Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hajdú B nem nekünk közvetít, hanem a trolffocisoknak, azok erre a harmadik bokszos után bőszen bólogatnak, az a szint a szpíkernél is.
Belőlem csak egy újabb adag rezignáltság jön elő egy ilyen kudarc után, de felmérgelni magam a válogatotton nem tudom és igen, ahogy írod a politika az oka ennek, mert 40 éve gatya a válogatott néhány fellángolással és részsikerrel, de 10-15 éve már az sem mindegy mennyire szurkolsz, annyira vagy magyar.Alcantara írta: ↑2025.11.16. 17:30:55Engem régen hidegen hagy a válogatott, mióta a politika rátelepedett. Amióta megmondják ki a magyar és ki szurkolhat a csapatnak. De az a gőgös hozzáállás, amikor kijelenti a szpíker, mely szerint " fél év alatt nem tanultak meg focizni az írek", jól jellemzi a magyar társadalmat. Szoboszlait nem kedvelem, de most kifejezetten sajnáltam a meccs után. Nem ezt érdemelte.
Címszavak: pénzmosoda, szíjjártó, Honvéd, százmilliós SZJA-mentes fizuk...Alcantara írta: ↑2025.11.16. 17:30:55Engem régen hidegen hagy a válogatott, mióta a politika rátelepedett. Amióta megmondják ki a magyar és ki szurkolhat a csapatnak. De az a gőgös hozzáállás, amikor kijelenti a szpíker, mely szerint " fél év alatt nem tanultak meg focizni az írek", jól jellemzi a magyar társadalmat. Szoboszlait nem kedvelem, de most kifejezetten sajnáltam a meccs után. Nem ezt érdemelte.
Nem Csabi, másra gondoltam, 2026 április...csababarca írta: ↑2025.11.16. 17:11:54Mi, hogy visszavesznek az arcból? Mert itt megint már mindenki nagyon elhitte.
Vagy, hogy a trollfocis csürhe kicsit leteker a folyamatos ajnározásból?
Egyiket sem hiszem.
Mondjuk így se szidnám a csapatot, ennyit tudnak, ilyen Dibusz öcsém, ragad a vonalon folyamatosan, nem mer kijönni. Persze védett egy nagyot, az az övé, bravúr a javából, de amúgy meg nem mer sose kijönni.
Az a Szalai Attila meg no comment, nem értem vele mit akarunk, de hát mindegy.
Kár érte, mert egy döntetlen elég lett volna, kétszer vezettünk is, nem tudtuk kihúzni.
Rossi annyiban hibás, hogy ezekre az írekre rá kellett volna menni, mert bár mi se képviselünk olyan hűdenagy minőséget, de ezek az írek tényleg harapják a labdát.
Nem lesz legközelebb. Ugyanez a f.s fog menni megint.
Mi, hogy visszavesznek az arcból? Mert itt megint már mindenki nagyon elhitte.
Osztom. A portugálok sehogy se mentek az írekhez nekik mindegy mindegy volt, hiszen otthon biztos vagyok benne, h bedarálják az örményeket. Haza pálya előnye nálunk van és biztos vagyok benne, h lesz ismét kiállítás is. Tegnap lefocizták a semmilyen Portugálokat, de azt a focit amit alapból tolnak az Írek ki nem állhatom. Én x-t érzek..drobika írta: ↑2025.11.14. 08:38:27Ez a portugál vereség épp annyira volt ,,természetes,, mint a grúzok elleni az EB.-n. Ennyi.
Nekik van még egy meccsük otthon az örmények ellen, ezt jól tudták. Az írek is tudták... 99 % hogy nyernek majd otthon, ezt is tudják.
Most végre megérdemelnék, hogy az az 1% jöjjön be.
Nekünk hozni kell a meccset az írek ellen akárhogy is. Minden eszközzel az eredmény érdekében. Ha ezt nem tudjuk megtenni, nem is érdemeljük meg a selejtezőt.
Otthon, full ház, mindenki a csapat mögött. Nincs félremagyarázás, hozni kell a kötelezőt.
Ilyenkor van jelentősége a mi idegenbeli meccsünknek amit a bírónak köszönhetnek az írek! Itthon sztem is nehèz meccs lesz… sztem x lesz
Ilyenkor van jelentősége a mi idegenbeli meccsünknek amit a bírónak köszönhetnek az írek! Itthon sztem is nehèz meccs lesz… sztem x lesz
Ahogy nézem 1 pontra vannak a playoff helyektől, ebből még lehet valami. De 1 osztállyal feljebb lép, ez mindenképp jó.

Ha valami csoda folytán tudok/tudunk még jegyet szerezni, én biztosan ott leszek.