Ronald Araújo

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Peter
Director del Fútbol

2025.10.02. 23:04:55

PR42 írta:
2025.10.02. 11:24:32
Makacs volt Flick és bízott abban hogy nyerhetünk és meg tudjuk majd tartani a labdát. Hát nem sikerült, remélem ő is tanul belőle (nem valószínű).
Szerintem ezzel a mondattal teljes mértékben megmagyarázható minden, de a makacs szót elhagynám, ugyanis amennyiben sikerült volna a 90 perccig az a fajta labdatartás, amiben Flick bízott, teljesen más meccs lett volna.

Mindenesetre az teljesen helyénvaló, ha az edző bízik a játékosaiban, ugyanakkor vannak olyan meccsek, amikor sajnos ez a bizalom mit sem ér, mert az ellenfél játékosai a meccs előrehaladtával képesek átvenni, kivenni a játékosaink kezéből az irányítást.

Tanulni lehet(ne) belőle, de ez az edzőn kívül a vezetésre ugyanúgy érvényes, mert a tanulni belőle olyan mélységű területeket is érint, mint a szerződések megkötése, hosszabbítása és az igazolási politika, ami elsősorban szándék és lehetőség kérdése.
PR42
Jugador d'estrella

2025.10.02. 20:49:22

Troym írta:
2025.10.02. 18:13:36

Szerintem túlgondolta Flick, rotálni akart, csak nem jött be, ebben a szezonban általánosságban is túl van tolva a rotálás hátul, emiatt nincs összhang. Nekem mindegy kik az alap középhátvédjei, de őket jóval többet kéne együtt pályán tartani, minimum a játékidő 60-70%ban.

Taktikailag nem volt indokolt padon jegelni az urut, nem kell minden játékosunknak fülén pörgetni a labdát, amúgy meg a labdaügyes védőinkkel sem uraltuk jobban a meccset, de még csereként is hozni lehetett volna a 60. perc környékén, egyrészt támadtak épp eleget a Párizsiak, plusz a támadó szögleteinkben is lett volna több kakaó.

Aztán lehet teljes tévúton járok és simán nem tudott mit kezdeni Flick E.Garciával, mert egész jó a szezonban (mondjuk inkább jhv poszton), de szélen akarta tudni Koundét Barcolával versenyfutni és hülyén nézett volna ki padoztatni EG-t, emiatt nem a Cubarsi-Araujo páros kezdett.
Miért akart rotálni? Hogy a Sevilla ellen frissebb legyen Araujo?
Fontosabb volt hogy kezdjen Araujo a Sociedad ellen, illetve hogy kezdjen a Sevilla ellen?
Mi ebben a ráció, azok fontosabb meccsek?
Ha az a fontos hogy ne játszon egy héten két meccset egy védő, akkor Araujo miután játszott a Newcastle ellen, most játszhatott volna a PSG ellen míg a bajnokikon a többiek és el lehetett volna osztani a perceket úgy hogy ne legyen túl terhelve senki.

Ha egy ügyetlen játékos körül van véve ügyes játékosokkal, akkor annak az egy játékosnak így kevesebb esélye van hibázni?

Akkor miért nem kezdett az EG-Araujo páros? Cubarsi ennyire beton biztos lenne? Szerintem egyébként ez a reális. Araujoban kevésbé bízott, Koundé alap, Cubarsi alap, EG meg mostanában jó ezért had játszon ő, és kész össze is állt a dolog. Araujo taktikailag és pillanatnyi forma alapján is inkább kevésbé volt nyerő mint más.

Logikus amit írsz, de szerintem túlspilázod. Féltek tőle hogy bakizik ezért felküldték azt aki jobban bírja a presszinget.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.02. 19:00:09

Troym írta:
Aztán lehet teljes tévúton járok és simán nem tudott mit kezdeni Flick E.Garciával, mert egész jó a szezonban (mondjuk inkább jhv poszton), de szélen akarta tudni Koundét Barcolával versenyfutni és hülyén nézett volna ki padoztatni EG-t, emiatt nem a Cubarsi-Araujo páros kezdett.
Amúgy abban egyetértek, hogy egy védő legyen beton védő, és aztán labdazsonglőr (megértem a másik oldalt is, de nálam így van), viszont ha EG-vel veted össze a milettvolnaha Araujót, akkor nem volt rossz döntés a padoztatása, állítom, hogy Eric a legjobb játékosunk volt a pályán. De hogy a legjobb védő, az tuti, nem is kicsivel. Araujós dolgokból csinált többet is.

