Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.27. 09:11:10

Engem a vereség most annyira nem zavar, tényleg benne volt a levegőben, bár én jobb támadójátékban reménykedtem, azért reális elképzelés volt előzetesen, hogy ha csak 2 gólt rúg végül a Reál, akkor mi azt túllőhetjük.

Viszont remélem, hogy Flick végre levonja a nagyon világító következtetéseket a védősorban, tényleg kettős mérce, hogy Koundénak már hetek óta nincs jó megmozdulása, és kirobbanthatatlan kezdő, vagy hogy a két jelenlegi belső védő bármit csinálhat, kezdők, Araujó meg az első hibájánál megy a padra. Christensen meg kb 0 hibával konstans pados, oké, 2 meccsig beteg volt, de előtte is ez volt a helyzet.

Ericnek már rég Koundé helyén kéne kezdenie. Vagy akár Araujónak, ha belső védőként nem bízik benne.

Én Yamalt is úgy hoznám formába, hogy padon kezdetném a kövi meccsen, kisebb a nyomás, bejön egy fáradt védelem ellen, és ha jól összeköti a cipőfűzőjüket, majd kezd megint. De mondjuk ezt megértem, ha máshogy gondolja a Flick, a védelmi rész az, ami szerintem már nagyon kezd egyértelmű hibának tűnni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.27. 08:38:57

A tegnapi kivédett Tek büntető 2022 április óta az első, amit kapusunk fogott, 24 büntetőt kaptunk azóta.

Külföldi értékelőkön:
Tek 9.5
Kounde 5.8
Cubarsi 6.3
EG 6.5
Balde 6.3
Pedri 6.7
DJ 6.9
Rash 6.8
Fermin 7.0
Yamal 6.8
FT 6.0

Araujo 7.0
Casado 6.6
Roony 6.4

Szódával elmegy, kb ilyesmi lehetett, nekem is a védők és Ferran tűntek a leggyengébbnek, én EG-nek mondjuk Koundéval hasonló pontot adnék.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.10.27. 07:35:27

Nem szoktam az értékelőt bírálni, mert lehet másként látni elvileg, de aki Cubarsi, Garcia páros és de Jong teljesítményét egyformára pontozza/értékeli, az inkább ne írjon értékelőt.
drobika
Entrenador del Barça

2025.10.27. 06:51:30

Szerintem ez a Pedri kiállítás pozitívnak való beállítása pontosan olyan félremagyarázása a valóságnak, mint a védekezési taktika jónak beállítása, hiszen majdnem összejött az X :)
Igen egyoldalú nézet. A valóság az, hogy azért kaptunk ki egy góllal, mert TEK klasszist hozott ennyi idősen nyugdíjból, elvettek gólókat, plusz az edzőjük levette a veszélyt a pályáról az utolsó időszakban. Ha ez nem így van a reális különbség 3-4 fa.
Pedri pedig nem akart pihenni, ő legalább olyan hozzáállással van, hogy csináljátok már basszsus! Hülyeséget csinál, megúszta a második sárgát egy perccel előtte...De őt hajtotta a tenni akarás. Más csapatoknál is vannak sérültek, mások is fáradtak, másoknak is göröngyös a pálya! Mégis a Madrid vezetése tudatában, ha támadott is rendesen visszazárt, és nem ilyen öngyilkos módon védekezett a saját otthonában.
Lehet még sokszor leírni tehát ezeket, tagadni a valóságot, (eredmények is fogják majd segíteni a bajnokságban a kiscsapatok ellen). De ez kegyetlenül visszaüt a riválisok ellen.
vidra
Entrenador del Barça

2025.10.27. 02:34:58

Az a kérdés vótmá, hogy hová lett a híres Flick direkt foci?
Fél szemmel néztem, de ez a tili-toli kínlódás a Setien időszak rosszabb meccseit idézte.
Hány beadásunk volt az egész meccsen? Nem kéne több?
Hány hosszú passz? Szélső elfutás, gyors, egyéni megoldások?
Nem jó irányban vagyunk, szerintem. Nem néz ki jól az egész.
NewNagyatyesz
Barça B

2025.10.26. 23:10:51

Általában a Classicok előtt eléggé izgulok, most viszont nem volt bennem akkora drukk, mintha már előre éreztem volna a vereséget. A meccs közben is úgy voltam vele, hogy ne legyen nagy a gólkülönbség, hátha lesz egy jobb periodosunk, és ott tudunk zárkózni, egyenlíteni esetleg forditani. Az X majdnem össze is jött...
A meccs képét nézve, azért mindenképpen jár a gratuláció a Madridnak, nem érdemtelenül nyertek.
A csapatból csak TEK és De Jong nyújtott értékelhető teljesítményt, a többiek gyengek voltak.
A kispadunk pedig iszonyat súlytalan ennyi sérültel...
A csapat mostani és egész idei játékát nézve engem az zavar nagyon, hogy mintha a játékosok nem hajtanának annyira, mintha úgy lennének, hogy rutinbol hozzák a meccseket. Hiányolom a lelkesedést és tüzet, ami tavaly megvolt bennünk.
Remélem Flick összekapja a fiúkat, mert ez így így kevés lesz
bence0330

2025.10.26. 21:33:41

Troym írta:
2025.10.26. 21:23:23
bence0330 írta:
2025.10.26. 21:09:11
Cápa szépen hozta a döntő megmozdulásokat a sérüléséig, 1 meccs volt talán kivétel? Talán 2. Tegnap még az is kérdéses volt, engedélyt kap-e ma a játékra, asszem nem ez alapján kell megítélni. Lefelé igazán sajna ő sem lógott ki, de ennél nyilván jobb lesz. Mint ahogy Yamal is.
Ferran első 6 meccs 5 gólpont, utolsó 5 meccs 1 gólpont. Pont ez a hullámzás alapján mondom, hogy szerintem nem való kezdőnek, de hasznos csere.
Meccsek óta nem volt kiszolgálás, Yamal-Raphinha végig hiányoztak, vagy kvázi hiányoztak, nem tudtunk igazán helyzeteket kialakítani. Egy center azért ki van téve a csapat játékának, ezt nem lehet megkerülni, kb R9 volt az egyetlen center, akinek mindegy volt, mert megcsinálta egyedül az elejétől a végéig akár, ha kellett. Ettől még lehet nála jobbat igazolni, de pl. nekem erős kétségeim vannak, hogy mondjuk egy Isak jobb center-e, mint ő. Alvarez-Haaland-(Mbappé)-Kane kb, akik tisztán jobbak mint ő, aztán lehet valakit kihagytam. Hú, de jó lenne, ha még Ferránnál is jobb centerünk lenne, és ő egyértelmű csere lenne, szurkolok, hogy így legyen. De nem látom ezt bele az anyagi helyzetünkbe. Aztán lehet belenyúlunk valami egyszezonos, még elviselhető árú játékosba, aki itt is gólzsák lesz (Etta? Samu Aghehowa? Dán gyerek a Monacóból?), de ez elég bizonytalan.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.10.26. 21:24:10

Saviola írta:
2025.10.26. 20:27:44

Azt nem ő kezdte. :)
Nem kell felülnie, pláne annak tudatában, hogy ő kezdte a szánalmas nyilatkozatával.
De mindegy, ez rajtunk full kívül álló dolog, kezelésbe illene venni, vagy lesz egy Viniciusunk hamarosan, az meg nekem pl marhára nem hiányzik.

Ha a játékra koncentrálna és a munkára csak és kizárólag, akkor top top játékos. Erre kellene a fókuszt tolnia, ha ez a cél.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.26. 21:23:23

bence0330 írta:
Cápa szépen hozta a döntő megmozdulásokat a sérüléséig, 1 meccs volt talán kivétel? Talán 2. Tegnap még az is kérdéses volt, engedélyt kap-e ma a játékra, asszem nem ez alapján kell megítélni. Lefelé igazán sajna ő sem lógott ki, de ennél nyilván jobb lesz. Mint ahogy Yamal is.
Ferran első 6 meccs 5 gólpont, utolsó 5 meccs 1 gólpont. Pont ez a hullámzás alapján mondom, hogy szerintem nem való kezdőnek, de hasznos csere.
De amúgy lefelé lógott ki ma játékban is. Letámadásban nem látszott, helyzetét elbaltázta, keveset lehetett játékba hozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.10.26. 21:29:04-kor.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.26. 21:17:25

