Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.10.05. 20:40:14

bence0330 írta:
2025.10.05. 19:39:47
Én nem a taktikában látom a hibát, vagy legalábbis átalánosságban nem abban. Olyan értelemben igen, hogy ez a csapat szerintem nem volt olyan állapotban most, hogy ezt véghez tudja vinni, . A letámadás Lewyvel és Olmóval kb nem létező, Fermínnel és Raphával teljesen más lenne. Szerintem a két középpályásunk nem volt jó állapotban, nem tudtak 100%-os intenzitással focizni, Pedri is gyenge volt. Én nem velük kezdtem volna, hanem olyannal, aki ki tudja hajtani a belét is, ha kell (még ha nem is számítottam ilyen meccsképre).

Flick talán abból se készült fel (vagy nem vette elég komolyan?), hogy elég speckó emberfogás volt a középpályán. Szerintem ez volt az egyik kulcs, és erre nem válaszolt időben.

Ha meg már ennyire megfogtak ott minket, legalábbis 30-35 percig, akkor már tényleg fura volt a magas vonal, mert ez így nem risk-reward volt, hanem risk-risk kb. Úgy volt magasan a védelmi vonalunk, hogy amúgy nem léptük át a félpályát túl sűrűn. Ott toporgott 20 ember kb a középső sávban. Ebben az esetben mindenképpp visszább kellett volna állnunk, konkrétan nem volt most kivételesen semmi értelme ennek a feltolt vonalnak úgy, hogy alig nyertünk párharcot középen, alig volt nálunk a labda.

Olmo gyakorlatilag értelmetlen fent ilyenkor, 0 fizikalitással rendelkezik. Koundé olyan szinten volt szörnyű megint, mintha kb ittas állapotban lenne, tényleg nem volt kb jó megmozdulása, elképzelésem nincs, hogy eleve mit keresett a kezdőben, meg hogy aztán miért nem lett lecserélve EG-re. Az meg kulcsposzt, mert ha már felmegy letámadni, és üres mögötte a terület, akkor nem szabad konstansan labdát veszteni ártatlan helyzetekben. Szeritem az volt az igazi gond. Koundéval iszonyat nagy gond van jelenleg, szerintem meccsek óta nem Barca szint.

Meg hát a két sztár szélsőnk hiányát már nem bírtuk el, akikkel még rosszabb passzban is lett volna esélyünk. Meg Lewy mit keresett a pályán végig, azt se nagyon értettem megint. Nem csak mert kihagyta a tizit, azt ő kb sosem teszi, pech, nagy számok törvénye alapján most összejött, de tényleg kb csak akadályozott minket a játékban. Nem mondomm hogy Ferrán jó volt, de neki legalább voltak néha momentumai.
Összefoglalva: a taktikával volt a hiba... :lol:
NewNagyatyesz
Barça B

2025.10.05. 20:13:07

Hát én nem tudom látva ezt a meccset nem igazán lehetett lelkesedést látni a srácokon... A fáradtsággal lehetne ezt magyarázni, de a szezon ezen szakaszában talán még korai erre hivatkozni.
Bár nyugodt szívvel mondhatom hogy ez az egész csapat veresége, de azért néhány ember nálam még így is lefelé lógott ki. Tek egyszerűen nem való erre a szintre. Kapusedzőnek lehet jó lenne, meg valószínűleg egy rendes srác, de ilyen szinten kapuba már nem való. GM sajnos csak a szokásos, Flick legnagyobb hibája hogy nem látja, hogy milyen gyenge játékos. A védelemben Araujo megint hozta a szokásos butaságát. Olmo egész egyszerűen gyalázat amit produkál meccsek óta, sajnos beigazolódik hogy egy fölösleges és túlárazott igazolás volt. Ferranról a mai meccsen is kiderült, hogy ő csatár, szélen gyenge. Lewa ha nem rugott volna tizenegyest, fel sem tűnt volna, hogy pályán van. Én Rashfordot tudom dicsérni, mert a gólon kívül is legalább rajta láttam az akarást.
Azt azért mindenképpen el kell mondani hogy bár a 11-essel döntetlenre hozhattuk volna a meccset, de a végeredmény reálisabb képet ad a látottakról. Szóval gratula a Sevillanak!
vidra
Entrenador del Barça

