6 clean sheetet, a kapott gól átlaga 0,75 (9)bence0330 írta: ↑2025.12.21. 21:45:28Igen, hihetetlen, amit művel. Olyan magától értetődően csinál mindent, amit egy Barca-kapusnak tudnia kell, és szinte minden meccsen újra és újra bizonyítja ezt. Elképesztően jó szinten védi a ziccereket, remekül söpröget, és úgy uralja a légteret a beíveléseknél, ahogy az én emlékezetem óta Barca kapus még csak megközelítőleg sem tette.
Tavaly ha ő véd, lehet BL-t nyerünk.
Remélem a legnagyobb pillanatokban is ott lesz.
A sportban a "Mi lett volna ha..." kezdetű dolgok teljesen értelmetlenek.csababarca írta: ↑2025.12.21. 21:59:42Ezt nem jelenteném ki, de hogy nem kapunk attól a középszernél is kevesebb intertől 7 gólt, abban biztos vagyok, világi szégyen volt az a párharc, már amit védekezésben műveltünk.
De ott JG fogott volna 2-3-at azokból a gólokból az fix.
Ezt nem jelenteném ki, de hogy nem kapunk attól a középszernél is kevesebb intertől 7 gólt, abban biztos vagyok, világi szégyen volt az a párharc, már amit védekezésben műveltünk.

Nagyjából ez jutott eszembe a meccsen, úgy fogalmaztam magamban, hogy olyan, mintha egy AI összedobta volna nekünk az ideális kapust.