Cubarsi sokkal gyengébb volt. Nálam jelenleg a védők sorrendje Ara, Chris (ők egálban, cserélhetőek), Garcia, Cuba. A kicsi ügyes, meg aranyos, és még bármi lehet belőle, most is egészen jó már, de soha nem őt dobnám be egy ilyen meccsen, ha nincs sérüléshullám hátul. Hibázgat, lassú, nem annyira fizikális.

Szóval én ha mindenáron lábbal ügyes játékosokat akartam ovlna berakni, és emiatt Ara kimarad, akkor EG-Christensen, de amúgy meg Ara-Chris.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.10.02. 18:17:51

Troym írta:
2025.10.02. 16:33:31
Szép meg jó, ha a középhátvédek labdaügyesek, csak a legfontosabb feladatuk igenis védekezni, megelőzni a kapott gólokat. Ez a feladat nem sikerült és a labdaügyes hátsó játékosaink ellenére sem nagyon voltunk pariban a második félidőre.
Egyetértek. Araújóban is benne volt a hiba a közelmúlt rangadóiban, megértem, hogy Flick nem erőltette. Nekem Christensen és Martinez hiányzik, szerintem ez lehetett volna a legerősebb páros, Martinez az előző szezonban számos rangadón tanár volt (el clasicók, Bayern ellen stb), ha pedig már így alakult, hogy elengedtük, én mindent feltettem volna Tah-ra.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy egy szoros meccs volt, egyáltalán nem írom le a csapatot a BL-győzelemben folyó küzdelemért sem. Az esélyeinket nem javítja, hogy több poszton a B-terv nem túl erős. Tavaly is temetve volt a csapat, talán csak én írtam itt, hogy meg fogjuk nyerni a BL-t, és nagyon sokáig is jutottunk. Szerinem idén is az esélyesek között vagyunk, de ki kell tolnunk az egyfélidős csúcsteljesítményünket.
Troym
Llegenda del Barça

PR42 írta:
2025.10.02. 17:47:48
Troym írta:
Most akkor szerinted Araújo hiányának taktikai vagy rotációs oka volt?
Ha taktikai volt, akkor nem értesz vele egyet?
Ha rotációs, akkor sem?

Mit akarsz mondani pontosan?
Szerintem túlgondolta Flick, rotálni akart, csak nem jött be, ebben a szezonban általánosságban is túl van tolva a rotálás hátul, emiatt nincs összhang. Nekem mindegy kik az alap középhátvédjei, de őket jóval többet kéne együtt pályán tartani, minimum a játékidő 60-70%ban.

Taktikailag nem volt indokolt padon jegelni az urut, nem kell minden játékosunknak fülén pörgetni a labdát, amúgy meg a labdaügyes védőinkkel sem uraltuk jobban a meccset, de még csereként is hozni lehetett volna a 60. perc környékén, egyrészt támadtak épp eleget a Párizsiak, plusz a támadó szögleteinkben is lett volna több kakaó.

PR42
Jugador d'estrella

2025.10.02. 17:47:48

Troym írta:
Most akkor szerinted Araújo hiányának taktikai vagy rotációs oka volt?
Ha taktikai volt, akkor nem értesz vele egyet?
Ha rotációs, akkor sem?

Mit akarsz mondani pontosan?
Troym
Llegenda del Barça

Szép meg jó, ha a középhátvédek labdaügyesek, csak a legfontosabb feladatuk igenis védekezni, megelőzni a kapott gólokat. Ez a feladat nem sikerült és a labdaügyes hátsó játékosaink ellenére sem nagyon voltunk pariban a második félidőre.

Nekem alapvetően is ez a Flick féle magyarázat, hogy az ellenfélre küldünk be középhátvédeket egy mellébeszélésnek hangzik Puyol, Marquez, Pique, Masch esetén sem, de gyengébb években sem csináltunk ilyet, nem véletlen.

Szerintem az edző simán túlkompenzál az előző szezon után, ahol a két legtöbbet játszó khv kinyiffant márciusra és teljesen formán kívül volt az összes többi, mert szinte semmit nem játszottak, ezért most megpróbál az összesnek elég játékpercet adni, csak pont khv esetén nem véletlen van alapember mindenhol, akiket néha rotálnak csak, mert védekezni akkor lehet hatékonyan, ha van összhang, tudják ki mikor mit csináljon, hogy helyezkedjen stb.