2025.10.05. 19:59:42

Hát, de Flick látja napi szinten a játékosok teljesítményét, állapotát, felkészültségét. Neki kellett volna már a meccs előtt megállapítani, hogy ezzel a felállással mást kell játszani még egy Sevilla ellen is.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.05. 19:39:47

Én nem a taktikában látom a hibát, vagy legalábbis átalánosságban nem abban. Olyan értelemben igen, hogy ez a csapat szerintem nem volt olyan állapotban most, hogy ezt véghez tudja vinni, . A letámadás Lewyvel és Olmóval kb nem létező, Fermínnel és Raphával teljesen más lenne. Szerintem a két középpályásunk nem volt jó állapotban, nem tudtak 100%-os intenzitással focizni, Pedri is gyenge volt. Én nem velük kezdtem volna, hanem olyannal, aki ki tudja hajtani a belét is, ha kell (még ha nem is számítottam ilyen meccsképre).

Flick talán abból se készült fel (vagy nem vette elég komolyan?), hogy elég speckó emberfogás volt a középpályán. Szerintem ez volt az egyik kulcs, és erre nem válaszolt időben.

Ha meg már ennyire megfogtak ott minket, legalábbis 30-35 percig, akkor már tényleg fura volt a magas vonal, mert ez így nem risk-reward volt, hanem risk-risk kb. Úgy volt magasan a védelmi vonalunk, hogy amúgy nem léptük át a félpályát túl sűrűn. Ott toporgott 20 ember kb a középső sávban. Ebben az esetben mindenképpp visszább kellett volna állnunk, konkrétan nem volt most kivételesen semmi értelme ennek a feltolt vonalnak úgy, hogy alig nyertünk párharcot középen, alig volt nálunk a labda.

Olmo gyakorlatilag értelmetlen fent ilyenkor, 0 fizikalitással rendelkezik. Koundé olyan szinten volt szörnyű megint, mintha kb ittas állapotban lenne, tényleg nem volt kb jó megmozdulása, elképzelésem nincs, hogy eleve mit keresett a kezdőben, meg hogy aztán miért nem lett lecserélve EG-re. Az meg kulcsposzt, mert ha már felmegy letámadni, és üres mögötte a terület, akkor nem szabad konstansan labdát veszteni ártatlan helyzetekben. Szeritem az volt az igazi gond. Koundéval iszonyat nagy gond van jelenleg, szerintem meccsek óta nem Barca szint.

Meg hát a két sztár szélsőnk hiányát már nem bírtuk el, akikkel még rosszabb passzban is lett volna esélyünk. Meg Lewy mit keresett a pályán végig, azt se nagyon értettem megint. Nem csak mert kihagyta a tizit, azt ő kb sosem teszi, pech, nagy számok törvénye alapján most összejött, de tényleg kb csak akadályozott minket a játékban. Nem mondomm hogy Ferrán jó volt, de neki legalább voltak néha momentumai.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
vidra
Entrenador del Barça

2025.10.05. 19:27:47

Ez a Roony se rossz, Rashford meg főleg nem, amúgy a 11-est Rashford-dal rúgattam volna, bár Lewy se nagyon szokta kihagyni.

Kicsit félek Flick miatt, mert már többször belefutottunk ugyanebbe a szívásba mégis erőlteti ezt a magas védvonalas les taktikát, ami ma elől kb. nullát hozott.
Ez akkor jó, ha közben meg pörögnek a támadások, meg előre van tolódva a csapat, persze védekezés szempontból is van értelme olyan csapatok ellen, akiknek a támadóik nem annyira gyorsak.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.10.05. 19:21:05

Ez a Roony gyerek is Yamal szindrómás sajnos, nehezét megcsinálja, majd egy félkegyelmű megoldást választ befejezésnél.

De én nem bánom ezt a pofont, van idő helyretenni, mert tavaly is rengeteg ilyen meccset nyertünk meg végül, mert az utolsó passza az ellenfélnek nem sikerült, elbénázták, stb.

Lewa 11es kísérlete borzalmas volt, nem is tudom mit gondolt.

