Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ocsike83
Capitá del Barça

2025.11.06. 08:34:45

Tegnap kifejezetten figyeltem a játékosaink arcvonását, gesztikulációit, reakcióit.
Úgy éreztem, mintha átmentünk volna a Xavi 2.0 féle időszakba.
Minden szituációban lerohantuk a bírót, mutogatunk, a gólok után szinte érzelemmentes arcok (sőt, van aki még röhög is a kapott gólon). Tavaly ezeket nem láttam, egy csapatként küzdöttek, hajtottak egymásért, nem igazán foglalkoztunk a külvilággal.
Most újra visszatértek ezek a Xavi féle dolgok.
Nem tudom az okát, de ahogy többen írták, feltehetően nem tudják már kivitelezni ezt a Flick féle taktikát. Elfáradtak, kiégtek benne. Amíg rúgunk minden meccsen 3-at, addig nagy bajok nem lesznek, de összességében rossz nézi azt, ami jelenleg folyik. A védelem össze-vissza szaladgál, a szélső védők vagy 0-ák (Kounde), vagy soha nincsenek a helyükön (Balde). Lassan a tippmixen 1.01-es szorzót adnak arra, hogy a Barca gólt kap. Valaki írta élőben, és igaza van. Kb olyanok, minthogy "nekünk mindegy, a Főni ezt kérte, ezt csináljuk".
Illetve továbbra sem érzem, hogy lenne egy vezér CSK a csapatban, aki kicsit űzné, tüzelné őket. Raphinha és Inigo volt ilyen. A többi felejtős. FDJ langyi hozzá, Arujo kiégett ebben a szerepben, Lewa túl önző. Még talán Pedri....
Més que un club :P
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2025.11.06. 08:27:19

https://x.com/i/status/1986331410420858983 A belga nem is ért a labdához.
ktm
Capitá del Barça

2025.11.06. 08:14:31

Ugy latszik, ha az ellenfel kek-feketeben jatszik, akkor a helyzetkihasznalasa van vagy 70%-os, mintha az Inter elleni meccset lattam volna az elozo szezonbol.
PR42
Jugador d'estrella

2025.11.06. 08:08:58

Nekem a tavalyi Benfica elleni meccs jutott eszembe, csak akkor sikerült többet lőnünk az ellenfélnél, most viszont 3-3 lett.

Rendkívül fizikális játékot láttunk, minden párharc kemény volt, lökések, mezhúzás, könyökösök, rúgások, ütések, medvepuszik, támasztások minden volt.
Az angol bíró pedig imádta ezt és engedte is. Mezőnyben gyakorlatilag bármit szabad volt csinálni.

Ez egy olyan meccs volt ahol a feltolt vonal tényleg nem működött, és ez egy olyan ellenfél volt aki egyáltalán nem támadott le, hanem buszból kontrázott. Rég volt ilyen, de nem ízlet nekünk (ez sem...)

Valahogy túl kell élni amíg újra megjön a forma addig pedig minden edzés egy mennyei óázis amin lehet dolgozni mert most biztos vagyok benne hogy Flick-ék kínkeservesen keresik a megoldást hogy miként lehetne az összhangon és intenzitáson javítani.

Tetszett Flick nyilatkozata. Azt mondta amit már én is írtam itt. Mindegy mi a taktika, ha az intenzitás nélkül van végrehajtva.

ocsike83 írta:
2025.11.05. 22:28:15
Majd a mai meccs után megváltozik a véleményed. Mit akarunk mi ilyen taktikával Európában?
A legkevésbé sem változott a véleményem.
Most gyengék vagyunk, nem megy a játék és rosszak az eredmények jelenleg. Ezt írtam tegnap is, és ezt írom ma is, mert nem változott semmi.

Én abban bízok hogy majd fog változni, és nem fogok letargiába kerülni csak mert ez nem megy azonnal. Megkaptad a példákat tavalyról hogy miként álltunk félévkor.
De tök felesleges ilyen köröket futni, szóval én kiszállok ebből a témából és továbbra is bízok a csapatban és az edzőben hogy meg tudják fordítani a helyzetet. Ettől vagyok szurkoló, ez a dolgom.
drobika
Entrenador del Barça

2025.11.06. 07:46:57

Csoportmeccs valóban :)
Csak elnézve az idényt, ha nem változtatunk ( márpedig nem fogunk, mert ez a helyes út az edző szerint ) akkor maradnak is a csoportmeccsek, aztán nagyjából annyi is. Nehéz elképzelni a villantást , sokkal inkább a lekapcsolást.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.11.06. 07:37:05

Elkövettem azt a hibát,hogy először a fórumot olvastam,és azt hittem kikapott a csapat vagy öttel,erre látom,hogy döntetlen. Csoportmeccs,semmi több,nem most kell villogni,mint azt legutóbb a psg is bizonyította.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.11.06. 07:17:06

Azt éreztem, piszkosul hajt mindenki végig (Eric kapufa de honnan), de rengeteg a hiba, a késés. A letámadásban mindig lemaradtunk, már a csatárok is késtek, ezért kényelmesen adogattak a védők, aztán a középpályások sehol és jól építhették a támadást, a lesreállításban a szokás hibák, és a végén Tek nem szalad ki, Araujo integet??? közbeavatkozás helyett. Támadásban meg szinte nulla kreativitás és összjáték, pusztán a sebességgel próbálkoztunk a széleken. Rashford nélkül igencsak sehol sem lennénk, akár négyen is ülhetnének Yamal nyakán, a többiek annyira veszélytelenek.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.11.06. 06:48:20

MessiNeymarSuarez írta:
2025.11.05. 23:43:34
Tavaly azért amikor begyújtottuk a rakétákat és keményen letámadtunk, labdavesztéskor azonnal visszatámadtunk akkor a legtöbb ellenfél köpni-nyelni sem tudott, olykor egy Bayern-RM szintű sem.
Nem tudom hogy fejben vannak-e gondok igazán vagy fizikálisan, de a fizikális része az tényleg érthetetlen hogy mit csináltak az alapozás alatt miközben a lehető legjobb helyzetben voltunk miután kimaradtunk a KlubVB-féle buliból.

Kicsit számomra olyannak tűnik a csapat, mint akik tényleg elhitték már magukról hogy az egyik ha nem a legjobb csapat a BL-ben, Yamal pedig instant aranylabdás és "világlegjobbja", aztán tipikus 2 pad közé esete mikor szembejön a valóság hogy tavaly mindenki magán felül teljesített, és Yamal is még mindig egy 18 éves ígéretes tehetség, nem pedig egy teljesen kész 25-28 év körüli játékos rengeteg rutinnal és folyamatos konstanst teljesítménnyel.
Tavaly pont azért mentünk akkorát mert volt egy alapvetően hiányosságokkal teli, de nagyon tehetséges csapat, egy top edzővel és megfelelő taktikával + fizikai felkészítéssel, és elhitték hogy ha elég melót tesznek bele akkor lehetnek eredmények, és pont ez adta a sikert és azt hogy mindenki hajtott, az olyanok mint Raphinha meg csak feltették az i-re a pontot.
A sok negatívum mellett ezt még hozzátenném.
Teljesen önzőek a játékosaink, egy jó passz helyett ellövöldözik 20-ról, Fermin és Yamal ebből a szempontból a legrosszabb.
Mellé rengeteg a rossz forma.
Balde, Kounde (szélső védelem egy nagy 0, a kh-ek "csak" gyengék)
Casado szintén gyenge.
Rengeteg helyzet kimarad, volt 3 kapufa, és mellé Ferran ziccere+ Yamal óriási helyzete, ahol belelőtte a kapusba.
Tek csatárnak képzeli magát, a 2. kapott gólnál sehol a Kp-a, a védők eszetlenül támadnak le az ellenfél 16-nál.

A taktika csak az egyik szempont, egyénileg és csapatként is nagy a visszaesés.

