Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mindnek nagyobb füstje mint a lángja, vannak bíztató megmozdulásaik, de rengeteg gyermeteg, amatőr szintű berögződéseik is.
Hát igen, de ilyet nem állítanék, sajnos az uru teljes homály fejben, pedig nagyon jó adottságokkal megáldott védő, de egyszerűen van egy gát fejben, ami miatt sose lesz top-top.
Adom. Velük nem égtünk volna angolföldön. Talán még Arauzsó sem jutott volna olyan helyzetbe hogy kibal..szkodja magát...csababarca írta: ↑2025.11.29. 19:45:29Azért egy jó Pedri-Raphinha kettőssel jobb lesz a játék idővel, ez biztos.
Csak maradjanak egészségesek.
Kb két olyan játékos a keretből, akire rá tudom mondani, hogy focisták, és megfelelnek a kor körülményeinek.
3 pont, lapozzunk.
Elmondta a kommentátor, hogy 1 gólnál többel még nem kaptak ki. Getafe 2.0 csapat. A bíróról már írtam, engedte a rugdosódást.

Nem tudom, mennyire volt tudatos, a Bilbao elég magasan támadott le, szerintem nem is nagyon volt esélyünk feljebb meghúzni a vonalat. De lehet tudatos is volt. Abban már egy ideje biztos vagyok, hogy a CFC ellen visszább fogunk állni, mint a Newcastle ellen, meglepődnék, ha nem így lenne, de majd kiderül.
Nekem ma Olmo annyira rossz volt, hogy talán jobb lett volna, ha csak 10-en vagyunk nélküle..bence0330 írta: ↑2025.11.22. 18:19:43Kellemes, langyos szombat délutáni matiné volt, a támadóink sziporkáztak, Eric szintén, uralta a középpályát előre-hátra, Pedri szintű előadás volt. Fermín kapta az MVP címet, részemről szorosan, de Eric megelőzte volna. Mindenki jó volt, Koundét kivéve, szegényem még az ugrást is rossz ütemben kivitelezte, olyan, mintha fejben nem lenne idén ott, remélem helyrerakjuk valahogy, mert szükség lesz rá. Olmo 8-as poziban mutat életjeleket, de az önbizalma a kapu előtt továbbra is béka feneke alatt van, persze a mostani posztján ez nem olyan nagy gond. Rapha úgy sprintelt, mintha 100%-os lenne, remélem tényleg így van.
Yamal igazi zseni, egy gyenge meccsén is villant két hatalmasat, ennél komolyabb mérce nem is nagyon van arra, ki mennyire jó.