Van ilyen, most kivételesen jól jön a válogatott szünet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
vidra
Entrenador del Barça

2025.10.05. 19:19:40

Igen!
És még a sok sérülés miatt is illett volna elgondolkodni, hogy kicsit kevésbé tempós, fizikális taktikát válasszunk egy bajnokin. Persze nem busz védekezésről van szó...
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.10.05. 19:14:55

vidra írta:
2025.10.05. 18:55:15
Szerintem ez a meccs egy egyszerű taktikával sima. Nem tudom, miért játszottunk úgy, mintha BL elődöntő lenne. Fura az egész. Nehezen magyarázható.
Tavaly ez a taktika még meglepetés volt, mára már kiismerte az utolsó spanyol kiscsapat is...

Állandóan méteres előnyt adunk az ellenfél csatárainak, mert a védők a lesvonal miatt kilépnek / állnak, ahelyett hogy felvennék a tempót és lenne esély kivédekezni a támadást...

Az emiatt bekapott gólok miatt hatalmas a teljesítménykényszer a középpályán (fáradás) és a támadókon (pontatlanság).

Ha ráadásul előnybe kerül az ellenfél, jön az időhúzás és betömörülés - ami ellen még nehezebb...

A bekapott gólok 80%-a ugyanazt a sablont követi...

Taktika, nem a hátvédek...
Ugyanakkor ma Araujo és Lewy miatt ugrott a momentum - a két hiba nélkül meglett volna a meccs és megint elfedi a taktika alapvető hibáját...
vidra
Entrenador del Barça

2025.10.05. 18:55:15

Szerintem ez a meccs egy egyszerű taktikával sima. Nem tudom, miért játszottunk úgy, mintha BL elődöntő lenne. Fura az egész. Nehezen magyarázható.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.10.05. 18:54:00

külön értekezést érdemelne az összes gyenge pont, úgy mint a top belső KH hiánya, Baldé sérülékenységével járó Gerard Martín -1 ember jelenség, csapásgyasra járatott duplaszűrő, a valódi presszinget adó és Lewyt tehermentesítő, ezáltal a lengyelt használhatóvá tévő Raphinha-Yamal (+Fermín) duó sérülései a tavalyi szintén csapágyas szezonjuk után.

tavaly nyomtunk egy viszonylagos felülteljesítést, többek között azért, mert a három legfontosabb ember (Pedri, Yamal, Raphinha) végig egészséges volt, lehetett rá számítani, hogy a Raphinha-Yamal páros nem fogja ezt az extra intenzív focit sérülés nélkül megint végigbírni. A hullámzás Baldé elérhetőségében szintén óriási Achilles sarok, mert a presszingben és a támadójátékban is kulcs szerepe van, Martín meg egy nullakároly mindkettőben. Pedri még nem sérült meg, de ő full gatyán van, az látszik. és Saviola kérdésére válaszolva, sztem az elől lévő két ember hiányában jelentkező nulla presszing és a fáradt duplaszűrő már elég ahhoz, hogy ezt a "fáradt csapat" benyomást keltse, még úgy is, hogy sztem a keret nagy része amúgy rendben van fizikailag, csak hát az intenzitásunk kulcspontjai hiányoznak.

sztem amúgy nincs akkora baj, mert a játékunk továbbra is működne, ha elérhető lenne a gála kezdő, összeszokna végre egy fix kH páros és fizikailag rendben vannak a presszing kulcsfigurái. úgyhogy a fő kérdés a szezonban a sérülések lesz és az elérhetőség. ha megleszünk a mecsek nagyobb részében a fő embereinkkel, akkor a bajnokságért simán versenyben leszünk, a BL-ben meg ugyanúgy kijöhet egy szerencsés sorsolással valami menetelés. ha meg ez lesz, hogy a kulcsfigurák játékpercei a tavalyihoz képest szignifikánsan csökkennek, meg jönnek az itt fáj-ott fáj dolgok + több hónapos komolyabb sérülések (Gavi), akkor hasonlóra lehet számítani, mint eddig a szezonban. arról sztem kár agyalgatni h Flick miért nem áll vissza meg játszunk vmi reaktív focit, úgyse fog.