Mivel nagyjából így is jönnek az eredmények, lövik a gólokat, és rengeteg a helyzet, én elsősorban nem a taktikát venném elő fő hibának.
A csapat játéka javulni fog, ha nem lesz ennyi sérülés.
Hogy egyénileg mit lehet tenni a játékosokkal, azzal nem tudom mit lehet tenni. Kounde klasszis szintről nem tudom hogy esett vissza megye 2-es szintre.
Nagyon remélem, hogy ez idővel jobb lesz.
Kupákra már írtam, kicsi az esély, még ha a tavalyi szintet is hoznánk, a riválisaink jócskán erősödtek, ezzel a felfogással, jobb formábal legalább a látványos focira van esély, BL győzelemhez sok minden hiányzik, a Barca nagyon ingadozó teljesítményt nyújt, a riválisok játéka sokkal stabilabb, jórészt a bő keretüknek köszönhetően.
Nálunk Pedri és Raphinha hiányában ez kevés.
drobika
Entrenador del Barça

2025.11.06. 06:27:21

Tény, hogy TEK tette volna fel az i-re a pontot. Azért ne feledjük, hogy mekkora stresszben lehet folyamatosan, mert ő is tudja, hogy 40-50 méteres üres terület van előtte, látja, hogy 2-3 ember hozza a labdát, egyenest rá, és a hátvédek valahol Bilbaóban mögöttük... Tudja, hogy csak azon múlik minden kontra vége, hogy az ellenfél mennyire balfék. Meg nem lehet necces helyzetben sem előre rúgni, mert nálunk ki kell passzolni az ellenfelet hátul is...Na ezeket a dogmákat kellene végre elfelejteni!
Ami itt védekezés címen megy, az nevetség tárgya már mindenhol! Hegyi Iván Madrid szurkoló deklaráltan, de el szokta ismerni a Barcelona nagyságát is. Ért a focihoz, Nyilasi is, de a teljesen laikus is látja, hogy mi itt a rohadt nagy gáz. Nincsenek is csapatrészek, csak amikor a felállást mutatják a TV-ben! Utána mindenki elől, nincs a csapatrészek közt összhang, labdavesztés esetén egyből a középpálya és a védelem is átjátszva, onnan meg csak az ellenfélen múlik...Megint lehoztuk vereség nélkül, sőt, akár nyerhettünk is volna olvasom. Gratulálok ehhez, joga van mindenkinek a véleményéhez. De ha itt a Chelsea, Bayern, PSG, Madrid. Pool de akár kisebb csapat ezeknél az ellenfél, nyugodtan kimondható, sosem hozzuk egálra! Nem lehet állandóan arra menni, hogy több gólt rúgunk, mint kapunk! Ilyen nincs. Ameddig nincs biztonságos védelem, eredmény se lesz. Most szólok. Legalábbis nem olyan eredmény, amihez a Barcelona szokott, és ami elvárt.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.11.05. 23:43:34

FCBsteve írta:
2025.11.05. 23:24:55

Tavaly is pont ilyen volt a letámadásunk (mínusz Raphinha), mindig lekésve értünk oda az emberre... :mrgreen:
Ami nincs, az a jó helyzetkihasználás, ami ellensúlyozni tudná a bekapott gólokat...

Nálam a Flick taktika kipukkadt, innentől próbálom nem felizgatni magam a meccseken, az elvárásokat pedig lényegesen lejjebb vettem...
Kíváncsi vagyok, ha idén nem lesz trófea, kitart-e a vezetőség Flick mellett, vagy Xavi sorsára jut???
Tavaly azért amikor begyújtottuk a rakétákat és keményen letámadtunk, labdavesztéskor azonnal visszatámadtunk akkor a legtöbb ellenfél köpni-nyelni sem tudott, olykor egy Bayern-RM szintű sem.
Nem tudom hogy fejben vannak-e gondok igazán vagy fizikálisan, de a fizikális része az tényleg érthetetlen hogy mit csináltak az alapozás alatt miközben a lehető legjobb helyzetben voltunk miután kimaradtunk a KlubVB-féle buliból.

Kicsit számomra olyannak tűnik a csapat, mint akik tényleg elhitték már magukról hogy az egyik ha nem a legjobb csapat a BL-ben, Yamal pedig instant aranylabdás és "világlegjobbja", aztán tipikus 2 pad közé esete mikor szembejön a valóság hogy tavaly mindenki magán felül teljesített, és Yamal is még mindig egy 18 éves ígéretes tehetség, nem pedig egy teljesen kész 25-28 év körüli játékos rengeteg rutinnal és folyamatos konstanst teljesítménnyel.
Tavaly pont azért mentünk akkorát mert volt egy alapvetően hiányosságokkal teli, de nagyon tehetséges csapat, egy top edzővel és megfelelő taktikával + fizikai felkészítéssel, és elhitték hogy ha elég melót tesznek bele akkor lehetnek eredmények, és pont ez adta a sikert és azt hogy mindenki hajtott, az olyanok mint Raphinha meg csak feltették az i-re a pontot.

Jelenlegi állapotokat elnézve az egyetlen reális lehetőség a Flick-féle Benfica-elleni illetve az 1-0-s Atleti elleni megközelítés, visszaállva, gyors átmenetekkel, nem pedig 60 méterig feltolt védelemmel.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.11.05. 23:39:34

Amig ilyen jatekosok palyara lephetnek mint a leirhatatlan nevu kapusunk,Olmo,Ferran, G. Martin,addig bl sikerekrol ne is almodjunk…tavaly gyonyoruen dobott a gep,Flick 1 szezonos maxra tekert taktikaja hozta a kupakat,de mostanra ez teljesen off.Tavaly valaki irta,h ez az iram amit tolunk idenre ugy is kipukkad,ugy tunik igaza lett…Nem tudom,h kitartanek e Flick mellett,jo edzonek tartom,de a berogzult dolgaibol o sem enged.Serulesek mindig lesznek,kar ezzel takarozni
Nem akartam megint atelni egy meszarlast a bl ben,de jo iranyba haladunk:/
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.11.05. 23:33:37

Saviola írta:
2025.11.05. 23:25:44
gy írta:
2025.11.05. 23:22:30
[-o< Mindegy, nézni kell és kihordani lábon az infarktust de kell venni olyan ember(ek)et előbb utóbb akikkel ez tud hátul működni.
Egyetértek. Miből?
A keret jó, jó képességű játékosaink vannak...

A taktika lett túlzásba vive. Első gólnál ellenfél indul, négy védő meg a másik irányba lép ki... A szerencse dönti el, les lesz-e vagy sem - miközben a gól esélye ilyenkor "eléggé jelentős"...

Lehet, hogy Garcia a kapuban majd kivéd pár ziccert, jobban kihasználják a helyzeteket a srácok elől és ezzel elfedik a taktika veszélyeit, de már kiscsapatok ellen is rossz nézni a szenvedést, a hátrányból fordítási kényszert...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.11.05. 23:25:44

gy írta:
[-o< Mindegy, nézni kell és kihordani lábon az infarktust de kell venni olyan ember(ek)et előbb utóbb akikkel ez tud hátul működni.
Egyetértek. Miből?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.11.05. 23:24:55

MessiNeymarSuarez írta:
2025.11.05. 23:17:39
Áthozom az élőből:
Messa írta:
2025.11.05. 23:06:20
A legnagyobb gond továbbra is az, hogy abszolút nem működik letámadásunk. Tavaly mint az állatok úgy kapartunk egy egy elvesztett labda után, most teljesen esetleges az egész, bármelyik kiscsapat simán kipasszol. Pedig ez kulcsfontosságú lenne ehhez a védekezéshez. ](*,) ](*,) ](*,)
Számomra teljesen érthetetlen anomália hogy mi történt itt a nyár során. Rajtunk kívül Európa topcsapatai szinte mind széthaknizták-hajtották magukat a KlubVB-n, majdnem akkor mentek nyári szünetre mint amikor mi elkezdtük az alapozást, és ennek az eredménye nem egy kirobbanó, lehengerlő Barca hanem pont a fentebb leírtak, kóvályognak, ha hajtanak sem olyan teljesítménnyel és elszántsággal-eredménnyel mint tavaly, nincs meg az a gyilkos ösztön, és még sérülésekkel is tele vagyunk.
Még a szezon első pár meccsein el lehetett könyvelni hogy csak a meccsritmust kell felvenni, de mostmár november eleje-közepe van és továbbra is pont olyanok mintha a strandról estek volna be.

Ehhez már csak hozzátesz az hogy a jelenlegi védelem, a jelenlegi taktikával Inigo szervezése nélkül fejetlen csirke, és inkább tátott szájjal a "bizonyos" erdőbe rohanás esete.
Nagy szerencsénk hogy most nem kaptunk egy igazán komoly sorsolást, így még eldöcögünk, talán a legjobb 8 is meglehet és majd tavasszal meglátjuk, de egy tavalyi csoportkörrel aligha lenne ez meg.
Tavaly is pont ilyen volt a letámadásunk (mínusz Raphinha), mindig lekésve értünk oda az emberre... :mrgreen:
Ami nincs, az a jó helyzetkihasználás, ami ellensúlyozni tudná a bekapott gólokat...

