Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
drobika
Entrenador del Barça

2025.11.10. 13:37:40

Nekem sokszor úgy tűnt, hogy a legutolsó védőnk Araujo is vastagon 10m- re az ellenfél oldalán tartózkodott rendszeresen. Az első kapott gól az szokott sima liba volt. A második az döbbentett , lepett meg inkább a saját 11 pontunkon áll egyvonalban 3 ember, és a csatár tőlük full tisztán 5-6m-re és vágja be a labdát. Ha magasan védekezünk , ha nem, ez a védelem kész. Most sikerült az ellenfélnél több gólt rúgni. Lewy meg 38- évesen is gyilkos 9-es klasszikus formában értve, alternatíva nélkül, amit sürgősen kellene orvosolni, persze előbb hátul kellene kezdeni valamit. De hát amig többet rúgunk, mint kapunk, addig ez rendben van :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.11.10. 12:58:24

Mondjuk a két khv közel helyezkedik egymáshoz, jobban le tudják egymást reagálni, mint a messzebb helyezkedő szélsővédők.
De közben meg a szélsővédőknek elég egy irányba figyelniük, gondolom ez is az ukáz, hogy ők kövessék le a két khv lesreállítását, erre rendre besülnek.

De nem tudom kárhoztatni őket, folyamatosan ezt tökéletesen végrehajtani nem lehet, egyszerűen lehetetlen.
Továbbra sem értem, hogy oké hogy lescsapdázunk, de a félpályáig felmenve mit akarunk? Ott indul be az ellen kb biztosan nem lesz les, nagyban könnyítjük meg ezzel az ellenfelek dolgát.

Tavaly azért a felezőtől 5-10 méterre lescsapdáztunk jellemzően, jobban is működött amúgy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2025.11.10. 12:41:10

Troym írta:
2025.11.10. 10:33:33

A másik érdekesség számomra, hogy szerintem az utolsó 3-5 meccsen én azt látom, hogy amikor nem működik a lescsapdánk, az 90%-ban nem a középső védőkön múlik, hanem szélsőhátvédek, akár középpályások ragadnak be, csak nekem tűnik így? Szerintem nem Cubarsi, EG, Araujo ragad be, hanem legtöbbször Balde, néha Kounde, néha más, de szélen van a probléma.
Ezt amúgy nagyon adom. Valóban ez a helyzet. Mindig Koundé vagy Baldé az aki nem lépik jó ritmusban és beragad. Ezt folyamatosan a belső védőkre kenik, pedig ők pont jól csinálják. Araujo is egyre inkább érzi a mozgásokat, amire inkább figyelni kell, hogy a támadók ne indulhassanak a saját térfélről. Tegnap is látványosan ezt próbálgatta a Celta, de a letámadás miatt nem tudtak pontosan indítani.
Az első félidőben volt egy olyan indítás, amit ha átvesz Duran(?) egy az egyben vihette volna, de lám Tek kijött és tisztázott, nem is lett belőle semmi. Ha ezeket jobban érezné, sokkal kevesebb gond lenne a hosszú indításokkal. Remélem Joan Garciával ez változni fog.
Ez a kiismerték a taktikát szerintem egy baromság. Már tavaly 4-5 meccs után látszott mit játszunk, nagyon jól tudták akkor is, de ha jól alkalmazzuk nincs ellenszere. Ez kb. olyan mint amikor Pep alatt elkezdtük a sok passzos, egyérinős játékot (utálom ezt a tiki-taka szót). Mindenki tudta, hogy ezt játsszuk és nem változtatunk vagy éppen mit lehetne az ellenszere, de olyan magas szinten műveltük, hogy fejre is állhattak, nem tudták levédekezni.
Ahogy mondjuk Yamal ellen a hülye is tudja mit kell csinálni. Nem engedni labdához, ha hozzá kerül egyből duplázni, de akkor sem nagyon tudnak vele mit kezdeni.
Sajnáltam azt a két gólt, mert abszolút elkerülhetőek lettek volna. Ha Rashford elteszi a ziccerét, akkor 1:1 helyett 2:0, De Jong pedig nem is értem miért állt bent a védőkkel vonalban. Ha kilép Borjára nem tudta volna ellőni, legalábbis így biztosan nem.
A hollandra kitérve, pedig a piros miatt annyira nem venném elő. Abszolút nem volt sárgás megmozdulás, legalábbis második semmiképp, legalább 10 ilyet engedett el a bíró a meccsen. Rojas megint főszereplő akart lenni, főleg a 95. percben kétgólos előnynél vicc volt az egész.
Forca Barca!!!!
PR42
Jugador d'estrella

