Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ez ráadásul a kezdő volt, nem 10 percig szerepeltek cserék után egyszerre. De azért Pedrit is lehetne feléből-Harmadából annak nevezni. Ugyan nem játszott az utánpótlásban, de mégiscsak 16 évesen igazoltuk le. Plusz még beállt Bernal is.
Hová tennéd? Mert amúgy szerintem is, de én Koundé helyett próbálnám meg mert jelenleg szerintem ő a leggyengébb védőnk, a veszély meg sanszos, hogy arról az oldalról érkezik.
Ja oké, meccsre értem épp haza, nem tájékozódtam, mea culpa. Bár mivel más meccseken is így volt, nagy különbséget sajna a gyakorlatban nem érzek.FcBarcelona1 írta: ↑2025.10.21. 20:53:20Bence: Christensen nem volt a keretben, rosszul volt tegnap, és nem edzett.
Amúgy pont ez jutott ma eszembe, hogy vajon látják a szurkolók, hogy tévedtek javukra?

Egészen hihetetlen baromság, (nem tudom szebb szóval illetni), hogy nem lehet második sárgát visszanézni. Asszem valahol már tesztelik amúgy, mintha az olasz alsóbb osztályok rémlenének, nyáron volt ilyen hír. Egészen döbbenetes, hogy milyen lassan őrölnek a fociban a malmok, közel 7-8 évig tart egy ennyire nyilvánvaló hiányosság kijavítása, amit mindenki reklamál a világon, ráadásul ez még nem is technológiai kérdés, egy tollvonás lenne egy pár órás kerekasztal után.Chino írta: ↑2025.10.03. 16:28:31Mendes megmozdulása viszont egyértelműen lapot ért. Ilyen esetekben nem értem, hogy miért hozták azt a szabályt, hogy sárgákat nem lehet visszanézni. Mindenre van már kivétel, a kiállításhoz vezető ítéleteket viszont meg kellene nézni. Én már régóta hangsúlyozom, de inkább nem értem, hogy ez miért van így. Ugyanúgy vissza is lehetne vonni vagy meg is lehetne adni a második lapot, kb egyenlő a piros lappal. De ez csak egy adalék.
Ez, hogy les volt vagy nem les engem sem nagyon izgat, sőt talán labda mögül is érkezett Ramos, de igazából mindegy, viszont rengeteg különböző külföldi fórumon megjelenik ez az eset. Mendes megmozdulása viszont egyértelműen lapot ért. Ilyen esetekben nem értem, hogy miért hozták azt a szabályt, hogy sárgákat nem lehet visszanézni. Mindenre van már kivétel, a kiállításhoz vezető ítéleteket viszont meg kellene nézni. Én már régóta hangsúlyozom, de inkább nem értem, hogy ez miért van így. Ugyanúgy vissza is lehetne vonni vagy meg is lehetne adni a második lapot, kb egyenlő a piros lappal. De ez csak egy adalék.Andrsika írta: ↑2025.10.03. 14:38:08Nekem ez les volt. Már a amikor adta a labdát akkor láttam. A pálya vonalozása is segített benne… de egyébként a második félidei játékunk miatt megérdemelten nyert a Psg. Inkább én ott keresném a hibát, hogy Ferran miért nem adja le az üresen levő Rashfordnak? Kiszorított helyzetben látva, h az ellenfél védőjének van esélye tisztázni sima passz kellett volna. Olmo esete szintén vicc. Az ilyen momentumok nem férnek bele.PR42 írta: ↑2025.10.03. 13:51:41
Megnéztem pár videót szerintem nem volt les, és ez a blog is inkább megbizhatatlannak tűnik számomra.
Ha valamit reklamálnék az a Nuno második sárga.
Egyébként pedig magunkba néznék.
Nem keresem vissza ki volt, de valaki írta hogy meglesznek a helyzeteink és attól függ mennyit lövünk be, mert nekik is meglesznek, és ők befogják lőni.
Innen is gratulálok az illetőnek mert tökéletesen igaza volt.
Voltunk fölényben, de kihagytuk a ziccereket.
Aztán ők is voltak fölényben, és belőtték a gólt.
Én Mainoo-t hoztam volna de Jong helyett. Mainoo-t úgy mellőzik Manchesterben, mint Sorloth-ot Madridban, az ellenfelek nagy örömére. Ha pedig ez nem lett volna lehetséges, ilyen esetekben Christensent tolnám fel.
Teljesen egyetértek.
Nekem ez les volt. Már a amikor adta a labdát akkor láttam. A pálya vonalozása is segített benne… de egyébként a második félidei játékunk miatt megérdemelten nyert a Psg. Inkább én ott keresném a hibát, hogy Ferran miért nem adja le az üresen levő Rashfordnak? Kiszorított helyzetben látva, h az ellenfél védőjének van esélye tisztázni sima passz kellett volna. Olmo esete szintén vicc. Az ilyen momentumok nem férnek bele.PR42 írta: ↑2025.10.03. 13:51:41Megnéztem pár videót szerintem nem volt les, és ez a blog is inkább megbizhatatlannak tűnik számomra.
Ha valamit reklamálnék az a Nuno második sárga.
Egyébként pedig magunkba néznék.
Nem keresem vissza ki volt, de valaki írta hogy meglesznek a helyzeteink és attól függ mennyit lövünk be, mert nekik is meglesznek, és ők befogják lőni.
Innen is gratulálok az illetőnek mert tökéletesen igaza volt.
Voltunk fölényben, de kihagytuk a ziccereket.
Aztán ők is voltak fölényben, és belőtték a gólt.
Megnéztem pár videót szerintem nem volt les, és ez a blog is inkább megbizhatatlannak tűnik számomra.