Gyengélkedő

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Peter
Director del Fútbol

2025.10.29. 22:30:02

FcBarcelona1 írta:
2025.10.29. 17:04:18
Chino írta:
2025.10.29. 16:54:48
Én ezért mondom, hogy nem lehet az idei szezont összehasonlítani a tavalyival vagy egyelőre azt várni. Ennyi hiányzóval akkor sem jöttek volna azok az eredmények vagy az a játék. Ezt így nem lehet elvárni. A fél kezdő gyakorlatilag konstans sérült.
Mit lehet elemezni egy sérülttel teli, túlhajtott csapaton?
A győzelem vagy éppen a vereség mindíg az adott csapat neve mellé kerül minden rangsorban, táblázatban, összesítőben.
Teljesen függetlenül attól, hogy X, Y avagy Z nevő játékos lép pályára.

FC Barcelona névvel fut ki a csapatunk a pályára valamennyi mérkőzésre, ahogyan bármelyik ellenfelünk is ellenünk a saját csapata nevével.

Nem véletlenül létezik a 24-25 fős keret a labdarúgásban. Valamennyi játékos a csapatot képviseli.
Nem mellesleg a csapat neve az MSN előtt is, közben is és utánuk is FC Barcelona.... :D
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.29. 21:48:22

Hát, lehet, hogy ennek a szezonnak csengettek. Persze ha a BL-ből valahogy továbbszenvedjük magunkat, akkor tavasszal már más világ lehet, meg ott a két kupa, de jelenleg nem látom, hogy tudnánk tartani a lépést a ligában a Reállal. Aztán remélem rámcáfolnak a srácok, de jelenleg ez nem néz ki túl jól. Télen mindenképp kéne hozni Gavi helyett egy ötletesebb középpályást, ha legalább egy ember regisztrációját meg tudnánk oldani valahogy.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.10.29. 21:11:12

Meg is jöttünk akkor erre a szenzonra, úgy gondolom. Vele is akadozott a gépezet, nélküle meg aztán egyetlen kreatív játékosunk sem maradt.

6-7 hét az rengeteg, ráadásul mire onnan formába lendül...
,,Azt hitted, hogy mi történt."
soadroli
Llegenda del Barça

2025.10.29. 19:56:55

The news is not good for Pedri. His recovery time will be 6 to 7 weeks. He will miss at least eight matches, including Chelsea and Atléti. @diarioas
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2025.10.29. 19:55:50

Ezen szerintem kár polemizálni,az élsport része a sérülés,sajnos. Mindennek ára/rizikója van,a (kontakt)sporté ez.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.29. 17:54:47

bence0330 írta:
2025.10.29. 17:08:50
Chino írta:

Ezzel az a gond, hogy már annyi kulcsjátékosunk sérült, hogy többet nem nagyon lehet pihentetni. Ha még őt is padoztatjuk az már kb. B csapat lett volna.
Ez mind igaz, és ilyen sérüléshullám miatt én aztán nem reklamálok, ha kicsit gyengébbek lesznek az eredmények. Viszont a sérüléshullám egy része elkerülhető lett volna. Volt, aki nem pihent eleget, és ez látványosan látszott, volt, akit hamar küldtek vissza a pályára (Yamal) és rásérült, volt, akit túl hamar küldtek a csapattal edzeni, és rásérült (Raphinha, a stáb már vállalta is azóta a felelősséget ezért). Ez egy ilyen két végén gyertyát égetős, rövidtávú gondolkodás, mikor sürgeted a visszatérőt, és nem pihenteted a félhullát. És mondom, ha minden tökéletesen sikerült volna nyáron, talán félig-meddig elbírtuk volna, de jelenleg a Koeman-Xavi érába estünk vissza fizikálisan, fogalmam sincs, miért. Ne sürgessünk visszatérni se játékosokat, mert többet lesznek sérültek, és többet kell nélkülük tölteni. Kontraproduktív ez is, mint Pedri konstans játszatása ilyen állapotában. Azt a gondot fogja kétszer nagyobban előhozni a hiányzásával, amit el akartak a játszatásával kerülni.

Ez részben igaz, de Raphinha például bőven volt rotálva mégis kiesett, Yamalt a válogatottban intézték el Ferrannal, Olmoval együtt, voltak akik edzésen estek ki, ha jól emlékszem Lewy is a válogatott szünetet követően dőlt ki, ráadásul amikor a szezon elején sérülésből jött vissza óvatosan építették be, talán egyedül Pedri volt aki komolyabban meg volt hajtva. Ráadásul az előző két meccsen le lett cserélve (a Gironánál a 60. percben 1:1-nél), még ha a görögök ellen hamarabb is jöhetett volna.
Flickre jellemző, hogy nagyon óvatosan szokta visszaengedni a sérülteket, sokszor talán a kelleténél finomabban is, de könnyebb úgy pihentetni például egy Yamalt, ha van egy Raphinhád vagy Pedrit, ha mondjuk készen áll Fermin, Gavi, Olmo stb.
Nem azt mondom, hogy Pedrit egészséges volt így, de nem volt olyan sok félidőben megnyert meccsünk sem az utóbbi időben és rengetetegszer Pedri jelentette a különbséget.
Ráadásul az egész csapatban igazából ő az, akit a legkevésbé tudunk pótolni. De oda esélytelen volt olyan játékost szerezni, aki mondjuk jobb egy Gavinál, Casadónál és nagyon komolyan tűri a padot. De most nem elsősorban Pedriről van szó, ő már csak hab a tortán, hanem még vagy 6 másik emberről is, akik huzamosabban egyszerre hiányoznak. Viszont öröm az ürömben, hogy talán így kevesebben mennek a válogatott szünetre. Bár simán el tudom képzelni, hogy a frissen visszatért játékosokat egyből viszik és kapják a 80-90 perceket feleslegesn.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.10.29. 17:08:50

Chino írta:
bence0330 írta:
2025.10.29. 16:01:56
Én ezért utálom nagyon ezt a "mindig küldjük a legjobb 11-ünket (de legalábbis a 4-5 legjobbunkat) a pályára" hozzáállást. Meg lehet úszni, de necces. Pedrinél látványosan megjósolható volt ez, 2-3 meccse már ott táncolt a határon, néhol bicegett, néhol lelassult kicsit, egy rúgástól le kellett hozni, lehetett érezni, hogy egy rossz lépésre van kb a kidőléstől. 1-2 meccsen le kellett volna ültetni, 30 perceket játszatni. Így meg jópár meccset kell teljesen lejátszani helyette, ráadásul már igazából 1-2 mecce elvesztettük, maga alatt focizik már egy ideje, sokkal mással se lettünk volna hátrébb ebben a fáradt formájában.
Ezzel az a gond, hogy már annyi kulcsjátékosunk sérült, hogy többet nem nagyon lehet pihentetni. Ha még őt is padoztatjuk az már kb. B csapat lett volna.
Ez mind igaz, és ilyen sérüléshullám miatt én aztán nem reklamálok, ha kicsit gyengébbek lesznek az eredmények. Viszont a sérüléshullám egy része elkerülhető lett volna. Volt, aki nem pihent eleget, és ez látványosan látszott, volt, akit hamar küldtek vissza a pályára (Yamal) és rásérült, volt, akit túl hamar küldtek a csapattal edzeni, és rásérült (Raphinha, a stáb már vállalta is azóta a felelősséget ezért). Ez egy ilyen két végén gyertyát égetős, rövidtávú gondolkodás, mikor sürgeted a visszatérőt, és nem pihenteted a félhullát. És mondom, ha minden tökéletesen sikerült volna nyáron, talán félig-meddig elbírtuk volna, de jelenleg a Koeman-Xavi érába estünk vissza fizikálisan, fogalmam sincs, miért. Ne sürgessünk visszatérni se játékosokat, mert többet lesznek sérültek, és többet kell nélkülük tölteni. Kontraproduktív ez is, mint Pedri konstans játszatása ilyen állapotában. Azt a gondot fogja kétszer nagyobban előhozni a hiányzásával, amit el akartak a játszatásával kerülni.

Azzal, hogy kiállítod csakazért is a hulla játékost, mert a cserék gyengék (amivel megint nem vitatkozok), csak azt éri el valaki, hogy még az is lesérül. És akkor mivel jártuk jobban? Nem lett volna jobb bárkit 60 percet pihentetni néha, cserébe jóval kisebb eséllyel kell nélkülözni akár hetekre, hónapokra? Nyilván ez nem egyenesen arányos, le lehet sérülni tökéletes rotációval, meg végigjátszhatsz makkegészségesen egy szezont minden percet a pályán töltve, de a százalékos esélyek drasztikusan jobbak rotációval.

Ezért van az, hogy engem nem hat meg az az érv, hogy nincs csere. Tényleg, nem érdekel, felőlem bármelyik B-s játszhat xy helyett egy-egy meccsen (nyilván nem gyakran, pármeccsenként egy rotáció), vagy a sok középső védő közül egyet feltolni a kp-ra, ha épp a támadók lennének egészségesek, akkor akár egy Raphinhát hátratolni, vagy akármi, nekem bármi jó, az az egy nem, hogy egy hulla, sérülés határán bukdácsoló játékost csak azért is a pályára küld valaki. És ezekben az a durva, hogy sokszor még rövidtávon sem jön be (lásd Sevilla meccs, meg úgy en bloc elmúlt meccsek, ahol Pedri gyengébb volt), hosszútávon meg nagyon komolyan beüthet, mert többet kell így a pályán kívül töltenie, mint rotációval.

Ha kell, menjen fel párhetente egyszer a B csapat. Kikaphatunk mi a gálakezdővel is, főleg ha fáradtak, egy B csapattal menjünk neki néha mélyponton egy-egy meccsnek úgy, hogy oké, benne van a vereség, de azért így sem vagyunk rosszak, és a sok éhes cserejátékossal akár nyerhetünk is. De ha vesztünk, azzal is igazából nyerünk. A tavaly őszi csillogást egy Osasuna fullos rotáció előzte meg. Ott volt egy mini-mélypont, amit Flick okosan megfogott, ha akkor is nyomta volna tovább a gálakezdőt, lehet hetekig szenvedünk utána. A mostani mélypontba nem mert így belenyúln. Szerintem hiba volt, és nem csak utólagosan.

Az erőnléti stáb hibát hibára halmoz idén, még a félrecsúszott felkészítést követően is, sokat beismertek ők maguk közülük. Flick is vétett pár hibát így. Tényleg értem, hogy nem elég mély a keretünk, én nem is várok újabb triplázást, de azért annál mélyebb a Masiával együtt, hogy egy félhulla játékost bedobjunk a szakadékba. Konrétan felugrottam, úgy örültem a pirosának, végre valami örömteli a meccsen, csak hát késő volt, 1-2 meccsel hamarabb kellett volna kierőszakolnia magának a pihit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.10.29. 17:04:18

Chino írta:
Én ezért mondom, hogy nem lehet az idei szezont összehasonlítani a tavalyival vagy egyelőre azt várni. Ennyi hiányzóval akkor sem jöttek volna azok az eredmények vagy az a játék. Ezt így nem lehet elvárni. A fél kezdő gyakorlatilag konstans sérült.
Ezért nem is értettem ezeket a taktikai elemzéseket.
Mit lehet elemezni egy sérülttel téli, túlhajtott csapaton?

