Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Tommy szerintem max. csereként szállhat be, de akkor is inkább legfeljebb 10-15 percre, Bernalt nyomatni akarja Flick, mellé pedig Casadót tippelem. Rengeteget játszottak együtt, anno Flick is azt nyilatkozta tavaly szezon elején, hogy ha bekötnék a szemüket a pályán, akkor is 100%-kal passzolnának. Ha nem, akkor is inkább Frenkie, most nem EG akinek inkább kellenek a percek, nem ő a második számú.De azt is el tudom képzelni, hogy Dro kezd vagy a félidőben száll be. Fermin még csak most épült fel az előző meccseken is csak perceket, illetve egy félidőt kapott, Olmo pedig nincs.bence0330 írta: ↑2025.12.16. 01:03:06Vajon hogy áll ehhez az első 1-2 meccshez Flick a kupában? Én örülnék a cseresornak, mentálisan fárasztó meccs volt az előző, hétvégén meg Villarreal jön.
Amilyen kezdőt én szívesen látnék:
Tek; Torrents-Christensen-Ara(? már ha olyan állapotban tért vissza, ha nem, akkor GM) - Eric; Bernal(Casadó)-DJ; Rashford-Fermín-Roony; Ferrán.
Az emberek, akiket mindenképp pihentetnék:
Koundé, Rapha, Yamal, Pedri, Cuba. Ericnek örülnék, csak Koundét és Ericet egyszerre biztos nem lehet, hacsak nem húzunk egy váratlant Casadóval a jobb bekkben, ami neki amúgy egy természetes poszt.
Valamint Marquest szeretném debütálni látni valamikor a második félidőben, már zsinórban 4 meccsen ott ült a padon.
Igen. Remélem, nem bántódik meg, ha inkább szurkolónak, mintsem szakembernek nevezném, egyáltalán nem rontja a színvonalat, ha szurkolók beszélgetnek, nem pedig szakértők, láttam én már kiöregedett focistákat a stúdiókban, akik a közhelyeken kívül egyetlen összetett mondatot sem tudtak megfogalmazni.
Teljesen jól emlékszel, ez pontosan így volt. Az öreg Vincze Ottót meg a Harsányi Levit szokták néha beültetni melléjük balanszírozni a classicokra.
Ha van rá időd és lehetőséged, a 2. félidőt és hosszabbítást - szerintem - igen....
Ezzel semmi probléma, csak akkor átlag madridi szurkolóként mutassák be, ne szakértőként. Azért egy téma szakértője legalább próbáljon már meg tárgyilagos lenni.
Kishazánkban gondolom Puskás miatt,van egy Real érzület. A hazai sportújságírás zászlóshajójának vezetője meg a Puskás örökség helytartója is egyben,így nyilvan nem vádolható elfogulatlansággal. Hegyi meg nyiltan madridista,így a helyzetértékelése minden csak nem objektív. A fórum meg fórum. Novemberben már egyszer eldölt,hogy nem nyerünk semmit.brazilfan írta: ↑2025.04.28. 19:00:29
Mondjuk nemcsak Hegyi Iván látja így, hanem a fórumon is ugyanez ment két éve, amikor Xavival bajnokok lettünk.
Az volt az érdekes, hogy a Sport TV stúdióban senki nem mondott ellent Hegyinek, senki nem mondta neki, hogy a Real az állítólagos fölénye ellenére csak pontrúgásokból tudott gól lőni, mi meg akciókból. Védekezésben és ziccerek kialakításában is középszerűek voltak.
Mondjuk nemcsak Hegyi Iván látja így, hanem a fórumon is ugyanez ment két éve, amikor Xavival bajnokok lettünk.
Mondjuk itt kivetelesen mondott valamit, Yamal lasztija visszakanyarodott Rudiger fele, ha nem az a szerencsetlen van ott, hanem egy gyorsabb meg futni tudo jatekos, akkor az siman kipockoli szogletre legrosszabb esetben es akkor meg Courtois rossz kijovetele se szamitott volna.