A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Amúgy nekem is az jutott eszembe, hogy mit alkotna, ha mondjuk annyi pénz állna rendelkezésre nyaranta, mint bárkinek a Bl-mezőny top 10-12 csapatának. Szerintem simán az első-második lenne a BL esélyeseket figyelembe véve, de az első három között kérdés nélkül helyet kapna.bence0330 írta: ↑2026.02.08. 10:05:57Á, hogy az az volt! Hallottam a 3 szótagú kántálást, de nem tudtam kivenni, végiggondoltam a játékosainkat, és semelyikre sem illett.Alcantara írta: ↑2026.02.08. 08:32:57A topik egy dolog. Barcelonában is hihetetlenül népszerű. Tegnap a ,második félidőben erősen zengett a "Hansi Flick". Én nem nagyon emlékszem olyan edzőre a Barcánál, akit hangosan éltettek volna. Nemrégen láttam egy videót ahogy elhagyja az edzőközpontot. Rengeteg aláírás, szelfi után tudott csak szabadulni.Tényleg nekem sem rémlik ilyen nagyon.
Nem csoda, eddig az én életemben 2+1 edző volt nálunk, aki igazi szép focival örvendeztetett meg minket, Flick játéka kb ott van azon a szinten, és azért alighanem most a leggyengébb a keretünk a többi top csapatéhoz képest ezen időszakok alatt, szerintem legalábbis LE és Pep, meg talán Rijkaard alatt is valamennyivel erősebb játékosok alkották a csapatot, ez egy hajszállal még nagyobb bravúrnak érződik talán. Akkoriban olyan értelemben még BL-t is könnyebb volt nyerni, hogy sokkal kevesebb olyan csapattal kellett megküzeni, akik annyi és olyan játékost vehettek, amilyet csak akarnak, mi meg közben senkit kb. 15-20 éve plusz 1-2 miinőségi védővel ez a csapat is nyert volna szerintem BL-t. Így elképzelhető, hogy kimarad ez Flick Barcás pályafutásából, extra bravúr lenne, ha valahogy behúzná, de a foci az hihetetlen élmény. Semleges nézőként meg alighanem a Pep csapat felett lehet látványra, mert azért nem egykapuzunk, kicsit direktebbek vagyunk, és izgalmasabbak a meccseink.
Á, hogy az az volt! Hallottam a 3 szótagú kántálást, de nem tudtam kivenni, végiggondoltam a játékosainkat, és semelyikre sem illett.Alcantara írta: ↑2026.02.08. 08:32:57A topik egy dolog. Barcelonában is hihetetlenül népszerű. Tegnap a ,második félidőben erősen zengett a "Hansi Flick". Én nem nagyon emlékszem olyan edzőre a Barcánál, akit hangosan éltettek volna. Nemrégen láttam egy videót ahogy elhagyja az edzőközpontot. Rengeteg aláírás, szelfi után tudott csak szabadulni.
Nem véletlen, hogy Laporta is azzal "kampányol", hogy ha megválasztják, akkor Flick addig marad, amíg csak akar.FcBarcelona1 írta: ↑2026.02.08. 08:10:58Nagyon kedvelem Flicket, remélem sok évig marad.
Szerintem sokat elmond a munkásságáról, hogy nem nagyon van elővéve, nem kap sok kritikát. A topicja sem megy nagyot
Ami nagyon pozitív még benne, hogy a játékosok kedvelik, Araujo is erről nyilatkozott nemrég.
Taktikailag, emberileg is elismerésre méltó.
Nagyon kedvelem Flicket, remélem sok évig marad.
Biztosan közrejátszik a csapat játéka. Valószínűleg az is, hogy nem tudnak kellő minőségben javítani a keretén
Hm. Ez inkább tűnt egy szomorú jelenetnek, mint felháborodottnak, és tegnap sem volt vele minden rendben. De remélem igazad van, mert akkor az lényegében semmi.FcBarcelona1 írta: ↑2025.11.29. 23:03:59A TV3 szerint azonban Flick viselkedése a játékvezetők reakciójából és a kommunikáció hiányából fakadt...
A játékvezetővel volt baja (neki isbence0330 írta: ↑2025.11.29. 22:33:15Miután itteni pályafutása alatt talán először ingerülten válaszolgatott a meccs előtti sajtótájékoztatóján, egy nappal később letargikus, sírás közeli állapotban volt a meccs végefelé, pedig vezettünk. Raphinha ment oda érdeklődni/vigasztalni.
https://www.youtube.com/shorts/ZjSzEV812kM
Nem tudom, mi lehet vele, lehet valami magánéleti probléma, de az se kizárt, hogy kezdi megviselni a média nyomása, nem hiszem, hogy számított arra, ami itt rázúdul néha (és azért nem egy Slot féle 5-6 meccsen vesztes sorozatban). Akárhogy is, remélem csak valami ideiglenes dolog, fáradt, vagy ilyesmi.
Én nem akartam behozni, az ABC nevű madridista lap delirál erről,hogy Flick elfáradt,meg hogy nincsenek minőségi igazolások,meghogy a stábnak már pedzegette.Zsoma írta: ↑2025.11.05. 14:55:40Érdekes pletyka, hogy Flick Yamal miatt lépne a csapattól, egyelőre sehol máshol nem olvastam még:
https://www.goal.com/en-us/lists/hansi- ... b64239a3dd
Egyetértek hogy támadásban voltunk gyengék.bence0330 írta: ↑2025.10.28. 19:14:11Pusztán abban látom a hibát, hogy nem volt most támadóerő. Igazából azt sem látom, hogy vittünk volna végig egy kontrát, ha mondjuk jóval visszább állunk, és hogy úsztuk volna úgy meg kapott gól nélkül, most is kaptunk egyet ilyen kapu előtti kavarodásból, meg egyet kontrából.
Szóval nem tudom, mi lett volna a megoldás, jobb lett-e volna máshogy ennyi sérült/rossz állapotú támadóval.
Hát, attól még, hogy ez a mantra full kamu, nem lehetetlen, hogy rossz szezonja lesz.torotam írta: ↑2025.10.28. 18:14:45Várjuk ki mit hoz év, èn pedig megpróbálok kevésbé krikikus lenni Flick-el és visszafogom magam.bence0330 írta: Látom Alcantara is válaszolt, ez a "hírhedt Flick 2. év" egyszerűen nem létezik, akármennyit hajtogatják madiridi meg facebook oldalon, ettől még nem lesz igaz. De gondoltam, hogy összeszedem Flick vezetőedzőként töltött éveit, ha már szóba került:![]()
Nekem a high line védekezés eleve nem a kedvencem, szerintem túl rizikós, illetve a taktikai újításokat hiànyolom, amikre a szűk keret és a sérülések miatt valószínűleg ebben a szezonban szükség lenne.
De többen írtàk, hogy Flicket így kell elfogadni, ő ezt a focit játszatja, pont.
Hát rendben.
Köszi Bence a részletezést, nagyon korrekt!bence0330 írta: Látom Alcantara is válaszolt, ez a "hírhedt Flick 2. év" egyszerűen nem létezik, akármennyit hajtogatják madiridi meg facebook oldalon, ettől még nem lesz igaz. De gondoltam, hogy összeszedem Flick vezetőedzőként töltött éveit, ha már szóba került:
Látom Alcantara is válaszolt, ez a "hírhedt Flick 2. év" egyszerűen nem létezik, akármennyit hajtogatják madiridi meg facebook oldalon, ettől még nem lesz igaz. De gondoltam, hogy összeszedem Flick vezetőedzőként töltött éveit, ha már szóba került:
Deco látott és tapasztalt ezt azt Mou és Pep öltözőiben egyaránt, ha valakinek ismernie kell a megfelelő öltözői légkört és az ezzel (is) összefüggő edzői hitelesség alapjait, Deco köztük kell legyen.