Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
22-én,sajnos pont egy időbe esik a Hitler utolsó napjai című filmel de akkor azt felveszem.sasi1 írta:Lehet már tudni, hogy 21., vagy 22- én lersz a real elleni meccs?
okéozsimiki írta:Nagy sansz van rá,h ha már ott lessz,megnéziH.Atesz írta:Anyád!De cserélnék veled!alföldi zoltán írta:bocs elneztem a terkepet mar sikerult 8 napig leszek barcaban
es a nou camp mellett fogok lakni:):):):):):):):):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nézd ám meg a stadiont!![]()
![]()
Azért nem semmi,mellett fogsz még lakni is..jövőre megyek én is...
Képeket csinálj,és tedd majd fel ide,köszi
Én is úgy tudom, h 22.-én, de mostanában nem igazán kiszámítható a spanyol szövetség ilyen szempontból........Game90 írta:Ha jól emlékszek rá akkor 22-énde ne vedd tutira
Nagy sansz van rá,h ha már ott lessz,megnéziH.Atesz írta:Anyád!De cserélnék veled!alföldi zoltán írta:bocs elneztem a terkepet mar sikerult 8 napig leszek barcaban
es a nou camp mellett fogok lakni:):):):):):):):):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nézd ám meg a stadiont!
Gratulálok, biztos nem lehetett olcsó... Ha esetleg mutatnál fényképet a jegyről megköszönném, kiváncsi vagyok ez milyen lesz.RonaldinhoX írta:Sikerült jegyet szereznem a Chelsea-Barca meccsre!M E G Y E K
Spanyol szektor
Hát én nem emléxem, de lehetséges...ozsimiki írta:
Aszthem már 1x pont neked leírtam,ha nem te voltál,akkor sorry:
Nemzeti Sport Online-ról le tudod tölteni a különböző bajnokságok (köztük a spanyol) szurkolói füzetét,ott benne van az összes forduló párosítása...
Aszthem már 1x pont neked leírtam,ha nem te voltál,akkor sorry:lionelmessi19 írta:hát most pedig össze kell kapnunk magunkat, ez a valencia kumma erős lesz. persze ezt nem csak azért mondom, mert simán vertek egy Gimnasticot, de 4-0 akkor is szép.Gauchomester írta:4-0, szal már csak egyel jobb a gólkülönbségünk, mint nekik:S
vhol meg tudom nézni, h milyen párosítások vannak a következő fordulóban?
hát most pedig össze kell kapnunk magunkat, ez a valencia kumma erős lesz. persze ezt nem csak azért mondom, mert simán vertek egy Gimnasticot, de 4-0 akkor is szép.Gauchomester írta:4-0, szal már csak egyel jobb a gólkülönbségünk, mint nekik:S
Cruyff-féle öt bajnoki cím egymás után. Kell ennél jobb?Léfe írta:Viszont ellenpéldát senki nem tud mondani.