Ha meg ekkora totál rotációt döntöttek el az edzői stábban erre a szezonra, akkor annak vonatkoznia kell mindenkire, Pedrire és Yamalra is, akkor is ha eredménykényszer van.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.10.02. 15:18:20

Elég jól látszik hogy minden csapat tisztában van azzal, hogy ő nem fog kulcspasszt adni vagy cselezni, ezért is hagyják elorejonni. Néha egészen fura, higy szinte megijed az előtte lévő üres területtől és nem viszi tovább a labdát, hanem oldalra passzol és visszalép. Egyszer lőtt kapura.
Pont ezért nem játszhatott most, mert vele és Tekkel nem tudtuk volna ennyire sem felhozni a labdát.
PR42
Jugador d'estrella

2025.10.02. 11:24:32

Egyáltalán nem olyan bonyolult ez.
Flick kerek-perec megmondta mi van.
https://www.eurobarca.hu/hirek/labdarug ... erc-alatt/

Az ellenfélhez igazodnak.

Ha az ellenfél letámad akkor labdával erős védők kellenek.
Amikor bunker ellen játszunk, akkor is labdával erős emberek kellenek, hogy jól tudjuk járatni hátulról is.
Araujora akkor van szükség amikor az ellenfélnél van egy 190 cm feletti és gyors csatár akit meg kell fogni fizikailag.
Teszem azt Thuram vagy Haaland. Na ilyenkor van értelme játszania.
Emiatt úgy tűnhet hogy utolsó választás, de igazából csak attól függ hogy ki ellen játszunk.

Tegnap nem volt értelme. Csereként jöhetett volna szerintem is, de igazából Eric tanári volt, Cubarsí meg átlag, máshol viszont nagyobb bajok voltak, szóval értem miért nem őt hozták be.

Nem volt meg a kontroll. Flick a kontrollt akarta visszaszerezni a cseréivel. Araujo behozatala nem segített volna ebben, azzal csak elfogadta volna a kontroll vesztést és megpróbálta volna túlélni valahogy az utolsó 10-20 percet.

Makacs volt Flick és bízott abban hogy nyerhetünk és meg tudjuk majd tartani a labdát. Hát nem sikerült, remélem ő is tanul belőle (nem valószínű).
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.10.02. 11:08:34

Én azért nem értem a dolgot, mert az elmúlt meccseken megkapta a bizalmat, és kb vissza is tért a régi Ara. Szóval jegelve pl. nincs, és mintha Flick is bízott volna benne. Tényleg fura volt, talán ptsd-től tartott az ellenfél neve miatt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Llegenda del Barça

2025.10.02. 10:52:04

PR42 írta:
2025.10.02. 09:24:51
Elment rajta a legutóbbi PSG meccs és elment részben rajta az Inter elleni meccs is.
Mivel most se játszott szerintem nem bíznak benne.
Van benne ráció, remélem felülkerekedik rajta és fontos meccseken is lehet majd rá számítani, de úgy látszik egyelőre nem ez a helyzet.
Az utolsó mondatot nehéz értelmezni, ki kerekedjen felül és min?
Nem Araujo nem bízik önmagában, esetleg az edző nem bízik benne, azon Araujo nem tud felülkerekedni, tud jól játszani, amikor lehetőséget kap, azt megtette ebben a szezonban.

Hogy figyelembe veszik-e BL-ben, abban Flick tudja meggondolni magát, de ennyi erővel tavaly a Monaco ellen meg EG állította ki magát, szóval aktuális forma alapján kell(ene) csapatot a pályára küldeni, nem múltbeli vélt, vagy valós sérelmek alapján.
Szerintem hiba volt kihagyni Araujot a csapatból tegnap.
hajnesz
Entrenador del Barça

2025.10.02. 10:45:48

Szerintem az volt az elképzelés, hogy a 2 leglabdabiztosabb középhátvéddel fogjuk kihozni a labdát, és ez ugye Garcia meg Cubarsi. Aztán nem annyira jött be
PR42
Jugador d'estrella

2025.10.02. 09:24:51

ocsike83 írta:
2025.10.02. 07:54:27
Valaki mondja már meg nekem, hogy miért lett ő 4. számú KH?
Egy EG, Cubarsi, Chris is előrébb van a rangsorban?
Vicc. Pedig tegnap úgy a 60. perc környékén iszonyatosan kellett volna középre.
Elment rajta a legutóbbi PSG meccs és elment részben rajta az Inter elleni meccs is.
Mivel most se játszott szerintem nem bíznak benne.
Van benne ráció, remélem felülkerekedik rajta és fontos meccseken is lehet majd rá számítani, de úgy látszik egyelőre nem ez a helyzet.

Legalább is letámadó ellenfelek ellen ahol fontos a passzjáték.
ocsike83
Capitá del Barça

2025.10.02. 07:54:27

Valaki mondja már meg nekem, hogy miért lett ő 4. számú KH?
Egy EG, Cubarsi, Chris is előrébb van a rangsorban?
Vicc. Pedig tegnap úgy a 60. perc környékén iszonyatosan kellett volna középre.
Més que un club :P
gránit
Director del Fútbol

2025.08.01. 11:29:24

Zozzy 5 írta:
2025.08.01. 10:41:16
tőle az elsők között váltam volna meg, de így h mindenki képben van az anyagi helyzetünkkel, gondolom max 25-30 M körül jöttek érte az ajánlatok, annyiért meg nem érte volna meg eladni
A többivel egyetértek, amit írtál, de ezen a ponton azért felhívnám valamire a figyelmet.

A kereskedelem nem pusztán arról szól, hogy toljunk ki a másikkal, hanem arról is, hogy szert tegyünk arra, amire szeretnénk. Ha valaki ad egy komolyan vehetetlen ajánlatot, akkor ha a másik félnek van esze, az ajánlattevő nem kap Araújót. Az ajánlattevőnek pedig nem az a célja, hogy fusson egy felesleges kört, hogy aztán visszautasítsák, hanem az, hogy megszerezze Araújót. Másrészt, ha többen is pályáznának rá, márpedig többen pályáznának rá, akkor kialakulna érte egy verseny, ami felfelé pörgetné az árat. Aki valóban szeretné Araújót, kénytelen lenne rálicitálni a többiekre. Pau Victort például egész szép pénzért adtuk el (bár a 12 millió euróból 4 a Gironáé), mert több csapat is pályázott rá, a Braga pedig kénytelen volt a többiek felé menni árban, hogy megszerezhesse őt. Végre nem dőltünk be az első előnytelen ajánlatnak, mint szoktunk, hanem május óta kivártunk, amíg kialakul érte a licit, a győztes ajánlattevő csak később futott be.

https://tribuna.com/en/news/2025-05-27- ... r-reports/

Nem kell magunkat azért ennyire lesajnálni, a Barcelona kezében is vannak ám ütőkártyák, csak tudni kell őket használni.

Én tavaly nyáron eladtam volna, nagy troll húzás lett volna, mert pár hétre rá a Copán hónapokra lesérült. Most is jó lett volna akár Tahra lecserélni, ha már Christensenre mindenképpen hátvédként számít Flick.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.08.01. 10:41:16

hát, ha valakit biztosan érdekel, hogy ki hogy teljesít ezeken a meccseken, az Flick. tavaly is látszódott, hogy szűri az előszezon alapján a keretet, és hogy ki passzol az elképzeléseihez. oké, sörmeccs, meg mások is hibáznak, de mondjuk Cubarsí labdás fázishoz hozzáadott értéke a hibáiról függetlenül mindig sokkal több lesz mint Araujónak, Yamal labdaeladásaiból meg a tapasztalatok alapján azért nem lesz rendszer.

na mind1, nyilván tudok ettől aludni éjszaka, hogy ő a keret tagja, de azt én sem látom, hogy mitől fog feljavulni és kinőni a hiányosságait helyezkedés meg labdás játék terén. sztem egyszerűen az ő profiljához nagyon nem illik a Flick ball, az erősségei rejtve maradnak, a hiányosságai meg világítanak az éjszakában, ennyi. ha kaptunk volna érte normális pénzt, tőle az elsők között váltam volna meg, de így h mindenki képben van az anyagi helyzetünkkel, gondolom max 25-30 M körül jöttek érte az ajánlatok, annyiért meg nem érte volna meg eladni. mindenesetre már azt is értékelném, ha a VAR korszakában elkezdene leszokni a les integetésekről.

azon meg sztem felesleges fennakadni, hogy szegényt miért pécézik ki egy bari meccs után. mivel az előző két szezonban is voltak sorsdöntő hülyeségei, ezért rá jobban ki vagyunk hegyezve páran, asszem így működik a szurkolói agy. ettől még lehet h nem lesz igazunk és jó szezont fut, de ha nem lesz valami látványosabb taktikai változtatás Flick részéről, akkor nem látom, hogy ő mitől lenne jobb itt a kövi szezonban.
Troym
Llegenda del Barça

2025.08.01. 08:51:28

Sonoma írta:
2025.08.01. 07:37:20
Te is csak kötekedni jársz ide.
Olvasd el amit írtam róla (Araujo). Azért segítek.
"Sorozatban követi el ezt a hibát az elmúlt másfél évben és nem tanul (ezek szerint) belőle."
Világvégi sörmeccsek vannak, kit érdekel?
Most kapjunk 3 gólt, most bénázzon bárki, ne élesben.
Kb olyan, mintha az edzésvideókat nézegetnénk... tavaly kikaptunk a Gamperen is, semmit nem mutat.

