Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Peter
Director del Fútbol

2025.11.11. 13:31:36

bence0330 írta:
2025.11.11. 11:40:36
Oké, de a középpályát emlegetted. Én arra reagáltam. A többivel egyetértek.
Mivel a feltolt védekezés, védelem hatékonysága nagyban múlik az előtte lévő középpálya képességeitól, ezért nem is emlegethettem mást, mint a középpályát.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.11.11. 11:40:36

Peter írta:
2025.11.11. 11:24:31
bence0330 írta:
2025.11.11. 11:19:33
A Pool nem igazán átmenetekre apellál már jó ideje. Megkockáztatom már a Klopp éra végén sem annyira.
Teljesen mindegy, hogy mire apellál, ha nem bírja kihozni a labdát se így, se úgy.... :D
A fejtetőig feltolt City védelem a lényeg....

Mem érdekel sem a City, sem a Liverpool, de az látszott, hogy mennyire elavult és kiismerhető taktika a feltolt védelem.
Csak megfelelően kell hozzá játszani.... :D
Oké, de a középpályát emlegetted. Én arra reagáltam. A többivel egyetértek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2025.11.11. 11:24:31

bence0330 írta:
A Pool nem igazán átmenetekre apellál már jó ideje. Megkockáztatom már a Klopp éra végén sem annyira.
Teljesen mindegy, hogy mire apellál, ha nem bírja kihozni a labdát se így, se úgy.... :D
A fejtetőig feltolt City védelem a lényeg....

Mem érdekel sem a City, sem a Liverpool, de az látszott, hogy mennyire elavult és kiismerhető taktika a feltolt védelem.
Csak megfelelően kell hozzá játszani.... :D
bence0330

A Poolnak szerintem lényegesen jobb középpályás sora van olyan szempontból, amit te írsz (mert gondolom arra kapcsolódsz, hogy nálunk nem elég jó labdaszerző képességű kp van, hát egy DJ-Pedri-Fermín ebben biztos, hogy megüti a Silva-Foden-Nicót, így nyilván nem ez volt a különbség). A City kb támadókat rakott középre + Nico. Egy Szobo-Mac Allister-Gravenberch sor sokkal jobb klasszikus értelemben vett középpályás sor, pláne védekezésben, mint ami a Citynek van, pláne Rodri nélkül. Ebből pont annak az ellenkezője jöhetne le, ami mellett te érvelsz. A City védekezni képes középpályások nélkül uralta a meccset. Oké, Nico egyedüliként tud, de azért ő sem világklasszis. De ennyi. A Poolnál mindhárom középpályás kiválóan védekezik, kiválóan szerez labdákat, jobban, mint a mostani City sor, nem hinném, hogy a két nappal ezelőtti kezdőt nézve ezzel bárki vitatkozna a világon. Akkor miért nem a Pool volt a jobb?

A Cityvel és a Poolal ugyanaz volt a gond/jól működő egység, amin nálunk is elmegy néha a győzelem és a kontroll, ha nem sikerül. Nem meglepő módon ez a letámadás. Pep nyilván jobb edző, mint Slot, jobban megszervezte, a támadói erre alkalmasabbak is (a Pool jelenlegi támasora szerintem ebben a tekintetben duplanulla, Nunez és főleg az alapkezdő Diaz kb olyan fontos volt ott a letámadás miatt, mint Raphinha nálunk, látszik is, a BM is hatékonyabban űzi ezt vele), és emiatt nem tudják kontrollálni a meccseket. A City meg jól szervezetten oldotta ezt meg (Pepnél ez nem meglepő).

Meg persze a letámadáson kívül is jobban összerakott csapat a Pep féle, ez nem meglepő, Slot rendszere nem működik, legalábbis jelenleg semmiképp sem, egyszerűen egy top2 (szerintem már fő) bajnokesélyes játszott egy jelenleg alig, ha egyáltalán top10 szintű csapattal, és megverték őket.

Nekem az rémlett, hogy 2-0 környékén vissza is álltak kicsit, kb mint ahogy mi is szoktunk sokszor nagyobb előnyben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2025.11.11. 10:49:38

Apropó.....

A City védelem nem nyakig, hanem fejtetőig fel volt tolva, ugyanakkor középpályán levegője sem volt a Liverpoolnak.

Lestaktika? Saját térfélről indulás?
Ugyan már....alkalmuk sem volt lesre futni....indul(gat)tak volna, de el sem jutott odáig a labda....egyszerűen megfojtották a poolt, csírájában elhaltak a pool hírhedt gyors átmenetei

Mi a közös Pep és Flick játékában, taktikájában? Minden ellenfelük álmukból felébresztve is tudja, hogy mit játszik a csapatuk....

