LG írta: ↑2025.11.02. 15:21:09
Így, hogy győztek, adhatott nekik egy kis lendületet sajnos, de azért nézzük meg hosszabb távon, hogy ez mire elég. Én pl. nem vagyok benne biztos, hogy a Poolt legyűrik.
Én már másnak is mondtam itt hogy nem tetszik mennyire le van nézve a Madrid.
Eddig az ATMA elleni meccsen kívül az összes meccsüket megnyerték, és már november van.
Már egy hónapja is azt mondtam hogy jók, és azt hogy ennél már csak jobbak lesznek, ahogy szokják Alonso-t és egymást.
Sőt, szóltam hogy Bellingham is sérült volt még akkor, azóta visszajött és el is döntött egyedül egy klasszikót (gól + gólpassz).
És ez eddig így is van, minden ahogy jósoltam.
A Pool az utolsó 8 meccséből 6-t elveszített. Őket tartod esélyesebbnek? Mindezt azért mert az ATMA megverte a Madridot?
Szerintem nekik az ATMA meccs a kivétel, és a sormintát az olyan magabiztos győzelmet jelentik mint a mostani a Valencia ellen.
Csak ismételni tudom magam, idén 90+ pontos lesz a bajnok, ha nem 95+.
És nem az a bajom hogy most 5 van közte, hanem hogy nem látom hogy mi mikor javulunk annyit hogy meglegyen egyáltalán a 90 pont.
A Madrid pedig max akkor kezd el romlani ha hirtelen lesérül Vini és Mbappé is egyszerre. Azon túl mindenre elég mély a keretük.