Vagy "mi szerint" nem tanul belőle? Egyúttal kijelenthető, hogy a többiek viszont tanulnak, ezt miből szűrjük le?
Semmitmondó meccs volt, ahol 1 gólt kaptunk Araujoról miután Yamal eladta a labdát, egyet Cubarsiról, mert nem működött a lesreállítás, egyet a második félidőben, szerintem az égvilágon semmit nem lehet ebből kiolvasni, de lehet én vagyok nagyon laikus.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.08.01. 07:37:20

Troym írta:
2025.07.31. 23:57:09
Egyik oldalon tudod másik oldalon érzed....honnan tudod, hogy Olmo tud jobb lenni? Honnan érzed, hogy Araujo nem?
Te is csak kötekedni jársz ide.
Olvasd el amit írtam róla (Araujo). Azért segítek.
"Sorozatban követi el ezt a hibát az elmúlt másfél évben és nem tanul (ezek szerint) belőle."
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.31. 23:57:09

Sonoma írta:
2025.07.31. 23:44:43
.
Troym írta:
2025.07.31. 22:57:24
Barátságos meccsek után a legutóbb Yamalt, most Araujot akarja valaki eladni Cubarsiról is kaptunk gólt, gondolom akkor őt is. Szerintem ennek semmi értelme, hogy minden felkészülési meccsünk után az a téma kit küldjünk el.
De van, mert ugyanazokat a hibákat csinálja meg újra és újra kb. másfél éve és nem látom a javuló tendenciát nála. Két BL menetelésünket akasztotta meg a hibáival eddig. Nem szeretnék látni jövőre egy harmadikat. Már tavaly is eladtam volna, ha lenne ráhatásom. Ritkán szoktam játékost ennyire kritizálni, de nálam ő a legnagyobb kerékkötője a csapatnak. Nem fejlődik semmit.

És nem egy felkészülési meccsből vonom le a következtetésemet (ld. fenntebb), hanem a folyamatosan visszatérő hibáiból. Olmo is nagyon gyenge napot fogott ki (alapvető labdakezelési hibák), mégsem bírálom őt, mert tudom ennél tud sokkal jobb lenni, Araujonál ezt nem érzem.
Egyik oldalon tudod másik oldalon érzed....honnan tudod, hogy Olmo tud jobb lenni? Honnan érzed, hogy Araujo nem?
Sonoma
Capitá del Barça

2025.07.31. 23:44:43

Mascherano14 írta:
2025.07.31. 21:05:14
Nagyon szorítok neki, de én is hasonlóan látom. Ez elsőnél érthetetlen higy nem tudott lesre állítani, majd közbeabstkozni. A második gólnál miért hibázott? Egyszerűen csak nem csúszott be, mert ilyen meccsen nem kockaztatott sérülést.
A második gólnál feleslegesen zárt Cubarsi mellé (hiszen Balde is ott volt a labdás emberre) , ezáltal lyuk maradt mögötte, amibe a gólszerző befutva végig vitte a labdát és gólt szerzett. Koundénak esélye se volt közbeavatkozni mivel a kapuhoz képest kiszorított helyzetben volt.
Nem látványos hiba (mérkőzés közben nézve), de többször is visszatekerve látszik a rossz helyezkedése.
Sorozatban követi el ezt a hibát az elmúlt másfél évben és nem tanul (ezek szerint) belőle. A gond, hogy az ellenfelek is elemzik a többi csapat hibáit akár játékosra is lebontva, és ezt látva tudatosan mennek az ilyen hibákra. Életveszélyes egy ilyen játékos bármilyen komolyabb csapatnak. Persze jól néz ki a gyorsasága, csak semmire nem megyünk vele, ha a rossz helyezkedését gólokkal használja ki az ellenfél.

Itt a youtubon az egész meccs felvétele
https://m.youtube.com/watch?v=B2traQxCyhg
1:00:50-től érdemes indítani a második gólhoz.
Troym írta:
Barátságos meccsek után a legutóbb Yamalt, most Araujot akarja valaki eladni Cubarsiról is kaptunk gólt, gondolom akkor őt is. Szerintem ennek semmi értelme, hogy minden felkészülési meccsünk után az a téma kit küldjünk el.
De van, mert ugyanazokat a hibákat csinálja meg újra és újra kb. másfél éve és nem látom a javuló tendenciát nála. Két BL menetelésünket akasztotta meg a hibáival eddig. Nem szeretnék látni jövőre egy harmadikat. Már tavaly is eladtam volna, ha lenne ráhatásom. Ritkán szoktam játékost ennyire kritizálni, de nálam ő a legnagyobb kerékkötője a csapatnak. Nem fejlődik semmit.

És nem egy felkészülési meccsből vonom le a következtetésemet (ld. fenntebb), hanem a folyamatosan visszatérő hibáiból. Olmo is nagyon gyenge napot fogott ki (alapvető labdakezelési hibák), mégsem bírálom őt, mert tudom ennél tud sokkal jobb lenni, Araujonál ezt nem érzem.
Troym
Llegenda del Barça

gránit
Director del Fútbol

2025.07.31. 22:43:58

Inkább Tah-ot látnám szívesen a csapatban. Ráadásul nem keres többet Araújónál, még a Bayernben sem.

https://www.capology.com/club/barcelona/salaries/

https://www.capology.com/club/bayern-munich/salaries/

Nem tudom, melyik tandem lenne a leghatékonyabb hátul. Christensen mindenképp alap nálam.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.07.31. 21:05:14

Nagyon szorítok neki, de én is hasonlóan látom. Ez elsőnél érthetetlen higy nem tudott lesre állítani, majd közbeabstkozni. A második gólnál miért hibázott? Egyszerűen csak nem csúszott be, mert ilyen meccsen nem kockaztatott sérülést.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.07.31. 18:58:31

A mai meccsen a Szöül ellen borzasztó volt.
Az első két gólban vastagon benne volt (de az első gól előtt is volt egy hajmeresztő védekezés tőle). Rossz nézni a helyezkedését, nem lát a pályán (Lewa többször is lefordult a védőről, de meg se látta Roni), alibi passzokat ad szinte, folyamatosan a labdás embert figyeli, miközben mögé/helyére befutnak stb. .
Remélem a többi védőink nem sérülnek le a következő szezonban, mert Araujo játékintelligenciája nagyon kevés ide. És ezt nem lehet ráfogni a fekészülési időszakra, mert pont ilyen hibákat vétett tavasszal is sorozatban. Értem én, hogy próbál Flick újabb esélyt adni neki (vagy inkább Deco?), bízik a formajavulásában, de a látottak alapján nagyon nem kellene.
De ne csak negatív legyek, a les integetésben ott van a szeren.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.05.15. 20:44:22

Ronaldinho&Barca írta:
2025.05.07. 22:04:59
Szerintem nála valami eltört tavaly, vagy tavaly előtt, azért Xavi alatt nagyot focizott még, öröm volt nézni ahogy megette vinicust a klasszikusokon, aztán jött a bl piros amivel kinyírta a csapatot, bevágta a durcát és ment a bayern udvarlás. Ott már rég eltörött ez a kapcsolat és teljesen kiveszett belőle a tűz, valahol a vezetőséget okolom, hogy nem hoztak egy lehet fájó, de bölcsebb döntést és kaptunk volna elég sok talicska dellát érte, de inkább maradt, aztán a szokásos féléves sérülések, egy truman show az ember karrierje. Nálam mint szurkolónál teljesen elvágta magát, a két hiba végzetes volt, de nem látom rajta azt az Araujot aki felszántja a pályát, a duma az naphosszat megy nála, de Inigo idén lefocizta és ő volt a vezér, nagy kár, hogy nem ő 26 éves. A nyáron mindenképpen áruba bocsátanám és talán ő is belátja, hogy jobbat tenne a renoméjának, plusz a csk karszalagnak is.
Nem értek vele egyet, Cubarsinál biztos, hogy jobb egyéni képességei vannak. Erősebb, gyorsabb. Ha nagyon menni akart volna, akkor már nem lenne itt. Nincs benne tűz, pályaszéléről is a játékkal él, pedig ez nem igazán jellemző a legtöbb játékosra. Nagy pénz nem jönne érte, 30 millió lenne a reális, de mivel Barcelona vagyunk, a végső összeg lenne vagy 15-18. Viszont a padon, luxus tartani.
Válasz küldése