Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.26. 11:16:58

Szczesny, Kounde, Eric, Cubarsí, Balde, De Jong, Pedri, Fermín, Lamine Yamal, Ferran, Rashford.
mundodeportivo

A Moundo szerinti várható kezdő, szerintem a belső védők ebben a felállásban esélytelenek Mbappe és Vini ellen, nálam se EG, se Cubarsi nem kezdene ma, hihetetlen lesz a tempóhátrányuk.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.10.26. 09:56:40

bence0330 írta:
2025.10.25. 17:19:50
Általában nagyon védem Yamalt a meccseken kívüli dolgai, meg a viselkedése miatt, viszont a minapi Kings League-es interjúja ezen topik szempontjából releváns része mellett nem tudok elmenni, mert ez a klubbal szoros összefüggésben van, és szerintem ennél profibban kéne képviselni a Barcát. Elég durva volt néhány mondat, vádaskodó a madriddal szemben (függetlenül az igazságtartalmától), elég tiszteletlen, egyenesen nagyképű is. Ilyeneket én a klub helyében nem engednék, nem tudom, mennyire tudtunk róla egyáltalán. Akkor is, ha ez egy lazább hangvételű beszélgetés volt, nem egy hivatalos interjú. Eléggé áll is a bál emiatt a túloldalon, alapvetően meg is tudom érteni. Mindezt egy olyan klasszikó előtt sikerült, ahol ő nincs formában egyelőre, a fél csapat beteg vagy sérült, szóval azért elég nagyot lehet koppanni akár.

Főleg a madriddal szemben nem tetszik egy ilyen interjú, akikkel eleve problémás a kapcsolatunk, talán nem kéne tovább szítani a tüzet.

Elég pikáns lesz ez a meccs így, amúgy kicsit olyan roncsderbi jellegű is lehetett volna, és lehet, hogy a Madridot sikerült így feltüzelni, ami nekünk nem lenne túl jó.
Nekem se színpatikus a dolog, de már annyira Yamal se. Túl tolja a srác, annyi, nem lehet könnyű megélni az ő helyzetét se, mert nagyon hamar pakoltak rá hatalmas terhet, de úgy érzem, nem ez lesz a jó út, amin ő elindult. Nehogy a végén egy Ronaldinho karriert fusson ő is.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.26. 07:42:51

Real Madrid TV dedicated its news report today to criticizing only the VAR referee Iglesias Villanueva, without saying anything about the main referee, Soto Grado. [Diario AS]

Úgy látszik az egy nappal a meccs előtti bíró kihirdetése sem megoldás a nyomásgyakorlás ellen :)
Soto Grado most miért is marad ki?
Mert nemrég még negatív volt a meccsek mérlege a Barcanak vele?
Igaz legalább Koeman és Xavi után Flicket már nem tudja kiállítani, mert azt a haverja Gil Manzano már múlt héten megtette :)
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.25. 21:28:48

bence0330 írta:
2025.10.25. 20:52:16
Még azt se mondom, hogy nincs igaza, de szerintem a két csapat közti viszony jobb, ha nem puskaporos, meg jobb, ha azért egy normális képet festünk magunkról, ebben mindenki tartja magát, kivéve ezzel most Yamal. Vagy ha más, nagyon Barca-érzelmű oldalról közelítem meg, akkor: szerintem ne ereszkedjünk le a szintjükre. A játékosaink legalábbis ne.
Csak abban nem értünk egyet, hogy ilyen rangadókon van szint, szerintem nincs.
Belekötnek mindenbe ez a lényeg.

Ha nem szól be Yamal, akkor előkerül Flick múlt heti mutatványa, vagy hogy nem véletlen sérült a szerintük "agyatlan" Gavi, nem is lehetett volna miből igazolni, mindig kiskapukat kap a Barca az adminisztrációban, csúnyán néz Raphinha, akármi...

Yamal egyszerűen levette az összes többi témát az asztalról, x-en kb az ő mondatain rugóznak, minden más eltűnt.

Amúgy bejöhet és élét veheti az elfogult bíráskodás egy részének, mert ha nagyon Madrid felé hajló ítéletek lesznek, akkor mondhatja, hogy "ugye megmondtam, erről beszéltem"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.25. 20:52:16

Troym írta:
2025.10.25. 20:36:06
bence0330 írta:
2025.10.25. 19:12:10
Ez a "mikor utoljára ott voltunk, 0-4 lett" féle kivagyiskodás is gagyi szerintem kicsit, de az odáig még csak ennyi, az én nézeteimben kicsit necces, de kb belefér, de ez a "csalnak" meg "panaszkodnak mindenért" szerintem túlment a határon. Ezeket a (publikus) trash talkokat szerintem klubon kívüli embereknek kellene meghagyni. És akkor az imázs mellett ott van az is, hogy ilyeneke utána egy vereség (vagy gyenge Yamal teljesítmény) nagyon durvát tud ütni, nagyot lehet így koppanni, ha véletlen nem jön össze.
Mondom, gumicsont.
A csapat és edzők meg örüljenek, mert a kölyök elvisz minden másról reflektorfényt, így mindenki más nyugodtan dolgozhat, nem múlt heti véleményes büntető, vagy hasonló blődségeken polemizálnak, hanem egy 18 éves kölyök beszólásán, aki jelenleg kb a leghíresebb spanyol, aki még be mer szólni a Madridnak és a környezetük viselkedésének.
Az egész a show része.
Ha nyerünk, de nem lő gólt Yamal, akkor is kigúnyolják, az a része mindegy a sztorinak, de mesterhármas lövése után se fogják szeretni, ez a nyilatkozata előtt is így volt.
Már csak a "youngest" miatt állandó támadás alatt áll.
De én ezt a kettőt elválasztanám. Alapvetően írásoddal egyetértek, beszólnak bármit is csinál, elég undorító a dolog, rettegnek tőle, ugyanúgy, mint Messitől, vagy majdnem annyira. De szerintem ettől még a vádaskodás sok, politikai okokból ez nem kóser. Még azt se mondom, hogy nincs igaza, de szerintem a két csapat közti viszony jobb, ha nem puskaporos, meg jobb, ha azért egy normális képet festünk magunkról, ebben mindenki tartja magát, kivéve ezzel most Yamal. Vagy ha más, nagyon Barca-érzelmű oldalról közelítem meg, akkor: szerintem ne ereszkedjünk le a szintjükre. A játékosaink legalábbis ne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.25. 20:36:06

bence0330 írta:
Ez a "mikor utoljára ott voltunk, 0-4 lett" féle kivagyiskodás is gagyi szerintem kicsit, de az odáig még csak ennyi, az én nézeteimben kicsit necces, de kb belefér, de ez a "csalnak" meg "panaszkodnak mindenért" szerintem túlment a határon. Ezeket a (publikus) trash talkokat szerintem klubon kívüli embereknek kellene meghagyni. És akkor az imázs mellett ott van az is, hogy ilyeneke utána egy vereség (vagy gyenge Yamal teljesítmény) nagyon durvát tud ütni, nagyot lehet így koppanni, ha véletlen nem jön össze.
Mondom, gumicsont.
A csapat és edzők meg örüljenek, mert a kölyök elvisz minden másról reflektorfényt, így mindenki más nyugodtan dolgozhat, nem múlt heti véleményes büntető, vagy hasonló blődségeken polemizálnak, hanem egy 18 éves kölyök beszólásán, aki jelenleg kb a leghíresebb spanyol, aki még be mer szólni a Madridnak és a környezetük viselkedésének.
Az egész a show része.
Ha nyerünk, de nem lő gólt Yamal, akkor is kigúnyolják, az a része mindegy a sztorinak, de mesterhármas lövése után se fogják szeretni, ez a nyilatkozata előtt is így volt.
Már csak a "youngest" miatt állandó támadás alatt áll.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.10.25. 19:15:47

Yamal mondata összefoglalta azt, amit a Barca-szurkolók már évek óta gyanítanak (amikor a Realnak nem megy, a bírók ki szokták őket segíteni), illetve tapasztalnak (de amikor néha a Real ellen ítélnek, rögtön telepanaszkodják a sajtót és a közösségi médiát).
Nyilván más, ha egy szurkoló kommenteli ezt, és más, ha a Barca-sztár mondja ki nyilvánosan. Bár fontos szempont, hogy Yamal nem a meccset felvezető, hivatalos La Liga sajtótájékoztatón beszélt, hanem magánrendezvényen, szerintem baráti vagy magánbeszélgetésen el lehet engednie magát, azon előfordulhatnak kevésbé diplomatikus megfogalmazások is.
A Real meg majd reagál rá, ahogy tud, remélem, nem Asencióra és Bellinghamre bízzák a végrehajtását. Carvajal például a meccs után szeretne elbeszélgetni Yamallal, nem tudom, miről, lehet, hogy videókkal fogja bizonygatni, hogy minden bíró a Real ellen van.
bence0330

Rendben, másik topikban ki is fejtettem, hogy nekem semmi bajom azzal, ha kicsit nagyképűségbe áthajló önbizalma van, szerintem is kellhet az. De a klub képviselőjeként szerintem nem vádaskodhatsz a másik klub felé, nálam ez átlép egy határt, erre szerintem figyelnie kell a jövőben, felesleges olajat kár önteni a kapcsolatra, az egy dolog, hogy az USA meccses témába belekötnek, mert az nem szándékos piszkálása a Reálnak, hanem valamit csinálunk, ami nem tetszik nekik. Szándékosan hergelni őket ilyen módon szerintem nem csak hiba, hanem a klub imázsának is rosszat tesz. Tenisz, de néha fociszlengben is ez egy "ki nem kényszerített hiba".

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.10.25. 19:18:29-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.25. 18:19:21

Madridi gumicsont, kifogytak a bírókból...
Yamal kb mindegy mit csinálna, elhatározták, hogy bemocskolják, jól teszi, ha nem hagyja magát, mert a madridi sajtó ugyanúgy össze van nőve Perezzel, mint a katalán a Barca vezetéssel és a twitterhuszár madridiak már 17 éves kora támadják mindennel, ahelyett, hogy csendben elfogadnák, hogy a spanyol válogatott szép csendben Yamal hathatós közreműködésével top3 lett 10+ év után. Lassan mindenki mindenhol mindent megenged nekik, mert különben ráeresztik bírókra, ellenfelekre, akárkire a "baráti" sajtójukat

El kell fogadni itt is, hogy nem lesz ministráns gyerek Yamal, ő kb mindig tudatában lesz annak, hogy ő a világ egyik legjobbja, ezt a nyomást nem bírod ki másként.

Ez kb amúgy is vihar egy kanál vízben a két klub között, a "nagyok" frontjai a Miami meccs, szuperliga távozásunk, all time classic Negreia, és a RM TV.
Csodálom, hogy nem azon fröcsögnek, hogy mi kedden játszottunk BL meccset, ők meg 1 nappal kevesebbet pihentek, ezek szoktak a konstans panaszaik lenni.
bence0330

2025.10.25. 17:19:50

Általában nagyon védem Yamalt a meccseken kívüli dolgai, meg a viselkedése miatt, viszont a minapi Kings League-es interjúja ezen topik szempontjából releváns része mellett nem tudok elmenni, mert ez a klubbal szoros összefüggésben van, és szerintem ennél profibban kéne képviselni a Barcát. Elég durva volt néhány mondat, vádaskodó a madriddal szemben (függetlenül az igazságtartalmától), elég tiszteletlen, egyenesen nagyképű is. Ilyeneket én a klub helyében nem engednék, nem tudom, mennyire tudtunk róla egyáltalán. Akkor is, ha ez egy lazább hangvételű beszélgetés volt, nem egy hivatalos interjú. Eléggé áll is a bál emiatt a túloldalon, alapvetően meg is tudom érteni. Mindezt egy olyan klasszikó előtt sikerült, ahol ő nincs formában egyelőre, a fél csapat beteg vagy sérült, szóval azért elég nagyot lehet koppanni akár.

Főleg a madriddal szemben nem tetszik egy ilyen interjú, akikkel eleve problémás a kapcsolatunk, talán nem kéne tovább szítani a tüzet.

Elég pikáns lesz ez a meccs így, amúgy kicsit olyan roncsderbi jellegű is lehetett volna, és lehet, hogy a Madridot sikerült így feltüzelni, ami nekünk nem lenne túl jó.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.21. 06:24:25

torotam írta:
2025.10.20. 22:24:08
Tebasnak max. közvetve van köze a bírókhoz, azokat a megújult CTA küldi

Xavi Lemos (TV3) slams LaLiga officiating:

“The changes Florentino made to the refereeing committee were a clear message to the officials – and they got it loud and clear. Every week, they’re refereeing under pressure, and they know perfectly well which side they’re supposed to favour.”

Nekem azzal van bajom, hogy
"Más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát sem"
elv alapján működik a spanyol bajnokság.
Ma is olvasom MD-n Carvajal nyilatkozatát, hogy a Miami meccs miatt torzul a bajnoki versenyhelyzet.
Közben évek óta mindenki hagyja a nyomásgyakorlást
mert bizony ez egy "Negreira liga", közben amióta folyik a bajnokság, mindig valami Real Madridhoz köthető ember vezette a szövetségeket
Ettől viszont ténylegesen torzul a versenyhelyzet.
https://www.sport.es/es/noticias/real-m ... -122817489

Szerk: amúgy ha véletlenül most Miguel Galan feljelentése alapján felfüggesztenék Tebast, vajon milyen figura kerülne a La Liga élére? :)
torotam
Jugador d'estrella

2025.10.20. 22:24:08

FcBarcelona1 írta: Munuera Montero vezette a tegnapi meccset, aki tavaly felszólalt a Real TV nyomásgyakorlása ellen, és az ellen, hogy a családját fenyegetik a szurkolók.
Felfüggesztették, eljárás indult ellene és a szakértői cége ellen, majd tisztázták.
Így akkor már jobban érthető is a dolog.
Tebasek pontosan tudták milyen stílusban és habitussal fog a Getafe játszani, nagy húzás volt épp azt a sporit berakni, akit majdnem tönkretettek madridék és aki ezek utàn nekik fúj majd jobban.

Nagyon észnèl kell lennie a srácoknak vasárnap, Vinicius, Bellingham és Güler is igazi profi provokáló emberek (a brazil főképp).
Főleg Aranak és Fermínnek kell higgadtnak maradniuk, ők a temperametumosabbak, rájuk utazhatnak majd.
Visca el BARCA!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.10.20. 12:50:48

Saviola írta:
2025.10.20. 10:08:36
Hát, megnéztem az összefoglalót a tegnapi real meccsről. :D

Néha elgondolkodom, hogy ezt mások nem látják, főleg, olyanok nem, akiknek kéne és én élek egy párhuzamos univerzumban.

Az első piros sehol a világon nem az, csak itt. Sárga, legyen, de piros. Mire? :D Kabaré.

A másodiknál meg vininek mehetett volna a sárga, oscar díjas alakítás volt.

Bicskanyitogató, hogy ezt meg lehet tenni, meccsről, meccsre és senki nem szól egy szót sem.

Ilyen ellenszélben nagyon nehéz lesz, főleg, hogy mi botrányos formában vagyunk, ráadásul Flick nélkül. Ha marad a feltolt védelem, akkor csúnya vége is lehet, Barca győzelmet más esetben is nehezen tudok elképzelni, egyszerűen jobb játékosaik vannak, kulcsembereik egészségesek, teknőcfejű meg ontja a gólokat. Nálunk a csapat nagy része formán kívül, alapemberek sérüléssel vagy félig felépülten, szóval. Bár, ugye én szélsőségesen pesszimista vagyok, ezt aláírom. :roll:
Ebben a legszebb az hogy a csapatok meg képmutatóak, érdekes módon ellenünk folyton össze tudnak állni(lásd a mostani 30 mp-es sztrájksorozatot a csúnya gonosz Barcelona ellen,de akkor nem tudtak mikor folyton szivatnak minket ilyen-olyan épp kitalált szabállyal és jó részben emiatt kell ilyen dolgokhoz folyamodnunk mint meccsek külföldön játszatása), vagy a Negreira-botrányon is össze tudtak állni és habzó szájjal kiállni ellenünk hogy mekkora szemét banda vagyunk(0 bizonyítékkal, ilyenkor hol van az ártatlanság védelme?) , de az meg teljesen rendben van szerintük hogy hétről hétre nyíltan, teljesen világosan befolyásolja a RM a bírókat a RM TV-n keresztül és ennek eredménye az olyan ítéletek mint a tegnapi, vagy mikor Mbappé talppal rátapos az ellenfélre és ebből a teknős kap tizit, meg amikor kész felháborodás van amiért Bellinghamet végre kiállítják a 100-adik F YOU/OFF-ozás után és rendesen felháborodnak a fehérek hogy mekkora csalás és milyen rossz a Negreira-ligában játszani, ha meg kivételesen a mi javunkra tévednek 10-ből 1-szer akkor meg szintén jön a csalást kiáltás.
bence0330

2025.10.20. 11:20:51

Engem mondjuk továbbra sem az on field bíró, ez esetben Montero érdekel, a pályán elnézett dolgokat én meg tudom bocsátani elég könnyen, szerintem lehetetlen hibátlanul vezetni ott a meccset. Nem tudom, kik ültek a VAR szbában, de mint általában, ők az igazi bűnösök egy rossz döntésnél, mert nekik viszont a rendelkezésükre áll minden képi anyag. Kivéve második sárgáknál, de szerintem az pont teljesen rendben volt tegnap.

Meg amúgy az se zavarna, az ilyen alja küzdősport-futball fúziós játékot játszó csapatoknak elkezdenék lengetni a sárgákat pirosakat minden gyanús esetre, még a Madrid ellen is ünnepelném, ha rendszerszinten történne, minden meccsen, csak hát nem ez történik.

Teljesen szét van esve a játékvezetés, semmi következetesség nincs. Ha ezt a fordulót nézzük, Flick és az első Getafés játékos pirosa is egy vicc, sehol máshol nem történt volna meg. Néha szerencsére ránk is kijön a dolog pozitívan, szóval ez nem (csak) részrehajlás szerintem, egyszerűen ennyire gyenge a színvonal.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.20. 11:02:34

Saviola írta:
Bicskanyitogató, hogy ezt meg lehet tenni, meccsről, meccsre és senki nem szól egy szót sem.
Munuera Montero vezette a tegnapi meccset, aki tavaly felszólalt a Real TV nyomásgyakorlása ellen, és az ellen, hogy a családját fenyegetik a szurkolók.
Felfüggesztették, eljárás indult ellene és a szakértői cége ellen, majd tisztázták.

Gondolom a tegnapi meccs után nem fognak azzal foglalkozni, hogy mennyit tévedett a Real kárára.
Vagy majd számon kérnek rajta 1-2 büntetőt, és legközelebb a kiállítások mellé még azt is befújja :)
Saviola
Júdás 2, az áruló

Hát, megnéztem az összefoglalót a tegnapi real meccsről. :D

Néha elgondolkodom, hogy ezt mások nem látják, főleg, olyanok nem, akiknek kéne és én élek egy párhuzamos univerzumban.

