Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én is ettől tartok. A mostani még a Real TV/Chiringuito TV-től is durva volt, "Negreira fiai miatt 4 pontot buktak" stb.Chino írta: ↑2025.12.02. 15:22:14Ami még komoly félelmem, hogy ha jól tudom az a De Burgos Bengoetxea fogja vezetni, aki hétvégén a Girona-Realt. Úgy beleálltak a madridiak, hogy nem fog semmi kockázatot vállalni, nehogy tetézze a bajt magának. Az 50-50%-os megítélések biztos az Atleticonak fognak kedvezni.
Én sem tudom, mennyire lenne sztenderd a dolog, de szerintem most szükségből Rapha lesz a 10-es. Aztán majd kiderül. A két center kérdéses, a savat Ferrán kapta az elmúlt két meccsen, miközben Lewynak ezen időszakban még momentumig se sikerült eljutnia, az elmúlt két meccsen mindketten nagyon gyengék voltak. Én elöl Rashford-Rapha-Yamal sorra szavazok, előttük Ferránnal. Ebben a felállásban Yamalon kívül bárki felbukkanhat bárhol, elég dinamikus lehetne a dolog.Chino írta: ↑2025.12.02. 16:05:28Játszik, de nem elérhető, hogy pótolja Pedrit, mivel Fermin hiányzik nem rendelhető hátrébb. Legfeljebb ha Raphinhát beteszi 10-es pozícióba, de ezt látszólag Flick nem favorizálja, még amikor a brazil és Rashford egyaránt egészségesek voltak. Valamikor a szezon elején játszottak így, de meccs közben át is variálta.
Játszik, de nem elérhető, hogy pótolja Pedrit, mivel Fermin hiányzik nem rendelhető hátrébb. Legfeljebb ha Raphinhát beteszi 10-es pozícióba, de ezt látszólag Flick nem favorizálja, még amikor a brazil és Rashford egyaránt egészségesek voltak. Valamikor a szezon elején játszottak így, de meccs közben át is variálta.
Ebből szerintem egy Koundé-Cubarsi-GM-Baldé védősor lesz, előttük EG-Pedri, Casadót nem hiszem hogy kezdetné. Csak az a kérdés Pedri mennyit bír majd, mert így abszolút nincs, aki helyettesítse, mert még Fermin is sérült. Nagyon nem kellett ez pont most Frenkietől, 3 ember van akit be lehetne rakni Pedri helyére (Gavi, Olmo, Frenkie) erre egyik sem elérhető.
Baromi kíváncsi vagyok Simeone mivel áll elő, ha tippelnem kellene egy 4-1-4-1-féle taktikára gondolok, vagy 4-2-3-1-re Barrios-Koke szűrőpárossal. Neheze3n tudom elképzelni, hogy Alvarez mellé akár Griezmannt, akár Sorlothot betenné.