mindenesetre én nem vagyok annyira csalódott, a tavalyi szezon álomszerű volt, törvényszerű lenne a visszaesés idén. aztán ha esetleg jövőre tudnánk normálisan igazolni (wow, micsoda álmodozás 2026ban a La Ligaban), akkor jövőre megint tarolhatunk Flickkel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2025.10.05. 18:57:10-kor.
drobika
Entrenador del Barça

2025.10.05. 18:36:49

Az első félidő netto gyalázat. A hiányzókkal sem lehet ezt magyarázni. Az utcáról összeszedett 11 ember is lehozta volna ezt így. Méltatlan volt. Kár a szóért.
A másodikban szimplán csak nagyon rosszul fociztunk, és az ellenfél megbüntette ezt az öngyilkos védekezést. Nincs ebben semmi furcsa, sokszor fogunk még így járni. Régóta az a kérdés csak, hogy az ellenfél csatárai mennyire higgadtak 100-as helyzetekben, mikor ment meg a VAR 2 cm-rel, illetve sikerül e minden meccsen túlrúgni a kapott gólokat. Senki Európában ilyen focit nem játszik. Nem véletlenül.
Peter
Director del Fútbol

2025.10.05. 18:35:23

A PSG meccs után nagyon kellett volna egy megnyugtató magabiztos győzelem.
Kár érte, de a srácok csak önmaguknak köszönhetik.

Lucho szavai viilantak be : "....képesnek lenni felülmúlni önmagad...."

A srácoknak nem sikerült.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.10.05. 18:32:24

Jött egy komolyabb csapat, aki könyörtelenül megbüntette az alibi első félidőt, amit az eddigi kiesőjelöltek nem tudtak.

Olmo és Lewa értekelhetetlen, egyik sem való a kezdőbe.

Tek meg a Roony meg nem ez a szint.

Flick taktikája besülni látszik, rengetegen formán kívül és mèg így is meg lehetett volna a meccs, ott volt a tizi, ott voltak a ziccerek.

Nagyon kevés ez idén.

A fáradtságot meg hagyjuk màr, a real miért nem fáradt? 3 ponttal vezetnek, 2 hét felkészüléssel. Ez nem érv.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.10.05. 18:31:31

Stalkyard írta:
2025.10.05. 16:45:51
Orulunk neki. Tavaly nyert 3 cimet, 4-bol 4-szer verte a realt, BL elodontobe jutott, mindezt egy ifistákkal teli csapattal, kozben a vilag egyik leglatvanyosabb focijaval.

Iden meg igazolasok nelkul veretlenul vezetjuk a ligat.

Remdkivul megalapozottnak tunik a csalodottsagod.
Xavi kezdett ifistákkal, nyertünk egy bajnokságot majd kiutálta a közvélemény, most jöhet Flick?

A csapat eredményessége mindig is az edző sara, most Flicknek kell vezekelni. Nekem kérdéseim lennének, mi volt az elképzelés Tek-el? Lébecol a padon edzésekre benéz és fizetik? Mert pályára nem való. Lewa dettó, már a tavalyi éve is irtó gáz volt, nulla teljesítmény, ráhatás a játékra, 37 évesen alap embernek gondolja Flick, és ott van, még a tizenegyest is vele lövetjük, hátha mennybe visz minket 5.1-es értékeléssel - ja és a csapat legjobban fizetett játékosa!! FT dettó, tavalyi év után lehetett volna értéke de ragaszkodtunk hozzá, Olmo igazolása pedig ismét egy Umtiti 2.0 igazolás volt, van még 5 évünk átgondolni mennyire is vagyunk gyökerek. Ezekben a kérdésekben azért van Flicknek nem kevés sara, de nyilván hozzá jön a remek kontraproduktív vezetőség.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Forcabarca73
Barça B

2025.10.05. 17:10:17

Stalkyard írta:
Forcabarca73 írta:
2025.10.05. 16:36:16
Nekem Flick egyre nagyobb csalódás!
Orulunk neki. Tavaly nyert 3 cimet, 4-bol 4-szer verte a realt, BL elodontobe jutott, mindezt egy ifistákkal teli csapattal, kozben a vilag egyik leglatvanyosabb focijaval.

Tavaly az tavaly volt, most más a felállás…
Stalkyard
Director del Fútbol

Forcabarca73 írta:

Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Forcabarca73
Barça B

Deluigi
Entrenador del Barça

2025.10.05. 15:03:24

Mindig a legjobb kezdovel kell kiallni, kiveve, ha lehet pihentetni.

Jelenleg a Real visszavette a vezetest a tabellan, tuti nem most rotalnek az edzo helyeben...
soadroli
Llegenda del Barça

2025.10.05. 15:02:01

Szczesny- Koundé, Araujo, Cubarsí, Gerard Martín - De Jong, Pedri, Olmo - Rashford, Ferran, Lewandowski
Kép
bence0330

2025.10.05. 13:41:35

Hát, ha ők alapkezdőként számítanak egy Pedrire (DJ-ra), akkor mindegy, kinek pihentetünk, ha necces helyzetben vannak. Azért pihentetnék, hogy a játékosnak kisebb esélye legyen lesérülni, ha esetleg a válogatottban sokallna pont be. Pedri amúgy is kapott egy rúgást, nem volt 100-as. Előtte egy meccsel DJ sem edzett 1-2 napig a többiekkel, ő sincs maxos állapotban. Nekem ez necces, de persze, elfogadom, a másik opció, hogy menyomjuk az elejét, és lehozunk mindenkit, aki kicsit is veszélyeztetett.

De tartom, hogy egy Casadó-Eric/Chrissel is nyerni kéne, a 10. helyezett Sevilláról beszélünk, akik úgy vertek meg egy Rayót egy héttel ezelőtt, hogy a Rayónak volt 18 kapuralövése (6 kaput találó), a Sevillának meg 4, amiből 1 talált kaput.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.05. 13:02:12

Én azt írtam 2 hét múlva lesz bajnoki, tudom a válogatott szünet jön, de akkor pihentessünk a válogatottaknak? A játékosoknak, szöv kapitányoknak fontos a válogatott, de a klubedzőnknek azért nem kell spórolnia, hogy pihentebbek legyen a vb selejetezőn a játékosaink.
Szünetben vezessünk 2-0ra és lehet kezdeni pihentetni, de ezt a Realt nem lehet félvállról venni.
bence0330

2025.10.05. 12:01:08

Nem két hét múlva játszanak legközelebb, pár nap múlva már picit emelkedett rizikófaktorral bohóckodnak a válogatottban. Én Pedrin azt látom, hogy egy rossz lépésre van kb a sérüléstől. DJ kicsit más, őt hamarabb felraknám. De Pedrire nagyon-nagyon kell vigyáznunk. És mivel a két talán legjobb támadónk k van dőlve, és még szünet után sem biztos a játékuk, Ferránra vigyáznék még, aki eszement sokat futott hétköznap, szinte csak sprintben közlekedett.

Koundé meg eleve annyira rossz hetek óta, hogy Eric pl. alighanem előrelépés.

É azért az én kezdőmmel is erős favoritként lépnénk a pályára, becserélni mg bárkit lehet.
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.05. 11:49:24

Azért pihentessünk, hogy fittek legyenek a 2 hét múlva rendezendő következő bajnokin?
Én a teljes kezdőt felraknám ma, mert ki tudja hány sérültünk lesz a következő 2 hétben, ki tudja a Girona ellen egyáltalán kik jönnek számításba.

Tek - GM, Araujo, Christensen, Kounde - Casado, DJ, Pedri - Rashford, Lewy, Ferran

Ha tudunk, menjünk pontelőnnyel a válogatott szünetre.
bence0330

2025.10.05. 10:39:47

Szerintem annyira rottyon vagyunk most egészségügyileg, hogy én kockáztatnék ma, pontvesztés lehetősége mellett. Pedrit véletlenül se raknám a kezdőbe, de mégtalán De Jongot sem. Valami ilyesmi kezdőt küldenék fel:

GM-Ara-Cuba-Eric; Chris (ha már próbálgatta ott Flick a múltkor, ha nem, akkor EG és jobb bekknek Koundé), Casadó; Dro/Olmo; Rashford, Lewy/Ferrán, Roony.