Ezerszer belementünk már ebbe az FFP témába is. 2-3 igazolástól nem menne csődbe a klub, lett volna távozó is, így az amortizációval, extra bérrel számolva a gazdasági évre, az eladást hozzávéve, kb. ugyanott lennénk.
Cserébe nem lenne kizsigerelve a fél csapat, és nem kockáztatnánk a játékosok egészségét, jövőjét.
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
Én ezért utálom nagyon ezt a "mindig küldjük a legjobb 11-ünket (de legalábbis a 4-5 legjobbunkat) a pályára" hozzáállást. Meg lehet úszni, de necces. Pedrinél látványosan megjósolható volt ez, 2-3 meccse már ott táncolt a határon, néhol bicegett, néhol lelassult kicsit, egy rúgástól le kellett hozni, lehetett érezni, hogy egy rossz lépésre van kb a kidőléstől. 1-2 meccsen le kellett volna ültetni, 30 perceket játszatni. Így meg jópár meccset kell teljesen lejátszani helyette, ráadásul már igazából 1-2 mecce elvesztettük, maga alatt focizik már egy ideje, sokkal mással se lettünk volna hátrébb ebben a fáradt formájában.
Ezzel az a gond, hogy már annyi kulcsjátékosunk sérült, hogy többet nem nagyon lehet pihentetni. Ha még őt is padoztatjuk az már kb. B csapat lett volna. Igazából csak az Olimpiakosz ellen lehetett volna komolyabban pihentetni, bár így is lekapta Flick, csak szerintem kicsit későn. Ez a Joan Garcia-Balde-Yamal-Lewy-Raphi-Fermin-Olmo-Gavi huzamosabb sérüléshullám nem bírható el, megkockáztatom nincs olyan csapat aki ezt nem érezné meg iszonyatosan és ne esne vissza radikálisan a teljesítmény. (plusz Torres, Chris) Az, hogy még Pedri is csatlakozott egy újabb szög a koporsóban. És még akkor nem is beszéltünk arról, hogy Yamal sem 100%-os, még mindig érez kellemetlenséget, nagyon makacs sérülés, a hétvégén is látszott rajta, illetve több médium is lehozta. A szezonban eddig 2-3 meccs volt, amikor úgy-ahogy fel tudtuk dobni a gálakezdőt.

A top kezdővel szerintem bármelyik csapattal partiban lennénk, sőt a Clasicó is hozható lett voln, még idegenben is és sajnos ez már nem egyszerű kifogás, hanem nagyon komoly és valós probléma.
Ha a Realnak Mbappé, Vinicius, Bellingham, Courtois nélkül kellett volna pályára lépnie azért megnéztem volna mit alkotnak, ha nálunk mindössze egy Araujo-Chris hiányzik.

Remélem a Chelsea ellen már visszatérnek a hiányzók, mert az sorsdöntő lehet, főleg ha pontot vesztünk a Brugge ellen. A következő három meccset, ha szenvedve is de be kell húzni, még ha egy gólos előnnyel be is kell állni buszozni.
Forca Barca!!!!
bence0330

Én ezért utálom nagyon ezt a "mindig küldjük a legjobb 11-ünket (de legalábbis a 4-5 legjobbunkat) a pályára" hozzáállást. Meg lehet úszni, de necces. Pedrinél látványosan megjósolható volt ez, 2-3 meccse már ott táncolt a határon, néhol bicegett, néhol lelassult kicsit, egy rúgástól le kellett hozni, lehetett érezni, hogy egy rossz lépésre van kb a kidőléstől. 1-2 meccsen le kellett volna ültetni, 30 perceket játszatni. Így meg jópár meccset kell teljesen lejátszani helyette, ráadásul már igazából 1-2 mecce elvesztettük, maga alatt focizik már egy ideje, sokkal mással se lettünk volna hátrébb ebben a fáradt formájában. Ez a szünet nélkül játszatós, aztán lesérülős verzió nem tudom, mitől jobb, de ez van. Gondolom tökéletes felkészítéssel még néha ez is működik, de ez a nyár most látványosan félrement, jó lenne tudni, mitől, ha ugyanazok voltak az érintett szakemberek. (1-2 év még a híres Pintus-féle stábnak is mellémegy, pléldául a tavalyi, mikor senki nem bírt futni kb egész évben ott, nem tudom, ez mitől függhet, de úgy látszik, megesik).