Az egyik nyeli a gólokat, miközben a másik kevésbé.....vajon miért?
Chino
Llegenda del Barça

2025.11.11. 10:01:09

LG írta:
2025.11.10. 15:09:53
Több sebből vérzenek, de nekem ami nagyon feltűnő, hogy továbbra is úgy keresik Salah-t labdával, mintha csúcsformában játszana. Jelenleg az egyiptomi hatalmas mínusz szerintem, rengeteg támadás elhal rajta, cserébe nem támad le, nem segít be a védekezésbe, pedig tegnap pl. nagy szükség lett volna rá, mert az ő szélén verték meg nagyon a csapatát.

Slot-ot még nem írnám le, de most úgy néz ki, hogy tavaly meglovagolt egy jó hullámot: kapott egy jó csapatot, a kulcsemberek remek formában voltak. Idén már építkeznie, változtatnia, varriálnia kellene, és ez eddig nem megy.

Guardiola viszont szépen feltámadt, tegnap taktikailag is egyértelműen a Liverpool fölé kerekedtek. Az első félidőben a lesgólt leszámítva momentumot nem adtak a Poolnak, de még a félpályán sem nagyon engedték át őket. Az nagy foci volt ott. A másodikra visszavettek, 2-0-nál mondjuk meg is tehették. És az a druva, hogy nem olyan rég még a Liverpool játszotta le hasonlóan a Realt... szerintem ez kicsit be is árazza a spanyol futballt.
Tavaly még egyértelműen a Klopp által felépített Pool volt, aki tarolt, sőt én nagy tétet mernék rátenni, hogy ha a PSG helyett ők jutnak tovább behúzzák a BL-t is, az pedig egy apró nüanszon múlott.
Az angol focira jellemző, hogy iszonyat mennyiségű sztárt húz be egy-egy csapat, de nemzetközi szinten már nem jön annyira ki. A Chelseanek is inkább surranópályán jött be az a BL, szinte egy az egyben úgy mint tavaly az Internek, pedig utóbbi egy top 5 csapat is csak jóindulattal volt. Előtte is utána is kb. a konferencia liga, ami a legnagyobb siker, azt pedig egy B-csapattal is félvakon behúznák, olyan különbségek voltak. A Citynek is kb. 6-8 évet kellett várni, hogy végre meglegyen annak a mérhetetlen pénznek a gyümölcse. Az Arsenal is vagy 10 évet építkezett euroszázmilliókból, mire újra tényezők tudtak lenni.
A Poolnál is jelenleg ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy még a PL-ben sem tudnak idén komolyan vitézkedni.
Slotot én annyiban megvédeném, hogy szerintem nem ő volt az, aki ezeket az érkezőket erőltette. Bár lehet, hogy tévedek, de nem hiszem, hogy akkora szükségük volt egy Isakra, mikor már behúztak egy Ekitikét, de Wirtz sem azt a hiányposztot testesítette meg, Slot pedig képtelen ebből egy ütőképes rendszert kovácsolni. Ugyanakkor Salah teljesítménye nagyon erősen visszaesett, ami az egyik legkomolyabb párhuzamban áll a jelenlegi helyzettel.

Én a Cityre leszek baromira kiváncsi, hogy a BL, hogyan sikerül nekik. Eddig nagyon magabiztosak a monacoi kisiklástól eltérően és igazából már csak egy komolyabb erőfelmérő lesz nekik a Real ellen idegenben. A többi csukott szemmel is kötelező.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.11.10. 15:28:34

Ja, Salah duplanulla jeleneleg, ehhez képest meg bőszen magára vállalja a játékot, hogy iszonyat mennyiségű rossz megoldással és döntéssel sok támadásnak legyen a fékje és sok lasztit veszítsen. Ahhoz képest, hogy tavaly mit művelt, nagyon hirtelen ez a megzuhanás.
Slotról szerintem idén kiderült, hogy nem top edző, ennyi. Klopp által felépített csapattal remekül muzsikált, most meg nem megy neki. Rossz nézni és belegondolni, mit művelne nálunk egy Wirtz meg egy Isak, még ha utóbbit én kevesebbre is taksálom, mint a közvélemény, ő szerintem egy igazi kontra csapatban jó.

Én már vagy 2 éve félek attól, hogy a Reál behúzza Szoboszlait, aki betölti az öregedő nagyok mögött hagyott űrt, Kroos visszavonulása óta meg pláne tartok ettől, és ha tényleg rossz szezont futnak, akkor ennek az esélye erősen megnőhet. Tegnap pont ő sem volt jó, de amúgy az idei Poolt ő kinőtte, az meg nem működik a szezon védéig, mint a meccsek eddig 80%-án, hogy ő van a pályán kb csak klasszis teljesítménnyel, ebbe ő is bele fog fáradni, 2-3 ember melóját végzi.

Amúgy egyáltalán nem érdekelne a visszaesésük, de reménykedem egy Szobi aranylaszti top30, esetleg 10-ben, ha nagyot menne a Pool mégis, akkor szerintem lenne rá esélye, emiatt azért szurkolok nekik, hogy összekapják magukat. Azért az új igazolások bármikor magukra találhatnak, meg Salah is, akármikor lehet ebből gólözön egyik pillanatról a másikra.

De legalább izgalmas lesz a verseny. Szerintem a City végül befogja majd az Arsenalt, de szurkolok azért Artetáéknak, nagyon megérdemelnék.

Közben még érdemes megemlíteni a Woverhamptont, akik kemény 2 pontot szereztek 11 meccs alatt. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.11.10. 15:09:53

Több sebből vérzenek, de nekem ami nagyon feltűnő, hogy továbbra is úgy keresik Salah-t labdával, mintha csúcsformában játszana. Jelenleg az egyiptomi hatalmas mínusz szerintem, rengeteg támadás elhal rajta, cserébe nem támad le, nem segít be a védekezésbe, pedig tegnap pl. nagy szükség lett volna rá, mert az ő szélén verték meg nagyon a csapatát.

Slot-ot még nem írnám le, de most úgy néz ki, hogy tavaly meglovagolt egy jó hullámot: kapott egy jó csapatot, a kulcsemberek remek formában voltak. Idén már építkeznie, változtatnia, varriálnia kellene, és ez eddig nem megy.

Guardiola viszont szépen feltámadt, tegnap taktikailag is egyértelműen a Liverpool fölé kerekedtek. Az első félidőben a lesgólt leszámítva momentumot nem adtak a Poolnak, de még a félpályán sem nagyon engedték át őket. Az nagy foci volt ott. A másodikra visszavettek, 2-0-nál mondjuk meg is tehették. És az a druva, hogy nem olyan rég még a Liverpool játszotta le hasonlóan a Realt... szerintem ez kicsit be is árazza a spanyol futballt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.11.10. 12:55:36

Nem tudom ezt a poolt értelmezni, ennyire nem kellene gyengének lenniük, lehet kiderül, hogy ez a Slot se egy nagy agytröszt?

Nem rossz a játékosállomány, de borzasztóan játszanak, semmi koncepciót nem látok, most az, hogy Szoboszlai néha rádurrantja, meg Van Dijknak átlövik a hosszúra a szögleteket, ezeket 20 éve u15-ben is megcsináltuk.

Olyan érzése van az embernek, mintha senki nem tudná mit kell fociznia, hova kellene helyezkednie, esetleges minden támadásépítésük.

Mondjuk annyira nem érdekel a pl, meg a citynek még valahol drukkolok is Pep miatt, de ilyen hitvány játékot amit a pool produkál már hetek óta...nem tudom a realt egyáltalán hogy tudták megverni:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.11.09. 20:31:09

bence0330 írta:
2025.11.09. 18:58:07
LG írta:
2025.11.08. 11:37:07
Vasárnap a City ellen nagy meccset játszanak, kis túlzással arról dönt, hogy ki mehet a bajnoki címért, és ki fog kiszállni a harcból.
Mondjuk szerintem ez előre se tűnt egy csúcsrangadónak jelenleg, City bombaformában, Pool meg döcög, nem is lett az, Doku kb egymaga lerendezte őket, még a maga hihetetlen szintjéhez képest is durva amit tol ma.
Én azért az Aston Villa és a Real ellen mutatott teljesítmény után többre számítottam a vörösöktől. De a védekezésük katasztrófa volt, a második félidőben már helyzetekig eljutottak, de a kapu előtt is megállt a tudomány. Doku pedig tényleg hatalmasat ment, szétszedte az egész Pool védelmet.

Nem tudom, hogy a Liverpool innen visszajön-e a bajnoki küzdelembe, most kicsi rá az esély. A City viszont ezzel nagyon komoly kihívó lett.

