Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Inkább a józan eszét. Nem látom mi értelme volt Araujot kezdetni EG/Christensen helyett, EG-t középpályán játszatni Casado helyett aki tavaly az egyik legjobbunk volt, FT-t bal szélsőként berakni Rashford helyett, stb.
A konklúziót lehet hogy levonják, csak mi lesz a megoldás? Kéne egy top kh, de pénz az nincs rá. Christensennel sajnos kár számolni, 1 meccset lenyom, 5öt sérült.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 22:41:33Araujo mindig is időzített bomba volt, ma is kijött még ha messze nem csak ő volt a probléma, remélem levonják a felelősök a konzekvenciát miután X-edik malőrben nyakig benne volt![]()
Araujo mindig is időzített bomba volt, ma is kijött még ha messze nem csak ő volt a probléma, remélem levonják a felelősök a konzekvenciát miután X-edik malőrben nyakig benne volt
Ilyen brutális leolvadásokat szerintem egy valódi élcsapat nem csinál. Ez megmagyarázhatatlan.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 22:31:41Azért egy ki-ki meccsen, ahol több sebből vérzünk(Pedri, Raphinha hiánya és beépített ügynökök) nagyon gyorsan ki tud jönni az az 1 ember hátrány, plusz mentálisan is nagy hatása van sajnos.
Azért egy ki-ki meccsen, ahol több sebből vérzünk(Pedri, Raphinha hiánya és beépített ügynökök) nagyon gyorsan ki tud jönni az az 1 ember hátrány, plusz mentálisan is nagy hatása van sajnos.
Nem De Jongot akarom felmenteni, de sztem sokkal inkább Baldé nem élt együtt a játékkal. Pont oda ment a passz, ahova be kellett volna lépnie takarásból. Ahol állt, oda nem is lehetett volna adni az ellenfél helyezkedése miatt.sneco7 írta: ↑2025.11.25. 22:23:46Mondjuk az a De Jong passz is jó gyenge voltMascherano14 írta: ↑2025.11.25. 22:17:31Ez szép volt, a meccs elment. Ideje elkezdeni gyakorolni. Balde kicsit lemaradt!
Jah nem vagyok büszke de elkapcsoltam, ez a meccs ma nekem nem kell..bence0330 írta: ↑2025.11.25. 22:17:49Na lehet elkapcsolom, 1 gólt még véletlenül is találhatutnk volna, de kb szerintem vagy megtartjuk ezt, vagy mészárlás lesz belőle.
Közben a sosem hibázó world class védőnk épp egészséges tudtommal, fel nem tudom fogni, hogy Cubarsik meg Araujók mellett üldögél a padon.Persze lehet valamiről nem tudok.
Mondjuk az a De Jong passz is jó gyenge voltMascherano14 írta: ↑2025.11.25. 22:17:31Ez szép volt, a meccs elment. Ideje elkezdeni gyakorolni. Balde kicsit lemaradt!
Adott egy gólpasszt, kérdezzétek meg FT-t, mit csinált vele.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 22:16:53nincs semmi baj, majd kirak megint 3 "az oroszlán alszik de felkel"-féle videót a meccsek előtt![]()
Számomra is érthetetlen Christensen jegelése, főleg ha ilyen a felhozatal. Nem baj majd Flick fixálja és felhozza GM-etbence0330 írta: ↑2025.11.25. 22:17:49Na lehet elkapcsolom, 1 gólt még véletlenül is találhatutnk volna, de kb szerintem vagy megtartjuk ezt, vagy mészárlás lesz belőle.
Közben a sosem hibázó world class védőnk épp egészséges tudtommal, fel nem tudom fogni, hogy Cubarsik meg Araujók mellett üldögél a padon.Persze lehet valamiről nem tudok.
Amikor rosszul játszik, akkor meccs után jönnek a kommentek, hogy de hát sérült volt. Hát persze.
Azért vannak nálunk.