Szóval ahogy ez a felkészítés most most sikerült, úgy nem bír egy Pedri konstansan játszani, remélem tanulunk az esetből, 2-3 kezdő után üljön a padon 60 percet.

Ha csak 2 meccsre vesztettük el, még lehet jól is járunk hosszútávon. Yamal is megújult tavaly a sérülése után rendesen, ráfért a kényszerpihi, Pedrire is ráfér. Remélem ez a 3 hetes prognózis a korrekt, mert ha hosszabb, az már komoly baj.

Casadó remélem felhozza így magát, vannak játékosok, akik csereként nem képesek jól focizni, lehet ő is ilyen, hogy kell neki a konstans játék. Bernal fizikális állapota meg remélem lassan majd megüti az elfogadható csereszintet legalább.

Most már sokkal több sérülést nem viselünk el, egy középhátvéd talán belefér, de a Baldé-DJ-Rashford trióból nem dőhet már ki senki pár hétig legalább.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.29. 14:36:56

Van ahol 4-5 hetet írnak.
Ha csak 3 hét, akkor 2 meccs kihagyás, mert eleve eltiltott és akkor a Bruges és Celta meccseket kell túlélni nélküle.
Az nagyobb baj, hogy lassan a keret összes tagja volt sérült idén, 90%ban izomhúzódások, szakadások.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.10.29. 13:59:58

Pedri is kiesett legalább 3 hétre, remek.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2025.10.25. 07:14:59

𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Raphinha is OUT OF EL CLÁSICO. Nothing to do after suffering new setback.
Kép
bence0330

2025.10.24. 16:03:06

Mondjuk Christensennek Achilles-ínja gyulladgatott be, az ugye nem annyira olyan, hogy mikor épül fel, hanem hogy mikor és meddig tart a fellángolás, lehetetlen megjósolni. Raphinának izomsérülése van/volt, aztán gondolom túl hamar tért vissza, és visszaesett, szóval ott azért más lehet a helyzet, mint Christensennél, akár korrekt is lehet az egy hónap, abból két hét válogatott szünet, most amúgy se nagyon játszott volna, és decemberben játszhat, így talán csak 5-6 meccse marad ki. Reméljük.

Akárhogy is, rossz hír, meg lehet, hogy valami körbemegy, ha már ketten vannak távol gyomorrontással. Ha így van, és még pár játékos elkapja, akár halasztás is szóba kerülhet...

Szerk:

Közben rákerestem, Fabrizio is kitette a Raphinha visszaesést, igazából én kb neki hiszek egyedül, és ő visszavonta a posztját, és kitett helyette jóval bizonytalanabb posztot, hogy kellemetlenséget érzett, és abbahagyta az edzést (ez alighanem tuti), szóval visszavonta a visszaeséses részét, és mások is azóta.

Talán még az sem kizárt, hogy ő is beteg lett, vagy valami kisebb kellemetlenség csak, kicsit lehet reménykedni, hátha, de persze lehet, hogy relapse.

Szerk2: Azóta már a mundón is megjelent cikk, hogy nincs rásérülés/visszaesés, csak még nincs 100%-os állapotban, és kihagyja a klasszikót. Mivel amúgy se vállalt volna ott sok szerepet, ez szerintem nem oszt, nem szoroz magára a meccsre való tekintettel.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.24. 12:41:29

Raphinha nem edzett ma, Kounde kihagyott már 2 edzést, Frenkie és Chris meg tegnap gyomorbántalmak miatt nem fejezték be az edzést, de van minimális esély, hogy Lewa utazhat legalább Madridba.

