Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze, egyértelműen védve van, így nem is lehet. De próbálja kicsit, és szerintem ki nem állhatja, persze nyilván nem a futballtudását. Perezről is sokat mond el, hogy pont az a Vini van védve, akit a saját drukkerei sem bírnak elviselni.Chino írta: ↑2025.11.24. 17:24:54Egy hónap után most nem kezdett, de még így is beállt az 57. percben. Még a szezon első szakaszában is többet "rotálta", nem egyszer bizonyította Perez, hogy Vinicius bármit tehet védve van.
Amíg Mbappé járni tud, addig Endricknek esélye sincs, sőt még Gonzaló Garcia is előtte van a sorban, hozzátéve, hogy neki is alig több mint 100 perce van. Nem véletlen, hogy már küldik is a brazilt Lyonba év közben, még az a kb. 60 milliós vételár sem tudja ott tartani.
Nem feltétlenül a tegnapi meccsen, de még így is fogott két olyan ziccert, ami ha egy Tek-en múlik sima gól.bence0330 írta: ↑2025.11.24. 16:31:31Mondjuk tegnap pont nem volt a helyzet magaslatán TC (magához képest pláne), a második gólt eléggé benézte, még ha akkora baki nem is volt, mint Simon ellenünk vétett két hibája, de azért védeni kellett volna. Az első gól is védhető lehetett volna, hibának nem írom fel, de későn reagált és zárta le a szöget, ha hozza a maga extra szintjét, megfoghatta volna. Szerintem ezt a meccset pont lehozhatták volna Luninnal kevesebb kapott góllal akár. De amúgy igen, ez inkább volt a kivétel, stabilan a legjobb a szezonban. De remélem ő is belefásul kicsit ebbe a közegbe, és csökken a szintje majd. Sorban kb TC-Mbappé-VAR a 3 legjobbjuk, az utolsó kettő között különösen erős a játékkapcsolat is, ez mindig fontos egy csapatsportnál.Chino írta: ↑2025.11.24. 16:20:19Amúgy a két kezüket összetehetik Courtoisért. Egy Luninnal egyik sorozatban sem állnának így, megkockáztatom, hogy jelenleg ő a legfontosabb játékosuk, sőt tavaly is rengeteg pontot köszönhettek neki. Remélem nálunk is hasonló befolyása lesz a TEK-Joan Garcia cserének.
De elképzelni nem tudom, mi történt az elmúlt kb 3 hétben a Reállal, elvesztették azt a kis plusz intenzitást és kohéziót is, amit Xabi hozott, mindenki lézeng a pályán (kivéve ha hátrányba kerülnek, akkor kicsit megindulnak).
Próbál fegyelmezni, Vini padoztatása pl, de peche van, hogy Rodrygo élete legrosszabb formáját hozza jelenleg, asszem láttam egy statot hogy az utóbbi 40+ liga meccsen 2 gólnál tart. Vini sokkal jobb lenne jelenleg, de Xabi szerintem ránézni nem tud kb (érthető okokból) és muszájból küldi csak be néha.
A kedvenc jelenségem viszont Barca-drukkerként Endrick a padon, szerintem sokkal jobban nézne ki a Madrid, ha ő kezdene, tavaly is bitang jó volt év elején főleg, azóta meg csak fejlődött volna. Mbappé meg mehetne baloson, már persze ha nem a tegnapi 3-5-2 a hadrend. Nagyon hiányzik náluk a centerjáték, a francia extrán termel, de sok dolog hiányzik belőle a poszton, ami nem csoda, ő egy balszélső.
Mondjuk tegnap pont nem volt a helyzet magaslatán TC (magához képest pláne), a második gólt eléggé benézte, még ha akkora baki nem is volt, mint Simon ellenünk vétett két hibája, de azért védeni kellett volna. Az első gól is védhető lehetett volna, hibának nem írom fel, de későn reagált és zárta le a szöget, ha hozza a maga extra szintjét, megfoghatta volna. Szerintem ezt a meccset pont lehozhatták volna Luninnal kevesebb kapott góllal akár. De amúgy igen, ez inkább volt a kivétel, stabilan a legjobb a szezonban. De remélem ő is belefásul kicsit ebbe a közegbe, és csökken a szintje majd. Sorban kb TC-Mbappé-VAR a 3 legjobbjuk, az utolsó kettő között különösen erős a játékkapcsolat is, ez mindig fontos egy csapatsportnál.Chino írta: ↑2025.11.24. 16:20:19Amúgy a két kezüket összetehetik Courtoisért. Egy Luninnal egyik sorozatban sem állnának így, megkockáztatom, hogy jelenleg ő a legfontosabb játékosuk, sőt tavaly is rengeteg pontot köszönhettek neki. Remélem nálunk is hasonló befolyása lesz a TEK-Joan Garcia cserének.
