Troym írta: ↑2025.10.22. 14:53:50
Egyrészt a mindenkori keret legalább 60%a saját nevelés, másrészt nem lebecsülve a Masiát, de pár órája épp a sok sérültön ment a sopánkodás, most meg jó a csapatban a sok saját nevelés?
Egyikből következett a másik...gondolom nem Dro kezd, ha Raphinha egészséges és így tovább.
Amúgy, ha Pedri saját nevelés, akkor ennyi erővel Araujo és GM is, sőt Roony is, 19 évesen érkezett, modjuk szerintem egyikük sem az, de nem szégyen, ha máshol nevelkedett valaki, amúgy is sokféle életút van, 16 évesen nem volt a korosztályos csapatban EG és Olmo sem, akik megpattantak.
Nem tudom mi köze az egyiknek a másikhoz, mi az összefüggés. Attól mert saját nevelés ne lehetne sérült vagy ne hiányozna a csapatból?
Yamal, Balde, Fermin, Cubarsi, mind stabil alapemberek a kezdőben, nem kell senkinek kiesni, hogy ők beálljanak, itt nem feltétlen Pedrora kell gondolni, inkább egy érdekesség/kellemes meglepetés, hogy ott volt. De Casadó is ott van az élen az előbbi kvartettnél, ha Frenkie nem hozna ilyen teljesítményt most lehet, hogy előbbi lenne kezdőben, nagyon fontos játékos még ha jelenleg nem is vele kezdődik a kp. Bence se arra írta, hogy ez az alapcsapatunk. Viszont nem tudom hány BL csapat mondhatja el magáról a töltelékeken kívül, hogy ilyen szinten van ennyi saját neveléssel.
EG és Olmo hivatalosan saját nevelés, bár én nem igazán tekintem annak, ahogy anno Albát vagy Cesct sem. Pedriről pont ezért írtam, hogy csak feléből/harmadából, de inkább nevezném annak, mert 16 évesen hoztuk és 17 éves korától innen járta végig szezonról szezonra a ranglétrát, teljesedett ki és lett végül stabil játékos.
Roonyék pedig nem tudom hogyan jöttek ide, megint belekeversz olyan dolgokat, amiről szó sem volt.
Fermin triplája persze elhomályosítja, de azért Rashfodot is illene megemlíteni. Azért csak 2 góllal plusz assisttal zárt, az első találata nem is akármilyen volt. Gyönyörű volt, ahogy kinézte a lyukat és talpról ellőtte.
A Bl-ben nagyot megy, eddig 4 gól 2 assist három meccsen, elég komoly amit művel. Ha hasonlóan folytatja szerintem ajándék lehet az a 30 millió.Jó lenne, ha a ligában is kiszakadna a gólzsák. Hétvégén egy mesterhármassal el is indulhat az úton.