BREAKING: Raphinha has had a physical SETBACK today — he will miss El Clasico & everything indicates he will be out for another MONTH.
as

AS szerint Raphinha visszaesett és további 1 hónapra kidőlt, gyakorlatilag akkor már csak jövőre játszik. Nekem a tavalyi Christensen sérülés ugrik be, ami először pár hét, majd pár hónapnak tűnt és ráment a szezonja nagy része.
bence0330

2025.10.22. 17:08:14

Mindenhol 3 hetet írnak Garciára, most vagy 15 oldalon átfutottam, szerintem ez nem álhírkeltés, puszta elírás, valahol véletlen hónapot írtak. :)

Mondjuk én a sérülése utáni napokon nagyon meglepődtem, hogy egy meniszkusz szakadásból való felépülés ennyire gyors, de gondolom mivel artroszkóposan meg lehetett oldani a műtétet, így lehetséges.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.22. 16:22:37

Chino írta:
2025.10.22. 15:49:39
Ezek honnan vannak? Joan Garciáról mindenhol azt olvastam, hogy november eleje a visszatérés dátuma, sőt 3 nappal ezelőtti hírben is két hetet írtak.
A barcauniversalon olvastam, reméltem, hogy legalább sérültek kapcsán nincsenek fake-news marhaságok sehol, ez nem a ki nem szól kihez, haragszik az edzőre, partjelzőre, stb és nem a mikor igazoljuk le Haalandot szint.
Maguk a számok sem tűntek meglepőnek egyedül Garcia...
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.22. 15:49:39

Troym írta:
2025.10.22. 15:01:47
Legfrissebb állapot:

Ferran - Medically cleared
Raphinha — Doubt for Clasico
Dani Olmo — out for 2 weeks
Joan García — out for 3 month
Lewandowski — out for 3-4 weeks
Ter Stegen — out for 7 weeks
Gavi — out for 4 months

JG még 3 hónapja eléggé sokkolt, még a végén TS visszatér kezdőnek.
Ezek honnan vannak? Joan Garciáról mindenhol azt olvastam, hogy november eleje a visszatérés dátuma, sőt 3 nappal ezelőtti hírben is két hetet írtak.
Forca Barca!!!!
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.22. 15:01:47

Legfrissebb állapot:

Ferran - Medically cleared
Raphinha — Doubt for Clasico
Dani Olmo — out for 2 weeks
Joan García — out for 3 month
Lewandowski — out for 3-4 weeks
Ter Stegen — out for 7 weeks
Gavi — out for 4 months

JG még 3 hónapja eléggé sokkolt, még a végén TS visszatér kezdőnek.
bence0330

2025.10.18. 09:31:09

Chino írta:
2025.10.17. 15:50:36
Amúgy kár, hogy ennyire nincs pénz, ha kérvényeznénk a ligától lehet, hogy belemennének rendkívüli igazolásba és elhozhatnánk a 22 éves Etta Eyongot a Levanteból.
Ha lenne is ilyenre lehetőség (Gavi sérülése miatt mondjuk), biztos, hogy nem támadót hoznék. Az, hogy jelenleg 4(5) sérült, vagy lábadozik, egy dolog, erre csak azt lehet mondani, hogy pech, ez van, ilyen ritkán lesz, Yamal visszatér, Ferrán 1 vagy 2 meccses kiahagyás, Raphinha is mondjuk egy hét még, remélhetőleg a nagy részük majd tartja magát. Viszont nincs középpályásunk, akiben Flick bízik és emiatt Pedriék hülyére vannak járatva, pedig ott csak egy sérültünk van. Biztos, hogy oda hoznék valakit kölcsönbe, azért kölcsön, mert egyrészt anyagilag egyszerűbb, másrészt év végén meg lehet nézni hol tart Bernal és Gavi.
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.17. 15:50:36

bence0330 írta:
2025.10.17. 14:13:14
Egyre viccesebbnek tűnik a kezdő előrefelé, tényleg lehet, hogy két Fernandez is a kezdőben találja magát hirtelen, ahogy lejjebb Barcaman írta, talán szélsőt könnyebben pótlunk lentről, és Rashford lesz a kilences. Pedriről sem találok infót, de őt azért legalább számszerűen helyettesíteni tudjuk, ha végre pihenőt kapna.

