Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Szerintem kicsit túl van tolva ez a gyenge védekezés. Egy jó kapussal látszik, hogy mennyire más ez. A Real például szeretne ilyen védelmet.bence0330 írta: ↑2026.01.05. 10:25:23Eric mondjuk szerintem elég régóta hibátlan szinten tolja, tegnapelőtt is a legjobbnak gondoltam a csapatban a hősünk után. Szerintem a kijelölt középpályásunknál stabilabb vele a pálya közepe kicsit, kivéve nyilván Pedrit. Raphával nem tudom mi van, az elmúlt években szinte bármikor odatették tizesbe, komoly szintet hozott, idén szerintem most tették oda másodszor (lehet harmadszor), és köze nem volt egyiken sem a meccshez.
Engem az első félidőben inkább azu aggasztott, hogy támadásban teljesen veszélytelenek voltunk. Egy ilyen taktikában, amiben mi játszunk ez nem megengedhető.Kovbal88 írta: ↑2026.01.04. 09:47:51Bajnokságban fontosabb a három pont, mint a szép játék, így év elején rendben van ez a produkció, nekem a védelem az ami nagyon nem tetszett. Ide mindenképpen erősítés kell.baas11 írta: ↑2026.01.03. 23:37:49Hat nem játszottuk jol sőt főleg az első félidőben …
Joan García aki parádés volt azert ezt el kell ismerni Decoknal is. ( ugy h a padon ül egy TS meg SzCsecsnyi) nélküle sima bukó es ezek megérdemeljük e a győzelmet ? … hat ez a klasszik nagy csapat attitűd legalábbis ezt mondjak a szakik!
Nagyon kene egy jo januári erősítés itt !!! Hátha összejön …
Nem tudom van egyáltalán név pletyka bármi ?
Ami leginkább zavar, hogy pár játékos nem kapja meg a megfelelő perceket,
Torrents Jofre még fiatal de kb semmit se játszik
Bernal Marc azt vártam idén berobban tavalyi sérülése után, hát sajnos szintén semmi
Casado tavaly végignyomta az egész szezont zseniális volt, ahhoz képest hogy akkor került fel, komoly szerepe volt a jól sikerült szezonban idén szintén epizódszereplő
Bardghji Roony kb annyit játszott hogy legalább már felismerem
utóbbi három játékost jó lenne többet látni a pályán mert megérdemelnének.
Bajnokságban fontosabb a három pont, mint a szép játék, így év elején rendben van ez a produkció, nekem a védelem az ami nagyon nem tetszett. Ide mindenképpen erősítés kell.baas11 írta: ↑2026.01.03. 23:37:49Hat nem játszottuk jol sőt főleg az első félidőben …
Joan García aki parádés volt azert ezt el kell ismerni Decoknal is. ( ugy h a padon ül egy TS meg SzCsecsnyi) nélküle sima bukó es ezek megérdemeljük e a győzelmet ? … hat ez a klasszik nagy csapat attitűd legalábbis ezt mondjak a szakik!
-
Ami + az első félidőben a szinte semmin kívül :
Joan García
Eric García
Kounde, stabilizálódik
a többiek eleg gyengék voltak a Rashford Torres Yamal trióval az élen es Raphinha sem jo igazán 10 es poszton
2. felido
Pedrire mindig szükség van ez alap
Dani csodás gólt rúgott
Ferminnek ( ahigy Olmonak is )megvannak az alap skillje a 10 es poszthoz ez jol látszott az első gólnál is, de egy ekkora klubnál a rossz hír h ezt minden heten hizni kell nem lehet eltűnni ezen a poszton
Lewa ?jo az öreg a háznál mert amit tud azt nem lehet elvenni tőle , mas kérdés h mar jelenleg ez kb az utolso erintes
Raphinha + Yamal: nem ment ma nekik , rengeteg rossz passz, megoldás főleg Yamalnal mar meccsek óta
Jo lenne behúzni a szuperkupat de az egy biztos h egy 18 éves Cubarsi es 23 ( tapasztalatban szinten 18 ) éves Gerard Martin belső védő párossal bohózat lesz neki menni egy tavasz BL menetelesnek!
