Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez valóban sportszerűtlen cselekedet volt! Remélem valóban elmarasztalás lesz a vége!Rajmó írta:Nah ennyit a törökökről![]()
Ez így teljesen Korrekt!gentdelbarca írta:Igazad van, valóban VB 3.ok voltak egy tudjuk milyen VB-n! Nade mindegy is! EB-n kinnt voltak?? Nemám! Máltát is csak alig verték meg, azt hiszem a 80. perc környékén lőtték az első góljukat, de aztán persze 2-0 lett!Los Banditos írta:Jah persze hogyne...Végülis csak VB 3-ok voltak de lényegtelen úgyis nyerünk.
Szvsz egy bunkerfocival elért döntetlennek is örülhetnénk asszem.![]()
De azért Hajrá Magyarok!
Szóval egyáltalán nem kell félni, nincs világhírű játékosuk, ők is emberek!
És mi fogunk győzni! A minimum az, hogy ezt minden magyar így gondolja, vagy legalábbis ne hírdesse a még meg sem történt vereséget!![]()
Hajrá Magyarok!!!

Igazad van, valóban VB 3.ok voltak egy tudjuk milyen VB-n! Nade mindegy is! EB-n kinnt voltak?? Nemám! Máltát is csak alig verték meg, azt hiszem a 80. perc környékén lőtték az első góljukat, de aztán persze 2-0 lett!Los Banditos írta:Jah persze hogyne...Végülis csak VB 3-ok voltak de lényegtelen úgyis nyerünk.
Szvsz egy bunkerfocival elért döntetlennek is örülhetnénk asszem.![]()
De azért Hajrá Magyarok!
Na, látod, ez már mindjárt reálisabb, tudsz Te így is...Los Banditos írta:Szvsz egy bunkerfocival elért döntetlennek is örülhetnénk asszem.[/color]
Jah persze hogyne...Végülis csak VB 3-ok voltak de lényegtelen úgyis nyerünk.sergi1989 írta:háttt én ezzel nagyon nem tudok eggyet érteni sztm simán győzhetünk is !
Öcsém, ha csak ilyen jellegű hozzászólásokra vagy képes, légy szíves, inkább tartsd magadban! Ezekre semmi szükség. Ha neked csak a külföldi foci ér valamit, nézd azt, de akkor ne írj be ilyeneket ebbe a topicba. Kösz!Los Banditos írta:Ugyanazt tudom mondani mint a norvégok ellen sőt most még valószínűleg roszabb lesz.
5-0-ra nyernek a törökök.
Nyerünk biza! Ez tuti! Érzem!sergi1989 írta:öregem kivánom legyen igazad!senkit nem fog érdekelni hogy nyerünk csak nyerjünk már végre!!
Tisza, Feczesin vagy Hrepka nyugodtam beférhetne Sowunmi vagy Kabát helyett.ozsimiki írta:Nagyon remélem! Legyen IgazadGame90 írta:Sztem ő még túl korai lenne. Még nem állandó kezdő az MTK-ban (bár nagyon nem figyelem az NB1-et) és állandósítsa a formáját is. 2 éven belül viszont állandó tagja lesz a válogatottnak ha így fejlődik.![]()
![]()
Énsem értem,h Tisza,Feczesin kaliberű,tehetséges játékosoknak miért nem ad lehetőséget Bozsik! Az 1dolog,h rutinjuk sok nincs,de tehetségükkel szerintem biztos adnának egy lökést,egy +t a csapatnak!
Nagyon remélem! Legyen IgazadGame90 írta:Sztem ő még túl korai lenne. Még nem állandó kezdő az MTK-ban (bár nagyon nem figyelem az NB1-et) és állandósítsa a formáját is. 2 éven belül viszont állandó tagja lesz a válogatottnak ha így fejlődik.