Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Hát, azért mennek, mint a mérgezett egér. Rodrygo is 32 meccse nem lőtt gólt, vagy mi, most meg naná, hogy betalál.
Nagyon alájuk játszanak. Ezt meg lehet, hogy a Madrid még Ancelotti érából maradt emlékezetből megoldja. Ez most a 2 évvel ezelőtti Madrid, és elég élesen is léptek pályára. Nem néztek ki ilyen jól már vagy egy hónapja.
De, az Inter.
Hát ez továbbra is erős túlzás, és már nem először olvasom, szóval kis pontosítás ha nem gond.
Persze, pontosan erre céloztam, amikor arra reagáltam, hogy csak hazai szinten lehet bármi, Bl-ben ez nem elég. Az alapszakaszban, főleg amikor még van három forduló egy csapattal kapcsolatban sem lehet komoly következtetést levonni. Tavalyellőtt pedig ott volt a BVB, akit ráadásul halálcsoportba sorsoltak, aztán döntőbe került.Peter írta: ↑2025.12.08. 13:36:39A BL őszi szakaszát át is lehetne keresztelni felkészülési szakaszra....![]()
Az év eleji, de a pool utáni PSG ugyanakkor már önerőből legyalulta a mezőnyt, mindegy volt, ki jött szembe, míg az Inter döntőjéhez azért kellettek az ellenfelek asszisztálásai is, amit persze meg kellett lovagolniuk, de meg is tették, szóval az érdem mindenképpen az övék.
A BL őszi szakaszát át is lehetne keresztelni felkészülési szakaszra....
Szerintem ez a része így nem korrekt, nincs több bennük, vagy csak valami nagy szerencsével. A banokságban sem állják meg a helyüket. A Madrid ellen köze nem volt a meccshez a Villarrealnak, vagy épp a szeptemberben még erősen dadogó Atleti ellen is 1 kaput eltaláló lövésig jutottak és simán kaptak ki, ellenünk meg a Bilbaónak nem volt momentuma sem. Ezek nem rangadók, néha az is hihetetlen, hogy egy osztályban játszik a két csapat, én a Madrid-Villarrealt teljesen elhűlten néztem végig, hogy ez a csapat 3.-4 hely környékén mozog már másfél éve (nem lebecsülve Marcelino munkáját, biztos jól játszanak a kicsik ellen, amit nem nézek, véletlenül csak úgy nem lesz ott valaki a BL helyeken, de ettől még iszonyat le vannak szakadva a nagyoktól). EL szint körülbelül, nyilván a bővített BL top24-be azért már könnyű bejutni, ha idén nem, máskor meglehet, de kb ennyi van bennük nagyon max, és ez sem garantált. És már ez is úgy, hogy két, ezen az EL-majdnem BL szinten remek edző ül a két csapat élén, ez még valamennyire szűkíti is a különbségeket. Egyszerűen gyengék a keretek, ezen a szinten.