Vegulis igaz,de a Bayernben is eros visszaeses volt,elso evben meg fostak a golokat,meglatjuk.Azert azt valljuk be,h a tavalyi eves maxra tekert fordulatszamot nem lehet fenntartani,es jonnek is iden a serulesek rendesen
bence0330

Rdinho10 írta:
2025.10.26. 20:46:11
Tavaly ugyanigy volt egy mely godor,nem emlekszem mar mikor,de kb dec fele.Remelem iden is csak ez a helyzet,nem a Flick csapatok menetrendszerinti 2.eves kipukkanasa
Ezt egyszer valaki híres ember mondta, és mindenki átvette? Vagy nem értem. Úgy emlegeti mindenki a hírhedt második évét, mintha szentírás lenne, közben Flicknek eddig vezetőedzőként egy, azaz egy darab értelmezhető klubja volt, akivel a második évében 5 trófea helyett csak egy bajnokság és egy BL negyeddöntő esett le, egy átlagosan jó év egy top klub életében, és akkor sem volt semmi gond a teljesítményével, csak összevesztek a... nem emlékszem, talán elnökkel, nem tudom, mi a struktúra a BM-ben, és ő maga döntött úgy, hogy távozik. Más második éve még sosem volt, más klubja se. Sosem értettem, miért mondogatják ezt.

(Ezen túl ugye a német válogatottat irányította, ami az eleje óta nem stimmelt, szerintem már láthatjuk is, miért, Flicknek a napi szintű edzésmetodikája az, ami sikeres, az meg pont nincs meg ott).

Szóval ez a híres második éves kipukkanása nem létezik. Még második évei sem voltak többes számban, sőt, 2. csapata sem, ez a 2. csapata, és a 2. második éve.

Amúgy igen, november-december volt nagyon gyenge.

Troym: Cápa szépen hozta a döntő megmozdulásokat a sérüléséig, 1 meccs volt talán kivétel? Talán 2. Tegnap még az is kérdéses volt, engedélyt kap-e ma a játékra, asszem nem ez alapján kell megítélni. Lefelé igazán sajna ő sem lógott ki, de ennél nyilván jobb lesz. Mint ahogy Yamal is.

Pedrin sok múlik, szerintem az ő szüneteltetése is óriási előny lesz, akkor is, ha egy meccset buknánk miatta, meccsek óta árnyéka önmagának.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.26. 21:05:09

Kikaptunk 1-2re idegenben úgy, hogy több helyzete volt az ellenfélnek, kár többet belelátni.
Ugyanúgy lehetett volna 4-1 oda és 2-2 is, ahogy tavaly is, amikor meccsenként 12* állítottuk 2 centi híján lesre Mbappet, idén nem jönnek be a centik.

A védekezést rakjuk rendbe, szegjük le a fejünket, húzzuk be a következő 6-8 bajnokit és meglátjuk még mindig 5 pont-e a hátrány.

Yamal meg ha gödörben van, változtassunk a posztján, középen a csatár mögött nem volt rossz, Roony meg verekedhet a szélsővédőkkel, de ideje lenne mutatnia valamit Cápának is, engem továbbra sem győz meg arról, hogy jövőre ő legyen a kezdőcsatár, ahogy Kounde jhv pozíciója is kérdéses.
Peter
Director del Fútbol

2025.10.26. 21:05:01

Az eredmény rendben van, ki lehet kapni Madridban egy góllal.

Ami a játékot illeti, azzal komoly problémák merülnek fel.
A keret minősége, mélysége tekintetében nagyon komolyan magába kellene szállnia a vezetőségnek, de jönni fognak a szokásos és ismert akadályok, mert a tavalyi maxnak köszönhetően a játékosok jelentős részének kétezervégtelenségig érvényes szerződésük van.

Egyáltalán nem bántva Pedrit (hanem megfelelő társ hiányát), de a mezhúzásos esete remekül szimbolizálta a jelenlegi középpályánk fajsúlyát, ami egy kis "déjá vu" érzést is bevillantott.

TEK ugyanakkor kellemesen meglepett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.10.26. 21:06:15-kor.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.26. 20:46:11

Tavaly ugyanigy volt egy mely godor,nem emlekszem mar mikor,de kb dec fele.Remelem iden is csak ez a helyzet,nem a Flick csapatok menetrendszerinti 2.eves kipukkanasa
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.10.26. 20:38:13

sansz írta:
2025.10.26. 19:00:06
Szerintem Flick óta nem láttam ilyen lelketlen semmi focit. Yamalt kár szidni, pont békén kell hagyni,alig mert cselezni, cserébe sokszor ment védekezni fegyelmezetten. Tőle pont az ellenkezőjét kéne várni, elől húzza a váratlanokat. Nem csodálkoznék, ha sérülten játszott volna, ígyis neki volt a legtöbb normális megmozdulása.
Pedri gyenge volt, a végén meg rettentő buta. Megúszott egy pirosat, erre... A bíró amikor csak lehetett egyértelműen nekünk fújt, semennyire se éltünk vele.
Alonso is mennyit segített nekünk, 10 perccel a vége előtt minden veszélyt levitt a pályáról, abszolút megalázó,hogy így is lehozták.

Ferran kényszermegoldás, de Lewa labdához se ért volna... Ezért is nagyon bosszantó, mikor úgy csinálnak a vezetők,mintha elől minden oké lenne.
A gól ellenére szerintem Fermin a sok gyenge közt az egyik legrosszabb volt. 3 nagy lehetőség volt,ha passzol tiszta gólhelyzet. Egy még oké, de mind a hármat elönzőzte. Aztán meg eltűnt,ahogy szokott. Semmi szinten nem segített a középpálya dominálást. Raphinha és egy jó Olmo hiányzott, de egy kis lélekkel, vagy ésszel simán lehetett volna döntetlen.

Flick kettős mércéjét se kedvelem. Araujo ha nem sziporkázik,még hibáznia se kell,akkor egyből lehozza, másokkal sokkal megengedőbb. Eric jó B opció, de hogy ő az első? Háát.. de így is azt mondom,hogy a középpálya és a támadó szekció nagyobb gond volt. Szerintem a két gól mestermunka volt, főleg az elsőnál nem lehet a védőt elővenni. Pedri ad ilyen passzt minden 30-ik meccsén...
FDJ volt az egyetlen akire őszintén mondom,hogy jól játszott, a többi vagy semmi, vagy annál is kevesebb.

Illetve TEK ma igazán jó volt.
Nekem olyan hangulata volt a meccsnek, mintha a srácok nem hinnének a feltolt taktikában... Csináltak valamit, de mintha meggyőződés nélkül tennék.

Azért Araujo akkor állt be, amikor a Madrid már csak félgőzzel tolta, frissen - nem ez alapján ítélném meg...

Az x szerencsés lett volna, de nem éltünk a lehetőségekkel... És, szerencsére, megúsztuk a mészárlást...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.10.26. 20:27:44

csababarca írta:
2025.10.26. 20:19:21
Reméljük majd összekapja magát, de eddig ez egy nagy nulla, semmi amit a pályára tesz, és ilyenkor kellene csendben bekullognia az öltözőbe, miután gratulál, nem pedig elkezdenie a tökfelesleges szinten aluli viselkedést.
Azt nem ő kezdte. :)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.10.26. 20:19:21

Saviola írta:
2025.10.26. 19:26:16
Saviola írta:
2025.10.26. 18:39:15
Yamal meg leégette magát, a csapatot is. Ha kiteszem, hogy mekkora király vagyok, legalább pusztuljak meg a pályán, hogy bizonyítsam. Első félidőben zsebre rakták, másodikban meg úgy mozgott, mint, aki sérült.
Itt megkövetem magam, mert egyre több helyen olvasom, hogy sérülten tolta.

Akkor elkezdhetjük szidni Flicket mint amikor delafuentéznek emberek, hogy miért van pályán?