A 3-13. helyek között gyönyörűen összerázódott a mezőny.
bence0330

2025.11.09. 18:58:07

LG írta:
Vasárnap a City ellen nagy meccset játszanak, kis túlzással arról dönt, hogy ki mehet a bajnoki címért, és ki fog kiszállni a harcból.
Mondjuk szerintem ez előre se tűnt egy csúcsrangadónak jelenleg, City bombaformában, Pool meg döcög, nem is lett az, Doku kb egymaga lerendezte őket, még a maga hihetetlen szintjéhez képest is durva amit tol ma.
LG
Az Év fórumozója 2016

bence0330 írta:
2025.11.07. 18:32:34
Nem csak mi látjuk így, Szoboszlai idén 3-ból 2 alkalommal nyerte meg az adott hónapra vonatkozó háziszavazást, a Liverpool legjobb játékosa "címet". :)
Mellette még a BL-ben is remekel, és egy Arsenal és Real ellen is tud döntő faktor lenni. Meglátjuk, hogy mi lesz a vége, de ilyen futást nem mostanában láttunk magyar játékostól. :shock:

bence0330

2025.11.07. 18:32:34

Nem csak mi látjuk így, Szoboszlai idén 3-ból 2 alkalommal nyerte meg az adott hónapra vonatkozó háziszavazást, a Liverpool legjobb játékosa "címet". :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.10.30. 09:24:05

Igaz, hogy csak EFLC, igaz, hogy tartalékos kezdővel, de újabb csúnya vereségbe futott bele a Liverpool. A legutolsó 6 meccsből 5-öt buktak, azért ez nagyon nehezen vállalható. :shock: Bármennyire is szép menetelés volt tavaly a PL-ben, így azért szerintem Slot alatt már kezdhet inogni a pad. A sok új igazolást nyilván nem könnyű beépíteni a csapatba, de neki eddig minimálisan sem megy. :roll:
bence0330

2025.10.26. 21:43:14

LG írta:
2025.10.26. 17:06:07
A City kikapott, ez a forduló az Arsenalé. Ha idén nem húzzák be, nem tudom mikor. :roll:
Ja, az AV kikapott pár napja a Go Ahead Eagles nevű csapattól, akire most rá kellett keresnem, kik (10. helyen állnak a holland bajnokságban :D ), most meg megverik a Cityt. Nem semmi.

Az Arsenal szerintem most már Európai szinten top 3 formában lévő csapat, szerintem idénre megértek tényleges nagycsapattá, nem ilyen farvizen üldöző félesélyesek már. Eze, és egy formába lendülő Gyökeres állományban is különbség lehet, plusz a sok fiatalnak amúgy is be kellett érnie.

Idén meg a Bournemouth lehet az új Forest, a Sunderland szerintem ki fog fújni, de az előbbieknek azért tényleg komoly csapatuk kezd lenni, plusz szerintem a PL egyik legjobb formában lévő játékosa is ott focizik, Semenyo eléggé húzhatja őket, de a többiek is elég jók.

A MU esetéről meg fogalmam sincs, fellángolás, vagy kezd Amorin munkája beérni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.10.26. 17:06:07

A City kikapott, ez a forduló az Arsenalé. Ha idén nem húzzák be, nem tudom mikor. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.10.26. 11:25:51

4 vereség zsinórban nagyon csúnya. Az első 5 meccs után szerintem nem gondoltuk volna, hogy a MU október végére előttük lesz, pedig ez a helyzet, :shock:

A PL ezért kemény, egy rosszabb forma, és ütnek-vágnak az ellenfelek. Tavaly a City futott bele ebbe, idén a Pool. A forduló végére elképesztően sűrű és szors lesz a top 10.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.26. 07:18:42

bence0330 írta:
2025.10.25. 21:47:46
A Liverpoolnak semmi köze a meccshez egy Brentford ellen, 2-0. Ma is kb csak Szoboszlai van a pályán.

Közben az első valamire való támadásból gól, Kerkez szerezte! :D Szoboszlai meg gólpassz a második gól előtt, a magyarok próbálkoznak.
Majdnem 500 millió elköltése után zsinórban 4 vereség a PL-ben, 6. hely.
A Liverpool bemutatja, hogy ne igazoljanak a csapatok. MacAllister és Salah nagyon nincs formában, és gondolom az igazolásoktól sem ezt várták.
Persze ettől már csak jobb lehet :)
bence0330

2025.10.25. 21:47:46

A Liverpoolnak semmi köze a meccshez egy Brentford ellen, 2-0. Ma is kb csak Szoboszlai van a pályán.

