Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem írtam, hogy gyenge volt, de egyértelműen jó sem, felemás teljesítmény, ha 88 percig mindent jól is csinál, de kapunk róla gólt
Majd kövi meccsen gól nélkül marad, vagy csak egy tizi gólt lő, és megy az ekézés, szokásos.
Igen, nagyon komoly szinten szerzett labdákat az elején, viszont szerintem rengeteg a rossz döntése és labdavesztése elöl. Nálam erős közepes + gól. Nyilván magához képest értendő, ennél ő azért sokkal jobban tud játszani. Lehet persze épp fáj neki, az pl. a cseleknél kellemetlen lehet a hirtelen irányváltások miatt.Alcantara írta: ↑2025.11.09. 22:29:27Szerintem nagyon sok labdát szerzett az első félidőben is, teljesen jó a letámadása, plusz visszajön védekezni. Semmiképpen nem mondanám közepesnek a játékát.bence0330 írta: ↑2025.11.09. 22:23:10Yamalnak egész jó meccse van, a gólján kívül mondjuk egy erős közepes, viszont a cselek abszolút nem jönnek, én ha egy dolgot mondhatnék, amin változtathatna, azt mondanám, hogy legyen egy picikét direktebb, pragmatikusabb. Baromi jó lába van, szerintem néha többet érnénk azzal, ha megpróbálná rátekerni a társakra a labdát, főleg olyan meccseken, mikor az adott védő jól érzi a cseleit, néha úgy érzem, minden áron 1v1-ezni akar.
Nem mondom,hogy FT jobb. Nálam Rashford, Lewa és FT kuka. Belőlük két támadó és egy védő kéne.
Szerintem nagyon sok labdát szerzett az első félidőben is, teljesen jó a letámadása, plusz visszajön védekezni. Semmiképpen nem mondanám közepesnek a játékát.bence0330 írta: ↑2025.11.09. 22:23:10Yamalnak egész jó meccse van, a gólján kívül mondjuk egy erős közepes, viszont a cselek abszolút nem jönnek, én ha egy dolgot mondhatnék, amin változtathatna, azt mondanám, hogy legyen egy picikét direktebb, pragmatikusabb. Baromi jó lába van, szerintem néha többet érnénk azzal, ha megpróbálná rátekerni a társakra a labdát, főleg olyan meccseken, mikor az adott védő jól érzi a cseleit, néha úgy érzem, minden áron 1v1-ezni akar.