Rdinho10 írta: ↑2025.10.26. 20:46:11
Tavaly ugyanigy volt egy mely godor,nem emlekszem mar mikor,de kb dec fele.Remelem iden is csak ez a helyzet,nem a Flick csapatok menetrendszerinti 2.eves kipukkanasa
Ezt egyszer valaki híres ember mondta, és mindenki átvette? Vagy nem értem. Úgy emlegeti mindenki a hírhedt második évét, mintha szentírás lenne, közben Flicknek eddig vezetőedzőként egy, azaz egy darab értelmezhető klubja volt, akivel a második évében 5 trófea helyett csak egy bajnokság és egy BL negyeddöntő esett le, egy átlagosan jó év egy top klub életében, és akkor sem volt semmi gond a teljesítményével, csak összevesztek a... nem emlékszem, talán elnökkel, nem tudom, mi a struktúra a BM-ben, és ő maga döntött úgy, hogy távozik. Más második éve még sosem volt, más klubja se. Sosem értettem, miért mondogatják ezt.
(Ezen túl ugye a német válogatottat irányította, ami az eleje óta nem stimmelt, szerintem már láthatjuk is, miért, Flicknek a napi szintű edzésmetodikája az, ami sikeres, az meg pont nincs meg ott).
Szóval ez a híres második éves kipukkanása nem létezik. Még második évei sem voltak többes számban, sőt, 2. csapata sem, ez a 2. csapata, és a 2. második éve.
Amúgy igen, november-december volt nagyon gyenge.
Troym: Cápa szépen hozta a döntő megmozdulásokat a sérüléséig, 1 meccs volt talán kivétel? Talán 2. Tegnap még az is kérdéses volt, engedélyt kap-e ma a játékra, asszem nem ez alapján kell megítélni. Lefelé igazán sajna ő sem lógott ki, de ennél nyilván jobb lesz. Mint ahogy Yamal is.
Pedrin sok múlik, szerintem az ő szüneteltetése is óriási előny lesz, akkor is, ha egy meccset buknánk miatta, meccsek óta árnyéka önmagának.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy