NewNagyatyesz írta: ↑2025.10.25. 13:32:34
Sajnálom Raphinhat, de szerintem nem lett volna döntő faktor a sok kihagyás miatt. A kezdőnek kb 2 poszton kérdéses szerintem: ki legyen a középső védő Cubarsi mellett? Illetve ki legyen a jobbhátvéd ha Kounde nem tudja vállalni a játékot?
Kounde mostani formájában simán bukhatja nekünk a classicot. Én sérülés hiányában sem kezdetben, de Flick szerintem kezdőbe teszi, ha vállalja a játékot. Én helyette Araujot játszatnám, ő képes levenni Vinit, EG viszont lassú oda és könnyen ki tudják sárgázni. Én Cubarsi mellett jatszatnám EG-t.
Szóval az èn kezdőm ez lenne:
TEK-Araujo,EG,Cubarsi,Bajde-DeJong,Pedri,Fermin-Yamal,Ferran,Rashford
A padunk viszont siralmas lesz. Ha menni kell az eredmény után nem sok erőt tudunk behozni a támadó szekcióba...
Az eredmény barmi lehet. Azért a Reál sem acélos, mi sem. A gond Mbappe és a védelmünk formája, de hátha többet rúgunk
Raphinha a mezőnymunkája miatt abszolút döntő faktor lenne és akkor ott vannak a kulcspasszai is, arról nem is beszélve, hogy bármelyik meccsen simán képes 2-3 gólpontot összehozni. Jelenleg egyik támadónk sem túl erős védekezésben/letámadásban, ami komolyan kihat a feltolt védelemre is.
De ott van még két dolog amitől tartok. Koundé, Ferran, Yamal, Frenkie vagy most/mostanában tér vissza vagy kisebb problémával küszködik.
A másik a cserepad. Fogalmam sincs kiket hozhat be Flick. Aki nem hoz komoly minőségi romlást a kezdőbe az jelenleg Araujo (Chris?), esetleg Casadó, bár az idei szezont tekintve őt és De Jongot nem lehet összehasonlítani.
Flick kb. a Dro, Toni, Juan Hernandez (Fermin/Rashford), Xavi Espart, Araujo (Koundé/EG), Torrents, GM (Baldé), , Bernal, Casadó (De Jong), Roony (Yamal) sorból választhat Nyilván taktikai átrendeződés lehet a cserékkel, de azzal sem vagyunk előrébb.
Azért nem ugyanaz, mintha Lewy/Ferran, Olmo, Gavi, Rashford, Tek várna bevetésre.