Nálam a Flick taktika kipukkadt, innentől próbálom nem felizgatni magam a meccseken, az elvárásokat pedig lényegesen lejjebb vettem...
Kíváncsi vagyok, ha idén nem lesz trófea, kitart-e a vezetőség Flick mellett, vagy Xavi sorsára jut???
gy
Jugador del Barça

Rdinho10 írta:
2025.11.05. 23:01:30
.Esz nelkul feltoljuk egy Brugge ellen,erthetetlen.
Nem az a baj hogy feltoljuk egy Brügge ellen, hanem hogy olyan állapotban van a csapat hogy minden egyes ellenfél labdaszerzés egyenlő egy agygörccsel ha nézi az ember mit művelnek.

Ez a védelem jelen pillanatban forma és emberanyag tekintetében erre nem alkalmas. A gegenpressing meg egyszerűen szintén nem működik annyira hogy ne szolgáltassa ki őket.

Ezzel egész egyszerűen nem lehet címeket nyerni így mert nincs az az isten hogy egy sorozatban erre ne dobjon párszor olyat a gép amivel kiesel vagy lemaradsz... Nem tudom ez mennyiben tud javulni ha visszatérnek a sérültek, de minden esetre Raphi hozzáadott értékét azért mutatja hogy most mi megy, mert pressingben kb ő hiányzik egyedül (most Pedri se volt de ő eddig igen).

Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.11.05. 23:21:04

Zozzy 5 írta:
2025.11.05. 22:57:14
Hát ez valami egészen szánalmas produkció volt, tiszta benny hill show 😀 ezek a bohózatba illő gólok és hibák komoly mentális szétesésre utalnak, ezt már nem magyarázza, hogy gyenge a presszing...ki vannak égve a játékosok ettől a Flick focitól fejben és testben egyaránt, muszáj lenne változtatni (legalább addig, amíg megint gála kezdővel tudunk kiállni) de hát sajnos semmi sem utal rá...
Egészen pontosan. Jelzem, idény elején a gálával sem ment.

Szépen előjön az, hogy tavaly mindenki túlteljesítette a saját szintjét, most meg bekopogtatott a valóság.

Torres cserecsatár, Lewa az sem, Olmo 0., Fermín 1 jó meccsére jut 2 rossz, Balde nem tud védekezni, cserébe támadni sem, Koundét meg rossz nézni.

Flick meg ragaszkodik a taktikájához, amit idén a 100. kis csapat is átjátszik.

Ha ez így marad, keserves egy szezon lesz.

BL-ről ne is álmodjunk, bajnokságban meg megyünk majd a BL helyekért.

Keret nagy része romon, cserék minőségben nincsenek, ha vissza is térnek a sérültek, akkor sem várok csodákat.

Ez a mai vállalhatatlan volt, Yamal előtt le a kalappal, hogy 18 évesen, félsérülten a hátán vitte a brigádot.

Ja, igen, és én sem fogom aggyal, hogy mindent adott volt egy kiváló nyári alapozáshoz, ehhez képest úgy néz ki a keret, mint, amin áthajtott egy vonat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2025.11.05. 23:24:21-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.11.05. 23:19:55

Egy újabb kijózanító meccs. Amíg minden meccsen 3-4 alkalommal rávezetik a kapusunkra, kár bármiről is beszélni. Értékelhetetlen. Én ilyet még nem láttam, hogy egy csapat szinte minden meccsen így játsszon. Fel nem tudom fogni, hogy a kispadon mire gondolnak? Az a csoda, hogy a Psg-Real duót 2 gólon tartottuk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.11.05. 23:17:39

Áthozom az élőből:
Messa írta:
A legnagyobb gond továbbra is az, hogy abszolút nem működik letámadásunk. Tavaly mint az állatok úgy kapartunk egy egy elvesztett labda után, most teljesen esetleges az egész, bármelyik kiscsapat simán kipasszol. Pedig ez kulcsfontosságú lenne ehhez a védekezéshez. ](*,) ](*,) ](*,)
Számomra teljesen érthetetlen anomália hogy mi történt itt a nyár során. Rajtunk kívül Európa topcsapatai szinte mind széthaknizták-hajtották magukat a KlubVB-n, majdnem akkor mentek nyári szünetre mint amikor mi elkezdtük az alapozást, és ennek az eredménye nem egy kirobbanó, lehengerlő Barca hanem pont a fentebb leírtak, kóvályognak, ha hajtanak sem olyan teljesítménnyel és elszántsággal-eredménnyel mint tavaly, nincs meg az a gyilkos ösztön, és még sérülésekkel is tele vagyunk.
Még a szezon első pár meccsein el lehetett könyvelni hogy csak a meccsritmust kell felvenni, de mostmár november eleje-közepe van és továbbra is pont olyanok mintha a strandról estek volna be.

Ehhez már csak hozzátesz az hogy a jelenlegi védelem, a jelenlegi taktikával Inigo szervezése nélkül fejetlen csirke, és inkább tátott szájjal a "bizonyos" erdőbe rohanás esete.Araujot meg ne hagyjuk már a labdával sokszor egyedül 20-30 méteres körzetben egyedül, miközben a világ összes csapata tudja hogy a labdabiztosságára kell rámenni.
Nagy szerencsénk hogy most nem kaptunk egy igazán komoly sorsolást, így még eldöcögünk, talán a legjobb 8 is meglehet és majd tavasszal meglátjuk, de egy tavalyi csoportkörrel aligha lenne ez meg.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.11.05. 23:16:49

Idén sokat nem kell izgulni a bl szereplés végett. Számomra döbbenet, hogy az alapozásnak nyoma sincs, nem bírják szuflával a srácok és még hozzá jön a fél tucat sérülés, érthetetlen, de lehetne sorolni a játékosokkal Tek számomra nem pályára való, ahogy Lewa de a cápa sem, borzasztó súlytalan ez a csapat, ekkora visszaesésre azért nem számítottam, ez még Xavi utolsó időszakánál is vérlázítóbb, pedig kb a kötelet készítette mindenki neki.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fecooo
Llegenda del Barça

Ez egészen szánalmas volt...nincs középpályás védekezés, nincs védelem, ááá hagyjuk is... ](*,) ](*,) ](*,)
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.11.05. 23:01:30

Na akkor lehet nezelodni lassan olyan edzo utan,aki hosszu evek utan epit egy bitang vedelmet ebbol a 00 bol.Flick foci elfogyott,teljesen kiismertek.Esz nelkul feltoljuk egy Brugge ellen,erthetetlen.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.11.05. 22:57:14

Hát ez valami egészen szánalmas produkció volt, tiszta benny hill show 😀 ezek a bohózatba illő gólok és hibák komoly mentális szétesésre utalnak, ezt már nem magyarázza, hogy gyenge a presszing...ki vannak égve a játékosok ettől a Flick focitól fejben és testben egyaránt, muszáj lenne változtatni (legalább addig, amíg megint gála kezdővel tudunk kiállni) de hát sajnos semmi sem utal rá...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2025.11.05. 23:06:23-kor.
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2025.11.05. 20:18:16

Sport1 adja élőben ha minden igaz,várható volt ez a kezdő és remélhetőleg biztos győzelem a kicsik veresége után.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.11.05. 19:47:54

Szczęsny; Kounde, Araujo, Eric, Balde; Casadó, Frenkie; Lamine Yamal, Fermín, Rashford; Ferran Torres
Kép
Zoldbela
Jugador d'estrella

2025.10.27. 09:04:16

FcBarcelona1 írta:
2025.10.25. 17:50:09
Zoldbela írta:
2025.10.25. 16:58:34
Egyedül Casado esetében van igazad!
Garcia kezezésének elengedése estén, a későbbi les miatt (hiszen Garcia nem játszotta meg a labdát) el kellett volna venni a gólt, tehát a tizenegyessel egyáltalán nem kedveztek a Barcának.
Rashford esetében pedig tökéletesen mindegy, hogy a kapus mely testrészén esett át, ha egyszer a kapus a rossz ütemű próbálkozásával nem érte el a labdát. Az a tizenegyes mindenképp a megadható kategóriába tartozott.
A "legnagyobb magyar sportoldal pártatlan szakértői" írásából idéztem.
Nehogy már "rám fogd" ezt a "szakértést" :) :)

Idézőjelbe tettem az idézést.
Akkor elnézést kérek, én voltam a figyelmetlen!
Válasz küldése