2025.11.10. 12:13:51

ocsike83 írta:
2025.11.10. 08:19:04

Ami engem zavar még: a Balde-Rashford kapcsolat abszolút nem működik. Vagy nem nyitnak egymásnak területet, vagy inkább mindegyik megpróbálja magának megoldani. Olyan, mintha Balde folyton Rashford helyén lenne, vagy össze-vissza, cél nélkül szaladgálna. És elég sokszor az ő helyén mennek a kontrák.
Baldé - Rashford dolgot nagyon jól látod, igazad van.
Szerintem az van hogy Rashford nem annyira gyakran vállalja hogy középre húzódjon 2nd striker pozícióba, és inkább kint marad a vonal mellett, ahol Baldé helyét fogja.

Raphinha, Ferran vagy Fermin aki játszott balszélsőt, és mindegyik sokkal inkább bejött középre, ezzel sokszor elhúzva a jobbhátvédet akinek a helyére sprintelhetett Baldé. Ez most ritkábban fordul elő.

Troym írta:
Nekem ez a meccs nagyon hasonlított a Sevilla ellenihez, csak a meccset eldöntő kulcseseménynél tegnap belőttük a 3. gólt, ott meg kimaradt a tizenegyes.
A "ha" mondatoknak nincs sok értelme, de mégis érzésre behúztuk volna azt a meccset, ha megvan a tizi és kikapunk tegnap, ha Yamal nem lövi be a megpattanó beadást.
Ezzel csak annyit akartam, hogy szerintem nem lettünk sem jobbak, sem rosszabbak, szerintem cca ugyanott tartunk, mint pár hete.

A másik érdekesség számomra, hogy szerintem az utolsó 3-5 meccsen én azt látom, hogy amikor nem működik a lescsapdánk, az 90%-ban nem a középső védőkön múlik, hanem szélsőhátvédek, akár középpályások ragadnak be, csak nekem tűnik így? Szerintem nem Cubarsi, EG, Araujo ragad be, hanem legtöbbször Balde, néha Kounde, néha más, de szélen van a probléma.
Egyetértek, a Sevilla meccs hasonló volt, de a Levante is vezetett 2-0-ra.
Jól látod, nem lettünk sokkal jobbak, de most bement ami máskor nem.

Nekem is feltűnt hogy nem csak a belső védők rontanak, sokszor teljes káosz van, elég egy pillanatra megállítani a képet és sokszor nem tudni ki kinek az embere, kihez viszonyítjuk a hátsó vonalat, ki lépjen a labdásra.. igazából ha 1-2 másodperc elmegy azzal hogy össze kell nézni egymással és el kell dönteni hogy hogy legyen a védekezés, az már elég hogy egy jobb csapat mögénk kerüljön.
Zsigerből kellene mennie, de sokszor elakadunk.

ui sokszor "kötekedtem" veletek amikor nem értettünk egyet valamiben, ezért most fontosnak tartom azt is kiemelni amikor egyetértünk valamiben :D
sansz
Entrenador del Barça

2025.11.10. 11:17:31

No, örülök a győzelemnek, meg is érdemeltük, de azért nem lett jobb a játékunk.
Persze, Raphinha és Pedri elég nehezen pótolható, náluk már csak Yamal kiesése lenne a rosszabb.

Nagyon sokat szidjátok a védőket, illetve a védelmet, de általában nem kifejezetten a védők miatt kapunk gólt, hanem a támadó taktikánk miatt, ami azért van, mert pancserpk a támadóink. Engem is zavar már, hogy állandóan a felezővonalon van az utolsó védőnk. Persze, amíg ez a taktika több gólt hoz, mint visz, akkor mondhatjuk, hogy oké.

Bármennyire is meglepő, valóban a támadóinkkal van a legnagyobb baj. Én nem értem ezt a Rashford imádatot, nagyon-nagyon kevés az igazi hozzáadott értéke. Látszik az arcán, hogy akar és ezért már csodáljuk? A sajtó is teljesen ezen a vonaton ül. Tegnap is jól hangzott a két gólpassz, abból egy volt érdemlegesen az.
Szerintem bizonytalan játékos, technikailag Angliában lehet kiemelkedett, itt középcsapat szintjén van, szerintem kevesebbet és rosszabbul cselez, mint Balde. A ziccereket kihagyja.. Igen, lőtt azért nagy gólokat is, de összességében nagyon sovány. Azért van ilyen öngyilkos focink, mert Yamalt leszámítva a támadóink igencsak pancserek. 5 nagy helyzetből 4-et kihagynak...
Mivel végigtámadjuk a meccset, nyilván lesznek gólok-gólpasszok Rashfordtól is, ahogy Lewától és Ferrantól is. De én lehet középen jobban elviselném Lewa helyén, mert ott a szélen Baldét kioltja. AZ a srác szinteket romlott Rashford mellett, ráadásul jobban előjön, hogy Balde védekező képessége nem a legjobb... Szerintem támadót kéne játszania, abban jobb, mint Rashford.

Nem bánnám, ha a vezetőség húzna egy tököset és elengedné a Lewa-FT-Rashford pakkot és helyükre vennének épkézláb támadókat, akiknek nem kell ezer lehetőség egy gólhoz, illetve egy védőt a szélre.

Koundé hiánya szerintem nem látszódott meg és sajnos ez mindent elmond a teljesítményéről.

A nem működő lestaktikánk mítosza: Valójában sose működött. Centikről beszélünk, amikor tavaly zsinórban egy-egy bokaszőrön múlott, hogy lesre futott az ellenfél, azért azt lehetett tudni, hogy ez nem tud mindig így kijönni.

TEK-et nagyon sajnálom, de nem jó kapus és szerintem tudja ezt magáról is, nem véletlenül akasztotta szögre a cipőjét. Annyira, de annyira nem él együtt a játékkal, nem is értem miért passzolnak neki.

Olmo és Fermin páros megítélése nagyon fura. Olmo közutálat tárgya, Fermin meg kedvenc, pedig nagyon hasonló a hasznos és haszontalanságuk is.
Én Fermint nem kedvelem, sőt, szerintem a liga legalattomosabb játékosai közé tartozik. A Getafét patkányozzák sokan, nem is teljesen alaptalanul, de ő is ez a kategória. Nem a Gavi-féle őrült, senkit sem kímélő stílus, hanem az alattomos odarúgások bajnoka.
Olmo ezzel ellentétben teljesen korrekt játékos. Mindkettőről tudjuk, hogy ha van területük, akkor tudnak jól lőni. Talán Fermin jobban, magabiztosabban, Olmo viszont lényegesen technikásabb. És emellett mindkettő meccsekre eltűnik.
Tegnap Olmo visszább vonva egész jó volt, így sem maradt el elől sem Fermintől, sőt. Igaz, egy nagy hibája volt hátul is.

Ha a nagy helyzeteinket belőnénk (ahogy az ellenfeleink) akkor nem beszélnénk a védelmünkről. De Raphinha nélkül nagyon statikusak vagyunk, 90%ban akkor vagyunk veszélyesek, mikor Yamal megbontja a védelmet, ez így nem egészséges. Ezért kéne elől a sorcsere...
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.11.10. 10:40:51

vidra írta:
2025.11.10. 02:42:48
Fél szemmel néztem megint, de nem láttatok olyat, hogy mintha egy kicsit enyhébb lett volna a lestaktika? Magasan álltak a védők, de mintha véletlenszerű belógások lettek volna és nem csináltak belőle problémát. Mintha valahogy jobb lett volna az egész.
A meccseink 80+ százaléka ilyen. Tavaly is így nézett ki sok az év második felében. Átfutnak rajtunk 1-2-szer az első félidőben, meg még majdnem 1-2-szer, olyankor alig hiszi el az ember, hogy nem kapunk 8 gólt a végéig, aztán mindig igazítunk a dolgon annyit, hogy ezt annulláljuk, a második félidőre meg általában már az erejük is elfogy, és megszűnnek a kontrák.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

Nekem ez a meccs nagyon hasonlított a Sevilla ellenihez, csak a meccset eldöntő kulcseseménynél tegnap belőttük a 3. gólt, ott meg kimaradt a tizenegyes.
A "ha" mondatoknak nincs sok értelme, de mégis érzésre behúztuk volna azt a meccset, ha megvan a tizi és kikapunk tegnap, ha Yamal nem lövi be a megpattanó beadást.
Ezzel csak annyit akartam, hogy szerintem nem lettünk sem jobbak, sem rosszabbak, szerintem cca ugyanott tartunk, mint pár hete.

ocsike83
Capitá del Barça

2025.11.10. 08:19:04

Én is meghajolok a csapat előtt. Nem volt látványos, de egy szép győzelem mindenképpen.
Az első 10 perc után az élőben is írtam, hogy nem ússzuk meg 3-4 gól alatt. 2 éppen les és egy gyors kontra utáni gólból nem sok jót jósoltam. Elég durván nekünk estek.
Aztán valahogy rendeztük a sorainkat. Most jól muzsikált az Araujo-Cubarsi tengely. Reméljük a szünet utánra is így jövünk vissza.
Azért megvan ennek a kiismert lestaktikának is a pozitív hozadéka. Olvastam a Celta edző meccs előtti nyilatkozatát. Hogy kiiismerték a Barcelonát és tudják, hogy fent lesz a védelmi vonal. Ők csak ezt fogják tolni és a gyors játékosaikkal fognak kontrázni. Ezeket most szinte tökéletesen visszaverték a fiúk.

Ami engem zavar még: a Balde-Rashford kapcsolat abszolút nem működik. Vagy nem nyitnak egymásnak területet, vagy inkább mindegyik megpróbálja magának megoldani. Olyan, mintha Balde folyton Rashford helyén lenne, vagy össze-vissza, cél nélkül szaladgálna. És elég sokszor az ő helyén mennek a kontrák.

Lewy ha vállalná, jövőre egy LDJ féle csodacsere lehetne. :D

Bilbao ellen vékony lesz az a középpálya, főleg az előre játék miatt.
Més que un club :P
torotam
Jugador d'estrella

2025.11.10. 08:18:49

vidra írta:
Fél szemmel néztem megint, de nem láttatok olyat, hogy mintha egy kicsit enyhébb lett volna a lestaktika? Magasan álltak a védők, de mintha véletlenszerű belógások lettek volna és nem csináltak belőle problémát. Mintha valahogy jobb lett volna az egész.
De, szerintem tudatosan enyhébb lett, mélyebbek lettünk és nem is nagyon rohantak át a védelmünkön. Valahogy az egész mérkőzés megnyugodott, az a vad rodeo abszolút elmúlt, ami az eslő félidőt jellemezte.
Talán a 2. félidei játék már Flick reakcióját mutatja, az első félidőben könnyen átmentek rajtunk. Mondjuk TEK sem fogott ki valami jó napot.

Nagyon fontos 3 pont, a csapatot a hozzáállása miatt dícsérni lehet, Lewy komoly performanszot adott, nekem Rashford is tetszett.
DeJong hiányozni fog a Bilbao ellen de nézzük a jó oldalát, legalább neki is jut kis pihi a válogatott meccsek után.
Visca el BARCA!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.11.10. 06:29:09

vidra írta:
Az sem mindegy, hogy az ellenfél, vagy mi futunk az eredményért. Előnyben többször vissza tudtunk állni, labdát járatni, vagy éppen elengedni a letámadást és az ellenfél térfelének közepére visszajöttek a támadóink, hagyva hátul passzolgatni az ellenfelet.

De Jong nagyon hiányozni fog a Bilbao ellen, most kezdenek visszajönni a jatékosok, remélem a válogatott szünetben nem lesznek sérülések.
vidra
Entrenador del Barça

Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.11.09. 23:08:13

Ezer sebből vérezvén, hatalmas hullámvölgyből bravúr ez az eredmény.

Le a kalappal a srácok előtt, megdöglöttek ma.

A játékvezetés meg ismét kritikán aluli volt.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
bence0330

2025.11.09. 23:06:49

Megint egy tök látványos és jó meccset láthattunk, mindkét félidőt 1 góllal nyertük, a másodikban stabilabbak voltunk hátra, és kevésbé jók előre. A végeredmény ugyanaz.

Lewy egy félisten volt ma (is), abszolút ő jelentette a különbséget. Rashford is jó volt, a legvégéig DJ is, meg azért Yamal is. Olmo egészen korrekten ellátta ezt a nyolcas feladatkört. Nem hibátlanul, de opció lehet oda. Amúgy nekem Ara és Garcia is tetszett.

DJ kiesésével durva lesz az a Bilbao meccs középen, Pedri vagy nem lesz, vagy épphogy, ő nem, Casadó nem tudom, mennyire sérült le.

Nem gondoltam volna, hogy 3 pont lemaradással megyünk el szünetre csak, ez komoly fegyvertény a részemről.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.11.09. 23:04:24

Amekkora fek volt par eve,le a kalappal E.Garcia elott
bence0330

2025.11.09. 20:19:18

Koundé hiányzásával sajnos jelenleg sokat erősödtünk potenciálisan, a kipihent Lewy nagyon jól tud elsülni sokszor, most talán ez lesz a helyzet. Yamalnál meg reméljük épp nincs fellángolásban a pubalgia. A Madrid pontvesztése nem tudom, hogy hat a srácokra, nagyon ritkán játszik a két csapat egy napon. Remélem felpörgeti őket a dolog. :)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.11.09. 19:57:53

Nem sok jót érzek, de cáfoljanak rám a srácok ma is!

Visca!
soadroli
Llegenda del Barça

2025.11.09. 19:48:22

Szczęsny; Eric, Araujo, Cubarsí, Balde; Casadó, Frenkie; Lamine Yamal, Fermín, Rashford; Lewandowski
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2025.11.08. 12:46:29

bence0330 írta:
2025.11.07. 15:35:43
Chino írta:
2025.11.07. 15:07:27
Christensen felépült, már teljes értékű edzésmunkát végez a csapattal, elvileg EG is játékra kész, de csak védőmaszkban játszhat. A források arról is beszámoltak, hogy akár Raphinha is ott ülhet a padon, bár én nem sok esélyét látom, a játékát pedig szinte kizártnak. Kétszer olyan óvatosak vele, mert túl hamar engedték vissza az intenzív edzésekre, hogy a Real ellen ott lehessen és ez lett a veszte.
Ami nem jó hír, hogy Koundé nem edzett. A Brugge ellen a lábához is kapott egyszer, le is ült a fűre az ellenfél térfelén és nehezen állt fel, azt hittem ott neki is annyi, de végül nem is jött hír róla, hogy gáz lenne kicsit megnyugodtam, de lehet, hogy végül mégis történt valami komolyabb.
Hát én teljesen mást olvastam, a brazilnál még az is kérdéses, hogy a szünet után a Bilbao ellen ott lehet-e a keretben. AS, meg egyéb lapok is kiírták, hogy a hétvégén esélytelen.
Koundénál Eric fél lábon, törött orral is jobb jelenleg, szóval ha amúgy CB poszton megvagyunk (úgy tűnik), akkor Koundé kihagyása miatt félek a legkevésbé. Sőt, ha nem komoly a sérülése, csak egy meccses diszkomfort, akkor örülök is neki. Hetek óta a keretben alig szabadna lennie, nemhogy a kezdőben. Ráférne a pihi.

Viszont most nézem, a Celta megnyerte az utolsó 5 meccsét (oké, egy alacsonyabb osztályú csapat is volt ebben a kupában), és 8 meccse nem kaptak ki. :shock: Szóval ahogy nézem, bombaformában kapnak meg egy ingatag lábakon álló Barcát.
Direkt utánanéztem Raphinhának, mert a tf-en átjavították sérültnek (ő az utóbbi pár napban égészségesnek volt feltüntetve, bár az az oldal elég megbízhatatlan, ami a sérüléseket illeti), azt hittem, hogy megint visszaesett, de aztán utánakerestem a legfrisebb híreknek róla, 2-3 naposakat találtam kb. 4 forrásból és mindegyik ugyanezt mondta, hogy a felépülése a végső stádiumban van és csak az orvosok engedélyére vár. A Celtát bizonytalanra írták, sőt inkább minimális eséllyel, de utána már elvileg teljesen felépül.
Forca Barca!!!!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.11.07. 17:00:08

bence0330 írta:
Chino írta:
Christensen felépült, már teljes értékű edzésmunkát végez a csapattal, elvileg EG is játékra kész, de csak védőmaszkban játszhat. A források arról is beszámoltak, hogy akár Raphinha is ott ülhet a padon, bár én nem sok esélyét látom, a játékát pedig szinte kizártnak. Kétszer olyan óvatosak vele, mert túl hamar engedték vissza az intenzív edzésekre, hogy a Real ellen ott lehessen és ez lett a veszte.
Ami nem jó hír, hogy Koundé nem edzett. A Brugge ellen a lábához is kapott egyszer, le is ült a fűre az ellenfél térfelén és nehezen állt fel, azt hittem ott neki is annyi, de végül nem is jött hír róla, hogy gáz lenne kicsit megnyugodtam, de lehet, hogy végül mégis történt valami komolyabb.
Hát én teljesen mást olvastam, a brazilnál még az is kérdéses, hogy a szünet után a Bilbao ellen ott lehet-e a keretben. AS, meg egyéb lapok is kiírták, hogy a hétvégén esélytelen.
Koundénál Eric fél lábon, törött orral is jobb jelenleg, szóval ha amúgy CB poszton megvagyunk (úgy tűnik), akkor Koundé kihagyása miatt félek a legkevésbé. Sőt, ha nem komoly a sérülése, csak egy meccses diszkomfort, akkor örülök is neki. Hetek óta a keretben alig szabadna lennie, nemhogy a kezdőben. Ráférne a pihi.

Viszont most nézem, a Celta megnyerte az utolsó 5 meccsét (oké, egy alacsonyabb osztályú csapat is volt ebben a kupában), és 8 meccse nem kaptak ki. :shock: Szóval ahogy nézem, bombaformában kapnak meg egy ingatag lábakon álló Barcát.
Simán benne van egy vereség, Aspas mumus, a formánk meg ipari hulladék, továbbra is.
bence0330

Chino írta:

Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2025.11.07. 14:21:10
Chino írta:
2025.11.07. 13:17:53
Amúgy Pedri távollétében el lehetne kezdeni próbálgatni Bernalt Casadó helyett. Nem mintha gyenge lenne az utóbbi, de azt a pluszt ritkábban látni benne, amit tavaly folyamatosan nyújtott. Nagy kockázat biztos nem lenne benne és könnyen lehet, hogy Bernal megmutatja mi van benne, akkor pedig simán átveheti a helyét és nagyot nyerünk vele, ha Pedri visszatér lenne Frenkienek egy olyan helyettese, akivel bátrabban lehet rotálni vagy sérülés esetén bedobni. Mert az eddigiek alapján benne van a pakliban nála is egy kidőlés, akkor pedig olyan állhat a helyére, aki igazi minőséget jelent.
Flicknek szem előtt kell most tartania, hogy egyre tisztább legyen benne, hogy ki az aki a leginkább bevethető ha gond van.
Casadó nagyot esett vissza tavaly óta, de ja, azért most se rossz. Én attól félek, hogy Bernalnak jelenleg köze nincs az élfocihoz, fizikailag.

Erre a Marquesre vagyok most kíváncsi, sok cikk szólt róla, hogy akár keretbe is kerülhet, és nagyon jól néz ki minden szempontból, a B-s teljesítménye és a kp hiány is amellett szól, hogy legalább a padon ott üljön, és akár debütáljon is.

Meg reménykedjünk, hogy Cubarsi készenáll a kezdésre, különben GM-et nézhetjük kh poszton.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.11.07. 14:21:10

Chino írta:
Amúgy Pedri távollétében el lehetne kezdeni próbálgatni Bernalt Casadó helyett. Nem mintha gyenge lenne az utóbbi, de azt a pluszt ritkábban látni benne, amit tavaly folyamatosan nyújtott. Nagy kockázat biztos nem lenne benne és könnyen lehet, hogy Bernal megmutatja mi van benne, akkor pedig simán átveheti a helyét és nagyot nyerünk vele, ha Pedri visszatér lenne Frenkienek egy olyan helyettese, akivel bátrabban lehet rotálni vagy sérülés esetén bedobni. Mert az eddigiek alapján benne van a pakliban nála is egy kidőlés, akkor pedig olyan állhat a helyére, aki igazi minőséget jelent.
Flicknek szem előtt kell most tartania, hogy egyre tisztább legyen benne, hogy ki az aki a leginkább bevethető ha gond van.
Casadó nagyot esett vissza tavaly óta, de ja, azért most se rossz. Én attól félek, hogy Bernalnak jelenleg köze nincs az élfocihoz, fizikailag.

Erre a Marquesre vagyok most kíváncsi, sok cikk szólt róla, hogy akár keretbe is kerülhet, és nagyon jól néz ki minden szempontból, a B-s teljesítménye és a kp hiány is amellett szól, hogy legalább a padon ott üljön, és akár debütáljon is.

Meg reménykedjünk, hogy Cubarsi készenáll a kezdésre, különben GM-et nézhetjük kh poszton.
Chino
Llegenda del Barça

Forca Barca!!!!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2025.11.05. 12:18:18

Alcantara írta:
2025.11.03. 16:59:12
Valóban jó lett a "kisgyerek", egyre inkább nélkülözhetetlen lesz a csapatban. Hozzád a kérdésem: hová tüntél ennyi éven át a fórumról? :wink:
Egy kis magánéleti változás, és "csak" olvasó maradtam sokáig, aztán most megtört a jég.. :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
bence0330

2025.11.04. 10:30:09

Szerintem azért lett keveset említve, mert már idén is 1-2 meccsével olyan magasra tette a lécet, hogy ahhoz képest talán inkább volt közepes. :D De így is remek volt, nagyon remélem, hogy nem szórakozunk tovább, és marad ő a gálakezdő.

Amúgy egy apró kis pozitív adalék a meccshez: az egyébként tényleg nagyon szimpatikusan játszó Elche megkérte a klubot, hadd tartsák nálunk a másnapi regeneráló edzést, amibe természetesen belementünk, Sarabia és Flick is kellemesen elbeszélgetett közben. :) Nem ezen két klub között fog elmérgesedni a viszony.
Válasz küldése