Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kb teljesen rendben van, igen.Barcaforever írta: ↑2025.12.07. 20:00:42Ha ez így rendben van és elfogadjuk, hogy a jelenlegi taktikával/védelemmel csak a hazai kupákra van esélyünk akkor ok.
Igen, azért ez nem a szokványos felállás volt, szerintem ha nagyon akarjuk, kihúzzuk 1 kapottal, de nagyon helyesen nem ez volt a prioritás, hanem azon emberek pihentetése, akik miatt pont kihúztuk volna.

Elmúlt másfél év nagyobb csapatok elleni meccsei, ahol kezdett, és betalált:
Valahogy így van, igen, azzal a további kiegészítésekkel, hogy a fajsúlyosabb ellenfelek elleni jó nap kifogása még várólistán van nála, amit persze tartósítani is szükségeltetne legalább középtávra.
Egy (ellenünk) komolyabb csapat ellen is megnézném, mert itt a Betis tényleg annyi helyet hagyott mindenkinek, amit kb semelyik csapat nem fog megtenni nekünk. Ha a zártabb rendszerekből, meg jobb emberfogásokból is így fordul ki, remek alternatíva lehet ott is.
Én az utolsó résszel azért vitatkoznék. Mindenki azt mondja, hogy nem működik a lescsapda meg a magas letámadás, stb. de azért nem ártana egy másik aspektust is figyelembe venni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.12.07. 07:38:38Egyetértek, különösen végével.
Max annyit tennék hozzá, hogy Koundeval valamit kezdeni kellene, elküldeni pszichológushoz, vagy nem tudom. Benne azért jóval több van, ezt láthattuk.
Bence írta az első gólnál, nekem is a hozzászólása nem tetszett, a büntetőnél semmi értelme nem volt becsúszni.
Egyetértek, különösen végével.

Több okból is nagyon fontos volt ez a meccs. Kiderülhetett hol is tartunk a visszatérő kulcsjátékosainkkal, még ha nem is 100%-osak, ezzel leszakítottunk egy riválist, amivel csökkentettük a nyomást, mentálisan komoly erőt adhat egy komoly csapat elleni magabiztos győzelem, de méginkább a decemberi menetrend miatt. Ebben a hónapban olyan derbik jönnek a bajnokságban mint a Betis, Villarreal, Espanol idegenben, amik amellett, hogy mindig kemények, nagyon jó formát hoznak. Zsinórban játszunk/játszottunk a 4., 5., 3. és 6. helyezett ellen (utóbbi három idegenben), egyedül egy Osasuna ami könnyebbnek ígérkezik. Én nem venném készpénznek ebből a négyesből a 12 pontot. És még közben van egy Frankfurt elleni BL is.drobika írta: ↑2025.12.03. 13:08:42Behúztunk egy olyan meccset, ami nagyon fontos volt. Szerintem az, hogy nem sikerült a döntetlent elérni az ATM.nek főleg a kényszerű Pedri csere után, különösen emeli ennek a jelentőségét. Pedrivel előre játékban, labdatartásban fényévekkel előbb járunk, mintha ő nincs a pályán. S ameddig nálunk a labda, addig nincs a másiknál. Amint lement, mindjárt sokkal többet is volt a labda náluk. Nem tudtuk előre játékot nyomni. Nagyon féltem, hogy az egyébként szerintem nagyon jó Sorloth mumusunk, megint valamit alakít a végére. Nem kellene esetleg nekünk megszerezni ezt a csávót, csak egy kérdés:)
Tegnap megint belefért valami olyan, aminek általában nem kellene. Kapott szokásos ,, öngólunk ,, csak, hogy hátrányba lehessünk, meg a tizi. Amúgy a hozzáállás olyan volt, amit szeretek látni.
Nagy lesz majd a verseny a Ligában ezt, is szeretem látni![]()
Őszintén szólva szerintem igenis barokkos túlzás. "roszul vagyok" Én értem és tiszteletben tartom a véleményed, de az egy dolog. Az egy tök másik (és ne haragudj, hogy ilyet feltételezek), hogy szinte biztos vagyok benne, hogy nem öklendeztél éveken keresztül minden héten a tv előtt ülve, csak mert Marc vagy Ronald viselte a szalagot (többnyire valamelyikük mindig pályán volt az utóbbi években, kivéve az elmúlt tizenpár hónapot, amikor meg azért nem lehettél rosszul, mert legtöbbször nem ők viselték, kevésszer voltak pályán. De mindegy, kár ezen lovagolni, csak legyen tiszta: nem a tartalommal volt gondom, hanem a (szerintem) indokolatlanul hatásvadász, és eléggé rosszindulatúan hangzó megfogalmazással. No offense, de képzeld el milyen ezt valakinek olvasni, aki esetleg nagyra becsüli ezeket a játékosokat, például TS-t aki kb egy évtizeden keresztül húzóembere volt a csapatnak, még ha idősebb korára meg is kopott az egészsége és formája. Vagy Frenkie-t, aki (mikor játszik) többnyire kulcsembernek bizonyul, és ráadásul minden meccset lógó nyelvvel nyom végig.Stalkyard írta: ↑2025.12.03. 12:00:56
Ez nem barokkos túlzás hanem a személyes véleményem, akár tetszik neked, akár nem.
Szerintem az, hogy a lelkét kitette nem teszi önmagában alkalmassá egyik játékost sem a csapatkapitányi posztra. Egyébként sem kérdőjeleztem meg ezt egyi kjátékosnál sem tudtommal, tehát nincs szükségem kioktatásra.
Ezzel a részével alapvetően egyetértek, elsőként azzal, hogy a csapatnak kell megválasztania a kapitányokat. Az ő választásuk valószínűleg mérvadóbb, mint az én véleményem, és ez így is van jól, ettől függetlenül az én véleményem ugyanaz.
Egyetértek azzal is, hogy a vezérség és a csapatkapitányság nem feltétlenül kell, hogy egybeessen, és lehet valaki a pályán és azon kívül is vezér attól függetlenül, hogy nem ő a CSK. Ennek ellenére én azt gondolom, hogy a mindenkori csapatkapitánynak kell egy bizonyos fokú mentális erővel rendelkeznie és ezt tudnia kell a pályán is sugároznia a többiek felé. Én elég sok alkalommal tapasztaltam már fontos kiélezett meccseken hogy a három megnevezett úriember ennek sajnos híján van. Araujo, aki a jogos kritikák hatására mentálisan összeomlik épp és nem edz. Kíváncsi lennék, ha a felét megkapná annak, mint mondjuk Maguire nemrég. Ott kezdődik a mentális erő. Mint ember sajnálom őt, de mint élsportoló, nem alkalmas erre a szintre, ha ennyi kritikától képtelen konkrétan végeznie a munkáját.