Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mint az olimpián úszásban az előfutamok, ahol 20-30 másodperccel úsznak egyesek gyengébb időket, mint a későbbi győztes
Ja, korábban esélytelennek lehetett tartani őt egy aranylasztira a VB-EB években, de most, ki tudja.LG írta: ↑2025.11.16. 23:36:10A norvégok mit mentek ezen a selejtezőn!?Ödegaard nélkül is agyonverték idegenben az olaszokat. Ha nem nyáron lenne a VB, hanem mostanában, akkor azt mondanám, bármi kinézek belőlük, akkora lendületben vannak, de egy jó futás így is bennük lehet.
Haaland is kemény... egymaga több gólt lőtt, mint a legtöbb csapat.A tavalyi gyengébb szezonja után most a Cityben is újra egészen beteg számokat hoz.
Nekem nem Messi, hanem Don Andres ugrik be Pedri kapcsán, akire szerintem még egyetlen Real drukkernek sem volt rossz szava soha és a vb győzelem után kb mindenhol taps fogadta évekig, semmilyen szinten nem volt megosztó figura.Chino írta: ↑2025.10.15. 12:46:10Amúgy baromi jó hallani, hogy rendre skandálják Pedri nevét. Amikor kapufát lőtt szinte a kommentátor hangját sem lehetett hallani, ahogy az egész stadion rázendített. A grúzok elleni büntetőnél is őt követelte a közönség. A spanyoloknál már olyan kedvenc, mint Messi volt a Barcánál. Szerintem mind a klubban, de főleg a válogatottban legenda lehet néhány év múlva. Ha valakiről, akkor róla el tudom képzelni, hogy talán tapsot kap egyszer a Bernabeuban.
Sajnos Pedri és talán Baldé az, akit a legkevésbé tudunk pótolni, ráadásul kulcsposztok. Megkockáztatom a keretből Gavi a legjobb opció oda, Flick is őt használta amikor nem volt Pedri a pályán, de még ő sincs. Ráadásul Raphinha is kidőlt, a legújabb hírek szerint az Olimpiakos kizárt, talán a Clasicóra összedrótozzák. Plusz Yamal is ki tudja milyen formában tér vissza, bár nagy pénzt tennék rá, hogy csak 25-30 percet kap, max. abban az esetben többet, ha nagyon muszáj lesz az eredmény/sérülés miatt. Legalábbis nem hiszem hogy kezdő lenne, inkább csak amiatt áll be, hogy legyenek percei, kerüljön formába.Troym írta: ↑2025.10.14. 19:49:59Az viszont gáz, ha Pedri kezdő.
Bíztam benne, hogy az egyik edző legalább pihenteti egy félidőt minimum, úgy tűnt talán nagyobb a hajlandóság Fuentében, ennek ellenére remélem szünet környékén cserélik és/vagy akkor jön Flick és megoldja, hogy nem lesz kezdő akkor hétvégén.
A pótlása hatalmas kérdőjel mondjuk, szerintem sem Chris, sem EG nem jön szóba és Casado elég halovány idén.
Lukácson lepődtem meg, hihetetlen milyen bátran játszott, simán ráment Nevessel az 1v1-re, azért az nem semmi.ElBartimaeus írta: ↑2025.10.14. 23:38:34Engem Sallai nyűgöz le újra és újra. Olyan pluszt hoz, amit nem tudom, mikor láttam magyar játékostól legutóbb, talán amikor Dzsudzsi megkavarta a fél olasz válogatottat egy barátságos meccsen. Csak Sallai ezt rendszeresen csinálja: hajt, küzd, cselez, kihozza rossz helyzetből a labdát, veszélyesen lő, stb.
Illetve Varga parádésan játszik, nagyon jó fejjel, lekészítésben, labdatartásban. Nem tudom, eddig merre volt, de le a kalappal előtte. Vannak most egészen kiváló játékosaink, ezen a meccsen egyedül Orbán hozta azt a régi kilátástalanságot, amit éveken át éreztem a csapatunkkal kapcsolatban.
Ez tényleg nagyon szép teljesítmény! Kár, hogy az első két meccsen a végén buktunk pontokat, de a 2. helyre így is nagyon jó esély van. Hosszú idő után ez lehet a legjobb VB-selejtezős teljesítményünk.Troym írta: ↑2025.10.14. 22:44:21Ez a 2-2 frankón néz ki azért Portugáliában, Szoboszlai meg tényleg nagyon jó.
A spanyoloknak összejött a sima győzelem, de pontot bukott 1 napon belül Franciaország, Portugália, Svájc és Svédország az elsőre nem veretes névsorú Izland, Magyarország, Szlovénia és Koszovó ellen, szóval nincsenek lefutott vb selejtezők.
Nekem nagyon hosszú ez a két hét is klubmeccsek nélkül. Szenvedés ez a rengeteg tét nélküli meccs, a csoportok kilencven százalékában előre jósolhatók a helyezések, semmi értelme az egésznek. Kivenném az elit csapatokat ebből a cirkuszból, mondjuk a legjobb tizenkettőt, és a többit játszatnám egymással a fennmaradó helyekért. Mindezt a nyári szünetben, talán egy hónap leforgása alatt, és nézze az, akit ezek a mérkőzések valamilyen nemzeti érzésből, vagy csak úgy unalomból érdekelnek.
Szerintem pont nálunk hozott egy aránylag jó szezont. Ezek szerint sem a MU sem az Atma nem tudta rendesen használni, Akkor csak a holland, francia és brazil bajnokságban találták meg a helyét?ocsike83 írta: ↑2025.10.13. 08:07:55És csak úgy lábjegyzetben megjegyzem. Őt (sem) tudtuk használni, beépíteni a rendszerbe. Pedig, ha most Flick rendelkezésére állna, valószínűleg belőle is a legjobbakat hozná ki.bence0330 írta: ↑2025.10.12. 19:36:14Depay pár nappal azután, hogy all time holland gollövő lett, ugyanezt megtette asszisztokban is. Mindkét mutatóban vezeti már a válogatottjának örökranglistáját. Az azért bitangos olyan mezőnyben, és még csak nem is öreg, 31 éves, mindkettőt utcahosszal fogja vezetni valószínűleg, mire befejezi.