Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Már többször volt baj sajna a vállával, szóval bizonyos értelemben ez is krónikus, de legalább a futballhoz köthető fiziológiája irreleváns, szemben mondjuk egy sorozatos térdsérüléssel.Cseri írta: ↑2025.12.03. 20:24:03Ezekkel szerintem a szakvezetés is tisztában lehetett,amikor idehozták,valószinűleg abban bíztak,ahogy Pedrit helyre tették úgy sikerülhet Olmoval is. (A vállsérülést most hagyjuk,az benne van,nem krónikus.) Persze,lehet,hogy már ők sem bíznak ebben. Helyzetünkben játékost eladni felelőtlenség,főleg nyomott áron,abban lehet esetleg reménykedni,hogy a La Masian feltűnik valaki,aki stabilabb,minden szempontból.
Ezekkel szerintem a szakvezetés is tisztában lehetett,amikor idehozták,valószinűleg abban bíztak,ahogy Pedrit helyre tették úgy sikerülhet Olmoval is. (A vállsérülést most hagyjuk,az benne van,nem krónikus.) Persze,lehet,hogy már ők sem bíznak ebben. Helyzetünkben játékost eladni felelőtlenség,főleg nyomott áron,abban lehet esetleg reménykedni,hogy a La Masian feltűnik valaki,aki stabilabb,minden szempontból.bence0330 írta: ↑2025.12.03. 19:10:06
Elmúlt 5 éve, sorban: kihagyott napok, sérülések száma, kihagyott meccsek. Szerintem ez már bőven elég minta, de cáfoljon rám, gondolhatod, mennyire szeretném.
25/26 55 days 2 11
24/25 71 days 3 20
23/24 114 days 3 25
22/23 86 days 2 20
21/22 99 days 4 19
Ebből még kivonod a megmaradó meccsek felét rossz forma meg nem 100%-os állapot, hanem ilyen 20-30 perces csereszint miatt, és akkor kapsz ilyen 10-15 meccset évente, ahol elérhető és jó is. Ez luxus ilyen árú és fizetésű játékosnál, pláne, hogy alighanem nem is elsőszámú ő már Fermín mellett.
Jókat írsz de nem értek egyet.
Szerintem senki (én legalábbis biztos nem!) azért akarja eladni, mert most lesérült. Senkit nem érdekelne, megesik. Az a gond, hogy az egész pályafutásában folyamatosan hol sérült, hol nem. Nálunk is másfél éve hol sérült, hol nem. Emellett az elmúlt 2 meccse klasszis volt, előtte volt 1-2 nyolcasban, amire azt mondom, hogy okés, sőt, jó, de rengeteg nagyon rossz meccse van, ahol előre-hátra sem ad semmit.PR42 írta: ↑2025.12.03. 14:07:02Kár lenne lemondani róla ilyen gyorsan.
...
Sokkal jobban zavarna ha megint szakadása vagy húzódása lenne, ez a rosszul esés viszont bárkivel megeshet.
Cole Palmer otthon törte el a lábujját pont miután felépült egy másik sérülésből, de szerintem egyetlen Chelsea szurkoló se akarja eladni.
Bellinghamnek is volt egy váll sérülése ami miatt tavaly sokáig szenvedett és ugye idén azért kezdte később a szezont mert abból a műtétből épült fel.
Ez most Olmonál ennél sokkal kisebb probléma.
Ahogy mostanában mondják: tűpontos!PR42 írta: ↑2025.12.03. 14:07:02Kár lenne lemondani róla ilyen gyorsan.
Most éppen Fermin is sérült, szerintem adjuk el.![]()
Meg Yamal se fog sose felgyógyulni az ágyék sérüléséből, sztem a PSG adna érte 200m-t.![]()
Kb ennyire értelmes Olmot eladni amiért rosszul esett egy egyébként meccsdöntő egyéni megoldás és gól után egy közvetlen rivális elleni rangadón...
Ennél legyünk azért türelmesebbek és megértőbbek.
Ez nem egy krónikus izom vagy térd sérülés ami vissza fog térni folyamatosan. Meggyógyul és játszik tovább.
Pedrit jól helyettesítette CM-ben, és most AMF-ben is jöttek a gólok szóval az utóbbi 4-5 meccse az szerintem kiváló volt, köztük egy Spanyol-Török meccsel ahol szintén top volt:
https://www.eredmenyek.com/jatekos/olmo-dani/2oVBOlPg/
Sokkal jobban zavarna ha megint szakadása vagy húzódása lenne, ez a rosszul esés viszont bárkivel megeshet.
Cole Palmer otthon törte el a lábujját pont miután felépült egy másik sérülésből, de szerintem egyetlen Chelsea szurkoló se akarja eladni.
Bellinghamnek is volt egy váll sérülése ami miatt tavaly sokáig szenvedett és ugye idén azért kezdte később a szezont mert abból a műtétből épült fel.
Ez most Olmonál ennél sokkal kisebb probléma.
Hát nem tudom, azt az esést többször visszanézve, én nem értem, hogy hogyan lehetett abba belesérülni (hacsak nem az volt a gond, hogy próbált letámasztani). Pedrit sikerült jól összerakni és a core izomzatát megerősíteni, de Olmo ránézésre továbbra is ropi.
Amikor ezeket te vagy más önkéntes menedzser ideírja az éppen sérülékeny vagy aktuálisan gyenge formába került játékosunkról, hogy eladná araboknak "röhögve", akkor kérdezem én, hogyan menedzselnéd le ezt? Mivel Olmo nem került regisztrálásra anno, mehetett volna ingyen isten hírével, de kitartott a klub mellett, mindenben elfogadta annak a döntését. Kizárólag itt akart játszani, nem a pénz volt a domináns számára, hanem a nevelőklubja.Troym írta: ↑2025.12.03. 08:04:47Biztos jön a közfelháborodás, főleg a győztes gólja miatt, de szerintem el kell adni mihamarabb, ilyen szintű élsportra alkalmatlan fizikálisan, egy szaudi csapat röhögve ad érte 60-70 milliót, nekünk ez nem fér bele, hogy van szezononként 10 jó meccse, 10 felhozó életjelekkel, 10 gyenge és sérült a másik 25 meccsen.
Csak nem az első vállsérülése sem...2023-ban már volt ilyenje, szóval lehet műteni kell, azért egy szétesett vállízület bármikor kiugorhat, elég rosszul felvenni a kabátod. Onnantól ha műtét, akkor 2-3 hónap.
Ez most speciel nem kötném össze a sérülékenységével. Nem valami izom vagy szalagsérülés történt, ami újra és újra előjön, hanem szerencsétlenül ráesett a vállára, ami bárkit kidöntene.Troym írta: ↑2025.12.03. 09:11:55Az teljesen természetes, hogy mindenki sajnálja, hogy ismét megsérült, ebben nincs is kérdés.
Viszont, ha csak sajnáljuk és magával a problémával nem akarunk szembesülni, akkor meg mindenki rosszul jár, ő is.
30 alatti srác, akinek teljesen szét van esve az egészségi állapota, de nem 5-7 évig kéne minőségi életet élnie, amíg még aktív focista, hanem mondjuk 30-40-50 évig.
Alapítani kéne egy Dembelé-vándordíjat, melyet idén utcahosszal Olmo nyerne... ilyen nincs, hogy gólt lő és kiugrik a válla...
Ha ilyen, mikor Olmónak van önbizalma, nem akarom látni, milyen az, amikor nincs.Yokozuna írta: ↑2025.11.20. 09:03:25Nincs baj az önbizalmával. Yamal mellett ő a másik, aki tizenhatoson kívülről is bátran vállalkozik. Emellett folyamatosan bevállal kockázatosabb, váratlan passzokat, megoldásokat, ami szintén nem jellemző a gyakran szürkén, ötlettelenül játszó középpályánkra.
Ha pár hónapig nem lenne sérült, sok lehetőséget kaphatna, ami hasznára válhat a csapatnak.
Bárcsak az lenne, de szerintem már április környéke óta nem is hektikus sajna, mint előtte volt. 1 jó meccsére jut 5-6-7 rossz. Gólt rúgni konstansan meccsről meccsre képtelen, védekezni szintén konstansan képtelen. Ha van egy jobb napja, az azt jelenti, hogy legalább ad 1-2 szemfüles passzt, és folyik vele a játék, de még ez is ritka. Fermínnek meg mondjuk egy kiváló meccsére jut egy jó meg egy közepes, mert ő rossznak szinte sosem rossz, mert legalább mindig hasznos.
Olmoval a legnagyobb gond a hektikussága. Egyik meccsen a csapat legjobbja tud lenni, igazi döntő faktor, látványos játék, folyamatosan benne van az X, a következő 1-2 meccsen eltűnik vagy rengeteg hibával játszik. Ha tuna hozni stabilan egy olyan szintet, amire a képességei predesztinálják szerintem Fermint is kiszorítaná.Yokozuna írta: ↑2025.11.20. 09:03:25Nincs baj az önbizalmával. Yamal mellett ő a másik, aki tizenhatoson kívülről is bátran vállalkozik. Emellett folyamatosan bevállal kockázatosabb, váratlan passzokat, megoldásokat, ami szintén nem jellemző a gyakran szürkén, ötlettelenül játszó középpályánkra.
Ha pár hónapig nem lenne sérült, sok lehetőséget kaphatna, ami hasznára válhat a csapatnak.
Nincs baj az önbizalmával. Yamal mellett ő a másik, aki tizenhatoson kívülről is bátran vállalkozik. Emellett folyamatosan bevállal kockázatosabb, váratlan passzokat, megoldásokat, ami szintén nem jellemző a gyakran szürkén, ötlettelenül játszó középpályánkra.
Engem mondjuk az érdekel a legkevésbé, Lewy, Torres, Yamal, Rapha is kihagy néha nagy helyzeteket. Úgy en bloc nem tesz hozzá eleget, védekezésben pláne, de előre is szürke. A posztján vagy ő van, vagy Fermín, vagy be lehet húzni Raphát, utóbbi kettő sérült, ezért kezdett ő, Fermín egyértelműen elé került amíg egészséges volt.Yokozuna írta: ↑2025.10.02. 10:31:58Ha már kihagyott helyzet, Pedri az előző meccsen ugyanilyen ziccert lőtt emberbe. Ez alapján nem lehet megítélni valakinek a formáját. Olmo szerintem most is jól játszott, és nem hiszem, hogy a gyenge játéka miatt cserélték le. Nálam egyértelműen harmadik számú középpályás, és úgy látom Flicknél is.