Valahogy úgy érzem, hogy annyira csillaghullás van nálunk, hogy nem fér bele több nagy nevű sérült.
Chino
Llegenda del Barça

2025.09.29. 13:17:44

bence0330 írta:
2025.09.29. 12:23:59
Messa írta:
2025.09.29. 11:37:53
Dro meg baromi technikás, énekel a labda a lábán és a passzjátékban, egyérintőkben is jónak tűnik. Kicsit még nyilván súlytalan, illetve fizikálisan még nincs kész, de ez tök normális. Türelmesnek kell lenni velük.
Igen, ő nagyon tipikus Masiás, volt egy-két megoldása talpatnyi helyen, amit nem sűrűn látni. Látványosan meg volt szerintem illetődve, volt több eset, mikor nem tudta, mit csináljon (szerintem a megilletődöttség miatt), de igazából ezzel nincs is gond. Nála tényleg világít a tehetség. Olmónál szerintem sem volt gyengébb, ez önmagában nem lenne dicséret, de az árát, a korát, a tapasztalatát belevéve ez mégiscsak óriási dolog.

Engem kicsit továbbra is az érdekelne, hogy ő vagy valamelyik másik Fernendez be tudna-e állni legalább 20 percekre Pedri helyett, mert neki továbbra sincs cseréje, és a szezon végéig nem mehet az megállás nélkül, ami eddig, hogy néha megtapsolni levisszük a legvégén, de azt is ritkán. Vagy ott kezdjük majd el konstansan beépíteni Bernalt 1-1 rotációval, cserével?
Roony nekem is baromira tetszett. Baromi bátor volt, meghúzta a cseleket, amik jó arányban be is jöttek és ami nekem feltűnt már az első meccsén is, hogy vállalkozik távolról, mikor befelé húz és nem is rosszul. Szinte mindig kaput talál vagy nagyon veszélyes. Nálam az egyik legüdébb színfolt volt.
Droval kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy nagyon nem feküdt neki a Soci játéka. Rendre gyűrűben volt, rendre csak egy talpalatnyi helye volt. Amikor visszább lépett és felvette a labdát, akkor ültek inkább a megoldásai. Emiatt talán jobb ötlet lett volni Toni, mert kis helyen ő nagyon jól tud "forgolódni" és úgy kulcspasszokat adni. Ugyanakkor teljesen rendben volt a srác, ami azért is nagyobb érdem Flick részéről, mert tavaly sehol sem volt a srác. Még a lapokban sem volt soha említve a neve, a Juvenilben is Belletti alatt csak peremjátékos volt, míg Toni az Atletic húzóembere, tavaly már be is mutatkozott a nagycsapatban. Ha bejön a srác, elér egy stabil csereember szintet, akkor tényleg lehet dicsérni Flick szemét, mert a semmiből kapta elő.
Pedrit talán Guille tudná pótolni, ami a posztot illeti, bár ő is kicsit támadó szellemű kp, de például Dro a válogatottban játszott Pedrihez hasonló szerepkörben és 17 évesen még bőven lehet alakítani a srácon, nem egy kiforrott játékos, akinek betonozott szerepköre van.
Plusz ott van még Guille öccse, Juan is, akivel már durván el lennénk látva Fernandezekkel.

De visszatérve a meccsre, nekem semmi gondom nincs a fordítással, kifejezetten jót tesz, főleg, hogy az ellenfelekre mentálisan ez nagyon kihathat. Ha meg is szerzik a vezetést bennük van, hogy az esélyeik ezzel nem növekedtek olyan sokat, nem biztos hogy ki tudják bekkelni a meccseit. Egy egyenlítésnél, de egygólos fordításnál kicsit megroppanhatnak. Xavi utolsó évében vagy Koeman alatt, azért ez nem volt így, mentálisan ez nagy fölényt biztosít, ráadásul mi sem roppanunk meg, mert tudjuk, hogy képesek vagyunk hátrányból felállni és ha az utolsó percig megyünk a saját javunkra fordulhat a meccs.
Ez a mentalitás és eredmény egy másik hatalmas fegyver
Forca Barca!!!!
Válasz küldése