Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem elég tényező lenne, ha a kulcsjátékosaink egészségesek maradnak. Azért egy Raphinha-Joan Garcia stabil játék a bekapott gólokban is megmutatkozna.Peter írta: ↑2025.12.08. 11:28:28Kb teljesen rendben van, igen.Barcaforever írta: ↑2025.12.07. 20:00:42Ha ez így rendben van és elfogadjuk, hogy a jelenlegi taktikával/védelemmel csak a hazai kupákra van esélyünk akkor ok.
Ez a jelenlegi önerő ilyen, ahogy tavaly sem volt más és el kell fogadni, de a "taktika/védelem" helyett a teljes keret kifejezést használnám ebben az összefüggésben mindenképp.
Ugyanis ez a "taktika/védelem" éppen a keret képessége, minősége, szerkezete és struktúrája miatt ilyen és próbálja játszani azt a focit, amilyet hétről hétre látunk.
Adott körülmények között persze kicsúszhat valami extra is, de ehhez elengedhetetlen feltétel, hogy a rajtunk kívülálló tényezők a kezünkre játszanak, amit fel kell tudni majd adott esetekben ismerni és ki kell tudni használni.
Kb teljesen rendben van, igen.Barcaforever írta: ↑2025.12.07. 20:00:42Ha ez így rendben van és elfogadjuk, hogy a jelenlegi taktikával/védelemmel csak a hazai kupákra van esélyünk akkor ok.
Igen, azért ez nem a szokványos felállás volt, szerintem ha nagyon akarjuk, kihúzzuk 1 kapottal, de nagyon helyesen nem ez volt a prioritás, hanem azon emberek pihentetése, akik miatt pont kihúztuk volna.

Elmúlt másfél év nagyobb csapatok elleni meccsei, ahol kezdett, és betalált:
Valahogy így van, igen, azzal a további kiegészítésekkel, hogy a fajsúlyosabb ellenfelek elleni jó nap kifogása még várólistán van nála, amit persze tartósítani is szükségeltetne legalább középtávra.
Egy (ellenünk) komolyabb csapat ellen is megnézném, mert itt a Betis tényleg annyi helyet hagyott mindenkinek, amit kb semelyik csapat nem fog megtenni nekünk. Ha a zártabb rendszerekből, meg jobb emberfogásokból is így fordul ki, remek alternatíva lehet ott is.
Én az utolsó résszel azért vitatkoznék. Mindenki azt mondja, hogy nem működik a lescsapda meg a magas letámadás, stb. de azért nem ártana egy másik aspektust is figyelembe venni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.12.07. 07:38:38Egyetértek, különösen végével.
Max annyit tennék hozzá, hogy Koundeval valamit kezdeni kellene, elküldeni pszichológushoz, vagy nem tudom. Benne azért jóval több van, ezt láthattuk.
Bence írta az első gólnál, nekem is a hozzászólása nem tetszett, a büntetőnél semmi értelme nem volt becsúszni.
Egyetértek, különösen végével.

Több okból is nagyon fontos volt ez a meccs. Kiderülhetett hol is tartunk a visszatérő kulcsjátékosainkkal, még ha nem is 100%-osak, ezzel leszakítottunk egy riválist, amivel csökkentettük a nyomást, mentálisan komoly erőt adhat egy komoly csapat elleni magabiztos győzelem, de méginkább a decemberi menetrend miatt. Ebben a hónapban olyan derbik jönnek a bajnokságban mint a Betis, Villarreal, Espanol idegenben, amik amellett, hogy mindig kemények, nagyon jó formát hoznak. Zsinórban játszunk/játszottunk a 4., 5., 3. és 6. helyezett ellen (utóbbi három idegenben), egyedül egy Osasuna ami könnyebbnek ígérkezik. Én nem venném készpénznek ebből a négyesből a 12 pontot. És még közben van egy Frankfurt elleni BL is.drobika írta: ↑2025.12.03. 13:08:42Behúztunk egy olyan meccset, ami nagyon fontos volt. Szerintem az, hogy nem sikerült a döntetlent elérni az ATM.nek főleg a kényszerű Pedri csere után, különösen emeli ennek a jelentőségét. Pedrivel előre játékban, labdatartásban fényévekkel előbb járunk, mintha ő nincs a pályán. S ameddig nálunk a labda, addig nincs a másiknál. Amint lement, mindjárt sokkal többet is volt a labda náluk. Nem tudtuk előre játékot nyomni. Nagyon féltem, hogy az egyébként szerintem nagyon jó Sorloth mumusunk, megint valamit alakít a végére. Nem kellene esetleg nekünk megszerezni ezt a csávót, csak egy kérdés:)
Tegnap megint belefért valami olyan, aminek általában nem kellene. Kapott szokásos ,, öngólunk ,, csak, hogy hátrányba lehessünk, meg a tizi. Amúgy a hozzáállás olyan volt, amit szeretek látni.
Nagy lesz majd a verseny a Ligában ezt, is szeretem látni![]()