Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nincs semmi baj, majd kirak megint 3 "az oroszlán alszik de felkel"-féle videót a meccsek előtt
Attól tartok el se fogjuk tudni juttatni a labdát a támadóharmadba.
Pont ezért van hogy játékosnak ide nem igazán alkalmas, maximum fotelszurkolónak.
És most képzeljünk el egy párhuzamos valóságot, ahol Araujot kikukázzák Laportáék a nyáron, és megtartják dupla fizetésért a 35 éves Inigot. Mennyi savat kapnának?Tobias88 írta: ↑2025.11.25. 21:54:50Kellett volna mikor majdnem fellökte a bírót. Van pár értékelhető teljesítmény és jópár katasztrófális. Irány a rájátszás sajnos.
Araujot nem értettem miért tartozzák meg, gondolom nem volt más választás mikor Martínez úgy döntött hogy elmegy pénzt keresni. Más logikus magyarázat nincs.
Azért az még odébb van. Frankfurt, Slavia, Koppenhága a maradák 3 meccsünk, csak a Slavia van idegenben. Ha hozzuk őket, biztos a továbbjutás. Azért nem egy megugorhatatlan feladat, pláne ha visszatér a két legjobb játékosunk, csak jó lett volna ma pontot szerezni, mert akkor egy döntetlen még beleférhetne.
Nem is értem, hogy csk-ként hogy tudott kidumálni magának sárgát? Volt egy Yamal buktatás előtte, de arre sárgát kipofázni csapatkapitányként egy ennyire fontos meccsen?!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 21:46:33Duplán balfék, mert az első sárgát sem kellett volna kipofáznia a semmire.![]()
![]()
Több "én idén megmutatom mekkora király vagyok", féle nyilatkozata volt mint ahány általa elszabott fontos mérkőzésünk, pedig az utóbbit azért nem egyszerű felülmúlnidingdong írta: ↑2025.11.25. 21:53:02Az előző két szezonban a legfontosabb meccsünkön hozta a formáját most olcsón megusztuk mert ha nem nyerünk akkor sem dől össze a világ. Vonja le Flick és Deco a konzekvenciákat ha szeretnénk a BL-ben teljesíteni.
Eddig sem volt semmi közünk a meccshez ezután meg simán szétlőnek minket.
Miből? Ha a 2.5 millióért Roony-t mondják mint erősítés, akkor szerinted van pénz játékosra?Barcaman1993 írta: ↑2025.11.25. 21:54:10A következő átigazolási időszakban még remélem két középhatédet hozzunk.