Én sem hittem el, hogy azt képesek voltak megadni. Még ha csak éppen hozzárértek voltak Penához ő meg eljátssza a nagyhalált valahogy beveszi a gyomrom, de még az orra is vérzett. Azt gondoltam, jön majd egy szokásos tizenegyes nekik, nehogy bukó legyen a vége, de végül máshogy kompenzáltak.
Én valamikor év elején írtam egyszer, és kitartok mellette: szerintem ez hosszútávon nekünk jó. Az, hogy ekkora gusztustalan tévedés történik, nyilván nem, de amit Perez művel, az ugyan nekünk se kellemes, de az ő tavalyi, és esetleges idei bukásuk szerintem jelentős részben ennek köszönhető. Amióta elkezdődött tavaly ez a sértődős-aranylabdagálás-negreirázós hangoskodás, azóta gyenge kb a csapat fejben is, ami nem megszokott ott. Lespirálozott oda is a fejekbe, ezzel vannak elfoglalva, komolyan el is hiszik talán, vagy már nekik is szekunder szégyenérzetük van, tudja a fene, de nekem fixa ideám, hogy nekik árt vele a legtöbbet, játékosok szintén, mert 1-2 megadott kamugólt lehet kisír így, de az tavaly már nem kompenzálta a kárt, amit okozott, és lehet, hogy idén se fogja. Remélem. Amúgy szerintem Xabinak is árt vele, az egész hangulatot mérgezi, ő meg alapból nem ilyen szerintem, én legalábbis egy korrekt fazonnak láttam mindig, de bele lehet ebbe rántani őt is, voltak erre jelek. Ha nem lenne ennyire két(három) kiemelkedő klubja a ligának, ekkora szakadékkal mögöttük, szerintem kb ezen az úton lehetne elindulni egy ilyen MU féle teljesen toxikus közeg felé, ahol nem érted, miért nem jó a sok klasszis játékos és a sok máshol jó edző, itt a Ligában sajna ez esélytelen, mert alig büntetnek a csapatok, és garantált legalább a 2. hely, egy rettenetes évben a 3. Kisujjból oda lehet érni, és azért túl sok a világklasszis a csapatban.
Idő hiányában röviden:
Én is pont ezt figyeltem, de az ismétlések végéből nem volt nekem egyértelmű, lehet még váll volt a mai szabályok szerint.Btamas8309 írta: ↑2025.11.23. 22:40:03Csak nekem tűnt fel, hogy Eblinghamnek a karjarol pattant a gólpassz?
Pont most volt egy nyilatkozat Aragonestől, amiben azt taglalta, hogy a mekkora felhajtás van Yamal körül, aki orvosi kezelést kap és emiatt nem tud ott lennni a válogatottban, miközben a riválisnál többen is kimaradnak sérülésre hivatkoznak. Azokról pedig senki nem beszél, csak ő kapja a savat mindenkitől.bence0330 írta: ↑2025.11.16. 11:42:00Ez oké. De nem olvastam a döbbent szövetségi kapitány nyilatkozatait, hogy még soha nem látott ilyet. Egy slight discomfortnál csak lenyilatkozza, hogy ja, emiatt, haza kellett mennie.
Yamal meg egy impromtu beavatkozás elvégzése után már kapja a savat ugyanettől az embertől. Meg a médiától persze.
Pár órával később szóltak, hogy Yamal mégsem tud részt venni a válogatott meccseken a sérülése és a rádiófrekvenciás kezelés miatt. Ez miben más pontosan, mint amikor egy random másik játékos, montjuk Huijsen jelenti be, hogy ő nem tud játszani? Ő is egy ponton bejelenti, és kész. Könnyen lehet, sőt, szinte biztos, hogy nem abban a pillanatban közli ezt a kapitánnyal, amikor ezt eldöntötte.
Na ez a kettős mérce a zavaró. Nem bírom Laportában a folytonos áldozatszerepben tetszelgést, de azért hébe-hóba igaz ez, valamiért sok esetben nálunk jobban felfújnak mindent, mint máshol.
Hazaküldte Ferrant és Olmot is emlékeim szerint, ezek tények, de összeesküvés elméletek kapcsán nem tudok és nem is akarok vitázni, mert az elméletet alátámasztó hírek, pletykák ütik csak át az ingerküszöböt és ez nekem még mindig összeesküvés elmélet.
Ha nem érdekel a válaszom, minek címzel meg kérdéssel? Mindegy, felfogom valami viccelődés félének...
Érzékeny téma lehet ebben a topicban, de