Közben az első valamire való támadásból gól, Kerkez szerezte! :D Szoboszlai meg gólpassz a második gól előtt, a magyarok próbálkoznak.
bence0330

2025.10.19. 21:53:20

Az én elméletem a következő, azon túl, hogy Wirtz egy tízes skálán nyolccal gyengébb, mint az előző években, és Isak is friss még szoknia kell a környezetet:

Alábecsülték a munkagép támadók erejét, ami a mai fociban szerintem az egyik legnagyobb kincs. Mint pl. nálunk is. Nunez szerintem az egyik legjobb, vagy mondjuk úgy, leghasznosabb játékosuk volt (helyben rendre ő kapta a legnagyobb álló tapsokat), az az ember olyan szintű melót tett bele a meccsekbe, hogy ezzel együtt az erős közepes számai bőven elegek voltak, konstansan levett 1-2-3 embert a pályáról, a letámadásokban brutális volt. Diaz kb ugyanez, erős közepes számok, elképesztő munka, talán még az uruénál is durvább. A Liverpool stílusában ez aranyat ért, akkor is, ha volt náluk gólerősebb játékos a világon. Egy Wirtz meg egy Isak lehet, hogy jobb számokat fognak majd hozni, ha megérkeznek, nem tudni, esélyes, ügyesebbek kicsit talán, mint ők, de harmadannyit tesznek bele amúgy a meccsbe. És ezt úgy, hogy a legnagyobb sztárjuk eleve nem sokat tesz bele ilyen téren már évek óta, több ilyen játékost már nem biztos, hogy elbír egy ilyen játékstílus, akármilyen ügyeske amúgy. És ez a két melós játékos távozása manapság akkora veszteség, amit nehéz pótolni.

Ugyanaz van mint nálunk, ha hiányoznak a jobb, melósabb támadók, szétesik a védekezés, elveszik a kontroll. Nem tudom, hogy ebbe bele tudnak-e nőni az új igazolások. Szerintem nem. Magukra találhatnak, miért ne tennék, gólpontokat hozhatnak, de a mai fociban iszonyat alulértékelt játékos egy ennyire extra melós támadó, akinek a számai esetleg nem rosszak, elmaradnak pár vetélytársuktól. És ők ugye két ilyet buktak egyszerre. Amikor az újak beépülnek, nyilván elkezdenek megint szépen meccseket nyerni, mert minőségi játékos mond (Frimpong sem érkezett még igazán emg, és Kerkez sem).

És könnyen lehet, hogy kiderül, hogy Slot nem jó edző, tavaly egy kész csapatot kapott, igazából Klopp csapata volt, csak új impulzus kellett a megfáradt kapcsolat után. Ez most már inkább az ő csapata, és nem tud mit kezdeni a sok sztárral egyelőre.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.19. 20:58:15

LG írta:
2025.10.19. 20:14:02
Isak és Wirtz továbbra sem érkeztek meg,
A 100+ milliós igazolások átka, nagyon keresgélni kell , ha olyat 100+ játékost keresünk, aki "megérte"
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.10.19. 20:14:02

Liverpool 4 vereség zsinórban. Nem bírja el a csapat a sok rossz egyéni teljesítményt. Isak és Wirtz továbbra sem érkeztek meg, de ma Salah vitte a prímet, akinek csak rossz megmozdulása volt, cserébe viszont továbbra is őt keresik labdával, és lecserélhtetlen, tehát nagy a baj.

Védekezésben is hatalmas gondok vannak, keveset támadott a MU, de ha igen, abból lett is veszély, mert a vörösök nem tudták megállítani őket.
bence0330

2025.10.10. 16:11:58

Mondjuk ekkora átformálásoknál mindig kell időt hagyni. A MU nagyon jó játékosokat vett megint (mindegy, hogy esetleg többért-e, mint lehetett volna), akik ott szokás szerint nagyon gyengék lettek. Mbeumo tavaly az egyik legjobb volt a posztján, Cunhát nem ismertem annyira, de ahogy nézed a pályán és átmegy bárkin, nem érted, hogy miért nincs már 8 gólja (itt vagy Cityben lenne) közben Onana az első 1-2 meccsén MOM volt, azóta nem követem, Rashford nem tud lehozni meccset gólpont nélkül, és lehet folytatni a sort. Oda most tényeg összevásárolhatnák a világ 11 legjobb játékosát, és középmezőnyben ragadnának. Amorim rendszere nem működik, ezt meg belátni makacs, a vezetőség meg nem tudja, mit csináljon, mert két ígéretes edző bukott már meg, nem akarnak keringőt, de közben meg ennél azért ETH is sokkal jobb volt. Nekik legenda kéne, mint a Madridnak Zidane, full mindegy, mit tud amúgy edzőként, túl sokat Ole se tudott, és az elmúlt 6-7 év legjobb edzője volt ott, feleilyen jó kerettel is jöttek az eredmények.
Mainoo meg ott ücsörög a padon, és nem tudom, hogy sír vagy nevet magában.

A Poolnál meg nem tudom, túl sok dudás van már egy csárdában? Ők azért még összeállhatnak, de most derül ki igazából, milyen edző Slot. Tavaly kapott egy kész csapatot, ami elvesztette az szikrát a Klopp-ra végére, az új impulzust jól adta meg, de most ez már az ő csapata, és eddig nem működik. Wirtz biztos lesz még megint a világ egyik legjobb játékosa, mint volt, de egyelőre egy megszeppent alsós képét kelti, komolyan rossz volt nézni a hétvégén, mikor már csak annyit várna tőle az ember, hogy menjen 5 métert a labdával, mert egyeneset passzolni nem tud, gólt hagyjuk is, de már szó szerint elesett a labdában.

Közben a City szerintem kijelenthető, hogy visszatért.

Én azt mondom, hogy a legjobb focit kérdés nélkül végig az Arsenal fogja játszani, hogy túllépnek-e az árnyékukon, ki tudja, de lehet. Szerintem ők most top2 PL és top3 BL esélyesek is.

Foci alapján azt mondanám, hogy egy Arsenal/City versenyfutás lesz, a CFC győzelemre sem esélytelenül mögöttük, és 4. a Pool, de aztán ehet, hogy ki tudják majd kaparni a győzelmeket. A Thamet nem tudom hová tenni, jól tolják, erősítettek is szépen, én örülnék, ha beférnének mondjuk a CFC helyett, de gondolom majd 5.-6. hely köré futnak be.
PR42
Jugador d'estrella

2025.10.10. 16:05:49

FcBarcelona1 írta:
2025.10.10. 15:43:02
Valaki figyelemmel követi idén a MU-t?
225 millióért igazoltak nyáron egy komplett támadósort, 7 meccs alatt 3-an hoztak össze 3 gólt és egy gólpasszt.
Mondjuk én az Arsenal-t kedvelem a PL-ből :)
Remélem idén végre behúzzák a PL-t.
A Liverpool-tól is többet vártam majdnem 500 millió elköltése után, Salah-nak nincs helyettese, Van Dijk idős, gondolom Konate ingyen távozik.
Wirtz azokon a meccseken amit idén láttam, teljesen vakon volt, 125 millióért 7 meccs alatt nincs gólja és gólpassza. Ekkora visszaesésre nála nem tudom ki számított.
Számomra hihetetlen ami ott megy.
Már nem 1 szezonos csodákat vesznek mint annó Andy Carroll hanem olyan játékosokért fizetetnek 50m GBP feletti összegeket akiknek 1 jó meccse volt egész életében.

Meg is érdemli az összes idióta PL csapat hogy szenvedjen, a MU is, a Pool is, meg a többi is.
Én személy szerint leginkább szintén az Arsenalt bírom, de a City-t is megszoktam nézni amikor jól megy nekik akkor szépen játszottak és hát ugye Pep ott van, de most már évek óta ők se szórakoztatóak.

Nekik kéne egy Tebas-szerű liga vezető, megnézném mire mennének vele, főleg ha rendesen a körmükre lenne nézve fair play szempontból (just Chelsea things 50 regisztrált játékossal, 115 charges, -10 points from Everton stb.) :lol:
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.10. 15:43:02

Valaki figyelemmel követi idén a MU-t?
225 millióért igazoltak nyáron egy komplett támadósort, 7 meccs alatt 3-an hoztak össze 3 gólt és egy gólpasszt.
Mondjuk én az Arsenal-t kedvelem a PL-ből :)
Remélem idén végre behúzzák a PL-t.
A Liverpool-tól is többet vártam majdnem 500 millió elköltése után, Salah-nak nincs helyettese, Van Dijk idős, gondolom Konate ingyen távozik.
Wirtz azokon a meccseken amit idén láttam, teljesen vakon volt, 125 millióért 7 meccs alatt nincs gólja és gólpassza. Ekkora visszaesésre nála nem tudom ki számított.
Válasz küldése