Lehetetlen…
Nagyon kene egy jo januári erősítés itt !!! Hátha összejön …
Nem tudom van egyáltalán név pletyka bármi ?
Bizony, ő lett a meccs embere, megkapta a címet.

És hozzátenném, hogy egy távozó Inigo, egy keveset bevethető Christensen, meg egy sajna mentálisan megtört Araujóval a sorainkban (az első 15 meccsen rémisztően rossz Koundéról nem is beszélve) egy góllal kevesebbet is kaptunk, mint tavaly ilyenkor, illetve 5 góllal lőttünk többet.

https://www.transfermarkt.com/villarrea ... erein/1050
Nagyon kíváncsi vagyok a meccsre, mert egyáltalán nem értem a Villarrealt. Komolyabb csapatok ellen láttam 2 meccsüket végig, meg kb még 2 meccsüket átpörgetve/bővített highlightsban, és kivétel nélkül mindegyiken nagyon gyenge csapat képét keltették, a Reál is játékban őket simázta le a legjobban talán egész évben, közük nem volt nagycsapathoz fél év alatt se szintben, sem eredményben. Ha csak ezeket látom, azt mondanám, valahol a bennmaradásért kaparnak. A kicsiket viszont elképesztő stabilitással végigverik, fogalmam sincs, mi náluk az igazság, milyen szintű most ez a csapat.
Én decemberig, a hullámvölgyünk kezdetéig (15 forduló) szoktam nézni, úgy talán tisztább képet ad. Pontokban ugyanígy álltunk, idén 42/17, akkor 43 /18-as gólaránnyal (ebben nincs a Betis és Osasuna), az összes kulcsjátékosunk egészséges volt végig. Amiben jobbak voltunk az a Clasicó, de azért ebben erősen benne van az utóbbi faktor, illetve egy jóval gyengébb Madrid volt.bence0330 írta: ↑2025.12.16. 02:27:31Igen, ez komoly stat. Most ősz közepén volt egy kisebb hullámvölgy, tavaly meg november-decemberben, és az tovább tartott.menczel írta: ↑2025.12.16. 02:20:31Ezt ajánlom azok figyelmébe akik mindig a félig üres poharat látják:
17 mérkőzés után a 2025–26-os szezonban a Barca 43 ponttal áll, a gólkülönbsége +29 (49 rúgott és 20 kapott gól).
Ugyanebben a szakaszban az előző idényben a Barca 38 ponttal és +31-es gólkülönbséggel állt (50 rúgott és 19 kapott gól).
Mindezt úgy, hogy Rafinha, Pedri és egy sor más fő és mellékszereplő sérült volt huzamosabb ideig.
A BL persze más tészta, ott jobban büntették a csapatok a hiányzókat, sajnos. Szerintem a tavalyi fullos csapattal ott is lenne 3-4 ponttal több, legalább egy Brugge győzelem és egy CFC/PSG x, főleg az utóbbi, ott még hiányzókkal is mi voltunk jobbak egy félidő erejég.
Amúgy én is pont ugyanolyannak látom a játékunkat, mint tavaly mínusz kulcshiányzók. Az idei bajnoki teljesítmény még komolyabb is ennek fényében, még stabilabbak vagyunk.
Nem ismertek ki jobban, vagy semmi ilyesmi, tavaly is tudták, mit kell játszani, csak javarészt túl jók voltunk, idén is ez a helyzet, egyszerűen néha kevesebb minőségi játékosunk volt. A kapott gólok 1-2 meccs kivételével simán a kalkulált rizikófaktor keretein belül maradtak, ameddig ezt nem szokjuk meg, sok mini szívroham lesz, főleg a meccs első részében.![]()