Ha jól rémlik, a harmadik Fernandez sérült vagy most lábadozik.
Toninak abszolút idegen az a poszt, nem hiszem, hogy akár csak felmerülne, másrészt két napja érkezett vissza a válogatottból, ahol 6 nap alatt letoltak 3 meccset (207 játékperc). Csak zárójelben ezeken háromszor is betalált akcióból és mind győztes gól volt.
Akkor már inkább Dani Rodrigiuez, ő amúgy is szokott a bal oldalon játszani. Mondjuk neki is volt most egy U21-es válogatott meccs, amit nem is játszott végig de már szerdán visszaérkezett plusz tavaly már bemutatkozott Flicknél. Azt viszont nem tudom az Atleticből ki volt most fent az edzéseken. Ebrima Tunkaráról láttem képet, de nem pont az a poszt és 15 évesen nem hiszem hogy bedobnák a nagyokhoz, egyelőre csak az U19-ben lépett pályára.

Amúgy kár, hogy ennyire nincs pénz, ha kérvényeznénk a ligától lehet, hogy belemennének rendkívüli igazolásba és elhozhatnánk a 22 éves Etta Eyongot a Levanteból. Lehet, hogy nem is kéne jövőre Lewy pótlás. :) (az idei szezonban a Villarealban 3 meccsen 2 assist 1 gól, a Levanteban 5 meccs 4 gól 1 assist)
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.10.17. 14:13:14

Egyre viccesebbnek tűnik a kezdő előrefelé, tényleg lehet, hogy két Fernandez is a kezdőben találja magát hirtelen, ahogy lejjebb Barcaman írta, talán szélsőt könnyebben pótlunk lentről, és Rashford lesz a kilences. Pedriről sem találok infót, de őt azért legalább számszerűen helyettesíteni tudjuk, ha végre pihenőt kapna.

Ha jól rémlik, a harmadik Fernandez sérült vagy most lábadozik.
Chino
Llegenda del Barça

2025.10.17. 13:32:56

soadroli írta:
2025.10.17. 12:55:23
OFFICIAL: Ferran Torres will miss tomorrow’s match against Girona as a precaution, due to discomfort stemming from the hamstring overload in his left leg, sustained during the international break.

akkor majd Rasi lesz a csatár.
Elég szépen néznénk ki, ha nem igazoltunk volna szélsőt.

A kezdőből hiányzik: Joan Garcia, Balde kb. 70-80%, Olmo, Fermin 70%, Lewy, Ferran, Yamal 70%, Raphinha plusz még Gavi, MAtS, Normál esetben a 3 félig sérült biztosan nem kezdene. 5-7 a kezdőből.
10 (6+ 2 nem 100%-os) sérült és egyelőre 12 meccsen vagyunk túl. És ebből 4 a két-három válogatott meccsen sérült le. Biztosan semmi köze hozzá.
A 4 középen bevethető játékosból (Ferran, Lewy, Olmo, Rashford) az angolon kívül egy sincs, de akkor meg az ő helye üresi. Az a legnagyobb gond, hogy a balosra még az utánpótlásban sem találni embert, legfeljebb Barberát be lehet rakni középre.
Ezt egy Chelsea, PSG, City is iszonyatosan megsínylené pedig nekik aztán mély a keretük.

A "poén", hogy pont azok a játékosok egészséges a szezon kezdete óta akiket előzőleg a legneccesebbnek tartottunk (Olmot kivéve), mint Chris, Araujo, Pedri.
Forca Barca!!!!
soadroli
Llegenda del Barça

2025.10.17. 12:55:23

OFFICIAL: Ferran Torres will miss tomorrow’s match against Girona as a precaution, due to discomfort stemming from the hamstring overload in his left leg, sustained during the international break.

akkor majd Rasi lesz a csatár.
Kép
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.17. 12:04:23

The club will soon announce Ferran Torres' injury situation. He will not play tomorrow.
marca
Válasz küldése