Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha már a 11-eseket se lehet Lewy-re bízni, mi keresnivalója van a pályán?
Köszi! Akkor Visca!
Szerintem jobbak vagyunk, volt 1-2 majdnem helyzetünk, meg ugye a tizi, szerintem a reális állás egy gólos vezetés lenne. Garcia is mentett azért egy nagyot. De szerintem a mi kezünkben van a gyeplő egyelőre, főleg a félidő második felében.
Stimmt, nyilván feleannyi fizetésért gondoltam.sneco7 írta: ↑2025.12.02. 21:48:42Ahhoz szerintem túl sokat keres, ennyi pénzért olyan játékosok vannak máshol akik lenyomnak évi 50 meccset magas szinten. Ha ő lenne a 10. Legjobban fizetett játékos, akkor még vállalható lenne amit írsz,de egy kezdőcsatár" sztárfizetésért" igen is bírja a sorozatterhelést
Ahhoz szerintem túl sokat keres, ennyi pénzért olyan játékosok vannak máshol akik lenyomnak évi 50 meccset magas szinten. Ha ő lenne a 10. Legjobban fizetett játékos, akkor még vállalható lenne amit írsz,de egy kezdőcsatár" sztárfizetésért" igen is bírja a sorozatterheléstbence0330 írta: ↑2025.12.02. 21:45:44Szerintem nem feltétlen, csak Flicknek be kéne látnia, hogy már öreg. Amint visszajött sérülésből, ontotta a gólokat. Az előző 1-2 évben is ugyanez volt, amint kiült 1-2 meccset, megint vérengző fenevad lett. 2 meccs lenne nálam a max, amit egymás után kezd, de igazából annyi sem. Felváltva 30-60 perceket tolva gyilkológép lenne még.
Amúgy Rapha 2018-ban rontott utoljára büntetőt, asszem 14 vagy 15 zsinórban, neki is lehetne akár adni lassan. Pedrinek is, Yamalnak is.
Állítólag Angliába FT-t vinnék 80ért, abból már lehetne hozni valakit.
Szerintem nem feltétlen, csak Flicknek be kéne látnia, hogy már öreg. Amint visszajött sérülésből, ontotta a gólokat. Az előző 1-2 évben is ugyanez volt, amint kiült 1-2 meccset, megint vérengző fenevad lett. 2 meccs lenne nálam a max, amit egymás után kezd, de igazából annyi sem. Felváltva 30-60 perceket tolva gyilkológép lenne még.