Most nem azért, de ha nem egészséges, ne játszon.
Szerintem egész egyszerűen gyenge, fizikálisan se bírja, nincs meg a tempója sem, egyszerűen semmi.
EGy rá emlékeztető megmozdulása volt, amikor odatette Koundénak a végefelé a labdát, az szép volt

Reméljük majd összekapja magát, de eddig ez egy nagy nulla, semmi amit a pályára tesz, és ilyenkor kellene csendben bekullognia az öltözőbe, miután gratulál, nem pedig elkezdenie a tökfelesleges szinten aluli viselkedést.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.10.26. 19:53:34

Saviola írta:
Saviola írta:
Yamal meg leégette magát, a csapatot is. Ha kiteszem, hogy mekkora király vagyok, legalább pusztuljak meg a pályán, hogy bizonyítsam. Első félidőben zsebre rakták, másodikban meg úgy mozgott, mint, aki sérült.
Ha ez valóban így volt, akkor pedig az edzői stábtól hatalmas hiba, hogy végigjátszatták vele így a mérkőzést. Így vagy úgy, de ma valaki csúnyán bakot lőtt.
bence0330

2025.10.26. 19:40:38

Továbbra is azt gondolom, hogy Flick a 4 belső védőnk közül a 2 leggyengébbre adta le a szavazatát gálakezdőnek. Egyik sem rossz csere, de egy Madrid ellen kevesek. A szurkolói vélemény egy dolog, úgy látom, ebben konszenzus van, erre rácáfolhatna az edző, de konstansan gyengék sajnos. Pedig ma még a lestaktika kb működött is. Araujo meg lehet hibázik néha, de amúgy meg van meccsenként 3-4 emberfeletti mentése is, közben pontrúgásoknál is sokkal jobb, sőt, elöl is veszélyeztethet 90 perc alatt szögleteknél. Christensen meg ha meggyógyul, remélem soha nem ül többet a padon kb. Szóval szerintem Flick nagyot hibázik a védelemben, és ezt most sajna az élet is igazolja.

Tek folytatta legalább az idei remek formáját, sőt, még emelt is rajta, ma Garcia sem kapott volna kevesebbet, ez kb biztos.

Raphinha hiánya sok, főleg azzal együtt, hogy Yamal is gyakorlatilag hiányzó, kettejüket nem bírjuk el, azét simán rúgunk volna 3-4-et, ha ott vannak a kezdőben. Ezért utálom az ilyen nyilatkozatokat, amúgy túllépett volna ezen a vereségen sok médium, a Madrid jobb passzban volt, mint mi, nyertek 2-1-re otthon, oké, így meg hetekig mehet a gúnyolódás szerintem, és lesz alapja is. Ráadásul úgy feltüzelte a Madridot ez az egész, hogy nem is tudom, mikor léptek ellenünk utoljára ennyire vért ivott állapotban a pályára. Jó régen, az biztos.

A meccsen számomra egy igazi pozitívum volt Tek (újabb) remek teljesítménye mellett, Pedri pirosa. Ma is gyenge volt (a maga hihetetlen szintjéhez képest, szóval inkább volt szürke, mint gyenge), már rég adni kellett volna neki egy pihenőt.

Idén sajna szerintem Flick sok rossz döntést hoz, sokkal többet, mint tavaly. Plusz valami félrecsúszott nyáron az alapozásnál is, fene tudja, mi, mert a lehetőség adott volt.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.26. 19:35:49

Saviola írta:
sansz írta:
A bíró amikor csak lehetett egyértelműen nekünk fújt, semennyire se éltünk vele.
Ezt fejtsd már ki kérlek, mert szerintem nem egy meccset néztünk megint. Nem a játékvezetőn ment el, az biztos, de azért ez egy nagyon erős kijelentés. :D
Ez nekem is szemet szúrt, előző meccsen kevesebbért vették el a gólunkat, mint a Real 2. gólja.
Befújta Yamal szétrúgását büntetőnek, elmaradt pár Real sárga, és Garcia kezezése sem egy 100%-os eset.
Írtam is, elég korrekt volt a játékvezetés, (ahhoz képest amit vártam, vagy az előző clasico-kon), de azért ez kicsit túlzas.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.10.26. 19:34:54

Teljesen korrekt volt a játékvezetès, ezen kár rugózni.
Saviola
Júdás 2, az áruló

Saviola írta:
sansz írta:
A bíró amikor csak lehetett egyértelműen nekünk fújt, semennyire se éltünk vele.
Ezt fejtsd már ki kérlek, mert szerintem nem egy meccset néztünk megint. Nem a játékvezetőn ment el, az biztos, de azért ez egy nagyon erős kijelentés. :D
,,Azt hitted, hogy mi történt."
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.26. 19:12:47

Abban egyetértek, hogy Araujot vissza kell tenni a kezdőbe, ha hibázik is, ugyanúgy benne van Garciában és Cubarsiban is. Lehet eladja a labdát, vagy nem épül úgy a támadás, de képességei alapján sokkal jobb, és fejjel is extra.

