Cseri írta: ↑2025.09.25. 14:34:02
Chino írta: ↑2025.09.25. 14:24:54
A Bild szerint a nyáron távozó Lewandowski helyére Guirassy érkezhetne. Van egy 60 milliós kivásárlási záradék a szerződésében, ez a maximum amiért el lehetne hozni. Én nem feltétlenül örülnék neki, sokkal inkább valami mozgékonyabb, technikásabb játékost látnék szívesen, mint egy statikusabb centert. Arról nem beszélve, hogy lassan 30 éves lesz. Még egy hároméves szerződés is necces lehet, ennyi pénzért pláne.
Eddig arról szóltak a hírek,hogy Laporta Haaland rajongó és őt hozná,hamar lejjebb adta.
Évek óta várok egy 'futsalos' csatárt,gyors,fordulékony,zsugás valakit,bár már nem követem mélységében a világfutbalt,de ez a típus mintha eltűnőben lenne.
Ja, én is ilyet látnék legszívesebben, nekem máig Eto'o az etalon Barca center. Persze egy ilyen mellé jó lenne cserének egy torony, akit ha minden kötél szakad, vagy ha eleve olyan a meccs stílusa, ívelgetni be lehet állítani, mint Luuk DJ volt. Egy Alvarez-Torres nagyon bitang páros lenne, csak kicsit egysíkú.
Ezért szerettem volna régebben Ben Yeddert, ő az igazi futsall stílus, onnan is érkezett, csak hát nem akart jönni, aztán alkohol meg drog problémái is lettek, meg ki is öregedett.
Mai-közelmúltbeli fociban szerintem Jesus volt kicsit ilyen, csak a teste feladta, Agüero, csak hát az ő teste is feladta, kár, mert abban az igazolásban még karrierje vége felé is lett volna potenciál. Jelenleg aki nagyon ez stílusra, és magas a szintje is, az Alvarez. Őt azért szerintem el lehetne csábítani, főleg, ha rossz szezont fut a Tico. Endrick is ilyen még, de nála persze nem lehet tudni, mennyire fut be, meg hát a klubja miatt amúgy is értelmetlen felvetni is.
Nyilván vannak még ilyen félig-meddig ilyesmiből sokan, akik nagyon ügyesek is, de nem az az igazi futsall, Eto'o-Yedder stílus, Nkunku, Isak, Joao Pedro, Marmoush, Schick, Kane(őt már nem hoznám, öregszik). Haaland amúgy szerintem jóval technikásabb annál, mint amennyire faéknek van beállítva, plusz iszonyú gyors is. Meg hát ő a tavalyi szezont kivéve olyan gyilkológép, ahol a stílus mellékesebb, örülnék nagyon neki, de hát esélytelennek tartom, 2034(!!!)-ben jár le a szerződése, 150 szerintem az első ajánlat, amit nem röhögve dobnának vissza a Cityből.
Amúgy nincs bajom Guirassy stílussal sem, de ahogy Chino írta, nem vennék 30 éves játékost ennyi pénzért.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy