Chino írta: ↑2025.10.19. 13:58:51
Nekem eddig nagyon tetszik, amit látok tőle. Kezdettől fogva jól teljesít. Jól cselez, a lövései is több mint rendben vannak.
Amellett, hogy tegnap ő indította De Jongot a gól előtt volt az a gólpassz értékű beadása külsővel Rashfordnak amin csak pislogtam. Arra még Yamal iis csettintett volna, pedig neki ez a védjegye.
Kár, hogy a Sevilla ellen kihagyta azt az ordító ziccert, lehet hogy most róla és arról a meccsről is máshogy beszélnénk.
Nagy kár, hogy Yamal ennyire betonbiztos kezdő, ha nem sérül meg sajnos nem hiszem, hogy túl sok lehetőséget fog kapni.
Én amikor az első 1-2 tétmeccsen láttam, úgy gondoltam, hogy nagyon rosszul nézett ki, nem is tudtam eldönteni, hogy ez most megilletődöttség, vagy nem elég jó ide. Úgy látom, szerencsére az előbbi volt, amit az utóbbi hetekben mutat, az nagyon komoly, konkrétan egy nem jó fizikális állapotban és formában lévő Yamalhoz képest 2.-3. alkalommal jelent javulást a beállása, és mivel Yamal ilyenkor se rossz, csak épp nem is túl jó, azért ez már komoly kijelentés, szóval egy normális cseréje lehet, ár-érték arányban, és azt nézve, hogy Yamal mögé nem könnyű még pénzzel sem játékost hozni, szerintem nagyon jól sikerült igazolás lett, és talán vele hosszabb távon majd megvédhetjük a tinédzserünk egészségügyi állapotát.
Tényleg már csak a gól hiányzik, de amúgy nagyon tetszik, amit látok tőle az utóbbi meccseken, gyorsabban csinál már mindent, hirtelenebb, kiszámíthatatlanabb, agilis, ülnek a cselei, mer is cselezni, meg az a kényszerítője maradt meg nagyon, amit végül valamelyik társ nem tudott pontosan visszatenni, de nagyon komoly volt az egész.
Az elmúlt hetek Roonyja tényleg nem tudom, mennyivel gyengébb a 60 milliós Mastantuonónál, amennyit láttam belőle, játékban hasonló, csak neki már összejött a gól is, persze sokkal több játéklehetőségből. Könnyen lehet belőle hasonlóan jó igazolás harmincadannyiért. Majd meglátjuk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy