Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kellett volna mikor majdnem fellökte a bírót. Van pár értékelhető teljesítmény és jópár katasztrófális. Irány a rájátszás sajnos.
A totálisan inverz Raphinha..

Nem értek egyet, lőtt két gólt meg adott 3-4 kulcspasszt a hétvégén is "balszélről". Most is ő került eddig egyedül helyzetbe - csak ma kihagyta.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 21:42:32Amúgy sem értettem, azt hittem Flick ezt már rég lezongorázta magában hogy a lyukas bicikligumit is beállíthatná Ferran helyett a baloson, nem ott fog jó teljesítményt nyújtani hanem Lewandowski helyén.
Igaz, de 7 méterre szemben a kapuval is mellélőtt...
Főleg hogy szélsőként kezdte a pályafutását. De amúgy magyarázná, hogy egy alap átadást nem tud megcsinálni, egy egyszerű 3 méteres labdavezetés közben elesik, és hogy az alap passzok is elpattannak tőle?
Amúgy sem értettem, azt hittem Flick ezt már rég lezongorázta magában hogy a lyukas bicikligumit is beállíthatná Ferran helyett a baloson, nem ott fog jó teljesítményt nyújtani hanem Lewandowski helyén.
1 kaput eltaláló lövésünk volt nekik meg 3 les és egy érvényes goljuk. Nem látom oldodni a helyzetet. A psg ellen is voltak biztato jelek de láttuk mi a vége. Idén nem látom a helyünket europában.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.11.25. 21:38:16Szerintem egyáltalán nem vagyunk olyan rosszak, csak pont ez a különbség ha nincs Pedri, és Raphinha helyett a mostani FT játszik.