Az első piros sehol a világon nem az, csak itt. Sárga, legyen, de piros. Mire? :D Kabaré.

A másodiknál meg vininek mehetett volna a sárga, oscar díjas alakítás volt.

Ilyen ellenszélben nagyon nehéz lesz, főleg, hogy mi botrányos formában vagyunk, ráadásul Flick nélkül. Ha marad a feltolt védelem, akkor csúnya vége is lehet, Barca győzelmet más esetben is nehezen tudok elképzelni, egyszerűen jobb játékosaik vannak, kulcsembereik egészségesek, teknőcfejű meg ontja a gólokat. Nálunk a csapat nagy része formán kívül, alapemberek sérüléssel vagy félig felépülten, szóval. Bár, ugye én szélsőségesen pesszimista vagyok, ezt aláírom. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.10.20. 07:33:19

Mascherano14 írta:
2025.10.19. 22:45:54
Nagyon gyengék, de pont az ellen jók, ami a gyengénk most, a lestaktika. Alig van náluk elől olyan, aki nem tudna lefutni minket, DE most Modric nélkül ki fogja adni a passzt?
Például Arda Güler tud jó labdákat adni.
A sárga lapoknál pedig nemcsak Viniciusszal és Mbappéval kell vigyáznunk, hanem Bellinghammel is, nagyon tisztátalanul játszik, folyamatosan provokálja az ellenfeleket.
Szerintem a támadásépítésük még most sem annyira kiforrott, még nem látni a fejlődést, viszont átlövésekben sokkal aktívabbak nálunk.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.20. 06:40:46

A clasicon rendesen oda kell figyelni a játékosoknak, 2 meccs, 3 piros Viniciusról.
Mondjuk ezek ellen nem tudom mit lehet tenni. :)

Araujo ellen befújt büntetőnél hallgattam a kommentátort, hogy majdnem lecsavarja Araujo szerszámát, most pedig Rashfordot csapták arcon utolsó emberként.
Nem szabad szerintem hozzáérni egy fehér mezes játékoshoz sem, cserébe állni kell az ütéseket, mindezt végtelen nyugalommal, mert úgy járnak, mint Flick :)
Peter
Director del Fútbol

2025.10.19. 23:57:03

Mascherano14 írta:
Nagyon gyengék, de pont az ellen jók, ami a gyengénk most, a lestaktika. Alig van náluk elől olyan, aki nem tudna lefutni minket, DE most Modric nélkül ki fogja adni a passzt? Ha nem működik a presszing, 5-6 gólt rúgnak, és nem lesz náluk a labda...
Lehet, hogy nagyon gyengék, de jelenleg 2 ponttal előttünk állnak a tabellán ugyanakkor Pedri szavaival élve az előző szezonban mi élesebbek voltunk, mint a mostaniban.
Ha az ellen jók, ami a gyengénk, akkor Modric nélkül is működnek azok a passzok.

Mindenesetre már csak ezek alapján is érdekesnek ígérkezik egy nagyon gyenge és egy kevésbé éles csapat összecsapása.
bence0330

2025.10.19. 23:39:01

torotam írta:
2025.10.19. 23:24:27
bence0330 írta:
2025.10.19. 22:40:38
Fúj, de undorító volt ez az egész. Egy átlag Getafe meccsünkön 5 ennél pirosabb megmozdulást úsznak meg. Ez egy sima sárgás taktikai fault volt.
Madridisták szerint egyértelmű piros vitán felül, többen kiemelik, hogy korrekt játékvezetés volt.
Ők ehhez szoktak sok éven keresztül (főleg a BL-ben), szerintük ez a korrekt...
Egy MBappeval jobbak eddig nálunk, a pali konstansan hozza a gólokat.

Nekünk lesz csatárunk a Classicon? Rendbe jön addig Ferran vagy Lewy?
És Rapha?
Ja, nagyon gáz, hogy fehér oldalon ez a sztenderd, hogy egy átlag taktikai faultot befújnak pirosra. A sárga nem kérdés, de szerintem nincs az az angol-spanyol-német-franca játékvezető a világon, aki erre pirosat adott volna. Ha meg mégis befújták volna, a VAR azonnal szól. A második piros korrekt volt, de persze az pont az első miatti dühük miatt történt, ott már mindegy volt. És majdnem egyenlítettek 9 emberrel.
Tényleg megtippelni sem merném, hény ennél durvább fault volt ellenünk csak az utolsó 2-3 Getafe meccsünkön, olyan 8-10 lenne a tippem, ezeken kaptunk mi egy pirosat, ők semmit. Tényleg, undorító ez az egész.

Lewy biztos nem, Rapha lehet hogy csereként lesz már, de a tavalyelőtti sérülései alapján azt mondanám, hogy 1-2 meccsig felejtsük el, iszonyat rossz olyankor, Ferrán elvileg lesz, hétfőn már edzeni fog, a BL meccs kérdéses, de nem esélytelen, klasszikó már sanszos, nekem Yamal a kérdéses, pont kérdeztem is a topikjában, tud-e róla valaki valamit, mert a gólöröm után nagyon nem nézett ki jól, ahogy sántikálva futott oda ünnepelni. De hivatalos hírt nem láttam, szóval lehet nincs gond.

Szerintem kulcs lehet, hogy az Olympiacos meccset le tudjuk-e zárni 50-60 percen belül és cserélni kulcsjátéosokat, vagy nem, mert nekik komolyabb meccsük van hétközben, kétlem, hogy a Juvét lelépnék, még ha nincsenek is csúcsformában a zebrák.

Amúgy abban nem kételkedem, hogy mezőnyben/középpályán szétverjük őket, kérdés, milyenek leszünk a kapu előtt, és mennyi elfutásuk lesz a védelem mögé. Lehet Flick húz egy Newcastle-t és hátrébb megyünk kicsit.
torotam
Jugador d'estrella

2025.10.19. 23:24:27

bence0330 írta:
Fúj, de undorító volt ez az egész. Egy átlag Getafe meccsünkön 5 ennél pirosabb megmozdulást úsznak meg. Ez egy sima sárgás taktikai fault volt.
Madridisták szerint egyértelmű piros vitán felül, többen kiemelik, hogy korrekt játékvezetés volt.
Ők ehhez szoktak sok éven keresztül (főleg a BL-ben), szerintük ez a korrekt...
Egy MBappeval jobbak eddig nálunk, a pali konstansan hozza a gólokat.

Nekünk lesz csatárunk a Classicon? Rendbe jön addig Ferran vagy Lewy?
És Rapha?
Visca el BARCA!
Mascherano14
Entrenador del Barça

Nagyon gyengék, de pont az ellen jók, ami a gyengénk most, a lestaktika. Alig van náluk elől olyan, aki nem tudna lefutni minket, DE most Modric nélkül ki fogja adni a passzt? Ha nem működik a presszing, 5-6 gólt rúgnak, és nem lesz náluk a labda...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.10.19. 22:45:21

bence0330 írta:

És akkor ezzel eldőlt. Gratulálok mindenkinek a VAR szobában, aki ehhez asszisztált, a pályán el lehet nézni, de ott nem.
Rendesen megteszi a hatását a RM TV-n keresztüli befolyásolás-nyomásgyakorlás, már bármelyik bíró megretten ha csak az esélye is felmerül hogy a fehérek ellen kellene hátrányos ítéletet hozni.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.19. 22:41:41

nincs mese, Flick nélkül is el kell kenni a szájukat

Viniciusra kipakolnám jobboldalra Araujot, szerintem megint bejönne, mint anno Xavinál pár alkalommal
bence0330

És akkor ezzel eldőlt. Gratulálok mindenkinek a VAR szobában, aki ehhez asszisztált, a pályán el lehet nézni, de ott nem.
Válasz küldése