Ezen kívül már értem, hogy miért jobb hátvéd lett volna a következő prioritás. Kedvelem Koundet, de ezt a védekezést pl. egy Vanderson is hozzá, viszont támadásban sokkal többet segíthetne Yamalnak. Kounde KH-ként szerintem jobb is lenne, mint Garcia vagy Cubarsi, és lenne egy újabb variaciós lehetőség. Szerintem ez kell legyen a 2 következő lépés.

Szerintem ismét látszott, hogy nem a taktikával van a baj, hanem az emberekkel, vagy inkább azok hiányával.

Negatív leszek, szerintem idén nem sok esélyünk van a bajnoki címre, a Real sokat erősödött, ha játékban nem is látszik, kevés helyzetet engednek az ellenfeleinknek, cserébe előrefelé van bennük bőven lehetőség.

Mondjuk nálunk általában Rashfordon, Pedrin és De Jongon kívül kevesen dícsérhetőek, és bőven van hová fejlődniük, ami remélem még is történik.
A héten olvastam, hogy átlagban 4 km-el futunk idén kevesebbet, igaz Raphinha nagyon hiányzik, és Yamal is olyan, mintha nem lenne 100%-os formában.
sansz
Entrenador del Barça

Szerintem Flick óta nem láttam ilyen lelketlen semmi focit. Yamalt kár szidni, pont békén kell hagyni,alig mert cselezni, cserébe sokszor ment védekezni fegyelmezetten. Tőle pont az ellenkezőjét kéne várni, elől húzza a váratlanokat. Nem csodálkoznék, ha sérülten játszott volna, ígyis neki volt a legtöbb normális megmozdulása.
Pedri gyenge volt, a végén meg rettentő buta. Megúszott egy pirosat, erre... A bíró amikor csak lehetett egyértelműen nekünk fújt, semennyire se éltünk vele.
Alonso is mennyit segített nekünk, 10 perccel a vége előtt minden veszélyt levitt a pályáról, abszolút megalázó,hogy így is lehozták.

Ferran kényszermegoldás, de Lewa labdához se ért volna... Ezért is nagyon bosszantó, mikor úgy csinálnak a vezetők,mintha elől minden oké lenne.
A gól ellenére szerintem Fermin a sok gyenge közt az egyik legrosszabb volt. 3 nagy lehetőség volt,ha passzol tiszta gólhelyzet. Egy még oké, de mind a hármat elönzőzte. Aztán meg eltűnt,ahogy szokott. Semmi szinten nem segített a középpálya dominálást. Raphinha és egy jó Olmo hiányzott, de egy kis lélekkel, vagy ésszel simán lehetett volna döntetlen.

Flick kettős mércéjét se kedvelem. Araujo ha nem sziporkázik,még hibáznia se kell,akkor egyből lehozza, másokkal sokkal megengedőbb. Eric jó B opció, de hogy ő az első? Háát.. de így is azt mondom,hogy a középpálya és a támadó szekció nagyobb gond volt. Szerintem a két gól mestermunka volt, főleg az elsőnál nem lehet a védőt elővenni. Pedri ad ilyen passzt minden 30-ik meccsén...
FDJ volt az egyetlen akire őszintén mondom,hogy jól játszott, a többi vagy semmi, vagy annál is kevesebb.

Illetve TEK ma igazán jó volt.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.10.26. 18:59:01

Semmi panik, erezhetoen faradtan,serultekkel tele mozgunk iden,madrid meg vert ivott.Ez a meccs Fermin es Kounden ment el,ezeket konyortelenul ki kell hasznalni,mert vedelmunk 00.Szerencsere szezon eleje van,lehet zarkozni.
Válasz küldése